sâmbătă, 21 mai 2016

Magrav.ro : PRIMA LECŢIE din Programul de Predare a Fundaţiei KESHE – Principiul Perechilor MaGrav.



PRIMA LECŢIE
din
Programul de Predare
a Fundaţiei KESHE :

Principiul Perechilor
MaGrav





Nota MarYan :

Iată că, până la traducerea interviului cu Cobra şi Corey Goode, acum venim cu un subiect cel puţin la fel de interesant şi, mai ales, practic, deşi acest articol ar putea părea a fi foarte „teoretic” : mai multe detalii despre Tehnologia Keshe şi principiile de funcţionare ale acesteia, printr-o „lecţie” a lui Keshe din anul 2012, în care explică cât mai limpede cum este cu Câmpul Magnetic şi Gravitaţional.

Însă cel mai important aspect, din punctul nostru de vedere, este faptul că prin acest articol intrăm şi ne familiarizăm, astfel, cu „Universul” informaţional oferit de site-ul tematic „Magrav.ro”.

După Conferinţa pe teme de Medicină Holistică pe care am susţinut-o în 17 Aprilie 2016, a urmat o perioadă foarte „agitată” în care nu am reuşit să postez ceea ce mi-am propus, referitor la informaţiile care s-au structurat la acea conferinţă, în privinţa Tehnologiei Magrav şi a aspectelor fundamentale legate de Câmpurile Magnetic şi Gravitaţional ce stau la baza funcţionării Magrav-ului.

Aceste aspecte sunt remediate acum, când prin acest prim articol de pe acest site,”Magrav.ro”, începem să aducem informaţii cu adevărat interesante, traduse din cursurile lui Keshe şi oferite „la prima mână” pe acest site, „Magrav.ro” – pentru a cărui credibilitate eu, cel puţin, pot „depune mărturie”.

Chiar dacă, pentru moment, nu putem intra în alte detalii – şi cred că înţelegeţi de ce – pot spune doar că persoanele care stau în spatele construcţiei acestui  site (şi a informaţiilor oferite pe acesta) sunt dintre cele care merită încrederea şi atenţia noastră...

...Prin multitudinea informaţiilor despre Magrav şi efectele unui asemenea Reactor plasmatic asupra Reţelei electrice şi a reducerii consumului, aspecte pe care le-am putut sesiza şi eu, „cu proprii ochi”, în cadrul anumitor experimente.

De aceea, acum vă re-amintesc că a trecut mai bine de un an de când tot scriu pe blog despre calitatea şi eficienţa Tehnologiei Keshe, explicată prin calitatea vibraţională (nivelul înalt al Luminii sale interioare) a celui care a conceptualizat şi a conceput această tehnologie plasmatică – KESHE – şi care, acum, este tot mai mult confirmată ca fiind funcţională.

Cel puţin pentru mine – dincolo de Reactoarele Magrav achiziţionate deja de la Keshe şi „puse la treabă” de către membri ai Fundaţiei Keshe România – de maximă importanţă rămâne experienţa faptului de a observa, repet, „sub ochii mei”, reconstituirea unui astfel de Magrav, cu forţe proprii, locale, şi „punerea sa la treabă”, cu care ocazie s-a evidenţiat faptul că, într-adevăr, acest Reactor chiar funcţionează exact aşa cum l-a prezentat Keshe...

Însă alte detalii vor veni într-un articol separat, astfel că, în continuare cred că a sosit momentul ca să oferim cuvântul celor de pe „magrav.ro” pentru a desluşi primele repere a ceea ce înseamnă „Principiul Perechilor Magrav” :






În acest articol, prezentăm nişte informaţii foarte vitale și fascinante pentru înţelegerea şi replicarea tehnologiei MaGrav, predate de dl. Keshe în 21.09.2012.

Dl. Keshe explică principiul perechilor, a proprietăţilor câmpurilor magnetic şi gravitaţional, folosindu-se de 4 magneţi neodim inelari pe care i-a poziţionat pe 3 dintre ei în jurul la cel de-al patrulea, la 120 grade.

Aceştia s-au aşezat fiecare în raport cu câmpurile sale la distanţe egale unul faţă de celălalt. În momentul când dl. Keshe mişcă un al cincilea magnet în jurul celor 3, aceştia încep să se mişte, creând astfel mişcare.

Dl. Keshe explică, prin acest exemplu, că putem crea mişcare fără să ardem un gram de combustibil, şi că în felul acesta putem călători oriunde în Univers cu viteze superluminice, cu condiţia să cunoaştem câmpurile magrav ale locului de destinaţie (ale Lunii, spre exemplu, sau al planetei Marte – depinde unde vrem sa mergem).

Practic, ceea ce trebuie să facem este să creăm un câmp magnetic foarte puternic, specific locului de destinaţie, şi vom fi atraşi – şi, în acelaşi timp, respinşi de pe locul de „decolare” – spre acel loc cu o viteză foarte mare, asemănător cum doi magneţi sunt atraşi cu o viteză fantastică unul de celălalt.




„Dacă luăm un magnet mic inelar şi un altul mai mare, cel mic va fi atras către cel mare. El acoperă intervalul/spațiu/zona mică şi nu necesită nici un fel de combustibil pentru a obţine atracţia față de cel mare.

S-a terminat cu vremurile pentru arderea combustibililor !

În Univers nu vedem obiecte cilindrice, ci vedem doar obiecte sferice – aceasta datorită dinamicii câmpului gravitaţional central din interiorul obiectelor/corpurilor cerești (n.m. : aşa numitele reactoare plasmatice din interiorul stelelor, planetelor etc.).

Putem să-i spunem “cantitate în entitate”.

Dacă adaugăm mai multă cantitate, obţinem un inel mai mare, şi dacă punem mai puţină, obţinem un inel mai mic.

Îi putem spune electron, proton, sau îi putem spune Soare, sau Pământ. Facãndu-l şi mai mare, îi putem spune Galaxie.

Dacă putem crea Câmpul Gravitaţional şi Magnetic al destinaţiei, călătoria nu mai înseamnă nimic… Nu existã combustibil ars.

Este necesară învăţarea procesului de deschidere a plasmei pentru a-i utiliza câmpul magnetic. Deci, dacă punem cei trei magneţi împreună, şi luăm un mic magnet pe care îl aducem în apropierea acestora – sistemul se va mişca.

Nu este necesară crearea mişcării, trebuie doar să creăm un câmp magnetic şi gravitaţional suficient de puternic.

Dacã dorim să ne ducem pe Lună, atunci trebuie doar să creăm câmpul magnetic şi gravitaţional al Lunii.

Luna nu are doar câmp gravitaţional, ea are câmp gravitaţional şi câmp magnetic. Pământul are la fel, câmp gravitaţional şi magnetic.

Cele două, împreună, dictează poziţionarea uneia faţă de cealaltă.

Gravitaţia noi o denumim “atracţie” (atracţia dintre doi poli diferiţi ai unor magneţi – aceasta este gravitaţia, atunci când cei doi magneţi se atrag).

Întorcând unul din magneţi, atunci obţinem respingereaMagnetismul.

Încercând să-i apropiem, constatăm că nu ni se permite.

Dacă aducem magnetul mic în apropierea celui mare, atunci Sistemul se mişcă – Mișcare.”


Gravitație – Magnetism – Mișcare




PERECHEA reprezintă principiul de conservare a câmpurilor magnetice. Protonul şi electronul din interiorul unui atom de hidrogen, spre exemplu, reprezintă o astfel de pereche.

În acelaşi fel, există Stele pereche, Galaxii pereche, Universuri pereche şi povestea se tot repetă.

Perechile se formează conectându-se fiecare la polul opus al celuilalt.

Polul sud al unui magnet spre exemplu, se conectează cu polul nord al celuilalt magnet şi la fel se întâmplă şi cu ceilalţi doi poli ai ambilor magneţi.

Astfel, obţinem SINGULARITATEA ! – o simbioză între 2 magneţi, care pot fi : o planetă şi satelitul ei sau o navă cosmică şi o stea oarecare din Univers.

În acest fel, putem crea reactoare plasmatice care să joace rolul de „fratele mai mic” (reactorul platformei noastre de zbor OZN, spre exemplu) care va avea câmpuri plasmatice mai slabe şi va fi atras de „fratele mai mare” (spre exemplu, Luna sau Soarele).

Ajunşi în punctul acesta, am creat o atracţie uriaşă faţă de Lună sau Soare, iar acest lucru se va manifesta printr-o viteză „de deplasare” (atracţie mai degrabă…) fantastic de mare spre Lună !

Deci, nu zile sau săptămâni de parcurs până la Lună în varianta cu rachetele NASA sau cele ale lui Elon Musk, ci câteva zeci de minute sau maxim câteva ore !

Un voiaj de 30 minute până pe Lună şi înapoi

Aşa îţi mai vine să colinzi Universul !

5 comentarii:

  1. NAMASTE ! Vă mulţumesc pentru iniţiativa de a explica simplu pe înţelesul fiecăruia ceea ce mulţi români caută ,găsind informaţii disparate atît pe F.book cît şi din alte surse,nemaiamintind de faptul că puţini sînt cei care au în bibliotecă cărţile domnului M.T.Keshe,alţii deşi văd videoclipuri şi aplicaţiile practice nu urmăresc şi detaliul-regula de bază,neînţelegînd explicaţiile din engleză,nu înţeleg nici principiul,mulţi nefiind traducători desăvîrşiţi,iar traducerea adhoc ,mai mult induce greşeli decît clarifică,aşa că o explicaţie de clasa a 4a în limba română este bine venită. Da,aprinşi şi noi de NOUTATEA ACESTEI TEHNOLOGII ,alături de bunul meu prieten domnul Nelu ,am construit chiar ieri cîteva creioane de sănătate,respectînd întocmai indicaţiile necesare. Vă mulţumim pentru dorinţa şi interesul de a trezi acest popor din ignoranţă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun gasit! Inteleg ca la conferinta de la Roma a Fundatiei Keshe,unde a fost distribuit un generator de energie impreuna cu instructiunile de folosire dar si de producere a aparatului tuturor reprezentantilor participanti,au fost reprezentanti si din Romania.Aveti idee unde a ajuns acest generator,daca populatia a fost informata,daca se face ceva in acest sens ca informatiile sa ajunga si la populatie?Cum am reusi noi cei care detinem aceste informatii sa ne mobilizam si sa informam populatia,poate sa cerem reprezentantilor tarii sa faca ceva in acest sens.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare ce s-a intamplat cu generatorul de energie libera si instructiunile de folosire si producere a acestuia, obtinute gratuit de reprezentantii Romaniei prezenti la conferinta de la Roma a Fundatiei Keshe?Cum am putea ajuta ca aceste informatii sa ajunga la cat mai multi oameni? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. In primul rand acest dispozitiv nu este un generator, este doar o unitate de energie Magrav. Din Romania a fost doar o persoana, un tanar nicidecum un reprezentant al guvernului. De asemenea, nu s-a primit nicio jucarie la acea conferinta... Planurile de constructie sunt pe tot internetul atat cel .com cat si pe cel romanesc .ro Detalii si evolutia technologiei gasiti pe grupurile de facebook Grup Studii Keshe Romania si inclusiv pe acest site, www.magrav.ro Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragi prieteni, studiaţi mai cu atenţie materialele expuse despre Tehnologia Keshe şi REACTORUL plasmatic MaGrav, pentru a înţelege cu adevărat ce înseamnă acesta !

    Şi, dragă Paula Manole, entuziasmul este necesar, însă nu şi suficient în a acţiona cu maximă înţelepciune pe acest Tărâm al "nisipurilor mişcătoare" care este Zona "Free-energy" (Energie liberă), cea care, alături de Zona Financiară, reprezintă principalul teritoriu de CONTROL al "băieţilor deştepţi", în care Statul este chiar "şeful" acestora (însă nu cel mai mare)... astfel că aici nu prea au ce căuta "hei-rup"-ismul şi agitaţia zgomotoasă.

    Spor la cercetare şi conştientizare !
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere