sâmbătă, 18 iunie 2016

MarYan : Călătoria ADN-ului (18 iunie 2016).



Călătoria ADN-ului

18 iunie 2016





Cred că nu există fiinţe autentice, cărora să nu le placă să călătorească !

Însă, ce spuneţi despre călătorii de altă natură, în care „destinaţia” („resort”-ul) este chiar... ADN-ul ?...


Iată ce „ofertă promoţională” apare pe acest site, „momondo.com” (un „site liber şi independent”, de căutare pentru călătorii pe tot globul, care compară miliarde de zboruri, hoteluri şi închirieri auto ieftine), al cărui video de pe YouTube ne spune, printre altele :




„Este ușor să credem că există mai multe lucruri care ne despart decât care ne unesc.

Însă noi, de fapt, avem mult mai multe în comun cu alte naționalități decât am putea crede.

Dacă, însă, îndrăznim să ne punem întrebarea : „Cine sunt, eu, cu adevărat ?”, în locul potrivit – vezi site-ul „momondo.com” : „Lets Open Our World” („Haideţi Să Deschidem Lumea Noastră”), ne-am putea începe propria noastră Călătorie a ADN-ului – primind un kit de ADN, prin care aveţi ocazia de a vizita fiecare ţară cu care sunteţi conectat !

Haideţi Să Deschidem Lumea Noastră” este o invitație de a traversa granițele, îmbrăţişând diferenţele dintre noi şi, astfel, deschizând lumea.

La „momondo”, noi credem că toţi oamenii ar trebui să fie în măsură să călătorească prin întreaga lume, pentru a întâlni alți oameni, experimentând alte culturi şi religii.

Călătoria deschide minţile : atunci când experimentăm ceva diferit, începem să vedem lucrurile în mod diferit.

Pentru a sărbători diversitatea, „momondo” prezintă „Călătoria ADN-ului” : o călătorie despre CINE SUNTEM
și CUM SUNTEM cu toţii conectaţi, ca o familie globală.

Am rugat 67 de oameni din întreaga lume să facă un Test ADN - şi se pare că au mult mai multe în comun cu alte naţionalităţi, decât s-ar fi gândit vreodată.

Puteți ajuta să răspândiţi aceste idei împărtăşind şi altora acest video, oferindu-vă o şansă de a câştiga propria Călătorie a ADN-ului, călătorind în toate ţările aflate în ADN-ul vostru (descoperite la „letsopenourworld.com”)

Filmul a fost realizat în Vega, Copenhaga, Danemarca, fiind creat de „&Co
și produs și regizat de Bacon, Jeppe Rønde.”




Aşadar, iată articolul prezentat în limba română, precum şi „Termenii şi condiţiile” concursuluiCălătoria ADN-ului.

Şi, înainte de a viziona acest filmuleţ de numai 5 minute, care evidenţiază imaginile celor aflaţi sub şocul descoperirii multi-etnicităţii din ADN-ul lor...

...Haideţi să ne imaginăm : ce-ar fi dacă oamenilor, deodată, li s-ar revela faptul că ADN-ul lor este dominant... ORIONIAN sau SIRIUSIAN sau PLEIADIAN sau ARCTURIAN sau ANDROMEDAN, etc, etc. ?...

Oare, cum credeţi că ar reacţiona aceştia, în acest caz ?

Astfel că ÎNTREBAREA Fundamentală este : cum aţi reacţiona fiecare dintre voi, atunci când aţi afla (la o consultaţie – radiestezică, de exemplu), şi, mai ales, VEŢI CONŞTIENTIZA Zona Stelară din care aţi venit pe frumoasa Geea (acum mai mulţi sau mai puţini eoni) ?


De aceea, haideţi să ne „minunăm” împreună cu cei din videoclip, „uimindu-ne” de re-amintirea Zonelor Stelare din care venim fiecare... :
  




MarYan

Un comentariu:

  1. unde se poate face un test ADN si cat ar costa ?
    cu multumiri pentru raspuns Vio

    RăspundețiȘtergere