luni, 20 iunie 2016

Arhanghelul MiKaEl prin Celia FENN : CODURILE de SMARALD şi Întoarcerea la GRĂDINA CREATIVITĂŢII (17 iunie 2016).



Arhanghelul MiKaEl prin Celia FENN

CODURILE de SMARALD
şi
Întoarcerea la
GRĂDINA CREATIVITĂŢII

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 17 iunie 2016 –





Nota MarYan :

După ce am văzut, în articolul anterior, detaliile despre Momentul de Lună Plină de astăzi, de pe la ora 14.00 – cu care ocazie ne-am re-amintit şi de “Sindromul Broaştei Fierte”, atât de actual pentru marea majoritate a umanilor… – în acest articol haideţi să vedem perspective “ezoterice” ale acestui Moment al Solstiţiului de Vară, ce stă să vină în orele următoare (cum spuneam, după miezul nopţii, deci pe 21 iunie 2016, ora 01.34, ora României).

Până la cel de-al treilea articol tematic, ce va veni, sperăm, cât mai rapid, această traducere de pe “didaaurelia444” ne oferă detalii despre mai multe tipuri de CODURI DE LUMINĂ (Diamant, Smarald, Magenta şi Turcoaz) care, din perspectiva Arhanghelului Mihail, ar sosi în aceste Vremuri pe iubita noastră Planetă.

Pentru că şi în acest mesaj, Arhanghelul Mihail, prin Celia Fenn, este la fel de limpede şi cu aceeaşi vibraţie înalt-iubitoare, acum nu are rost să mai comentăm, ci doar să îl parcurgem cu cea mai profundă Relaxare şi înaltă Trăire (în Inimă)...

...Şi Simţind, în acelaşi timp, în măsura în care vă permiteţi, autenticitatea vibraţiei din mesajul acestuia – căci, după cum am tot repetat, Celia Fenn este printre puţinii mediumi care transmite în mod autentic, conectându-se chiar la sursa mesajului (în acest caz, Arhanghelul Mihail-MiKaEl).

Din această cauză, distorsiunea prezentă şi în acest mesaj nu este atât de marcantă – ca la majoritatea „mesajelor” (făcăturilor) transmise prin filiere considerate „credibile” – căci Gradul de Adevăr Divin din acesta este cumva pe lângă Linia Roşie, cam la 75% (cum spuneam, foarte aproape de un nivel considerat „bun” al Adevărului Divin), faţă de majoritatea celorlalte „informări” care efectiv „bat câmpii”, inclusiv din partea unor „Arhangheli Mihail” care nu au nicio legătură cu această minunată Fiinţă multi-dimensională de Densitatea a 11-a din Marele Soare Central al Galaxiei Calea Lactee...

Aşadar, iată Mesajul lui MiKaEl, transmis prin Celia, referitor la această interesantă perioadă :

 




Iunie/Iulie 2016 :
Solstiţiu, Noul An Planetar şi Poarta Leului


Preaiubită Familie de Lumină, încă o dată vă apropiați de jumătatea anului, cu Valurile sale puternice de Energie Cosmică.

În primul rând, este Solstițiu pe data de 20 iunie, care marchează un „Punct de Cotitură” în spiralele voastre de creație.

Planeta Pământ ajunge la punctul său cel mai îndepărtat „spre exterior și, în acest moment, face o pauză, stând, încă, ”în picioare”, apoi ea va reveni pentru o altă spirală creativă în jurul Soarelui.

În Emisfera Nordică, aceasta va fi Solstiţiul de Vară, marcată de cea mai lungă zi și cea mai scurtă noapte a anului ; în Emisfera Sudică, aceasta va fi Solstiţiul de Iarnă, marcată de cea mai scurtă zi și cea mai lungă noapte a anului.

Această schimbare a energiilor inițiază o serie de evenimente puternice, care vor determina Faza-”Cuib” a Evoluției personale și planetare.


În luna Iulie, pe 26, se va intra în Anul Nou Planetar, atunci când valurile de intrare a Energiei Transformatoare preced Marele Val Cosmic al Portalului Porții Leului, pe 8 august 2016 (8/8/9).

În acest moment, noi șabloane ale Codului Luminii, pentru anul următor, sunt integrate în Rețelele Christaline ale Noului Pământ ale Planetei.

În acest moment, Dragilor, vor exista valuri puternice de LUMINĂ DIAMANT provenind din Centrul Galactic.

Apoi, de asemenea, veți primi transmisii puternice ale CODURILOR LUMINII MAGENTA şi TURCOAZ, pentru a echilibra energiile Feminine și energiile Masculine Divine.

Și, în sfârșit, CODURILE SMARALD Strălucitoare vor fi transmise de la INIMA COSMICĂ, pentru a vă permite să integrați și să experimentați darul binecuvântat al vieții, într-o lume biologică  în care creați și co-creați în tărâmurile materiale.




Codurile Smarald şi Reconectarea cu Sufletul şi Natura :
DANSUL MAGIEI şi al SENZUALITĂŢII


Dragilor, scopul Luminii de Diamant și al Codurilor de  Diamant este de a vă ajuta să vă re-conectați cu Sinele vostru Galactic și să înțelegeți originile voastre în Galaxie și conexiunile cu Națiunile Stelare.

Scopul Codurilor Smarald este de a vă ajuta să vă re-conectați cu Planeta Pământ, cu Ființa voastră fizică și cu Moștenirea și Puterea, ca o Ființă de Lumină în Formă Fizică.

Noi vă cerem să simțiți radiantele Coduri de Lumină Verde Smarald intrând în Corpul vostru de Lumină și Corpul Fizic, pentru re-trezirea amintirii celulare profunde, de a trăi într-o Grădină Paradis a Dragostei, a Armoniei și a Creativității.

Acest lucru a fost, întotdeauna, PLANUL pentru Viața Umană : de A Trăi în Armonie cu Natura, într-o Grădină Planetară a Fericirii Senzuale şi a Bucuriei.


V-ați putea întreba : bine, dar de ce nu se întâmplă aceasta chiar de astăzi ?

De ce suntem atât de departe de această intenţie divină ?


Privind în jurul vostru, vedeți haos, violență și nefericire, care pare atât de departe de planul inițial.

Dragilor, a fost un moment în care, voi, ca și Omenire, ați decis să vă concentrați Evoluția voastră Colectivă, într-o explorare a densității mai joase și a dualității.

Acest lucru a implicat o experiență a naturii „binelui și răului” în formă materială.

Acest „experiment” în conștiința colectivă, descris în povestiri Biblice ca şi „Căderea”, este, acum, aproape de sfârșit, și voi, ca Familie de Lumină, sunteți pregătiţi să vă întoarceți „Acasă”, la Grădină și la Conștiința mai Înaltă, dincolo de limitările dualității.

Acest lucru se realizează prin intermediul procesului numit ASCENSIUNE.

Prima fază a acestui proces a fost de a activa Corpul de Lumină Diamant, care a fost deconectat de la momentul „căderii”.

Această  re-conectare este lucrarea Codurilor Luminii Diamant.

Prima Fază este re-conectarea Corpului Fizic și a Corpului de Lumină și vindecarea despărțirii de Divinitatea voastră Interioară și de Natură, care a fost consecința căderii în frecvențe joase și în dualitate.

Pe măsură ce creșteți în conștiință, vă veți întoarce la starea Unității Conștiinței și a „Uniunii”, stare care vă permite să accesați a Cincea Dimensiune (5D) a Noului Pământ.

Dar, pentru a finaliza procesul, aveți nevoie de a permite, de asemenea, Codurilor Luminii Smarald să realizeze opera lor de deschidere a Inimii și Sufletului vostru către fluxurile de Lumină Divină, care creează Magia și Abundența pe Noul Pământ.

Atunci când ați început să trăiți în dimensiunile mai dense ale celei de-a Treia Dimensiuni și să explorați dualitatea, ați găsit mai util să lucrați cu mintea și ego-ul, precum și cu emisfera cerebrala stângă, a gândirii liniare și logice.

De-a lungul timpului, acest „by-passal emisferei cerebrale drepte (cu înțelepciunea ei intuitivă) şi al Inimii (cu înțelepciunea ei străveche) a devenit un mod de a fi, pentru voi.

Ați fost, cu adevărat, „deconectați” şi corpul fizic a fost re-cablat de-a lungul timpului, pentru a primi aceste noi experiențe și aceste noi fluxuri de energie.

Ca rezultat, Sufletul s-a mutat sus și s-a ancorat deasupra corpului fizic, în centrul energetic cunoscut sub numele de „Chakra STEAUA SUFLETULUI”.

Sufletul era, încă, în măsură să ghideze corpul, însă de la „distanță”, realizându-se o punte între Suflet și Trup, numai prin meditație și rugăciune.

Chakrele au creat noi căi ale energiei, în care Emisfera Cerebrală Stângă și Plexul Solar erau dominante, iar Emisfera Cerebrală Dreaptă și Inima au fost, în mare măsură, evitate.

Această „cablare” a Trupului şi Sufletului/Spiritului a produs un fel de societate distructivă şi înfricoşătoare, pe care o vedem astăzi.

Aveți o cultură care nu își poate rezolva problemele și care nu poate vedea o cale de ieșire, pentru că nu este în măsură să funcționeze împreună cu Inima, Sufletul și esența Creativă.




Așadar, Preaiubiților, Procesul de Ascensiune, ghidat, mai întâi, de Conștiința Christică, a deschis Inimile celor care erau pregătiți să înceapă să experimenteze Energia Iubirii și a Unimii și să se reconecteze cu Emisfera Cerebrală Dreaptă şi înțelepciunea intuitivă Feminină Divină.

Acest proces a fost urmat de Codurile de Diamant, care au reactivat Corpul de Lumină și au permis Sufletului să coboare și să se ancoreze în Inimă, care a devenit Centrul Ființei Noului Pământ.

Acum, Preaiubiților, Codurile de Smarald vă permit să finalizați procesul !

Este un proces necesar pentru a reconecta Inima și Sufletul, cu Pământul şi pentru a „recabla” fluxul de Energie Creatoare Divină din Chakra Coroanei, prin emisfera cerebrală stângă și dreaptă, în mod egal, creând un flux nou și echilibrat al Energiei Creative Magice, energie care poate fi exprimată, pe Pământ, prin Creativitatea voastră.

Pe măsură ce accesați  acest proces de „recablare”, vă veți reconecta cu Dansul Creativ al Sufletului vostru, și, de asemenea, cu Fluxul de Magie şi Sincronicitate care apare atunci când Sufletul vostru creează și dansează cu Lumina Divină pe Pământ și cu Natura.

Veți simţi, încă odată, bucuria senzuală și creativă a existenței experiențelor Sufletului vostru  pe Pământ, într-o Stare de Conștiință dimensională 5D a „Unimii” și dintr-o Stare de Flux echilibrat și Creativitate.




Inima Voastră de Diamant/Smarald
şi Esenţa Voastră Creativă


Așadar, Preaiubiților, în această etapă finală a Înălțării și a procesului de Transformare, sunteți invitați să activați pe deplin Lumina Diamant/Smarald a Inimii și să reveniți la Esența a Cine Sunteți – o Ființă Creatoare și Echilibrată, trăind în Armonie Interioară cu Sinele și Sufletul.

Acum este momentul să începeți să vă activați, într-adevăr, Balanța (Echi-librul) – Emisfera Cerebrală Dreaptă/ Emisfera Cerebrală Stângă.

Vindecați „separarea” prin reconectarea cu abilitățile creative și  înconjurați-vă cu Frumusețe și Frecvențele Înalte ale Creației Armonioase.

Atunci când vă activați Inima Sacră și o lăsați să fie o parte a Fluxului Luminii Divine, în cadrul Energiilor celor Patru FazeDiamant, Smarald, Magenta și TurcoazEmisfera Cerebrală Dreaptă se va activa şi Sufletul va începe să se exprime prin Senzualitate, Bucurie și Creație Magică.

Dragilor, atunci când permiteți curgerea echilibrată a Energiilor Divine în ființa voastră,  veți simți că vă aliniați la frecvențe diferite și că trăiți într-un mod diferit !

Veți simți Calm, Pace, veți fi concentrați pe Scopul vostru Superior în Viață și veți realiza Lucrarea Sufletului vostru pe Noul Pământ care se naște.

Deci, noi vă rugăm să vă bucurați de aceste valuri puternice de energie și să le permiteți să vă activeze Sinele Creativ și Intuitiv, împreună cu Energiile Inimii voastre.

Este timpul să vă întoarceți la Grădina Creativității !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu