sâmbătă, 9 aprilie 2016

MarYan – Filmele documentare de la GALACTIS : 4. „Cometa ISON. EVENIMENTUL. Adevărul despre ele”.



Filmele documentare
de la GALACTIS

4.
Cometa ISON.
EVENIMENTUL.
Adevărul despre ele





Al 4-lea film documentar din seria de la GALACTIS („Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele”) ne aduce deja la „Momentul Zero” al nostru, cel în care am făcut cunoştinţă atât cu „Galactis”, cât şi cu filmele acestora.


De aceea, mai multe detalii despre acest film documentar şi despre opinia noastră referitoare la informaţiile generale pe care le ofereau cei de la Galactis le puteţi urmări în articolul dedicat acestui film documentar, pe care l-am scris încă din Iunie 2014...

...În timp ce acele precizări legate de Echipa GALACTIS şi despre „dispariţia bruscă şi totală” a acesteia şi a site-ului „Galactis”, le puteţi (re)citi din postările celor trei filme documentare anterioare, începând poate chiar cu prima postare, a filmului „Portalul.


Însă, cel mai important pentru noi este faptul că, prin acest film documentar, avem iarăşi, în format video, una dintre BAZELE INFORMAŢIONALE ŞI IMAGISTICE de prezentare a EVENIMENTULUI şi care, cu toate „minusurile” şi „imperfecţiunile” realizării sale, acest film a reuşit să ne ofere tuturor o imagine mult mai concretă şi reală a ceea ce va însemna, cu adevărat, mult-(Po)Vestitul Moment al EVENIMENTULUI – detaliat inclusiv de către COBRA, dar şi de alţii, printre care ne numărăm şi noi, PoVestitorii de pe acest simplu blog...




Aşadar, mai jos, avem acest deosebit film documentar, al 4-lea, oferit de către Echipa Galactis, precedat de o scurtă prezentare a acestuia :

Filmul prezintă în mod sintetic şi corelat informaţii uluitoare primite în mod DIRECT de la reprezentanţii civilizaţiei siriusiene (sistemul Sirius A), despre câteva subiecte de interes major pentru omenire la momentul actual.

Este prima expunere detaliată a ceea ce este de fapt cometa ISON şi prima descriere „tehnică” a ceea ce va însemna EVENIMENTUL care va avea loc pe Pământ, corelat cu acţiunea cometei.

Aceste aspecte sunt completate de asemenea cu anumite date despre civilizaţiile extraterestre care contribuie la realizarea giganticului plan divin de ascensiune a Planetei Pământ şi a omenirii într-o dimensiune superioară a manifestării.

În finalul documentarului sunt prezentate unele elemente importante despre ceea ce va urma în anii de după EVENIMENT.  




5 comentarii:

  1. Dle Marian, era o vreme cand sorbeam cu nesat toate informatiile transmise de cei de la Galactis. Apoi, a venit tacerea si disparitia lor. N-am inteles, mai ales dupa toate acele articole contradictorii ale celor de la yoga esoteric. M-am intrebat:chiar asa batuta in cap sa fiu, sa nu inteleg cand cineva ne minte asa de crunt? Dupa asta, am zis:dar de unde informatiile alea? Nu am vazut nicaieri imagini, idei ca la ei. Chiar asa de creativi sa fie, sa scoata doar din imaginatia lor toate lucrurile alea? Prea e de tot. Nu prea mi-au parut in neregula la mansarda. Si acum eu ce sa mai cred ca adevarat de acolo? Ne-au luat toata speranta? Pentru ca nu pot sa cred lucrurile astea fara sa stiu ca oamenii aia erau in regula si puteau ce noi, neofitii nu putem. - sa aflam informatii de asemenea tip. Va intreb pe dvs. care i-ti cunoscut indeaproape:exista un rost firesc pentru care ati reinceput sa publicati filmele lor? Adica credeti in ele si in ei. As aprecia in mod deosebit daca mi-ati raspunde la mesaj cu parerea dvs. S-ar pierde un believer.






    RăspundețiȘtergere
  2. În primul rând, nu mi-e foarte clar cui mă adresez "celei de la ora de română - clasa a 6-a" : eşti profa' ce le-ai dat elevilor un scurt extemporal, pentru a putea scrie aici, pe blog..., sau eşti chiar eleva dintr-a 6-a (mai puţin probabil) ori o adolescentă din liceu care avea lecţie de recapitulare "dintr-a 6-a" ?... :).

    Acum, lăsând gluma "mai la o parte", dragă "ora de română-clasa a 6-a", este foarte important de precizat sau de re-amintit faptul că nu de "believer"-i are Universul "nevoie" (de fapt, nu prea "are nevoie" de nimic...), ci de Fiinţe Suverane Conştiente care au intrat în procesul real de Cunoaştere, pe care au început în mod conştient să o pună în Practică... şi iată adevărata CREDINŢĂ : Cunoaştere Aplicată.
    Punct.

    Cât despre "Galacticii" noştri prieteni, PoVestea este foarte Simplă : vezi ce-ţi spune Inima şi Bunul-Simţ (Simţul cel Bun din Interior, adică din Inimă) în această privinţă...

    Eu şi mulţi alţii putem spune "câte în Lună şi în Stele", însă Inima "nu bate câmpii" (şi, în general, Ea nu bate, ci doar mângâie...), şoptindu-ţi Adevărul pe care-l poţi suporta la un moment dat.

    Ce ţi-aş putea "şopti" şi eu ar fi doar atât : când cel puţin unul dintre cei doi "mediumi" ce susţin PoVestea Galactis este Profesor Universitar de Cibernetică și Tehnologia Informației la o Universitate de prestigiu, cu numeroase invenții ce depășesc cu mult nivelul tehnologic actual (și cu alte aspecte pe care nu le putem detalia aici), poate că realizezi că un astfel de om nu ar fi putut avea această poziţie dacă ar fi avut probleme la "mansardă", după cum te întrebi tu, dragă "dintr-a 6-a"...

    Istoria Planetei şi a întregului Univers este plină de "motivaţii ascunse" care, la un moment dat, "s-au revelat", iar rostul nostru nu este neapărat de a descoperi "dedesubturile" fiecărei mişcări pe care o fac unii sau alţii (asta-i treaba celor 10 celebri "înţelepţi" care se chinuie să ridice celebra piatră, aruncată de vreunul în vreun lac...), ci de A SIMŢI informaţiile care se transmit pe diverse CANALE care probabil că, deloc întâmplător au ajuns în faţa ochilor şi urechilor noastre, observând şi cercetând în ce măsură acestea ne ajută ca să Devenim "mai buni" şi cu adevărat mai Înţelepţi.

    Restul sunt întrebări ale minţii, ce nu prea-şi au rostul, mai ales acum, în aceste Vremuri Transformatoare ce apropie din ce în ce mai mult acest mult-discutat Eveniment care pare a fi cel mai bine descris în materialele Galactis, mai ales în cel prezent, despre Cometa Ison şi... Evenimentul.

    Aşadar : deschide-ţi Inima şi Activează-ţi filtrul discernământului, Trăind în mod "Pro-Activ".

    Succes! şi spor la ora de română :).
    MarYan, cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa iertati ,va rog, numele afisat. Sunt intr-adevar profesor si nu m-am priceput sa schimb cu numele meu Gheorghe Mariana la comentarii. E titlul unui blog pe care l-am creat la un curs si pe care nu l-am mai folosit(blogul).Multumesc pentru informatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asadar, credeti ca la un moment dat vor relua dpcumentarele? Multumesc pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În acest moment nu există un răspuns categoric - "da" sau "nu".
      Vom vedea ce ne oferă Viitorul, trăind în Prezent...

      Ștergere