luni, 18 aprilie 2016

MarYan – Filmele documentare de la GALACTIS : 6. „CronoVizorul Eteric”.



Filmele documentare
de la GALACTIS

6.
CronoVizorul Eteric





Iată acum şi cel de-al 6-lea film documentar marca „Galactis”, intitulat „Cronovizorul eteric”.


După cum am mai amintit, puteţi citi încă din prezentarea primului film documentar („Portalul”) acele precizări pe care am considerat necesar a le face, referitoare la „dispariţia bruscă şi totală” a Echipei GALACTIS şi a site-ului omonim...




Iată o scurtă prezentare şi a acestui film, pe care o puteţi regăsi inclusiv în articolul de pe blog din luna Noiembrie 2014 :

Filmul descrie în principal un dispozitiv siriusian de înaltă tehnologie, denumit „cronovizor”, prin intermediul căruia pot fi accesate informații din „Memoria Universală” sau Akasha.

Detaliile oferite sunt uimitoare ; ele implică, printre altele, modalitatea de deplasare a Navelor-Mamă siriusiene în spaţiul cosmic şi conceptul de informaţie şi de stocare a ei, la siriusieni.

În partea finală a filmului sunt făcute unele predicţii despre evoluţia evenimentelor la nivel mondial în următoarea perioadă, așa cum au fost ele revelate de către siriusieni.





3 comentarii:

  1. Domnule Marian, multmesc pentru reluarea acestor filme documnentare ale celor de la Galactis!M-a bucurat revizionarea lor,dar m-as bucura mai mult daca Galactisul ar reveni cu noi informatii.Sunt convinsa ca dvs.sunteti in legatura cu acestia, si v-as ruga, ca in numele multor persoane cu deschidere a mintii sa le transmiteti ca ii asteptam sa ne spuna lucruri pe care nu le afli de oriunde!
    Multumesc inca odata dvs, si lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim pentru aceste documentare.. avem nevoie de aceste informatii si detalii

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pt aceste documentare care au o mare valoare pt cei care cautam adevarul divin.

    RăspundețiȘtergere