sâmbătă, 6 august 2016

COBRA : Condiţiile PREDĂRII – Actualizare (30 iulie 2016).



Condiţiile PREDĂRII –
Actualizare

– 30 iulie 2016 –





Nota MarYan :

După prezentarea informaţiilor expuse în mesajul său anterior, despre subiecte „fierbinţi” legate de Predare şi Recompense, Cobra revine cu o actualizare a acestor date, realizând câteva precizări pe care noi le găsim a fi cât se poate de bine-venite...

...Atât pentru marea majoritate a oamenilor treziţi, „însetaţi” în a afla cât mai multe despre ceea ce se petrece, în prezent, „în spatele scenei”, cât chiar şi pentru membrii Cabalei care stau în cumpănă în privinţa a ce mişcări să facă în perioada următoare, când Balanţa evoluţiei „mişcărilor de trupe” pe Planetă îşi schimbă înclinarea, în prezent, în mod tot mai dramatic !

Iarăşi am o observaţie (plăcută pentru noi) pe care doresc să o subliniez – faptul că prezentarea originilor stelare ale diferitelor facţiuni ale Cabalei de pe Planetă corespund, în mare parte, cu informaţiile oferite încă de acum câţiva ani buni de către Fondatori, prin Sal Rachele.

Cu toate acestea, încă mai sunt anumite nuanţe legate de „Planurile” şi „Programele” Planetare ale Forţelor Luminii pe care Cobra probabil că nu le-a surprins nici în acest mesaj, explicat inclusiv prin acelaşi deja constant – pentru majoritatea mesajelor lui Cobra – Nivel de Adevăr Divin, de 70%, în acest caz...

De aceea, ca de obicei (însă fără a deveni o „tradiţie”...), este important ca să trecem prin filtrul interior toate aceste date, ţinând cont şi de faptul că aceste Planuri ale Luminii, inclusiv în privinţa atitudinii faţă de membrii Cabalei, suferă modificări rapide, în funcţie de condiţiile şi de situaţia reală de pe teren, din ziua respectivă, precum şi în funcţie de nivelul la care este elaborat Planul respectiv – căci, după cum am tot repetat, există multiple Planuri şi Agende, aparţinând fiecăreia dintre numeroasele facţiuni ale Forţelor Luminii prezente pe Planetă, concepute în funcţie de Nivelul de Conştiinţă general al rasei respective, ajunsă pe aici pentru a ajuta, după putinţa şi înţelegerea sa...

Aşadar, haideţi să (re)vedem aceste ultime şi interesante actualizări oferite de Cobra :

 




Sunt necesare câteva clarificări care trebuie făcute, în legătură cu Condiţiile Predării.


În primul rând, Planul de Arestări în Masă este încă valabil și în vigoare.

Forțele Luminii nu vor aștepta pentru ca orice individ întunecat sau facțiune a Cabalei să se predea, ci îi vor aresta de îndată ce vor putea face acest lucru, într-un mod cât mai sigur, pentru ca omenirea să poată trece prin tranziție.

Acei membri ai Cabalei care se predau înainte de arestările în masă, vor beneficia de condiții mai favorabile.

Este foarte puțin probabil ca mulți dintre membrii Cabalei să se predea înainte de Eveniment, aceştia temându-se de răzbunarea altor membri ai Cabalei, fiind percepuți ca şi „trădători”.

Există o anumită posibilitate ca Facțiunea ROTHSCHILD, în ansamblul său, să se predea și să înceapă să coopereze, înainte de Eveniment.

Rothschild-zii sunt îngeri decăzuți din Sistemul Stelar RIGEL aparţinând Constelației ORION.

În trecut, mulți membri ai Cabalei care provin din Rigel s-au predat Luminii, în momentul în care au văzut că Lumina este mai puternică decât întunericul.

Rigelienii au tendința de a se situa de partea care este mai puternică şi, mulți dintre ei, atunci când sunt arestați sau se confruntă cu o opoziție suficient de puternică, de fapt, vor arăta semne de ușurare că, în cele din urmă, cineva a fost suficient de puternic pentru a opri acțiunile lor negative.

Aceasta va reprezenta o dovadă pentru ei, cum că Lumina este mai puternică decât întunericul şi, astfel, vor începe să coopereze.

Rasa Rigeliană a coborât din spirit în materie prin Procesul de Implantare, legătura lor cu spiritul fiind încă acolo, într-o anumită măsură, astfel că mulți dintre ei vor fi în măsură să Ascensioneze, atunci când acest coşmar al dualităţii se va încheia.

IEZUIŢII, ARCHONII și CHIMERA provin cu toţii din rasele negative din Galaxia ANDROMEDA.

Aceştia sunt cu toţii îngeri decăzuți, ceea ce înseamnă că şi ei au coborât din spirit în materie prin Procesul de Implantare, însă destul de mulți dintre ei vor fi în măsură să Ascensioneze, după ce dualitatea se va sfârși.

Grupul CHIMERA nu este implicat în negocierile de predare, deoarece nicio facțiune pozitivă de la suprafață nu este suficient de puternică pentru a fi în măsură să se ocupe de acest grup.

Rezistenţa este, deocamdată, singura care le poate face față, în mod direct.

Facțiunea ROCKEFELLER are origine DRACONIANĂ (în Constelaţia Dragonul) şi cel mai probabil este ca aceştia să nu cedeze vreodată, luptând cu steagurile lor false, până când vor fi re-setaţi în Soarele Central Galactic.

Rasa draconiană a evoluat din materia densă, însă cei mai mulţi membri negativi ai rasei nu mai au contact suficient cu Spiritul, astfel că vor fi şi ei reciclați...




În al doilea rând, membrii Cabalei care se vor preda de bunăvoie vor trece printr-o Tranziție Psihologică, pentru a deveni o parte a Forțelor Luminii, astfel că vor fi tratați în mod echitabil.

Aceştia vor fi supuși Tehnologiei „Stardust” (Praf Stelar) şi, dacă vreunii dintre ei încearcă ceva năstruşnic, înainte de-a accepta pe deplin Lumina, atunci vor fi paralizați imediat şi, apoi, îndepărtați de pe Planetă. 

În timpul Procesului de Reconciliere va trebui ca aceştia să-şi prezinte toate acțiunile lor din trecut, ajungând „faţă în față” cu mânia oamenilor – însă nu se va permite ca aceştia să fie trataţi cu violenţă, şi nu vor fi pedepsiți.

Cea mai mare pedeapsă pentru ei va fi reprezentată de însăşi conştientizarea lor deplină, după ce se vor fi trezit, a ceea ce au făcut.

Ei vor trece printr-un Proces de Vindecare Psihologică, trăindu-şi restul vieții lor în Serviciul umanității şi în Lumină.




În al treilea rând, recompensa pusă pentru capturarea membrilor Cabalei, cel mai probabil nu va funcționa, pentru că cealaltă parte a pus recompensă chiar mai mare pe unii „Luptători ai Luminii („Light-warriors”) de la suprafața Planetei.

Acest lucru se reflectă într-un Tratat cu Chimera, vechi de secole, în care se precizează că „noi nu ne vom atinge de liderii voștri şi nici voi nu vă veţi atinge de ai noștri...

De aceea, este de așteptat ca acest impas să continue până la Momentul EVENIMENTULUI când se va produce, în fine, penetrarea prin compresie a Luminii, iar Chimera va fi făcută şah-mat.


Victoria Luminii !




6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Premiile Gîgămaniilor


    aș oferi o listă a așa numiților Profeți mincinoși, ca să folosesc o sintagmă deja intrată în uz, pentru a semnala altor minți umane pe acești Lucrători întru penumbră la care lasă de dorit foarte mult acuratețea și corectitudinea informațiilor răspîndite de ei. Aș dărui chiar niște premii simbolice celor nominalizați mai departe :
    Lui Kathryn E.May premiul întîi la egalitate cu Andrew Bartzis pentru cele mai mari gogomănii sau Gîgămanii (!) susținute de ambii și pe care nu le enumăr, deoarece spațiul ocupat de prezentarea lor ar fi atît de lung, încît rarii cititori care ar dori să le citească pînă la capăt, ar trebui să trăiască peste o sută de ani după ce vor fi fost regenerați de Frații Celești de cinci ori la vîrsta adolescenței !
    Premiul doi i l-aș acorda lui Sheldan Nidle pentru fidelitatea uimitoare de a recicla același mesaj provenit pasămite de la Federația Galactică și redat cititorilor la intervale regulate sau neregulate, în funcție de dispoziția castraveților de mare în Marea de corali a toltecilor (!), mesaj care este mereu același semănînd unul cu altul precum chinezii din nord cu cei din sud!
    Lui Mike Quinsey i-aș da un sfert din premiul doi, cam pentru aceleași motive, întrucît entitatea Salusa vorbește prin gura lui cu aceași intonație și avînd cam același conținut, adică un fel de apă de ploaie ca și la Sheldan Nidle, cu diferența că au alte pălării și altă culoare la drapel.
    Primiul trei l-aș multiplica de mai multe ori pentru Greg Giles, Meline Lafont și Suzane Ward prin care vorbește entitatea Matei, care în ultimile mesaje bate atît de tare cîmpii, încît te întrebi dacă vrea să facă în locul lor o vale sau un aeroport pentru aterizarea dinozaurilor fără aripi ! Cea mai specială mențiune i-aș acorda-o cu multă simpatie lui Blossom Goodchlid, ale cărei conversații cu Federația Luminii ( care federație ??? ), merită a fi citite nu atît pentru puținul folos al informației propriu-zise, cît pentru pasiunea pe care o infuzează în dialogoul ei cu oricine ar fi aceia pe care ea îi contactează !!
    Nici unul dintre cei citați mai sus, nu au oferit informații care să fie VALIDATE APOI DE ALTE DOUĂ SAU TREI SURSE INDEPENDENTE ! Fiecare a cîntat pre limba lui propria-i partitură .
    Ce se petrece cu acești oameni, numiți Lucrători întru Lumină ? Dacă la începutul careirei lor de mediumi ofereau unele informații care păreau credibile, iar unele – puține la număr – poate chiar și erau – cum e cazul Suzanei Ward, deci care să fie cauza reală a obnubilării acurateții mesajului lor în decursul timpului ?
    1. Impuritățiile minții lor au compromis veridicitatea mesajelor ?
    2. Transmite o altă entitate de nivel inferior în locul celei inițiale ?


    Cum este cu putință ca acești mediumi să nu se poată obiectiva mai deloc în decursul timpului, spre a vedea cît de tare au luat-o pe arătură și să continue a bate cîmpii fără pic de discernămînt, excepție făcînd Greg Giles, după știința mea, care și-a recunoscut cu onestitate deraierile ?
    Poate pentru a ne testa discernămîntul nostru...că doar încă din vechime s-a fost spus că la Vremea de Apoi mulți profeți mincinoși se vor arăta !


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, iată ce "studiu aprofundat" în privinţa unor mediumi mai mult sau mai puţin cunoscuţi... parcă, cumva, ca o replică la seria noastră de PoVestiri, de acum fix un an, pe acelaşi subiect.

      Şi, deşi numele vehiculate în acest coment corespund în multe cazuri cu cele atenţionate şi de noi în privinţa veridicităţii (începând cu Suzanne Ward, Kathryn E. May, Sheldan Nidle, Greg Giles etc.), totuşi, remarc un mixaj complex - prin aruncarea în aceeaşi grămadă a lui Mike Quesey care, cu toate imperfecţiunile de "recepţie", chiar se străduie să-l redea cât mai fidel pe SaLuSa şi, mai ales, prin atacul la Andrew Bartzis (cică un "şef al gâgo-manilor)...

      ...În condiţiile în care noi am insistat de nenumărate ori că Andrew este, alături de Sal Rachele (apropos, nu-l găsesc la nicio "nominalizare" - vreo "zmeură de lemn" în acest clasament gog-o-man ?), unul dintre cei care oferă cele mai fidele informaţii venite (prin aceştia doi) din alte dimensiuni.

      Astfel, la un studiu mai aprofundat şi la o mai adâncă SIMŢIRE a informaţiilor oferite, s-ar putea "vedea" conexiunile uimitoare pe care le face Bartzis, în de-voalarea realităţii archonice care a dominat şi controlat Pământul timp de mulţi eoni...

      ...Sau poate că, tocmai de aceea, Bartzis este aruncat "la pachet" cu ceilalţi, pe cea mai înaltă poziţie de pe podium... într-un articol al lui Cobra, care tocmai astfel de situaţii se străduieşte să reveleze şi acesta.

      Cu adevărat, "războiul informaţional" este la cea mai mare intensitate, şi dacă nu avem repere şi informaţii foarte clare şi credibile, este extrem de uşor să cădem în capcanele minţii... sau ale "băieţilor bine (pentru ei) intenţionaţi" !

      Aşadar, revin şi iar revin : lăsaţi mintea cu "părerile" ei şi SIMŢIŢI cine şi ce transmite... iar dacă există vreun interes (ascuns) în spatele unui astfel de "Clasament", atunci puteţi căuta alte "locuri de joacă" (de intoxicare informaţională)...

      MarYan,
      cu acelaşi drag.

      Ștergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=sjdmxg-P6U4

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Dacă aş fi crezut că toate acestea sunt "minciuni", atunci nu le-aş mai fi postat... căci pe noi nu "rating"-ul ne interesează, ci promovarea Cunoaşterii şi a Adevărului... începând cu "dez-intoxicarea" de informaţii false şi "torpile" de care este plin Netul.

      MarYan.

      Ștergere