marți, 25 octombrie 2016

MarYan : PoVestea ZILEI (96) pentru 25 octombrie 2016 – Mesajele lui COBRA şi RĂZBOIUL INFORMAȚIONAL.



PoVestea ZILEI (96)
(pentru)
25 octombrie 2016

– Mesajele  lui COBRA
şi
RĂZBOIUL
INFORMAŢIONAL





După ce ultimele mesaje ale lui Cobra au produs controverse tot mai mari (evidenţiate în comentariile tot mai „acide” şi ne-încrezătoare ale tot mai multor cititori), iată că apogeul a fost atins chiar după unul dintre ultimele mesaje ale sale : „Actualizare Majoră a Situaţie Planetare” din 9 octombrie 2016.

Înainte de a intra în detaliile expuse acolo şi de a le observa şi dintr-o altă perspectivă, vă recomand cu cea mai mare „căldură” ca să re-vedeţi PoVestirea noastră anterioară – „Războiul Planetar şi Pacea Galactică” din 25 septembrie 2016 – care punctează foarte clar şi precis aspectele fundamentale ce se pot aplica foarte bine şi în cazul acestui articol al lui Cobra.


Aşadar, despre ce „informaţii contro-versate” ar fi vorba ?

Deşi Cobra abordează mai multe subiecte (ca de obicei), cele mai importante şi controversate, ce au generat teama şi anxietatea „strigate” prin comentarii, sunt cam trei la număr : problematica „Retragerii Pleiadiene”, a „Bio-Cipurilor ataşate implanturilor plasmatic-eterice” şi a „Activării tuturor Armelor Plasmatice Scalare”.




De la bun început reluăm ceea ce noi am afirmat, în mod repetat, pe acest blog : din perspectiva noastră, toate aceste esenţiale informaţii NU par a reprezenta „elucubraţii”, „prostii” sau, mai grav, „manipulări ordinare” venite dinspre un „reptilian” cu nume de reptilă, respectiv Cobra...

Aşa cum am insistat în multe Note Personale din articolele acestuia, la fel ca şi în PoVestirea noastră anterioară, am putea avea suficiente motive de a manifesta mari rezerve în privinţa acestuia, inclusiv după anumite „atacuri directe” şi expunerea unor informaţii esenţiale inexacte...

(Ca exemplu : imediat după ce am postat pe blog o informare despre cartea editată de Editura noastră, CHRISTALIN – „Prisma din LYRA” de Lyssa Royal – la următorul interviu lunar al lui Cobra cu Rob Potter, de acum 1-2 ani, Rob îl întreabă pe Cobra despre această carte şi despre veridicitatea informaţiilor prezente acolo, iar Cobra nu găseşte de cuviinţă decât să conteste informaţia esenţială expusă acolo şi „să dea cu ea de pământ” – deşi, din perspectiva noastră, această carte este una dintre puţinele lucrări care prezintă un Nivel al Adevărului Divin de peste 90% !)

...La fel, după „rateurile” acestuia în privinţa declaraţiilor în privinţa „Căderii Voalului”, din acea celebră perioadă din 6-9 februarie 2015 – când, afirmând că „Voalul a căzut !”, noi am avut „îndrăzneala” să contestăm această informaţie, pe acest blog, şi care, ulterior, a fost confirmată prin „revenirea” lui Cobra asupra acestei afirmaţii, trei zile mai târziu, pe 9 februarie 2015...

Iar acum, mai venim cu o confirmare de acest fel : după ce într-o altă „Actualizare”, acesta afirmă că Archonii au reuşit să activeze Portalul Congolez, pe 1 septembrie 2016, odată cu distrugerea Navetei Falcon-9 a lui Elon Musk, noi am precizat în ultima PoVestire amintită mai sus (din 25 septembrie 2016) că acea informaţie NU SE CONFIRMĂ, căci archonii doar au încercat să activeze acelaşi Portal (ca acum 20 de ani), însă FĂRĂ SUCCES, de data aceasta (citez ceea ce afirmam pe 25 septembrie 2016 : ...„PORTALUL CONGOLEZ” s-ar părea că nu a mai fost activat, cu adevărat – s-a reuşit, fără succes deplin, doar activarea temporară a Vortexului acestuia...”)...

...Ca, în unul dintre ultimele interviuri lunare ale lui Cobra şi Untwine, realizat împreună cu Patrick (cel de la Prepare for Change filiala Taiwan) din 28 sepembrie 2016, Cobra să revină asupra subiectului, afirmând punctual că „...încercarea Grupului Chimera de a reactiva Portalul nu a avut succes(„...the attempts of the Chimera Group to reactivate the portal was not successful”).

Am venit cu aceste „detalii” nu pentru a evidenţia unele contra-dicţii şi „reveniri” din informările lui Cobra, ci pentru a observa cum cel puţin unele dintre informaţiile cu care venim, prin care sunt „retuşate” informaţiile acestuia, nu apar de dragul de „a ne băga în seamă” prin fabulaţii, ci chiar par a avea un suport informaţional cel puţin veridic (aşa cum am avut timp ca să observ, după toţi anii de colaborare cu „amicul”).




Aşadar, revenind la informaţiile transmise în acel mesaj din 9 octombrie („Actualizarea majoră...”), primul aspect care ne-a „lovit” a fost cel referitor la intervenţia Chimera din acele zile de început de septembrie, prin care FLOTA PLEIADIANĂ ar fi fost „alungată” din jurul Pământului, printr-un puternic atac archonic, condus de către „instrumentul” acestora reprezentat de Forţele Draconiene din Sistemul Solar şi de pe Planetă.

Deşi la prima vedere părea a fi o „glumă” şi „speritoare”, cam ciudată din perspectiva informaţiilor oferite de Cobra în ultima vreme, precum şi din ceea ce vedeam şi noi, din evoluţia extra-ordinară a Parametrilor Planetari şi Galactici, totuşi, intrând în acest detaliu, şi nouă ni s-a confirmat faptul că „ceva a fost”... însă NU la amplitudinea situaţiei din 1996 sau chiar a celei din Februarie 2014 (cu alt atac reptilian asupra unei Navă-Mamă Siriusiene, evidenţiat şi prin filmul documentar al celor de la GALACTIS : „Conflictul din Spaţiu).

Şi, deşi informaţiile sunau foarte „ciudat”, am descoperit faptul că „ceva” s-a petrecut atunci, însă, repetăm, nu la o aşa de mare amplitudine, după cum era „dramatizat” de către Cobra – informaţiile percepute de noi evidenţiind o repliere pe anumite amplasamente ale Navelor Pleiadiene, fără a fi, însă, alungate în afara Sistemului Solar... aspect iarăşi confirmat în ultima „Actualizare (a situaţiei Pleiadiene)” a lui Cobra, de acum câteva zile !




În acelaşi context este situată şi informaţia referitoare la „BIO-CIPURILE Fizice” ce ar reprezenta „Punctul de ancorare al impanturilor plasmatice”.

Deşi s-ar putea să-i fi „speriat” pe o mare parte dintre cititorii mesajelor lui Cobra (care cred cu adevărat în informaţiile oferite de acesta), din ne-fericire suntem nevoiţi ca şi noi să confirmăm prezenţa şi activitatea acestora, însă cu o mare Nuanţă : NU „toate Fiinţele de pe Planetă” ar avea implantate aceste bio-cipuri care le controlează activitatea, precum şi ceea ce văd şi aud, ci doar „marea majoritate”... aspect care, deşi pare minor, FACE DIFERENŢA: pe Planetă au apărut tot mai multe Fiinţe care şi-au activat CORPUL CHRISTALIN de Lumină şi care au trans-mutat Carbonul în SILICIU, în Corpul lor Fizic, astfel că acele bio-cipuri nu prea mai au cum să funcţioneze într-o astfel de Structură Christalină ce ţine, practic, de Dimensiunea 5D.

Chiar dacă numărul acestora este foarte mic, raportat la numărul populaţiei globale (de peste 7 miliarde de umani încarnaţi), totuşi, existenţa acestora exclude acea formulare cu „toate fiinţele umane de la Suprafaţa Planetei” care ar fi „bio-cip-ate”...

Din această precizare credem că se poate extrage un aspect extrem de practic : în măsura în care lucrăm la creşterea noastră vibraţională, deci, la creşterea propriilor Nivele de Conştiinţă, cu efecte directe asupra activării Corpului Christalin de Lumină, în aceeaşi măsură realizăm îndepărtarea, până la Eliberarea deplină, de sub influenţa acestor Bio-cipuri şi Implanturi Plasmatice !

De aceea insistăm atât de mult pe această „nevoie imperioasă” de A LUCRA CU NOI ÎNŞINE, prin „Meditaţia în Lumină” şi „Lucrul cu Lumina”, care să fie zilnice !

Precum mâncarea, pe care o vedem a fi „absolut necesară” pentru supra-vieţuirea în Planul Fizic, tot aşa propunem şi o „DIETĂ cu LUMINĂ” din care să nu lipsească „MENIUL ZILNIC cu LUMINĂ! – chiar şi pentru câteva minute (sau măcar zeci de secunde, în ultimă instanţă...), care ne vor conecta, pentru întreaga zi, cu dimensiunile superioare.




Acest aspect este corelat şi cu următorul subiect expus în informarea lui Cobra, referitor la ACTIVAREA TUTUROR ARMELOR PLASMATICE SCALARE ale Forţelor Cabalei, la ordinul Archonilor.

Deşi poate că unii ar putea avea iarăşi reţineri (sau mari temeri) în privinţa acestei informaţii, noi am confirmat deja, în PoVestirile şi Notele Personale din articole anterioare, că acest aspect pare a fi cât se poate de real, certificat inclusiv prin percepţiile noastre personale, şi nu numai...

...Aspect întărit inclusiv prin ceea ce vedem în ultimele săptămâni în privinţa „Chem-trails”-urilor („dâre de condens” pe Cer).

Deşi evoluţia Parametrilor Planetari şi ai Luminii pe Planetă duc la concluzia că Negativitatea este într-o scădere dramatică şi că Forţele acesteia nu prea mai au puteri şi mijloace la îndemână, iată că, totuşi, ultimele săptămâni evidenţiază o „deversare” aproape continuă a „dârelor chimice” dintr-o mulţime de avioane – uneori sunt chiar şi 8-10 avioane în acelaşi loc, care se intersectează, ducând la crearea unor adevărate „reţele de condens” pe Cer, în mai toate zonele ţării (încât se ajunge la senzaţia că pe cer sunt nori alburii persistenţi, „naturali”), mai ales deasupra majorităţii oraşelor din ţară, dar şi deasupra zonelor montane, intens traficate în week-end...

Niciodată ca până în ultimele săptămâni nu am văzut atâta activitate a acestor „spray”-eri de substanţe nocive, viruşi şi bacterii toxice, inclusiv metale grele „la greu...

Ca şi o confirmare directă, personal pot certifica că, prin consultaţiile cu bio-rezonanţă magnetică, am descoperit, în cvasi-totalitate (peste 98-99% din cazuri), o concentraţie mult crescută de PLUMB în corpurile fizice ale persoanelor investigate – chiar şi în cazul celor care se hrănesc cât mai „corect” (exemplu, raw-vegan) şi, cel mai uimitor, chiar şi la cei ce locuiesc într-un mediu cât mai natural, „la munte”, considerat „pur” din punct de vedere chimic şi biologic (dar care este, uneori, şi acesta brăzdat de aceste „spray”-uri...).

Aşadar, iată cum aceşti „coloraţi” ai Cabalei alocă toate resursele pe care le mai au la dispoziţie pentru a intoxica mediul şi populaţia din punct de vedere biologic (apropos de „viruşii” şi bacteriile prezente, care „cer” vaccinurile corespunzătoare!) şi chimic... – nuclear nu prea mai pot, doar prin „improvizaţii” de tipul „bombelor murdare nucleare”, cu uraniu sărăcit sau cu alte improvizaţii, cum au fost cele folosite la 11 septembrie 2001, la Turnurile Gemene – dar, mai ales, pentru afectarea plasmatic-eterică a celor care sunt deschişi către Transformările Planetare.

De aceea spuneam că acest subiect se corelează cu ceea ce afirmam la cel anterior : prin „Lucrul cu Lumina” şi „Creşterea în Conştiinţă”, cel puţin vom începe Eliberarea nu doar de sub influenţa Bio-cipurilor Fizice, dar şi de sub acţiunea Armelor Plasmatice Scalare, care lucrează direct pe Implanturile Plasmatice.

Tot din această cauză observăm cum VREMEA este atât de „ciudată”, cu excese caniculare în anumite zone şi perioade, alternate cu răciri dramatice, intens percepute de corpul fizic.

De aceea, putem spune că Frigul actual este mai mult decât unul „termic”, fiind perceput cumva la nivel eteric ca o „energie rece”, generată din vibraţiile joase, diz-armonioase, din Dimensiunile Planetare mai „dense”, care acum suferă un proces intens de „curăţire”, şi care sunt amplificate, prin acele Aparate Scalare, de către cei care cu disperare încearcă să „anvelopeze” Suprafaţa Planetei, pentru a izola umanii de Valurile de Radiaţii Cosmice care-i ajută în Procesul Ascensiunii.




Iată, prin toate aceste informaţii cu care am venit şi acum, ca şi dăţile trecute, ne străduim să evidenţiem în raţiunea şi simţirea celor ce studiază aceste informaţii, venite prin Cobra, că acesta „nu bate câmpii” şi nici nu pare a fi vreun „agent dublu” manipulator... însă, în acelaşi timp, aceste mesaje venite prin Cobra, de la Rezistenţă, au nevoie de o Re-Modulare – precum semnalul-undă care şi-a pierdut din energia-informaţia iniţială şi are nevoie de o re-facere a semnalului-frecvenţă iniţială.

În acest caz, „pierderea de semnal” s-ar părea că se datorează „filtrului mental” pe care Cobra îl foloseşte şi care-i provoacă scăderile Nivelelor de Adevăr Divin din mesajele iniţiale, la care se adaugă problema Sursei „semnalului” : dacă mesajul provine de la persoane din Rezistenţă, chiar dacă sunt Pleiadieni, unii dintre aceştia având un Nivel de Conştiinţă de tip 4D (centrat pe minte şi mai puţin pe inimă), atunci este evident că şi mesajul va corespunde unei frecvenţe de tipul 4D, în care Adevărul este „amestecat” cu alte „ingrediente” ale minţii.

De aceea, când mesajul vine de la un „Luptător Pleiadian” (care, în general, datorită polarizării date de LUPTĂ, este situat la un Nivel de conştiinţă din zona 4D), acesta accesează Niveluri mai puţin înalte ale Adevărului din acea informaţie...

...Sau, mai precis spus : se vede mult mai puţin limpede „în zare”, atunci când priveşti de la etajul 4, decât atunci când te uiţi de la etajele superioare – mai ales de la etajul 12...).

Astfel că aceste imperfecţiuni nu sunt neapărat „de blamat”, chiar dacă unii Lucrători în Lumină pot observa aceste aspecte, la nivel de detaliu, inclusiv în urma inter-acţiunii directe cu Cobra...

Aşadar, repetăm : dacă vedeţi sau simţiţi că „ceva nu merge” la acesta, că ar avea chestiuni cât se poate de umane de rezolvat, atunci re-amintiţi-vă că şi el este un uman, ca noi toţi, până la urmă, cu plusurile şi minusurile sale, cu problemele sale pe care trebuie să le rezolve, inclusiv la nivel financiar, legate de o anume „supravieţuire” în Planul Fizic (el este doar un „Purtător de CuVânt” al Rezistenţei, nu un „angajat” cu un salariu lunar consistent, precum „corporatiştii”) şi, mai ales, cu marea problemă a „Eliberării minţii” şi „Intrării în Inimă”, pe care o au majoritatea umanilor, inclusiv a Lucrătorilor în Lumină şi a Luptătorilor Luminii...




Astfel că, deşi noi am re-simţit „din plin” atacurile „la persoană” ale lui Cobra, de care am amintit mai sus (şi au mai fost şi altele), de fiecare dată ne-am reamintit că, dincolo de aceste mărunte dispute de „cine are dreptate” (şi, până la urmă, cu toţii avem Dreptate...), cel mai important aspect – în aceste Măreţe Momente Cosmice de Transformări Planetare şi Universale – este faptul de a menţine şi potenţa o Atitudine de UNITATE şi COERENŢĂ, prin studiul mesajelor transmise din diverse SURSE.

DE CE noi, prin acest blog, facem ceea ce spuneam mai sus – de a re-modula semnale vitale venite de la Rezistenţă, dar şi din alte Surse multi-dimensionale, de importanţă vitală pentru informarea şi conştientizarea umanilor prinşi încă în ceaţa (tot mai puţin deasă, totuşi) de la Suprafaţa Planetei – poate că, odată, după ce va trece „tăvălugul”, vom putea PoVesti şi despre acest nesemnificativ aspect...

Însă, până atunci, haideţi să ne re-amintim odată, Oameni Buni (armonioşi şi frumoşi), fie că vă declaraţi Luptători sau Lucrători în Lumină, „credincioşi” în Slujba Celui PreaÎnalt (indiferent de cum Îl vedeţi, până la urmă) sau doar Liber-Cugetători, Filozofi şi Meta-Fizicieni ai Universului : să încetăm cu atacurile la persoană şi la interesantul obicei de a vedea, în primul rând şi doar atât, „partea goală a paharului”, adică partea diz-armonioasă din orice Fiinţă cu care inter-acţionaţi !

Din ne-fericire, este atât de dificil acest exerciţiu al ECHILIBRULUI şi al ARMONIEI, mai ales în Spaţiul acesta Românesc...

Nu degeaba, numele Egregorului Zonei, ROMANIA, este o mică anagramă a acestui Îndemn-Aspiraţie pentru încarnaţii acestei Zone : ARMONIA.

Şi, iarăşi repetăm : precum în Astrologie, unde Nativitatea (adică, în ce Constelaţie Zodiacală este situat Soarele în momentul încarnării – de la Berbec la Peşti) NU indică faptul că ai fi expert în calităţile specifice acelei „zodii” ci că, dimpotrivă, este necesar să înveţi şi să exersezi calităţile acesteia, la fel şi în acest caz, Încarnarea şi Prezenţa într-o anumită Zonă ne indică ce anume mai avem de perfecţionat pe Calea Desăvârşirii (Dezvoltării) noastre...

...Iar în acest caz, după cum spuneam, numele Ţării ne indică în mod cât se poate de elocvent : ARMONIA, adică nevoia de A ECHILIBRA tendinţele „contrare” şi extreme, şi de a nu le permite ca să se manifeste pe rând, când una, când cealaltă, până la epuizare mentală şi emoţională, cu „exitus”-ul fizic.

De aceea, aici, mai mult decât oriunde, în „spaţiul virtual românesc”, şi chiar şi pe acest blog, am descoperit cele mai multe şi intense manifestări extreme, în privinţa informaţiilor de acest gen, care cer o mare sensibilitate de percepţie şi un adânc discernământ...

Însă, atunci când mulţi dintre cititori sunt doar puţin „Treziţi”, de curând, însă cu veleităţi de longevivi „Lucrători în Lumină” sau, mai interesant, de aprigi „Luptători ai Luminii”, este evident că „datul cu părerea”, devenit Sport Naţional în spaţiul virtual al limbii române, duce la efectele pe care le vedem adeseori în comentarii !...




Bun... şi care ar fi legătura dintre aceste opinii ale noastre, cu Titlul articolului ?

Păi, legătura este una foarte clară şi puternică : în prezent, Războiul Informaţional este la un nivel „fără precedent”, la valori necunoscute până acum, determinat de DISPERAREA MEMBRILOR CABALEI şi ale celorlalte Forţe Întunecate, PUŞI LA ZID înaintea Resetării Generale, care aruncă în joc orice Forţe şi Mijloace mai au la îndemână, pentru a ÎNTÂRZIA INEVITABILUL !
  
Aşadar : în acest teribil con-text, a „demoniza” şi a nega reprezentanţi ai Luminii, datorită evidenţierii sau chiar a „impactului” direct cu anumite aspecte diz-armonioase ale acestora, specific umane... şi, în schimb, valorizarea şi promovarea unor „fake”-uri (falsuri) realizate cu înaltă măiestrie de profesionişti (de nici aceştia nu mai ştiu să diferenţieze „falsul” de „original”) – precum „mesaje”-channel, despre care am vorbit îndelung în anumite PoVestiri, sau informări repetate despre Resetarea Financiară şi Politică, precum „Noul Guvern american”, „Noul Dolar” sau mai ştiu eu ce alte „Evenimente” de tip „Breaking News”...

...Ei bine, toate acestea nu reprezintă decât „materie primă” şi susţinere involuntară a acestui teribil RĂZBOI INFORMAŢIONAL !




Precum spunea un tip din mediul cultural românesc, ca răspuns la atacurile repetate şi continue ale unui fost politician, între timp decedat (unul care reuşea „să facă spume” nu doar la figurat, ci chiar la propriu, când debitul verbal îi creştea la cote patologice)... ei bine, primul zâmbea şi repeta că este ok dacă este atacat : înseamnă că îşi face bine treaba, şi că ar începe să-şi pună semne de întrebare despre activitatea sa, doar dacă ar începe să fie lăudat de către respectivul...

După cum era de aşteptat, aşa cum şi asupra noastră au fost tot felul de atacuri (până la cele informatice directe), şi asupra lui Cobra s-a revărsat un val de atacuri de tot felul, fiind una dintre cele mai precise şi importante ţinte ale forţelor întunericului şi arm(at)elor lor.

De aceea, imperfecţiunile din câmpul său psihic au fost puternic amplificate, cu anumite manifestări directe, specific umane (la nivel de comportament tipic uman, setat pe supravieţuirea de tip 3D)...

...Însă, repetăm, iar şi iar : din multiplele testări repetate, concluzia noastră este cum COBRA chiar este Mesager şi reprezentant al MIŞCĂRII DE REZISTENŢĂ, cea pe care acesta a descris-o cât se poate de bine (poate cel mai bine, în mesajul „Despre Mişcarea de Rezistenţă”, din 6 aprilie 2012, care cuprinde cel mai înalt nivel de Adevăr Divin dintre mesajele sale – de cel puţin 80% – referitor la Constituirea Rezistenţei, la detalii despre Planeta X şi a celorlalte detalii pe care le puteţi citi, de fiecare dată când postez un mesaj al lui Cobra, acesta fiind ca link de la numele său din titlul articolului).

În cazul în care credeţi altceva, aceasta este alegerea voastră, şi este ok şi aşa, însă fac apel la reţinere în a împrăştia informaţii despre „reptila Cobra” şi „Agentul dublu” care ar fi acesta etc. etc.

Deşi poate că voi credeţi cu mare putere în această ipoteză, ar fi bine să vă întrebaţi de ceea ce veţi propaga, ca energii şi unde vibraţionale, dacă totuşi nu este aşa cum credeţi ? (credinţe bazate pe percepţii şi emoţii subiective)... cum se vor întoarce acestea în aura voastră ?

A-ţi forma o opinie proprie este un aspect (important), însă a insista la propagarea „în masă” a acestei opinii, fără a avea informaţia „de primă mână”, bazată doar pe percepţii emoţionale şi pe „altercaţii personale” cu individul, nu reprezintă, poate, cea mai înţeleaptă Atitudine şi Decizie...

Mai meditaţi, vă rog, dragi prieteni, în acest aspect...




Iată de ce este atât de important, în aceste Vremuri, SĂ MERGEM DIRECT ÎN INIMĂ, cât mai Adânc, acolo unde putem afla cele mai Înalte şi Limpezi Adevăruri ale noastre, ne-pervertite de mintea (care, ca de obicei, „minte de îngheaţă apele”... eterice) sau de emoţiile revărsate din frustrări personale !

În acest caz, foarte uşor putem SIMŢI ceea ce transmite unul sau altul, percepând, cu „Radiestezia Inimii”, Frecvenţa Adevărului Divin expus în CuVintele şi vorbele cu care venim în contact, în acest Univers Virtual al Internetului.


Şi atunci, cu adevărat, Iubirea şi Bucuria, Pacea interioară şi Tihna venită din Adâncul Sufletului este tot ceea ce mai contează...

...Căci, deja, în acest Moment, noi ne situăm deasupra oricărui Război, fie el Informaţional sau de alt tip...


Aşadar, SMŢIŢI Pacea din Suflet şi Iubirea din Adâncul Inimii ! ? !...

Bucuraţi-vă, căci Pacea mult aşteptată este mai aproape decât orişicând !


Cu acelaşi Drag al Bucuriei,


MarYan

5 comentarii:

  1. Subscriu,dle Marian! Multumesc!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru ajutor si indrumare !
    Si,poate rezonati si cu acest articol :

    http://luminapegeea.blogspot.ro/2016/10/hilarion-mesajul-saptamanii-23-30.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc ! Rezonez cu mesajele dvs si intotdeauna le astept cu mare nerabdare.
    Stiti ce nu inteleg eu ?
    De ce tot imprastie cu atata sarguinta aceste " Chemtrails” ? Nu respira si ei, la fel ca si noi, acelasi aer la fel de poluat ? Daca pentru noi sunt atat de nocive aceste chemtrails”, nu sunt la fel si pentru ei ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentru Apreciere !

      Cât despre "ei" şi aerul poluat cu chem-trails, ideea este că cei care dau comanda, au grijă să nu se spray-eze în zonele în care aceştia locuiesc (în palate şi "bunkere" din zone izolate)... iar, în rest, aceştia se deplasează cu avioane şi maşini cu aer condiţionat.
      Ideea este că respectivii se pot proteja relativ uşor de aceste intoxicări ale mediului din marile oraşe.

      Însă nu con-centrarea atenţiei pe acest aspect este importantă, ci conştientizarea cum, cu toate aceste deversări, inclusiv în mediul marilor oraşe, Viaţa merge înainte !

      MarYan,
      cu drag.

      Ștergere
  4. Pe un site afiliat lui Cobra este postat un apel la meditaţie pentru acest sfârşit de săptămână, dar fără a fi menţionat, până acum, de Cobra.
    http://prepareforchange.net/2016/10/23/scorpio-new-moon-meditation-make-this-viral/
    O sugestie, tot legată de Cobra. Într-un interviu vorbeşte de "capsula timpului" din Bucegi. În presă au apărut unele remarci, destul de vagi.
    Poate mai deschizi un nou capitol la povestiri :).

    Cu acelaşi drag,
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere