joi, 7 aprilie 2016

MarYan – Filmele documentare de la GALACTIS : 3. „TERRA GALACTICA – Misterele dezvăluite ale unor contacte cu extra-tereştrii benefici” (ep.1).



Filmele documentare
de la GALACTIS

3.
TERRA GALACTICA –
Misterele dezvăluite ale unor contacte
cu extra-tereştrii benefici
(ep.1)





Acum,  la al 3-lea episod („Terra Galactica”) din seria filmelor documentare de la GALACTIS, haideţi să mai reluăm pentru o ultimă dată precizările sugerate de echipa de la Galactis despre aceste filme şi situaţia actuală, detaliată în articolele conexate pe care le puteţi accesa din introducerea la primul documentar al seriei („Portalul”) :

- În urma „dispariţiei” bruşte şi totale a Echipei GALACTIS de pe canalele media alternative, „vidul” creat a născut multe întrebări.

- Există supoziţii şi felurite idei cu privire la acest lucru ; am fost întrebat în repetate rânduri cum ar mai putea exista acces la materialele video ale GALACTIS.

- Cei care au descărcat filmele GALACTIS atunci când ele au apărut pe Internet au la dispoziţie informaţii foarte valoroase ; deoarece cererea în acest sens este deosebită şi pentru că situaţia este cea care este, consider că o re-postare a filmelor GALACTIS pe acest blog ar fi de folos celor care sunt cu adevărat interesaţi.

- Am considerat, deci, că acest site poate să devină gazda filmelor GALACTIS, în virtutea Dezvăluirii Adevărului şi a Misterelor Creaţiei.




Aşadar, mai jos, avem şi prezentarea pe scurt a celui de-al 3-lea film documentar oferit de către Echipa Galactis :

Documentarul face parte dintr-o serie de cinci episoade care prezintă aspecte nedezvăluite până în prezent despre civilizaţiile extraterestre benefice ce interacţionează cu anumite fiinţe umane de pe planeta noastră.

Ţelul principal al seriei este acela de a transforma modul în care lumea percepe existenţa şi modul de acţiune al acestor civilizaţii extraterestre.

Primul episod revelează informaţii, corelaţii şi mărturii ale unor fiinţe umane care au fost contactate de reprezentanţi ai civilizaţiilor extraterestre benefice, într-o prezentare ce creează o ambianţă specială.
  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu