luni, 4 aprilie 2016

MarYan – Filmele documentare de la GALACTIS : 1. „PORTALUL”.



Filmele documentare
de la GALACTIS

1.
PORTALUL





După „dispariţia” site-ului GALACTIS, cu filmele deja (bine)cunoscute şi cu conferinţele publice pe care aceştia le iniţiaseră din toamna anului 2014 – şi la a căror materializare am participat şi noi (ca organizatori ai evenimentului din Bucureşti, de pe 22 martie 2015) – iată că, în scurt timp după aceea, au apărut nenumărate întrebări cu care am fost bombardaţi, referitoare la „subita dispariţie” a acestor conferinţe, inclusiv a site-ului „Galactis”, la care am încercat să răspundem, cât mai sintetic, printr-o PoVestire, a 70-a, din 12 octombrie 2015...


Iar acum, iată că, în fine, a sosit momentul ca să re-venim cu re-postarea celor 7 filme de la Galactis (pe care le prezentasem încă din data de 2 martie 2015, într-un articol corespunzător), de data aceasta pe canalele noastre de pe YouTube, venind cu următoarele precizări pe care am fost „mandatat” să le enunţ :

- În urma „dispariţiei” bruşte şi totale a Echipei GALACTIS de pe canalele media alternative, „vidul” creat a născut multe întrebări.

- Există supoziţii şi felurite idei cu privire la acest lucru ; am fost întrebat în repetate rânduri cum ar mai putea exista acces la materialele video ale GALACTIS.

- Cei care au descărcat filmele GALACTIS atunci când ele au apărut pe Internet au la dispoziţie informaţii foarte valoroase ; deoarece cererea în acest sens este deosebită şi pentru că situaţia este cea care este, consider că o re-postare a filmelor GALACTIS pe acest blog ar fi de folos celor care sunt cu adevărat interesaţi.

- Am considerat, deci, că acest site poate să devină gazda filmelor GALACTIS, în virtutea Dezvăluirii Adevărului şi a Misterelor Creaţiei.



Aşadar, acum începem să re-postăm filmele documentare de la Galactis, pe care sperăm să le vizionaţi cu aceeaşi bucurie ca şi în momentul Lansării fiecăruia dintre aceste filme !


Iar astăzi venim cu primul film documentar prezentat de Echipa de la Galactis, „PORTALUL, a cărei scurtă prezentare o expunem în continuare :

Filmul documentar „Portalul” dezvăluie descoperirea unei zone de acces şi comunicare cu o civilizaţie extraterestră benefică.

Filmul prezintă un jurnal de călătorie în această zonă, care a fost dezvăluită în urmă cu 15 ani de către o rasă de fiinţe extraterestre benefice.

Mărturiile celor care au perceput influenţa subtilă a locului, precum şi documentarea video se corelează în mod captivant pentru a elucida, într-o anumită măsură, misterul zonei.




Un comentariu: