vineri, 1 iulie 2016

COBRA : ACTUALIZARE a Situaţiei Planetare (22 iunie 2016).



ACTUALIZARE
a
Situaţiei Planetare

– 22 iunie 2016 –





Nota MarYan :

Iată o nouă Actualizare Planetară oferită, prin Cobra, de către Mişcarea de Rezistenţă, imediat după Solstiţiul de Vară din 20-21 iunie 2016 (de care am tot vorbit în aceste zile).

...Şi iarăşi privesc puţin încurcat la toate aceste informaţii, care oscilează între „foarte interesante şi importante” şi... „delicate”, care trebuie studiate cu atenţie, pentru a discerne adevărul de „mai puţin adevăr divin”...

Aici pare a fi „buba” principală : atunci când „Adevărul Divin” expus în aceste texte oscilează, în mod constant, în jurul valorii de 70% (cu scăderi chiar şi sub această valoare), atunci atenţia trebuie să fie maximă, prin activarea unui discernământ cât mai înalt, bazat, ca de obicei, pe propria Intuiţie a Vocii interioare.

Şi, ca de obicei, poate că nici acest aspect „nu este întâmplător”, tocmai pentru a ne provoca în a ne activa aceste calităţi latente, existente în fiecare, fără a mai primi „mură în gură” doar informaţii considerate „infailibile” şi ca „adevăr absolut”...

De aceea, iarăşi „ca de obicei”, sunt nevoit să tot repet : toate informaţiile oferite prin Cobra sunt importante şi interesante, însă este recomandat de a fi preluate cu prudenţă şi cercetate cu maximă atenţie, într-o atitudine cât mai echilibrată cu putinţă – nici preluarea integrală a acestora, în mod necondiţionat, aşa cum mulţi fac (căci cele vreo 30% de „ne-adevăr” îndeamnă, după cum spuneam, la prudenţă), dar nici respingerea lor, cum fac la fel de mulţi alţii, considerându-le drept „fabulaţii” şi „poveşti de adormit copiii”.

Aşadar, revenim cu precizarea esenţială : Cobra, ca Luptător al Luminii şi Lucrător în Lumină, cu Nivelul său (corespunzător) de conştiinţă, primeşte informaţii de la fiinţe din Mişcarea de Rezistenţă Planetară care în mod evident nu par a se situa la nivelul Marilor Conştiinţe Cosmice (de tipul Arhanghelilor, Avatarilor sau, mai ales, al Fondatorilor), cu propriile lor limitări şi... agende, dar care în mod fundamental par a fi benevolente, bine intenţionate.

De aceea informaţiile originare, fundamental adevărate, trecute prin mai multe „mâini” (sau „filtre”, adică minţi-conştiinţe), ajung să fie de-formate de la „forma” lor originară, dar care păstrează, în esenţă, „sâmburele de adevăr” şi, cel mai important, fără a fi pervertite de acei viermi (paraziţi) ai manipulării şi viruşi ai controlului, din informaţiile de acelaşi ton ale Cabalei care intoxică Internetul şi site-urile dedicate.

Iată de ce am subliniat, de câte ori am putut, faptul că informaţiile oferite de Cobra şi Mişcarea de Rezistenţă din care face parte, nu par a reprezenta o „realitate imaginară” a unui „ciudat”, ci fac parte din existenţele reale ale unor fiinţe reale şi dedicate, care au luptat până la pierderea corpului fizic, pentru Eliberarea Planetară a Umanităţii – exact ca NEO din MATRIX !...


De aceea, cred că toţi aceştia merită cel puţin respect, dacă nu chiar şi recunoştinţă, dincolo de sesizarea limitelor acestora în privinţa nivelelor de conştiinţă şi ale propriilor lor percepţii ale Realităţii Universale – cum spuneam şi în alte dăţi, între atâtea bătălii „pe viaţă şi pe moarte”, este uimitor că un Cobra a mai avut timp şi de asemenea „fineţuri” metafizice.

Cât despre anumite „fineţuri” de acest tip, vom ajuta la ajustarea lor într-un articol care, de data aceasta, chiar va veni în scurt timp.

Aşadar, după cum spune şi Cobra, „Mişcări de trupe” la nivel înalt au loc, în prezent, pe Planetă, chiar în spatele unei Scene ce pare atât de adormită, încât pe cei care au început să se trezească i-a cam apucat disperarea !

Însă este doar o aparenţă... căci iată cum se mai mişcă energiile, la acest sfârşit de Cireşar, ca preambul la Luna lui Cuptor – şi nu al unui Cuptor de „micro-unde”, ci al unuia de „hiper-unde” de Valuri Galactice ale Centurii Fotonice :






Curăţarea Grupului Chimera continuă.

Îndepărtarea Bombelor plasmatice Toplet rămase, se dovedeşte a fi mai dificilă decât era de aşteptat, deoarece acestea sunt protejate prin Camere de Potenţial Cuantic, prezente de-a lungul Sistemului nostru Solar.

Camerele de Potenţial Cuantic sunt câmpuri scalare direcţionate de torsiune care creează un Vortex de Acreţie, pentru a se aduna cât mai multă Anomalie Plasmatică Primară în jurul Bombelor Toplet rămase.

Aceste Camere reprezintă versiuni mai avansate ale Armelor de Potenţial Cuantic, deja cunoscute de zeci de ani.




Anomalia Plasmatică Primară cuprinde toate combinaţiile posibile ale Negativităţii, reprezentând Opoziţia logică a Absolutului, şi  doar un mic procent din aceste combinaţii se manifestă în Planul Fizic, căci Forţele Luminii le anulează, de cele mai multe ori, înainte de a se manifesta din Spuma Cuantică.

Forţele Luminii folosesc o Tehnologie avansată a Stâlpilor de Lumină (ATVOR), pentru a rezolva Anomalia Plasmatică Primară non-lineară cu ajutorul principiilor matematice iterative (N.MY.: Care exprimă acţiuni repetitive, frecvente).

Tehnologia ATVOR este bazată pe conversia AN.

(Nota MarYan : Într-un articol, Untwine explică cum acest Sistem de Conversie AN se referă la acel Sistem de corectare a Anomaliei Primare, prin trans-mutarea întregului întuneric în Lumină şi re-conectarea tuturor părţilor la Întreg, prin Libera Alegere.)


Chiar şi în cazul folosirii acestei metode avansate, rămâne nerezolvată o mică porţiune din Anomalia Primară care, apoi, va colapsa în Vortexul de Acreţie din jurul Bombei Toplet.

Apoi, Forţele Luminii aplică din nou Tehnologia ATVOR, până când este rezolvată Masa critică a Anomaliei Primare, urmând ca acestea să anihileze Bombele Toplet rămase, odată pentru totdeauna.

Acesta va fi Momentul Pătrunderii (Luminii) prin CompresieEVENIMENTUL.


Dacă aţi putea vedea Corpul eteric şi plasmatic al Pământului la Momentul Evenimentului, probabil că veţi putea vedea ceva de genul :



Deşi simularea de mai sus reprezintă o supernovă care explodează, dinamica energiei a Penetrării prin Compresie la suprafaţa Planetei va fi foarte asemănătoare.


Pe măsură ce ne apropiem de Dezvăluire, lucrurile încep să devină din ce în ce mai interesante prin Planul Fizic.

ROTHSCHILD-zii au contactat un anumit Grup Dragon şi au început să negocieze.

Negocierile sunt în desfăşurare, iar alte grupuri sunt acum implicate în acest proces. Pentru prima dată în istorie, aceste negocieri au ajuns la punctul în care se poate ajunge la anumite acorduri.

Persoana-cheie în cadrul acestor negocieri este Nathaniel ROTHSCHILD.

Există mai multe motive oculte pentru care acesta este în centrul procesului de negociere... permiteţi-mi doar să fac aluzie la faptul că mama sa, Serena Dunn Rothschild, aparţine descendenţei Graalului St. Clair din Rosslyn.


Rothschild-zii încep să realizeze că securitatea lor nu mai este „fără cusur” şi că pot fi aduşi şi ei în faţa justiţiei...

Breşele în securitatea lor au fost deja simţite de către aceştia, încă din anul 2003, atunci când un grup de genul „Robin Hood” a spart locaţia Waddesdon Manor a Rothschild-zilor în doar două minute, reuşind să fure cutii de aur în valoare de milioane (de dolari), şi fără a mai fi vreodată văzuţi !...

Acest lucru a şocat, aparent, destul de mult familia Rothschild, deoarece aceasta a suspendat tranzacţionarea aurului la începutul anului următor...


Apoi, în 2012, Rezistenţa a înlăturat toate rezervele de aur ale Rothschid-zilor şi le-a dus în subterane, departe de populaţia de la suprafaţa Planetei.

De atunci, Rothschild-zii şi-au concentrat atenţia şi speranţele lor asupra Programului de computer de Inteligenţă Artificială de tip „logică difuză” al Sistemului Financiar Global...

...Însă în acest moment din anul 2016, chiar şi aceste speranţe sunt prăbuşite, căci sistemul lor este vulnerabil !


Rothschild-zii speră să supravieţuiască intacţi Procesului de Eliberare Planetară, împingând către „Dezvăluirea parţială” prin aruncarea vinei pe Familiile Rockefeller, Bush-i şi toţi ceilalţi membri ai Cabalei, pentru toate problemele care încă se petrec pe Planetă.

În mod clar, Cabalei îi este teamă de ameninţarea” din Spaţiu faţă de „status-quo”-ul lor.

Dezvăluirea parţială nu este o opţiune, astfel că puteţi vedea Procesul Dezvăluirii acelerându-se în mass-media oficială („mainstream”), care începe să facă aluzie la Programele Spaţiale Secrete.




...Ca să nu mai vorbim de progresul tăcut, dar ultra-rapid, al Programelor Spaţiale asiatice...

Alianţa Estică va folosi aceste Programe Spaţiale în propriul lor avantaj.


Curentul ştiinţific oficial începe să accepte realitatea găurilor de vierme hiper-dimensionale şi a teleportării.

Suntem la un pas de uriaşe progrese în tehnologie, care vor schimba lumea pentru totdeauna.

Schimbările menţionate mai sus reprezintă doar vârful aisbergului care este vizibil în mass-media, însă mult mai mult decât atât urmează să sosească (se apropie!).

Până atunci, vă puteţi conecta cu alţi Luptători ai Luminii şi Lucrători în Lumină, în Marea Reţea Planetară a Luminii !


Victoria Luminii !




8 comentarii:

  1. Buna Ziua,

    Am o mare rugaminte avand in vedere ca aveti un "amic" radiestezist as vrea foarte mult sa aflu nivelul de adevar divin al cartii "Programul Terra" a lui Toni Victor Moldovan.
    Multumesc anticipat pentru ajutor.

    PS: fiind primul comentariu pe acest blog pe care il urmaresc de aproximativ 1 an tin sa va multumesc si sa va felicit pentru MUNCA pe care o faceti.

    Cu drag,
    Vlad

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărul Divin pentru cartea de care ai întrebat - "Programul Terra" de Toni Victor Moldovan - este de aprox. 65%...

      Asta înseamnă că informaţiile sunt cel puţin "periculoase", căci mixul de "ne-adevăr" de peste o treime (35%) evidenţiază informaţii care mai mult încurcă decât limpezeşte Viziunea asupra Realităţii.

      Dacă doreşti o informare cât mai apropiată de Realitatea Universală, poţi studia lucrările lui Sal Rachele, situate la un nivel de 90-95% Adevăr Divin.

      Succes !

      MarYan,
      cu drag.

      Ștergere
  2. Lol...inima mea imi spune ca acest Cobra aplica procedura : daca nu reusesti sa-i convingi, zapaceste-i , abureste-i ... oare un adevar spus partial sau amestecat cu abureli fanteziste, mai este adevar? Asta este o alta metoda de manipulare smecheroasa a ocultei si asta de mult timp. Pentru a zapaci si distorsiona amestsca adevarul cu minciuna, exact in proportia 70 -30 % ... asa ca mai bine nu mai promovezi astfel de fumigene caci faci tocmai jocul pervers al papusarilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. În primul rând, este important de re-amintit că "inima" este o structură complexă, ce implică multiple corpuri subtile - există o "inimă emoţională", una "mentală" etc. etc. (câte una pentru fiecare structură subtilă a Fiinţei care Suntem cu toţii).

    Aşadar, dragă "anonim", te poţi întreba, cu sin-cer-itate : din care inimă SIMŢI că vine această percepţie ?

    Şi, dacă răspunsul este în continuare acelaşi, asta e, este alegerea personală de a crede şi susţine acest aspect - astfel că, dacă şi tot ceea ce am ex-pus în Nota Personală de la începutul articolului, nu-ţi spune nimic, atunci permite-ne să ne menţinem şi noi punctul-orizontul de vedere : cu toate scăpările şi minusurile (de Adevăr Divin) din mesajele sale, Cobra NU ESTE nicidecum "omul ocultei", ci chiar a Mişcării de Rezistenţă, care NU ESTE nicidecum o "fantezie bolnavă" a Ocultei.

    De fapt, tocmai prin aceste imperfecţiuni şi ezitări din mesajele lui Cobra, s-a reuşit inducerea acestei puternice îndoiei : "Şi dacă acest Cobra este altceva ?...".

    Şi, ca să fie lucrurile clare : noi nu avem niciun interes "personal" de a-l susţine - poate că, cei mai "vechi", îşi amintesc anul trecut cum am primit în mod direct nişte "bombeuri" de la el, de la distanţă, după "distracţia" cu Căderea Voalului...

    Şi, deşi a fost mare tentaţia de a-l corecta şi de "a pune lucrurile la punct", măcar puţin, am realizat că, mai important decât aceste dis-pute, este Unitatea între cei care "luptă" pe acelaşi front...

    Dacă tu, dragă "anonim", consideri că acest blog este "infestat" de informaţii ale ocultei, prin ceea ce transmite Cobra, atunci nu te opreşte nimeni ca să dai click(-down) şi să mergi pe acele "fronturi" unde vei considera că lupta este "ne-infestată" (din punctul tău de vedere) de informaţii de acest tip...

    Este cât se poate de simplu.
    Alegerea este a fiecăruia şi decizia vă aparţine.

    Acelaşi,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place cum scrieti si cum ganditi in foarte multe articole si cred ca sunteti un om inteligent, cultivat si doxat ... De asemnea cred ca inima dvs. e la locul potrivit, iar intentiile sunt bune si onorabile. Efortul pe care-l de puneti la fiecare articol este considerabil si-l apreciez de cele mai multe ori. Insa cred ca din pacate, in ciuda acestor calitati, refuzati sa vedeti ca sunteti agentul dezinformarii, fara sa vreti ... Pacat. Eu continui sa mai vin pe aici si imi voi exprima opinia de cate ori mi se va mai permite. Grija mare.

      Ștergere
    2. Mulţumesc pentru aprecierea generală.

      Sigur, nimeni nu este oprit ca să ajungă şi să "respire", cât de puţin, şi în acest Spaţiu Christalin... respectându-şi propriile opinii, cât şi pe ale altora, şi fără verdicte categorice - mai ales într-o lume şi un Univers atât de relative :).

      Cât despre "agentul dez-informării"... ce să mai spunem, că nu mai suntem la grădiniţă, la nivelul de "ba tu"... "ba tu"... aşadar să lăsăm Timpul să lucreze şi să "vorbească" pentru noi.

      Succes în re-găsirea de Sine, în acelaşi Spaţiu Sacru al Inimii!

      MarYan,
      cu drag.

      Ștergere
  4. Mă bucur că v-am "întâlnit". Era nevoie mare.
    Cam atât.
    Să avem drum lin spre #Înălţare!

    RăspundețiȘtergere