marți, 18 octombrie 2016

COBRA : ACTUALIZARE MAJORĂ a SITUAŢIEI PLANETARE (9 octombrie 2016).




ACTUALIZARE
MAJORĂ
a
SITUAŢIEI PLANETARE

9 octombrie 2016





Nota MarYan :

Acesta este ultimul dintre mesajele transmise de către Cobra, de la diverse Surse din Mişcarea de Rezistenţă.

Am început cu această afirmaţie pentru a ne expune, încă odată, „punctul nostru de vedere”, al celor care susţin informaţional şi vibraţional acest blog – „Univers Christalin”.

Înainte de a expune informarea în legătură cu nivelul de Adevăr Divin din acest mesaj, facem precizarea că această Notă Personală este doar o „introducere” la o PoVestire pe care o vom realiza în cel mai scurt timp, care să expună, mult mai în detaliu decât permite această Notă, punctul nostru de vedere referitor la o seamă de informaţii oferite de Cobra în ultimul timp, care au creat un nou val de bulversare, amplificând scepticismul şi ne-încrederea generate în ultimul timp (ca reacţie la informaţiile transmise de către acesta).

Aşadar, la un Nivel de Adevăr Divin de aproximativ 70%, acest mesaj pare a se încadra în acelaşi context al informaţiilor „periculoase”, de adevăruri amestecate cu ne-adevăruri, dar care, totuşi, în aspectele esenţiale, îşi păstrează o minimă „Coloană vertebrală a Adevărului”.

Altfel spus, acest mesaj, cu un Nivel de Adevăr de 70%, nu pare a fi o „minciună sfruntată”, sau o „manipulare crasă” cu intenţii clare...

...Ci ar evidenţia – ca de obicei, la mesajele lui Cobra – transmiterea unor informaţii care au o doză consistentă de Adevăr, dar care par a fi pervertite în anumite detalii, odată cu trecerea acestora prin „filtrul mental” al Mesagerului...

De aceea, până la expunerea detaliată şi punctuală a informaţiilor prezentate mai jos, noi îndemnăm atât la PRUDENŢĂ în receptarea acestora, dar şi la menţinerea unei atitudini echilibrate, care să nu respingă tot ceea ce vine de la această sursă informaţională – cum că ar fi într-un „joc dublu”, „toxic” sau chiar „reptilian” (nu este cazul, din punctul nostru de vedere)...

...Eliberând, în acelaşi timp, atitudinea de „adulare” şi „extaz necondiţionat” în faţa oricăror tipuri de informaţii venite pe această filieră.

Aşadar, haideţi să vedem (sau să re-vedem) informaţiile de mai jos, din propria noastră perspectivă (pe care am dorit-o a fi cât mai aproape de mesajul original, pentru a nu-i diminua, și mai mult, Gradul de Adevăr), lăsând comentariile pentru PoVestirea promisă :






Chiar dacă anumite informaţii din acest raport pot fi dificile şi „deranjante” pentru unii, totuşi acestea trebuie eliberate.


Continuă procesul de curăţire a Planetei de Grupul Chimera.

După ce, recent, Chimera a deschis, iarăşi, Frontul Războiului în interiorul Sistemului nostru Solar, Forţele Luminii au pierdut o mare parte din teritoriul de pe Planul Plasmatic din Sistemul Solar, iar FLOTA PLEIADIANĂ a fost nevoită SĂ SE RETRAGĂ aproape în totalitate.

O parte din acest teritoriu a fost recâştigat în ultimele zile, iar Pleiadienii se întorc.




Ceea ce nu a fost cunoscut anterior Rezistenţei este faptul că BIO-CIPURILE fizice nu au fost eliminate complet. Există o anumită parte a bio-cipurilor care au scăpat tuturor tehnologiilor avansate de detectare şi de eliminare ale acestora, de către Rezistenţă, astfel că, din păcate, fiecare fiinţă umană are cel puţin trei dintre aceste bio-cipuri.

Aceste trei bio-cipuri reprezintă Punctul de Ancorare fizică pentru cele Trei IMPLANTURI PLASMATICE Principale, situate în Lobul Frontal şi deasupra buricului.

Bio-cipurile Lobului Frontal sunt ataşate la Nervul Optic al ambilor ochi şi conectate la cortexul auditiv al creierului, prin sinapse artificiale.

Acestea trimit un flux constant audio-video cu tot ceea ce vezi şi auzi, în Serverul principal al Grupului Chimera.

Acel computer monitorizează în mod constant activitatea populaţiei de la Suprafaţa Planetei, pentru a preveni contactul acesteia cu cei din Reţeaua Agartha şi/sau Fiinţe Extra-Terestre ale Luminii, folosind ca mecanisme de represalii Bombele Plasmatice de tip Toplet (N.MY.: Cele mai avansate, din punct de vedere tehnologic).

Bio-cipul de deasupra buricului poate controla comportamentul umanului, în mod eficient, printr-un curent electric antrenat printr-o „Buclă de feed-back”.

Activitatea bio-cipurilor creşte în timpul atacurilor plasmatice scalare, ducând la crearea de conflicte şi diminuarea frecvenţelor vibratorii ale umanilor.

Unele Grupuri din Reţeaua Agartha şi din Programele Spaţiale Secrete sunt, de asemenea, infectate cu aceste bio-cipuri.

Pe de altă parte, rasele care au reuşit să obţină un deplin control asupra transferului între corpul fizic şi eteric (Rezistenţa, Pleiadienii, Siriusienii, Arcturienii, Andromedanii pozitivi) sunt complet lipsite de aceste bio-cipuri şi implanturi.




După cum am evidenţiat mai înainte, aceste bio-cipuri au fost dezvoltate în timpul celui de Al Doilea Război Mondial, în lagărele de concentrare naziste, comandate de Grupul Chimera pentru a se asigura că este menţinută starea de Carantină Planetară, pentru controlul populaţiei de la Suprafaţă.

SIEMENS a fost Compania care a furnizat „know-how”-ul tehnologic pentru dezvoltarea acestor bio-cipuri.

Acestea au fost răspândite în rândul populaţiei umane, în mod efectiv, după terminarea celui de-al doilea război mondial, prin inserarea acestora în vaccinurile administrate prin programele de vaccinare ale „Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii” la nivel mondial...

Un uriaş salt tehnologic al acestor bio-cipuri a fost realizat între anii 1979 şi 1984, iar altul între anii 1996 şi 1999 (N.MY.: Evident, al doilea salt tehnologic al acestor „device”-uri a avut loc odată cu Invazia archonică prin Portalul Congolez din 1996, cu apogeul în 1999, când, pentru scurt timp, chiar şi o întreagă civilizaţie de pe o planetă pleiadiană a fost luată ostatecă...).

O altă actualizare a acestei tehnologii a fost realizată la finalul anului 2009, astfel că noile vaccinuri produse din anul 2009 au o versiune mai nouă, mult mai puternică, a bio-cipurilor inserate în acestea.

Cu toate că Rezistenţa a reuşit să închidă şi să elimine cele mai multe componente ale circuitelor din aceste bio-cipuri, un aspect a rămas nedetectat până la 1 septembrie 2016, care a fost simultan activat, de către Chimera, în rândul întregii populaţii de la Suprafaţă, precum şi printre cele mai multe Facţiuni ale Programelor Spaţiale Secrete.

Rezistenţa este în curs de a dezvolta tehnologia de eliminare a tot ceea ce a mai rămas din aceste bio-cipuri.
  


 
De asemenea, Chimera a ordonat acoliţilor lor Draconieni, încă rămaşi pe Planetă, să activeze toate ARMELE PLASMATICE SCALARE care au fost introduse în secret de către Draconieni în majoritatea sateliţilor aflaţi pe Orbita Joasă a Pământului (LOE – „Low Orbit Earth”).

Aceste Radiaţii Plasmatice Scalare îi vizează acum pe Luptătorii Luminii şi Lucrătorii în Lumină de pe Planetă, treziţi la o scară din ce în ce mai mare !...

Rezistenţa şi Flota Pleiadiană nu pot, încă, închide acele arme, deoarece acestea sunt protejate cu Bombe Plasmatice de tip Toplet.




De asemenea, Chimera şi-a folosit, începând cu anul 2001, vechile sale legături naziste din Germania pentru a începe construcţia unor BAZE SUBTERANE în care intenţionează să evacueze personalul Cabalei.

Ei folosesc, de asemenea, unele dintre aceste baze pentru a-i găzdui pe cei mai violenţi „refugiaţi” care au sosit cu valul de imigraţie în Europa şi pe care intenţionează să-i elibereze, într-un conflict global.

Rezistenţa are un control complet al acestei situaţii, căci lumea subterană este, totuşi, teritoriul lor intern, aceştia dispunând de resursele pentru a opri ca oricare dintre aceste lucruri să se producă, astfel că forţele întunericului nu vor fi niciodată în măsură să utilizeze aceste baze sau să-i elibereze pe acei „refugiaţi”...


Dacă vreunii dintre voi sunteţi curioşi de acele Planuri ale Cabalei, aici este un raport parţial al unui martor de încredere, „de primă mână”.

Nu am adăugat link-ul de mai sus pentru a induce frică, ci pentru educaţie şi conştientizarea pe deplin a faptului că aceste planuri nu vor avea succes.


Referitor la escaladarea actuală a tensiunilor dintre Rusia şi China, Putin a primit un PLAN TACTIC din PLEIADE despre cum să evite un Război Global !

Aşa cum astronautul Edgar MITCHELL a precizat într-un email către John Podesta (preşedintele campaniei prezidenţiale a lui Hillary Clinton), extra-tereştrii pozitivi nu vor permite manifestarea unui conflict global.

Complexa analiză a Rezistenţei prezice cu probabilitate de 65% ca Hillary Clinton să câştige alegerile.




SISTEMUL FINANCIAR GLOBAL nu este, încă, în pragul colapsului, așa cum acest site indică în mod eronat acest aspect.

Imensa diferenţă de preţ al aurului/argintului dintre Vest şi Est se datorează faptului cum Cabala a folosit sărbătoarea naţională din China pentru a reduce, în mod artificial, preţul aurului.

Acea sărbătoare din China se numeşte „Săptămâna de Aur”, iar Cabala pur şi simplu nu a putut rezista tentaţiei de a perturba preţul aurului, chiar în mijlocul acelei Săptămâni „de Aur”...

Shanghai Gold Exchange” a fost inchis în timpul vacanţei, urmând a se re-deschide luni, 10 octombrie.

După re-deschidere, preţul aurului şi argintului din Est/Vest este de aşteptat să se regleze (N.M.Y.: Acest mesaj a fost postat de Cobra pe 9 octombrie, chiar în perioada acelei săptămâni).




Într-o Notă mai pozitivă :

- în prezent, are loc  o “DEZVĂLUIRE treptată”, prin multe subiecte abordate de către mass-media,


- o potenţială viaţă microbiană în Sistemul nostru Solar,


Pot afirma, din propriile mele surse extra-planetare, că există o Planetă cu apă în Sistemul stelar Proxima/Alpha Centauri, unde se manifestă numeroase forme de viaţă pozitive.

Există mai multe dovezi ale existenţei unei „SFERE DYSON” în jurul Stelei KIC-8462852...





Există PLANURI de a aduce umanitatea :


- pe MARTE,


- ...dar şi pentru a ajunge la Stele !


De asemenea, la anumite emisiuni TV există mai multă „DEZVĂLUIRE decât majoritatea oamenilor îşi pot imagina !


Şi, în fine, dacă sunteţi frustraţi că toate acestea durează mult prea mult, poate că aţi putea trece la acţiuni „pozitive” : aici este un strălucit exemplu despre ceea ce poate face doar o singură persoană...

...Astfel că, dacă vă simţiţi ghidaţi, puteţi ajuta la Proiectul de A HRĂNI oameni înfometaţi.


Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. Nici nu mai stiu ce sa mai cred !....informatiile sunt atat de contradictorii, ca ajung sa ne bulverseze. Eu nu cred in veridicitatea acestor informatii .Voi?

    http://fymaaa.blogspot.ro/2016/10/ce-mai-zice-dolores-cannon-dupa-moarte.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Si daca suntem luptatori ai luminii ce facem? Ma gandesc ca doar trb sa ne desteptam..

    RăspundețiȘtergere