luni, 16 mai 2016

COBRA : Mai multe ACTUALIZĂRI ale Situaţiei Planetare din cursul Lunilor Aprilie-Mai 2016



Mai multe ACTUALIZĂRI
ale Situaţiei Planetare
din cursul Lunilor Aprilie-Mai 2016





Nota MarYan :

În ultima lună, fiind ocupat cu postările Serialului despre Viaţa lui Isus şi Viaţa Mariei Magdalena, am lăsat puţin deoparte postările lui Cobra despre ultimele informaţii oferite de către Mişcarea de Rezistenţă...

De aceea, în acest articol aduc „la pachet” trei postări ale lui Cobra despre ultimele Actualizări pe care acesta le-a transmis pe 23 Aprilie, 1 şi 8 Mai 2016.

Cel mai impotant aspect pe care eu îl găsesc în aceste mesaje se referă la faptul că, dincolo de aparenţe, „există multă activitate în spatele scenei” – exact cum s-a exprimat şi amicul radiestezist de care am mai amintit, în urma unei conversaţii de pe la începutul acestei luni...

De fapt, ar fi mult mai multe de spus în aceste privinţe – inclusiv despre condiţiile declanşării Evenimentului, pe care le veţi vedea pe la finalul celui de-al treilea articol, din perspectiva lui Cobra, şi despre care vom puncta şi noi, în fine, într-un articol dedicat acestui subiect, referitor la Momentul Evenimentului din perspectiva noastră (după o lungă tăcere, deloc „întâmplătoare”).

Până atunci, re-amintesc doar ceea ce am precizat cu mai multe ocazii, inclusiv în ultimele Editoriale şi PoVestiri Zilnice, anume că Momentul Evenimentului nu pare a fi condiţionat în mod primordial de către vreo Bombă Plasmatică sau Anomalie Plasmatică Primară sau Entitate Plasmatică (Yaldabaoth) ş.a., ci depinde, în primul rând, de DECIZIA MAMEI PĂMÂNT – de cât de bine este pregătită pentru acest Moment, co-relat cu pregătirea umanilor pentru A FACE FAŢĂ acestui Unic Moment Cosmic.

Însă, până la acele detalii, haideţi să vedem ce ne transmite Cobra în ultima lună :



1.
RAPORT la
Conferinţa ASCENSIUNII

– 23 aprilie 2016 –





Locaţia Conferinţei noastre, a Ascensiunii, din Elveţia, a fost strategic aleasă pe o importantă „Linie Ley” (Ley Line) Pleiadiană care trece prin zona centrală a Elveţiei.

Conferinţa a avut un strălucit succes. Am fost un grup foarte puternic şi unit de participanţi din 22 de ţări.

Echilibrul dintre energiile masculine şi feminine a fost mai profund decât oricând, iar acest lucru înseamnă că Zeiţa este tot mai prezentă la suprafaţa Planetei, oferind din ce în ce mai multă vindecare.

O mulţime de noi informaţii au fost eliberate, iar lucrarea energetică pe care am realizat-o acolo a ajutat la stabilizarea Calendarului Ascensiunii pentru Planetă.

Am iniţiat, de asemenea, procesul de stabilire a viitoarelor Zone de Contact (cu ET) din întreaga lume.

Această Conferinţă a deschis o uşă pentru ulterioare conferinţe ale Ascensiunii.




Deşi s-ar părea că nimic nu se întâmplă, totuşi există multă activitate în spatele scenei. Această activitate va deveni mai pronunţată în cursul Lunii Mai 2016.

Aranjamentele au fost făcute pentru a avea loc un interviu comun Cobra – Corey Goode, de către Rob Potter (N.MY.: Care, între timp deja s-a realizat şi a cărui Primă Parte va fi prezentată în scurt timp pe blog, în următorul articol de la această Categorie).



2.
Actualizarea
Situaţiei Planetare

– 1 mai 2016 –





Curăţirea Grupului Chimera continuă.

Până în prezent, Chimera a avut controlul asupra fluxului de informaţii şi de comunicaţii dintre diferitele facţiuni din interiorul Sistemului nostru Solar, ameninţând cu declanşarea Bombelor de tip Strangelet şi Toplet dacă această blocadă informaţională nu este respectată de către toate aceste facţiuni.

Iată de ce informaţiile de până acum au fost compartimentate (separate).

Acum, această barieră informaţională se dizolvă încet, iar diferitele facţiuni încep să comunice între ele.


Pleiadienii şi alte rase aparţinând Confederaţiei Galactice au început să contacteze persoane din facţiunile implicate în Programele Spaţiale Secrete controlate de Chimera.

CODEXUL GALACTIC a fost introdus recent către facţiunile din Programele Spaţiale Secrete din cadrul Sistemului nostru Solar şi, de asemenea, către alte grupuri aparţinând Pământului Interior.

Codexul Galactic este cunoscut şi acceptat aproape în mod universal de către cele mai multe dintre rasele pozitive existente în Galaxie.

Membrii grupurilor din Programele Spaţiale Secrete sunt educaţi chiar acum – însă există, încă, multă rezistenţă...

Iată de ce a fost creată această petiţie pentru semnarea Codexului Galactic.


Umanii de la Suprafaţa Planetei sunt bineveniţi pentru a semna petiţia (la acest link) şi a o face „virală” pe propriile lor reţele de socializare.

Oamenii din cadrul Programelor Spaţiale Secrete, localizate la nivelul întregului Sistem Solar, precum şi cei din facţiunile subterane, pot semna această petiţie pe propriile lor reţele de tip „intra-net”, dacă este sigur pentru ei ca să facă acest lucru.

Dacă nu, în acest caz pot trimite un semnal telepatic puternic şi clar către Pleiadieni, care să ateste că ei sunt de acord să semneze petiţia.

În cazul în care aceştia pot rupe „voalul” comunicaţional şi pot ajunge la Internetul de la suprafaţa Planetei, atunci aceştia pot semna petiţia la link-ul menţionat mai sus.




Video-uri despre CODEXUL GALACTIC au fost create în mai multe limbi străine :








- Greacă ;


- Rusă ;



Potrivit unor surse Dragon, a fost iniţiaţă comunicarea dintre diferitele grupuri din interiorul Planetei, declanşându-se procesul de vindecare a scindării acestora.

Mişcarea de Rezistenţă mi-a comunicat că ei au încercat de mai multe ori să ajungă la diferitele grupuri din Reţeaua Agartha Estică, cu mai mult sau mai puţin succes...

La Suprafaţa Planetei continuă renaşterea Programelor Spaţiale publice-private – „Bigelow Aerospace” planifică deja să construiască Staţii Spaţiale pentru turişti, până în anul 2020.




Acum putem anunţa şi noua Conferinţă a Ascensiunii ce va avea loc în apropierea Chaniei din Insula Creta, Grecia, aproape de unul dintre cele mai importante Vortexuri Planetare ale Zeiţei.

La fel, numeroase noi  informaţii vor fi lansate şi la această Conferinţă care, combinate cu noile Energii ale Zeiţei, vor putea ajuta la transformarea noastră interioară.



Victoria Luminii !



3.
Actualizarea
Situaţiei Planetare
cu privire la EVENIMENT

– 8 mai 2016 –





Zvonuri au început să circule pe blogo-sferă în ultimul timp, cum că Evenimentul/Resetarea/Reevaluarea financiară/Restaurarea Republicii ar fi început sau că deja se înfăptuieşte.

Aceste zvonuri nu sunt bazate pe realitate, iar situaţia este, încă, în modul „Afaceri ca de obicei”...

Unii oameni chiar au susţinut că eu am afirmat, în cadrul recentei Conferinţe a Ascensiunii (din Elveţia), că Evenimentul deja s-ar fi declanşat.

Eu nu am afirmat niciodată aşa ceva !

Notiţele de la Conferinţa Ascensiunii care au fost publicate recent pe mai multe bloguri sunt veridice doar în procent de 70-80%, multe informaţii lipsesc şi niciuna dintre uimitoarele energii prezente la Conferinţă nu sunt prezente (în informaţiile de pe acele bloguri), astfel că este mult mai bine pentru oricine ca să participe în mod direct la o astfel de Conferinţă – care, următoarea, va avea loc la începutul lunii Iunie 2016.


Atunci când Evenimentul se va declanşa, acesta va fi cât se poate de evident pentru toată lumea, fiind raportat în întreaga mass-media.

Înainte ca Evenimentul să se poată manifesta, Anomalia Plasmatică din Sistemul Solar trebuie vindecată (remediată), entitatea plasmatică din Sistemul Solar (Yaldabaoth) trebuie să fie dezintegrată iar Bombele plasmatice de tip Toplet eliminate.

Cu toate acestea, este important ca să fim pregătiţi ca şi când Evenimentul va începe dintr-o dată, fără niciun avertisment – iar aici aflaţi cum puteţi ajuta, atunci când se va produce.


Victoria Luminii !



3 comentarii:

  1. Chakra inima nu mai e in Anglia, a devenit activa in Romania incepand de anul asta, sunt 7 ani de tranzitie in 2023 Romania va avea rolul de inainte mergator !!

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit vom avea ceva, tradus si comentat de tine, despre Corey Goode. Poate vei incerca sa-i familiarizezi pe cititorii tai, in decursul mai multor articole, cu ceea ce sustine Corey.

    RăspundețiȘtergere
  3. sant multe in joc,si multe lucruri se deruleaza in jurul nostru.ce se asteapta e contactul,dar noi ca fiinte umane speram foarte mult si dorim sa ni se ofere prea mult

    RăspundețiȘtergere