miercuri, 15 iunie 2016

Magrav.ro : Aplicaţii ale Tehnologiilor Plasmatice MAGRAV în SĂNĂTATE.



Aplicaţii ale
Tehnologiilor Plasmatice
MAGRAV
în
SĂNĂTATE





Nota MarYan :

După cum estimam chiar în Nota Personală din articolul anterior, referitor la „Starea de GANS” – postat chiar înaintea ultimei Conferinţe pe care am susţinut-o, despre Sănătatea Holistică şi Tehnologia Keshe (“EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică”) – acel articol pare că s-a lăsat cu „dureri de cap”... însă, culmea, nu atât pentru structurile emoţionale, de tip feminin, mai puţin familiarizate cu fizica fundamentală şi savante explicaţii, cât mai ales pentru cei raţionali şi structurali, care, încercând să descifreze la milimetru toate detaliile oferite de Keshe şi traduse într-un mod mai relativ, „şi-au prins mintea” atât de tare, încât nu şi-au mai putut-o extrage nici cu forcepsul !

Din acel articol, importantă rămâne imaginea primei poze de la începutul respectivului articol (pe care o puteţi revedea imediat mai jos) – cu evidențierea diferenţei esențiale dintre poziţionarea atomilor în metale, în starea nano naturală (de supra-conductor), precum şi, mai ales, în starea de GANS (plasmatică) – şi ultima parte, cu Glosarul de Termeni, care vor fi de mare ajutor pentru alte articole ce tratează alte asemenea Aspecte Fundamentale ale Câmpurilor Magnetice şi Gravitaţionale ale Universului...

...Aşa cum am realizat şi noi, pe parcursul Conferinţei de duminică, 12 iunie 2016, când au rezultat unele imagini cel puţin interesante despre Magnetism şi Gravitaţie (în context multi-dimensional) şi inter-acţiunea MAGRAV-urilor, pe care sperăm să le putem puncta şi în astfel de articole, la momentul potrivit.

Însă după câteva Lecţii Teoretice (referitoare la Tehnologia Plasmatică), haideţi să mai luăm şi o pauză... de Practică !

Şi, unde am putea aplica prioritar aceste Aspecte Teoretice ale Tehnologiei Plasmatice de tip Keshe, altundeva decât în Medicină şi în Sănătate ? (prin preluare de pe site-ul co-laboratormagrav.ro”) :

 




Continuăm seria de articole dedicate tehnologiilor plasmatice pentru sănătate, cu o nouă grupă de documente, aşa numitele „APLICAŢII Nano şi Gans pentru Sănătate.

Aceste documente cu aplicaţii practice în domeniul sănătăţii au fost dezvoltate de către Echipa Keshe din Filipine, şi se doresc a fi ghiduri practice despre cum să-ţi faci aşa numitele „penuri (pixuri) de sănătate, comprese plasmatice, „cupe de sănătate sau alte aplicaţii plasmatice pentru diferite întrebuinţări.

Ca atare, aceste ghiduri cu aplicaţii de test, nu sunt ceva stabilit că fiind perfect funcţionale în cazul tuturor, nu sunt aprobate sau înregistrate de vreo competenţă medicală „oficială” (încă, deși tot mai mulți medici – în special medicii homeopați – încep să lucreze și să recunoască efectele și rezultatele pe care aceste tehnologii le obțin).


Înainte să le aplici pe tine sau pe cineva apropiat ție, care are vreo problemă de sănătate, te îndemn să te documentezi temeinic !

Depunem eforturi substanţiale să adunăm cât mai multe informaţii despre Tehnologiile Keshe (în special/și nu numai) din sfera sănătăţii şi să le grupăm frumos pe categorii.

De asemenea, dacă ai rezultate și ți-ai rezolvat unele probleme de sănătate sau ai avut orice alte experiențe, poţi împărtăşi cu noi aceste experienţe !


În acest document, Echipa Keshe din Filipine ne învață despre harta punctelor reflexogene, cum să ne facem niște pixuri de sănătate extrem de simple și cum să operăm cu ele pe acele zone unde avem o durere, în special durerile musculare și a încheieturilor :




























Un comentariu: