sâmbătă, 30 aprilie 2016

MarYan : Despre Familia (şi Viaţa) Secretă a lui ISUS.Despre
Familia (şi Viaţa) Secretă
a lui ISUS

Iată-ne ajunşi la un nou Moment Pascal, după cel de anul trecut (2015), pe care atunci l-am punctat în mod foarte „apăsat” prin articolul în două Părţi, de la Categoria corespunzătoare („Sărbători-Celebrări”), intitulat „PAŞTELE şi (o posibilă Realitate referitoare la) «Învierea Domnului nostru Iisus Hristos»” – Partea 1-a şi Partea a 2-a.

Acum, chiar în „ajunul” Paştelui, ce urmează să se „consume” la miezul nopţii acestei zile, re-venim şi noi cu recomandarea de a reciti articolul  din două părţi, amintit anterior, dacă doriţi să vă re-amintiţi principalele aspecte „ezoterice”, abordate din perspectivă cât mai holistică, care au legătură cu acest Moment Pascal al aşa-zisei „Învieri a Domnului Iisus Hristos” (în care veţi vedea – sau revedea – cât „Adevăr” ar fi în această afirmaţie, atât de mult repetată în aceste zile, poate de către sute de milioane de oameni!)...


Pentru că am scris în mod repetat şi îndelung despre acest aspect în cele două părţi ale articolului, acum nu mai revin la ceea ce înseamnă acest Moment, considerând că cei care citiţi acest blog deja aveţi minime repere în acest sens, fiind deja eliberaţi de cele mai înguste dogme religioase şi dornici de a pătrunde mai adânc în Ţinutul Cunoaşterii... sau, dacă încă nu, atunci puteţi reciti materialul propus mai sus.


Totuşi, şi în prezentul articol, creat la Categoria Filmelor (Documentare), venim cu alte informaţii foarte interesante în acest sens, legate de Viaţa (şi Familia) Secretă a lui Isus, însă cu mai puţine cuvinte şi cu mai multe imagini, sub forma unui Documentar care face referire tocmai la acest subiect.

Înainte, însă, de a-l viziona, vă mai propun câteva articole şi o emisiune TV care oferă mai multă Lumină şi anumite confirmări la afirmaţiile pe care le-am făcut în articolul din două părţi, amintit la început, inclusiv prin detalii oferite de Mesajele Fondatorilor pe care le-am citat în acel articol (legate, de exemplu, de perioada dintre 12 şi 30 de ani a lui Isus, petrecută în mai multe ţinuturi ale lumii, printre care EGIPT, PERSIA, INDIA-TIBET) :- „Familia secretă a lui Isus” (articol).

- „Viaţa secretă a lui Iisus Hristos” (emisiune TV).
Aşadar, acum, în perioada pascală, dacă v-aţi plictisit ca să urmăriţi la TV (sau la calculator) acelaşi „etern” film al lui Zeffirelli („Iisus din Nazaret”) – în care acesta se străduie ca să prezinte cât mai fidel PoVestea Biblică din Noul Testament (şi care, după cum precizam în acel articol amintit, acest Nou Testament nu pare să depăşească un nivel – slab – al Adevărului Divin de 60%, ceea ce sugerează ideea unei slabe credibilităţi a acelor informaţii „biblice”) – ei bine, există, iată, filme (documentare) alternative care oferă o altă imagine a ceea ce a însemnat Viaţa lui Isus, cu acel Moment atât de mult de-scris, cel al Crucificării sale şi, mai ales, cel zis al „Învierii din morţi”.

Şi, ca ajutor în acest sens, mai „plusăm” cu un alt documentar pe care l-au oferit în aceste zile amicii de la „Ieşirea din Matrix” şi care este foarte bine co-relat cu acest subiect pascal, documentar intitulat „Efectul Corpului de Lumină” :
Iar aceste documentare nu sunt singurele „plusuri” pe care le oferim în această perioadă, căci în orele următoare vom veni cu câteva „mesaje” pe care le-am găsit şi SIMŢIT a avea cu adevărat „substanţă” şi Adevăr, care încearcă să prezinte cât mai detaliat acest atât de sensibil Subiect, al Vieţii lui Isus, cu apogeul reprezentat de Momentul Crucificării sale.

Deşi pare puţin ciudat să vin cu „mesaje” şi channel”-uri pe acest blog, unde am afirmat în mod repetat că peste 90% dintre acestea sunt pur şi simplu „contra-faceri”, este important ca să nu le aruncăm „în corpore” la coş, căci putem descoperi, între cele 10% credibile, adevărate Perle de informaţii şi Diamante ale Cunoaşterii... aşa cum sunt, de exemplu, mesajele transmise prin Sal Rachele de către FONDATORI...


Până atunci, însă, haideţi să vedem ce ne oferă acest film documentar care se doreşte a sonda în interiorul unui subiect de-a dreptul „exploziv”, referitor la Viaţa lui Isus (căci acesta „atinge” şi chiar loveşte în însuşi nucleul manipulării de pe această Planetă, cel de tip religios-archonic) :

MarYan

2 comentarii:

 1. CRISTOS A ÎNVIAT MarYan ! Mulţumesc pentru frecvenţa ştiinţei cu care de o bună vreme mă înnobilezi ! NAMASTE !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Şi eu Mulţumesc, dragă George, pentru Prezenţa ta constantă cu care contribui la în-nobil-area acestui "Univers ChristAlin" !

   Şi, pentru că în aceste zile ne re-amintim cum CHRIST(os)-ul este VIU !...
   ...Putem striga cu deplină în-crede-re : NAMASTE (Christ-ul din mine salută Christ-ul din tine) !

   Ștergere