joi, 7 aprilie 2016

COBRA : PENTAGRAMA Siriană (6 aprilie 2016).



PENTAGRAMA Siriană

– 6 aprilie 2016 –





Nota MarYan :

Iarăşi mi se par foarte „interesante” sin-cronicităţile care apar între propriile acţiuni (cercetări) şi informaţiile care vin prin Cobra, de la Mişcarea de Rezistenţă şi Forţele Luminii...

...Căci, exact cu o seară înainte de această postare a lui Cobra, studiind harta situaţiei „beligeranţilor” din Siria-Irak (aspect care îl fac de prin toamna trecută, după intervenţia Rusiei în Siria), am cercetat şi studiat cu atenţie (altfel spus : unde s-a dus energia atenţiei) către anumite zone (oraşe) din Siria, insistând în mod special pe Palmyra, însă parcurgând şi „meditând” la toate celelalte „puncte-cheie” evidenţiate de Cobra în acest articol... inclusiv, culmea, în acel oraş necunoscut (Manbij) care nu are relevanţă, deocamdată, în ecuaţia evoluţiei războiului din zonă (şi care nu apare în „buletinele de ştiri”) dar care m-a atras în mod special, ca pretext, printr-un anumit aspect „strategic”.

Iată cum, urmând „impulsul interior”, chiar dacă în aparenţă acţiunea pare a fi „fără rost”, îndreptarea atenţiei către anumite subiecte şi aspecte poate avea o relevanţă (de altă natură), pe care mintea noastră nu o poate percepe pe moment (decât, eventual ca „pierdere de timp”)...

Aşadar, iată mai jos articolul lui Cobra care ne prezintă o faţetă „ocultă” a unei Zone-Cheie de la Suprafaţa Planetei („Pentagrama Siriană”), unde încleştarea între Forţele Luminii şi ale întunericului nu întâmplător are loc, în prezent, la o maximă intensitate – un „loc” care, odată atins de către Lumină, poate declanşa „căderea domino”-ului întunericului din multe alte zone conexate cu aceasta  :





Adevăratul motiv ocult al conflictului din Siria este dat de Bătălia pentru Vortexul Sirian al Zeiţei, care este unul dintre cele mai importante Puncte-Cheie de energie ale REŢELEI ENERGETICE PLANETARE.

Oricine controlează acel punct energetic este foarte aproape de a controla majoritatea liniilor energetice („ley-lines”) ale Sistemului energetic de la Suprafaţa Planetei (N.MY.: Forma geometrică a acestor linii „ley” o puteţi observa de fiecare dată când intraţi pe acest blog, în imaginea cu Planeta Pământ şi Triunghiurile de Lumină ale Reţelei Primare din jurul acesteia)... iar oricine controlează acest Sistem al Liniilor Energetice are acces direct la conştiinţa globală a Omenirii.

Acesta este motivul real pentru care Iezuiţii au proiectat crearea Daesh (Statul Islamic).




Acest Vortex energetic (al Zeiţei) din Siria este, de fapt, o PENTAGRAMĂ.

În mâinile Forţelor Luminii, această Pentagramă este un instrument benefic care poate trans-forma întregul Orient Mijlociu, acesta fiind un imens emiţător de energie feminină pozitivă.

În mâinile întunericului, această Pentagramă poate crea multă suferinţă, aşa cum oamenii din Siria au experimentat în ultimii câţiva ani...


Toate cele 5 puncte ale pentagramei siriene sunt oraşe-cheie din Siria care au avut o legătură directă cu Energia ZEIŢEI, în bogata lor istorie.


 
Aceste 5 puncte-cheie sunt :

- ALEP, un oraş cu o puternică prezenţă a Zeiţei...


- HOMS, locul de naştere al Împărătesei romane Julia DOMNA, care a încercat să aducă înţelepciune Curţii romane.


 
- PALMYRA, locul de naştere al Reginei ZENOBIA, cea care a condus revolta împotriva opresiunii Imperiului Roman.


 
- RAQQA, zona în care a luat naştere Cultura HALAF.


 
- MANBIJ, centrul de cult al Zeiţei siriene a fertilităţii, ATARGATIS.



Trei dintre aceste zone – Alep, Homs şi Palmyraau fost deja eliberate din ghearele Daesh (Statul Islamic), Palmyra foarte recent.

Astfel că eliberarea Palmyrei a deschis calea pentru eliberarea Raqqa, principalul bastion al Daesh (N.MY.: Considerată de către Statul Islamic ca fiind „capitala” lor).

După ce Raqqa va fi eliberată, aceasta va duce rapid la eliberarea completă a Pentagramei Siriene, ceea ce va avea ca efect îmbunătăţirea spectaculoasă a întregii situaţii din Orientul Mijlociu.

Cei care se simt ghidaţi, pot ajuta la vindecarea Pentagramei Siriene prin vizualizarea acestei piese de ceramică antică din cultura Halaf care se roteşte peste întreaga pentagramă siriană, în felul acesta ajutând la consolidarea Vortexului Zeiţei de acolo şi la eliminarea întunericului din acea regiune :


Această piesă de ceramică Halafiană, realizată în urmă cu 7.000 de ani, conţine Codurile Geometriei Sacre care activează Prezenţa Zeiţei şi elimină întunericul din toate cele patru direcţii...


P.S. : Mulţi oameni se întreabă ce se află în spatele „PANAMA PAPERS” (N.MY.: „Documentele din Panama” – ultimul „scandal mondial” care „a detonat” chiar în aceste zile, începând de duminică, 3 aprilie).

Acest link explică totul, în această privinţă.


Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu