luni, 29 august 2016

COBRA : Actualizarea Situaţiei Planetare la 17 august 2016.



Actualizarea
Situaţiei Planetare
la 17 august 2016





Nota MarYan :

În această Actualizare a Situaţiei Planetare, Cobra vorbeşte, iarăşi, de VOAL, despre care, timp de peste un an de zile, nu prea a mai amintit nimic.

Din punctul nostru de vedere, Voalul, după cum spuneam acum mai bine de un an, a fost (dez)afectat în aspectul său principal (a integrităţii sale structurale), încă de acum un an, din Aprilie 2015.

Asta nu înseamnă că acesta a dispărut pur şi simplu, căci componente ale sale continuă să existe, atâta timp cât aparatura specială cu emisii de unde scalare, ale Cabalei, încă funcţionează – însă, repet, fără a mai exista în integritatea sa structurală (ca un tot unitar), aşa cum era PÂNĂ în Aprilie 2015.

Oricum, Anomalia Primară nu pare a fi o chestiune atât de dramatică pe cât o tot prezintă Cobra, şi nicidecum nu pare a fi impedimentul principal care ar sta în calea declanşării Evenimentului... la fel cum prezenţa integrală a Voalului nu poate bloca prezenţa „plasmei libere” pe Planetă – căci, plasma, după cum am tot expus în informările referitoare la Keshe şi la Tehnologia sa, nu este doar „gazul ionizat” pe care îl ştim de la fizica elementară, ci reprezintă o stare energetică „eterată” care ţine de structurile multi-dimensionale, neputând fi „blocat” de vreun Voal, fie el şi Planetar.

Mai sunt şi alte aspecte pe care le-am punctat în mod prompt (ca exemplu, cele referitoare la Erdogan şi la relaţia cu Putin şi despre cei care au stat în spatele loviturii de stat militare din Turcia), care evidenţiază relativitatea unor informaţii şi informări...

...Însă, aspectele esenţiale părând a fi veridice, vă invit, ca de obicei, ca să lăsăm la o parte aspectele politice de moment şi să remarcăm confirmările venite prin Mişcarea de Rezistenţă referitoare la evoluţia situaţiei generale către Eliberarea Planetară finală ! :






Curăţirea Planetei de Grupul Chimera continuă.

De la jumătatea lunii Iulie 2016, concentraţia de Bombe Plasmatice de tip Toplet a scăzut sub un anumit prag, care permite apariţia unor fisuri în Voal.

Aceasta înseamnă că Plasmă liberă de Amonalia Primară a început să apară la Suprafaţa Planetei.

Acest lucru permite o comunicare energetică „verticală” mai clară, cu ghizi spirituali care vor începe să contacteze din ce în ce mai mult partea Trezită a Omenirii.

De asemenea, datorită noului Ciclu iniţiat în luna Iulie, diverse grupuri pozitive din Agartha au început preparativele pentru un contact fizic cu populaţia de de Suprafaţă.

Aceste pregătiri includ unele protocoale exacte pentru populaţia de la Suprafaţă, pe care le voi elibera treptat, prin acest blog.


Analiza Valului Complexităţii realizată de către Mişcarea de Rezistenţă estimează la aproximativ 20% probabilitatea ca Familia Rothschild să se predea înainte de Eveniment...

Forţele Luminii îşi desfăşoară propriile lor planuri pentru Eliberarea Planetară şi nicidecum nu vor aştepta vreun rezultat al negocierilor de predare, asupra cărora nu se vor concentra în mod special.




Dezvăluirea treptată continuă.


Aceasta poate fi foarte accesibil cu ajutorul Tehnologiei plasmatice...

...Iar planurile pentru Staţii Spaţiale Marţiene sunt tot mai aproape de manifestare.


Există anumite descoperiri tehnologice din Est care încep să pătrundă în „mainstream” (media oficială).






Unii oameni de ştiinţă confirmă faptul cum Camerele noastre Tahionice pot fi demonstrate în practică.

Un co-fondator al Teoriei Stringurilor (Corzilor) din fizica (multi-dimensională) afirmă că TAHIONII ar reprezenta legătura noastră directă cu SURSA.

Şi China a lansat un satelit de comunicaţii cuantice care utilizează acelaşi principiu ca şi Camerele noastre Tahionice.


Cei care sunt interesaţi de imagini originale ale unor vehicule spaţiale aparţinând Programelor Spaţiale Secrete, le pot găsi aici.




Curentul ştiinţific principal începe, în cele din urmă, să capete o anumită înţelegere a câmpului plasmatic din jurul Pământului. Aici se pot găsi două bune explicaţii referitoare la undele plasmatice de ultra-joasă frecvenţă din Centura Van Allen.

Pe măsură ce Anomalia Plasmatică din jurul Pământului se îndepărtează rapid, Armata negativă caută să o re-consolideze cu Bombe Plasmatice.


Este interesant de observat cum, în ultimul timp, Erdogan este descris ca o figură pozitivă în mass-media alternativă. Cei care se îndoiesc că în spatele loviturii militare împotriva lui Erdogan erau militari pozitivi turci, au uitat de legăturile acestuia cu Statul Islamic...

(Nota MarYan : Atunci, să explice foarte clar Cobra de ce Putin, văzut de Cobra ca fiind „în lumină în procent de cel puţin 80%” şi ca fiind de partea Alianţei Estice şi dedicat Eliberării Planetare de către Cabala, aşadar, de ce Putin l-a primit la Kremlin pe Erdogan şi l-a decretat ca un bun colaborator şi aliat ?
Îmi pare rău, dar Cobra uită prea repede că situaţia pe această Planetă este extrem de fluidă şi că totul este într-o extrem de rapidă schimbare, inclusiv în privinţa alianţelor şi a aliaţilor... şi că situaţia politică, în ultimă instanţă, se reduce la un oportunism în funcţie de contextul de moment...)

Erdogan poate că a suprimat lovitura de stat pe plan intern însă, la nivel global, el a cedat la presiunea Rusiei.

(Nota MarYan : Este de-a dreptul copilărească această afirmaţie, în condiţiile în care turcii, prin noiembrie, sfidau Rusia şi pe Putin, doborându-le un avion miliar Suhoi-24 şi ucigându-le un pilot militar... ca acum, ieşind puternic întărit după suprimarea loviturii militare, Erdogan să fi devenit „mieluşel” în faţa lui Putin, doar aşa, de plictiseală ?...
Of, este atât de ciudat ca să găseşti explicaţii rezonabile acolo unde nu se pot găsi, în loc de a se recunoaşte că, poate, nu toate sursele de informare oferă datele cele mai corecte...)






Există mai multe zvonuri că Sistemul se va prăbuşi în curând, însă acestea nu sunt bazate pe realitate.

Aici se găseşte o modalitate uşoară de a afla dacă Sistemul s-a prăbuşit, deja.


Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu