luni, 6 iunie 2016

MarYan : Continuarea Seriei de CONFERINŢE (a 5-a) sub genericul “EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică” (12 iunie 2016).



Continuarea Seriei de
CONFERINŢE
(a 5-a) sub genericul

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE
prin
Echilibrare Psiho-Emoţională
şi Nutriţie Holistică

Starea de Sănătate Holistică
şi
TEHNOLOGIILE PLASMATICE KESHE

în Braşov, Liceul Maghiar Aprily LAJOS
(duminică, 12 iunie 2016, orele 17.00–19.00)





Pentru că această Conferinţă, cea de-a 5-a, din Seria de Conferinţe privind Sănătatea Holistică (“EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică”), iniţiate de Asociaţia „CESAN”, practic continuă informaţiile oferite în Conferinţa anterioară, pe linia Tehnologiilor de tip Plasmatic ale lui Keshe, cred că este util ca să „lăsăm Cuvântul” prezentării de la Conferinţa anterioară (uşor adaptată), pentru a ne re-aminti despre ce este vorba :

Dacă despre Fundaţia KESHE şi Tehnologiile sale Plasmatice am mai scris pe acest blog, cu generarea unor „variate” comentarii (de la entuziasm necondiţionat la scepticism şi acuze de şarlatanie), iată că acum, în fine, după o „Tăcere strategică”, a sosit momentul prezentării „în direct şi la o oră de vârf”... a unor informaţii nu doar teoretice, ci în primul rând practice !


Despre ce fel de informaţii practice ar putea fi vorba ?

Pentru cei care aţi studiat câte puţin din Tehnologiile lui Keshe, poate că ştiţi deja sau cel puţin aţi auzit de celebrul său „MAGRAV” („Reactor Plasmatic Magneto-Gravitaţional”), unul dintre aparatele de tip „neconvenţional” ce poate „revoluţiona” modul de accesare a enegiei necesare oricărei gospodării.

După ce au fost oferite schemele tehnologice, împreună cu multe alte detalii, în Conferinţele sale săptămânale, mai ales după lansarea Conferinţei pentru Pace de la Roma din 16 octombrie 2015 (pe care am prezentat-o şi noi în detaliu, la momentul respectiv), acestea au fost urmate de o uriaşă „AŞTEPTARE” (pasivă, din păcate) în privinţa rezultatelor practice oferite de aceste „Magrav”-uri...

...În timp ce această Conferinţă, a noastră, din 12 iunie 2016 de la Braşov, vine deja pe fondul unor acumulări care au început să se realizeze şi în Zona noastră Românească, mai ales după ce site-ul „magrav.ro” a început să ofere informaţii tot mai concrete şi detaliate (expuse inclusiv de către noi, pe acest blog, prin câteva articole) despre ce anume înseamnă această tehnologie plasmatică a Fizicianului iranian şi „Omului” KESHE.




Dacă doriţi să aflaţi mai multe în această privinţă şi să înţelegeţi mai bine Aspectele ce permit funcţionarea optimă a acestor TEHNOLOGII PLASMATICE, atunci sunteţi BINE-VENIŢI ! pentru ca, ÎMPREUNĂ, să ne putem „Înălţa” la Nivelul de Vibraţie corespunzător – de accesare şi „revelare” a acestor informaţii ce ne va permite ÎNŢELEGEREA acestora, pentru punerea lor în practică, în viaţa de zi cu zi, în conformitate cu Frecvenţele de Rezonanţă ale propriilor noastre energii ale FIINŢEI, care vor permite, în final, funcţionarea acestor tipuri de „aparate” plasmatice (aspecte care au legătură directă cu Nivelul de Conştiinţă al celui care se ocupă cu acest subiect !).

Sper că am reuşit să mă fac înţeles cât mai limpede în această privinţă şi, dacă SIMŢIŢI Chemarea şi Ghidarea interioară, atunci sunteţi aşteptaţi la Braşov, în „Livada Poştei”, în „Ziua Soarelui” (Duminică), la Liceul „Aprily Lajos”, într-o  altă zi, de 12 Iunie, de la ora 17.00... pentru A FI şi A CONSTRUI ÎMPREUNĂ un minunat CÂMP PLASMATIC CUANTIC SCALAR, care să ne con-ducă spre Noi Niveluri de ÎNŢELEGERE şi CON-ŞTIENTIZARE a Cine SUNTEM – inclusiv prin aceste minunate „Jucării” ale Noilor Tehnologii...




Aşadar, iată şi prezentarea acestui Eveniment, la care vă aşteptăm cu mare drag ! :




Asociaţia “CESAN”
(“Centrul de Educaţie pentru Sănătate”)

continuă seria de CONFERINŢE sub genericul

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE
prin
Echilibrare Psiho-Emoţională
şi Nutriţie Holistică

Starea de Sănătate Holistică
şi
TEHNOLOGIILE PLASMATICE KESHE

în BRAŞOV, Liceul Maghiar Aprily LAJOS
(duminică, 12 iunie 2016, orele 17.00–19.00)


Re-amintiţi-vă : sunteţi propriul vostru MEDIC !





CINE susţine această Conferinţă ?


- Marian PARASCHIV : Medic ofiţer(r) ; specialist Biorezonanţă Magnetică şi Nutriţie Naturală; Formator Nutriţie la “Centrul Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului Sănătăţii” ; Doctorand în Alimentaţia Naturală la „Catedra de Igienă şi Ecologie Medicală” din cadrul „Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila” Bucureşti, de pe lângă „Institutul Naţional de Sănătate Publică”, Bucureşti.

- Andreia CLAUDIUS : Psiholog şi Nutriţionist, cu peste 23 de ani de experienţă în practica Alimentaţiei Naturale, alături de marele terapeut Valeriu POPA, precum şi prin cursurile şi evenimentele organizate în cadrul Asociaţiei de metafizică “ELTA-Universitate” şi, din anul 2001, în cadrul Asociaţiei “CESAN” ; cu Reţete de Alimentaţie Naturală, create pe baza experienţei acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi de catering cu meniuri de Alimentaţie Naturală.

- Silviu DĂNUŢ : cercetător şi practicant în Tehnologiile Plasmatice Keshe şi în alte tehnologii şi ştiinţe neconvenţionale.




În CE constă această Conferinţă ?


1. Colesterolul şi Nutriţia Optimă (Psiholog Nutriționist Andreia CLAUDIUS).

2. Tehnologia KESHE şi Nivelul de CONŞTIINŢĂ (Medic drd. Marian PARASCHIV).

3. Evoluţia Tehnologiei Plasmatice KESHE la nivel global (Silviu DĂNUŢ).


Ca şi la evenimentele anterioare, veţi putea descoperi gustul PREPARATELOR NATURALE ale Bucătăriei fără Foc, fără produse animale şi fără alte chimicale, prezente în Oferta de Catering a Asociaţiei „CESAN”, bazată în special pe gustoasele şi, totuşi, terapeuticele Deserturi naturale, alături de alte „bunătăţuri” de tip „Raw Vegan” (ex.: Salate de tip a-boeuf, Sărmăluţe, Chifteluţe, Pâine-Azime, Pizza etc.), create cu drag şi pasiune, pe baza unei experienţe de preparare în Alimentaţia Naturală de peste 23 de ani...


...La care puteţi „asorta” şi „alimentele informaţionale” prin cele câteva CĂRŢI aflate în oferta Editurii Asociaţiei noastre („CESAN – CHRISTALIN”) !





Unde şi când va fi evenimentul ?


- BRAŞOV, duminică, 12 iunie 2016, orele 17.00 – 19.00.

- Locaţia exactă :  Sala de Festivităţi a Liceului Aprily Lajos (zona Livada Poştei“).



Cum pot să particip ?


Pentru rezervări şi alte detalii : tel.  0723.50.20.17


INTRAREA  LIBERĂ.
(Celor care SIMT, le mulţumim anticipat pentru DONAŢIA de susţinere)



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu