miercuri, 13 aprilie 2016

MarYan – Filmele documentare de la GALACTIS : 5. „Conflictul din Spaţiu”.



Filmele documentare
de la GALACTIS

5.
Conflictul din Spaţiu





După filmul documentar al celor de la GALACTIS, prezentat în episodul anterior, intitulat „Cometa Ison. EVENIMENTUL. Adevărul despre ele”, astăzi continuăm cu expunerea celui de-al 5-lea film documentar, „Conflictul din Spaţiu”, în care apar noi şi inedite informaţii despre „Războiul nevăzut din Ceruri” care se pare că a avut loc în luna Februarie 2014.


După cum am mai amintit, puteţi citi încă din prezentarea primului film documentar („Portalul”) acele precizări pe care am considerat necesar a le face, referitoare la „dispariţia bruscă şi totală” a Echipei GALACTIS şi a site-ului omonim...


Iată şi o scurtă prezentare a acestui film, pe care o puteţi regăsi cu anumite completări şi în articolul corespunzător de pe blog, din toamna anului 2014 :

Documentarul prezintă elementele unui teribil conflict armat ce a avut loc în spaţiul cosmic în luna februarie 2014 și lămureşte totodată implicaţiile lui extraordinare, legate de anumite bucle temporale create de reptilieni şi modul în care acestea au influenţat omenirea.

Totodată, filmul oferă o explicaţie clară a felului în care se transformă în prezent Frecvenţele de Vibraţie ce sunt specifice Planetei noastre.
   






2 comentarii: