sâmbătă, 28 mai 2016

Magrav.ro : Principiile revelate ale MAGNETISMULUI.



Principiile revelate
ale
MAGNETISMULUI





Nota MarYan :

În această postare continuăm, aşa după cum am promis, să prezentăm articole despre Tehnologia Keshe ale celor de pe site-ul „Magrav.ro”, pentru care garantăm că sunt scrise cel puţin cu cele mai bune intenţii – şi a căror sursă informaţională, Keshe şi tehnologia sa, pare a fi de înaltă ţinută şi credibilitate, dovedită inclusiv prin Nivelul superior de „Lumină interioară” pe care îl deţine această deosebită Fiinţă de Lumină.

Foarte interesant este şi modul în care se continuă „Linia Sincronicităţilor” : poate deja aţi dedus, încă din prezentarea documentarului anterior, „What the... bleep do we know”, că va urma, în foarte scurt timp (adică în acest week-end) documentarul „The Secret” de care am tot amintit până acum...

...Ca, în acest articol (pe care mi-am propus să îl prezint exact înaintea postării despre documentarul „The Secret”), ei bine, chiar la finalul lui să se puncteze faptul că aceste informaţii, detaliate de Keshe despre funcţionarea Câmpului Magnetic-Gravitaţional, oferă o altă perspectivă asupra filmului... „The Secret” !

Simplu şi elegant funcţionează Universul (Sin-Cronicităţilor) ! :
  





În acest articol, KESHE ne explică cum putem crea atracţie pentru diferite metale şi nemetale (chiar şi plastic, lemn etc), de asemenea, cum Câmpurile MaGrav (Magnetico-Gravitaţionale) influenţează sau dictează, în funcţie de mediu, ce culoare a ochilor vom avea…

...Cum mediumii pot vindeca persoanele bolnave…

...Ne mai explică faptul că energia pe care corpul nostru o extrage din alimentele pe care le consumăm, este de numai  20%, iar restul de 80% din energie este absorbită din mediu de către câmpurile corpului

...Şi nu în ultimul rând, explică într-o cu totul altă lumină faptul că suntem niște magneți vii pentru persoanele, evenimentele, necazurile, bucuriile, sănătatea și tot ceea ce viața (avem impresia că) ne oferă !


Noi suntem aceia care, prin structurile noastre mentale și emoționale, atragem acele persoane, situații sau evenimente care se potrivesc cu „Magrav”-ul din interiorul nostru

„Realitățile noastre exterioare, relațiile sau evenimentele, sunt oglindirea perfectă a interiorului nostru.” (“Visătorul – Școala Zeilor”)

În filmuleţul din acest articol, Keshe a arătat practic cum Forţele Magnetice dintre doi magneţi pot influenţa/crea mişcare în corpurile care se află în raza câmpurilor lor.

El a folosit doi magneţi de neodim foarte puternici, pe care i-a ţinut în mâini la aproximativ 10 cm distanţă unul de altul şi, în timp ce mişca ambele mâini cu magneţii, capacul de plastic dintre cele două mâini se mişcă și el, legănându-se odată cu mişcările mâiniilor lui Keshe.

Deoarece corpurile umane nu sunt toate făcute la fel și din aceleași combinații de materii, prin urmare ele sunt produse prin diferite „Magrav”-uri, chiar dacă părem să avem aceleași două picioare, brațe și organe interne.

De fapt, corpuri diferite pot fi create de câmpuri diferite care pot atrage sau respinge orice materie sau câmpuri de orice putere din mediu şi, deoarece se pot crea câmpuri de diferite puteri asta înseamnă că diferite corpuri sunt receptive la diferite puteri ale câmpurilor şi materiilor și că toate corpurile umane pot atrage sau respinge diferite materii și câmpuri, ca și celelalte.

Prin urmare, dacă unele elemente din corp creează câmpuri opuse, așa cum posedă metalele sau mineralele, atunci câmpurile corpului interacţionează cu câmpurile acelor obiecte.

În testele din anul 2010, noi am arătat și a fost înregistrat că se poate crea chiar câmpul magnetic de puterea plasticului, în mediul normal al unei camere.

Puteți vedea principiul în acest video :



Aceasta înseamnă că se pot genera câmpuri cu care se poate mişca plasticul, într-un mod asemănător metalului, fără a atinge plasticul, într-un mod simplu, prin crearea câmpurilor acestuia de polaritate inversă, în alte materiale, și așa cum se poate vedea, se poate atrage sau respinge materia – în acest caz plasticul – într-o direcție sau alta.

Acest video arată versiunea simplă de a putea atrage sau respinge câmpuri şi materii din mediu, așa cum Keshe a oferit la începutul anului trecut versiunea dinamică a acestei tehnologii guvernului Japonez pentru retragerea particulelor nucleare care au fost eliberate în atmosferă, pe durata cutremurului și a exploziei reactorului nuclear (N.MY.: Este vorba de dezastrul nuclear de la Fukushima din 11.03.2011).

Similar și în realitate, aura reprezintă câmpuri Magrav dinamice şi, deoarece aura oricărui om este diferită datorită combinației sângelui și alimentelor consumate (N.MY.: Dar, mai ales, datorită „combinaţiei unice” de gânduri şi emoţii ce caracterizează fiecare persoană), trebuie măsurată puterea Magrav a corpului, apoi se poate înțelege ce putere a câmpurilor sau materii îi sunt permise aurei a fi absorbite sau atrase către corp, sau să le respingă spre și dinspre mediu.

În toate lecțiile mele (N.MY.: Ale lui Keshe), mereu subliniez că alimentele pe care omul le consumă, de aproximativ 2.000 de calorii pe zi, reprezintă doar 20% din ceea ce omul are nevoie pentru a trăi zi de zi, în realitate 80% din energia totală de care are nevoie cineva este absorbită de către câmpurile corpului din mediu.

(Nota MarYan : Aceasta este una dintre frumoasele confirmări ştiinţifice referitoare la acest tip de Nutriţie, pe care o prezint de peste 24 de ani : „HRANA CU LUMINĂ” sau „INEDIA”, detaliată inclusiv în „Tratatul de Alimentaţie Naturală” – Hrană pe care o văd doar ca un proces de trecere către adevărata HRANĂ-PRANĂ, cea pentru care a fost „proiectat”, la origini, Corpul Fizic Unman.)

Aceasta reprezintă una din pietrele de temelie ale evoluției omului și a oricărei alte creații din Univers !



Ceea ce se poate absorbi în mod direct din mediu, decide în mare parte ceea ce corpul urmează să devină : ochi maro, scund sau înalt și așa mai departe, deoarece forma, culoarea și mărimea dictează ceea ce corpul poate absorbi din și respinge în mediu, în interacțiune cu Magrav-ul lui intern.

Apoi corpul decide pentru ce anume vor fi utilizate aceste câmpuri, susţinând procesul continuu de absorbție, pentru ca acesta să supraviețuiască în modul cel mai eficient, în mediul său.

Prin urmare, este posibil ca un corp să atragă fier, cupru, plastic și câmpuri conform cu structura generală Magrav și puterea pe care o menține corpul, în imediata sa apropiere.

Chiar şi aura însăşi este creată prin interacţiunea Magrav-ului celulelor corpului cu Magrav-ul mediului lor.

Prin urmare, aura din emisfera Nordică nu este asemănătoare cu aura din emisfera Sudică, iar aura cuiva din Europa nu va fi la fel cu cea a altcuiva din Australia.

De aceea, oamenii care “se joacă” cu sisteme de citire a aurei trebuie să să ţină cont de puterea câmpurilor locale, înainte de a folosi aura pentru diagnosticare, raportat la propriul lor sistem.

Aura corpului se schimbă conform cu mâncarea pe care cineva o consumă, cu timpul din zi, funcţie de cum este măsurată, dimineața sau seara. (N.MY.: Însă, mai intens decât alimentaţia, aura şi culorile sale se schimbă în funcţie de modificarea stărilor noastre psihice emoţionale – şi a gândurilor pe care le emitem.)

Astfel, dimineața cineva poate atrage metale, dar după-amiază corpul nu va mai fi la fel, acesta fiind motivul pentru care unii oameni pot realiza anumite “acte”, doar o dată sau la un anumit moment.

La fel se întâmplă și cu oamenii care își plimbă mâinile deasupra altor oameni și spun că au puterea de a trata și vindeca – când explicația științifică pentru aceasta este faptul că Magrav-ul lor (sau ceea ce oamenii numesc aură), în interacțiune cu aura unui alt corp, duce la crearea interacțiunilor și schimburilor de tip Magrav, prin care unele câmpuri (cele mai puternice) le alimentează pe celelalte (mai slabe), într-un anumit punct din aura unei anumite părți a corpului...

...Astfel că, prin alimentarea și restabilirea echilibrului Câmpului Magrav de putere mai slabă, în realitate al doilea corp se hrănește din Magrav-ul vindecătorului, exact așa cum cineva se hrăneşte cu alimente pentru a recupera lipsa de vlagă.

Acest proces este rapid și fără implicarea sistemului digestiv şi, așa după cum spunem pe site-ul nostru, noi nu vom transporta hrană în spațiu, deoarece omul se poate alimenta din mediul în care trăieşte prin suprafața corpului său (N.MY.: Prin chakrele corpului său energetic), într-un mod mult mai corect şi echilibrat prin câmpuri plasmatice, decât poate obține prin mâncare.


Unii oameni pot crea Sfere de Lumină între mâinile lor sau între corpul lor și al altora, aceasta fiind o altă formă de interacţiune a Câmpurilor Magrav ale aceluiași corp sau a două corpuri.

Aceste Sfere de lumină dintre mâini apar atunci când Magrav-ul unei mâini este mai slab decât al celeilalte – şi, pentru că cele două Magrav-uri de puteri diferite ale celor două mâini sau corpuri interacționează, frecarea dintre cele două câmpuri Magrav duce la crearea fragmentelor de Câmpuri Magrav în raport cu puterea Magrav a mediului în care se află corpul, aceasta ducând la crearea de lumină în mediul dintre mâini...

...Apoi, se poate observa cum Sfera de lumină este ținută în fața ochilor, între cele două palme ale mâinii, fără nicio legătură cu materia sau cu vreo sursă de lumină exterioară.

Din nou, acesta este fenomenul care se poate observa la crearea luminii zilei, când Magrav-ul Soarelui şi al Pământului interacţionează pe fața directă dintre două obiecte şi, datorită “frecării” lor, aceasta conduce la crearea luminii zilei – în timp ce, pe fața opusă a Pământului, unde nu există interacţiune între Magrav-ul Soarelui şi cel al Pământului, se experimentează întunericul sau noaptea.



La fel este și cu ceea ce oamenii numesc „Lumini OZN pe cer”.

Aceasta este ceea ce eu numesc Principiul frecării Magrav, prin care Câmpurile magnetice reziduale, create de interacțiunea a două Magrav-uri, duce la crearea luminii la nivelul Magrav-ului amino-acidului uman !...

...În timp ce, pentru Magrav-ul reactoarelor noastre spațiale, care interacționează cu Magrav-ul mediului, această interacțiune (a două Magrav-uri dinamice) duce la crearea luminii strălucitoare în jurul navei sau a ceea ce oamenii numesc Efect (luminos) OZN, sau ceea ce noi numim „Lumini Strălucitoare Pe Cer”.

Lumina acestor nave este vizibilă doar în mediul cu Magrav puternic, în timp ce în adâncul spaţiului nu există o lumină atât de puternică.

Astfel, în viitor noi vom vedea multe din aceste sfere în mediul nostru, când maturitatea oamenilor va atinge nivelele utilizării metodei de mișcare a galaxiilor, stelelor, planetelor și lunilor și va putea crea Câmpul Magnetic de destinație într-un mic Reactor, fiind apoi atras către punctul de destinație fără a arde niciun fel de combustibil, folosind exact același principiu prin care cineva poate atrage metalul pe corp !

(Nota Autorului : Ei bine, filmul „The Secret”, în lumina acestor informații, are acum o altă relevanță…)



Un comentariu:

  1. Minunat având în vedere că în urmă cu o lună vroiam să te rog să dezvolţi subiectul. Importanţa independenţei energetice este de netăgăduit pentru eliberare.
    Mulţumesc.
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere