duminică, 30 octombrie 2016

MarYan : PoVestea ZILEI (97) pentru 30 octombrie 2016 – „MEDITAŢIA ASCENSIUNII”, între HALLOWEEN şi LUNA NOUĂ în SCORPION.




PoVestea ZILEI (97)
(pentru)
30 octombrie 2016

între
HALLOWEEN
şi

LUNA NOUĂ în SCORPION





Înainte de intra în detaliile subiectului, vă reamintesc, de la bun început, cum Cobra a propus, în ultima vreme, realizarea unei „MEDITAŢII A ASCENSIUNII”, care să aibă loc duminica, deci şi astăzi, 30 octombrie 2016, la ora 4pm GMT (ceea ce înseamnă ora 18.00, ora României – după revenirea la „Ora de Iarnă” de azi-noapte, acum se aplică diferenţa de 2 ore, şi nu de 3 ore, cum era până acum, la „Ora de Vară”).

Deşi în ultima perioadă nu prea m-am mai concentrat pe aceste Meditaţii propuse de Cobra – poate că la aceasta a contribuit şi contextul din ultima Vreme, cu situaţii şi informaţii uneori mai „tulburi”, care l-au avut ca protagonist pe acesta – acum, însă, re-venim la această Meditaţie (şi vă invit şi pe voi să acordaţi atenţie acestui aspect), din mai multe considerente.


În primul rând, dragi prieteni, iată că ne situăm, iarăşi, în Vremea HALLOWEEN-ului – Moment care a fost atât de traumatizant pentru români, acum exact un an, odată cu „Tragedia de la COLECTIV”, despre care am scris şi noi, chiar într-un Serial ceva mai extins de PoVestiri (vreo 5 la număr).

Despre Halloween – ca şi în situaţia „subiecţilor” principali ai acestei „sărbători”, respectiv „morţii” – ce putem spune altceva decât „numai de bine” !...

...Mai ales acum, când imaginile oferite cu generozitate de cei mici şi tineri, din „teribilism”-ul unei ignoranţe specifice vârstei, revarsă pe străzi sugestii cel puţin „criminale” – de la „inofensivii” „dovleci (felinare) ai lui Jack” (!), măşti de animale (pisici, bine-nţeles, că doar sunt „magice” şi empatice, de care până şi egiptenii antici aveau habar), până la „drăgălaşii” vampiri şi alte categorii mortuare de „morţi vii”, datorită cărora a crescut consistent consumul de suc de roşii şi de ketch-up, şi nu doar pentru pizzele de tip „Dracula”...

Într-un fel, poate fi adorabil să-i vezi pe micuţii poznaşi cum se joacă de-a vampirii şi cum trans-mută în poezie şi comedie situaţii şi clişee care le asociezi, uzual, cu imaginile din filmele „horror”... la fel ca tinerii şi tinerele care, machiaţi în vampiri şi scheleţi, se sărută de mama-focului, cu o energie a iubirii care emană prin toţii porii  lor „vampirizaţi” !

Iată cum Energia Planetară, care se apropie vertiginos de nivelul 5D, reuşeşte să TRANS-MUTE, din ce în ce mai mult, frecvenţele joase care, până de curând, induceau doar stări de „frică şi groază” – mai ales odată cu curăţirea tot mai intensă a Planului Astral Inferior, acolo unde sălăşluiau, de obicei, toată fauna desenată, de Halloween, pe feţele tinerilor tot mai liberi şi ai copiilor care se încarnează, în prezent, pe Planetă, cu frecvenţe din ce în ce mai „christaline” („Copii de Christal”, cu Nivele de Conştiinţă ce pornesc de la 5,0D!).


Este evident că aceasta nu reprezintă o justificare şi un îndemn de a promova Nebunia Halloween-ului, ci este doar o observaţie a ceea ce fac, în prezent, frecvenţele tot mai înalte ale Luminii ce pătrunde pe Planetă şi care trans-mută orice, inclusiv aspectele cele mai grosiere ale obieciurilor şi „tradiţiilor” umanilor căzuţi în cele mai joase frecvenţe de ale 3D-ului.

Aşadar, cum spuneam, despre Halloween „numai de bine”, numai că aceiaşi „coloraţi” Cabalişti folosesc această perioadă ca unul dintre momentele lor favorite, în care Ritualurile lor, de tip întunecat, se hrănesc cu mare forţă din Egregorurile (energiile) imaginilor generate de marea masă a umanilor, bine înghiontiţi de către instrumentul principal al Cabalei, mass-media (vedeţi ce simplu se leagă : „masa” şi „mass-media”...).

După cum am arătat şi în articolul despre „atacul terorist” – „steag fals” din 22 martie 2016 de la Bruxelles („3.22”), acel eveniment distructiv nu A FOST ALES deloc întâmplător în acea perioadă, una dintre cele mai „încărcate” în Calendarul satanic...

...Şi, la fel, acest Moment al Halloween-ului este, la fel ca acela, unul din cele mai importante în Calendarul amintit mai sus.

Astfel, pentru cei doritori de detalii „macabre”, aici, aici şi aici puteţi citi despre evenimentele pregătitoare şi cam ce ar face „băieţii (deloc) veseli” în aceste zile...


Cel mai interesant, pentru noi, este descoperirea faptului că, dacă peste tot unde este descris Halloween-ul pentru „marea masă” (ca exemplu, în Wikipedia, dar şi în acest articol), se vorbeşte de originea cuvântului ca provenind din expresia „All Hallows Even(ing)”, care, ni se spune cu „înţelepciune”, ar veni din denumirea dată de Biserică pentru Sărbătoarea Tuturor Sfinţilor (care, evident, ca şi Crăciunul şi Paştele, a fost pusă pe „fundaţiile” unor Sărbători considerate „Păgâne”, adică „ne-creştineşti”, „ne-canonice” adică, probabil cele în care oamenii nu se canoneau-chinuiau prea tare, aşa cum s-a instituit, ulterior, în cadrul Bisericii, prin practica curentă a Penitenţei)...

...În schimb, în aceste Calendare satanice, această capitală Sărbătoare a cab(a)liștilor este trecută ca „All Hallows EVE” !

Dacă primul caz, „creştin”, este explicat prin eliminările succesive din cuvântul ce deseamnează perioada – „evening”, adică „seara-noaptea”, devenit „e(v)en(ing)” – iată că în Calendarele satanice imaginea este mult mai apropiată de Realitate : terminaţia „een” de la Halloween nu vine de la „evening”, ci de la „Eve”, adică EVA, ca reprezentantă primordială a Principiului Feminin.

Şi, dacă realizăm că „hallow-s” nu înseamnă doar „sfânt” (sensul pur, de „sfânt” este redat, într-un mod mai precis, prin cuvântul „saint”), ci şi „golatât în sens exterior („naked”, adică „dezbrăcat”), cât şi interior („găunos”) atunci lucrurile încep să se „lege” altfel, ca să se dez-lege Cunoaşterea : domnii satanişti-cabalişti celebrează HALLOWEEN-ul, în plină perioadă a Scorpionului (Soarele în Constelaţia Scorpionului) PENTRU A ATACA, în primul şi în primul rând, PRINCIPIUL FEMININ !

Dacă, la origini, aceste Sărbători ancestrale celebrau Momentul intrării în Partea Întunecoasă (de tip Yin) a anului, cu manifestarea dominantă a caracterelor specifice energiei feminine, de tip Yin) – fără să fie văzut ca ceva „rău”, negativ”, „toxic” sau „malefic”...

...După ce Druizii (Preoţii Celţi) au continuat aceste Ritualuri – adaptându-le nivelului de conştiinţă deja dominant în acele neguroase vremuri de tip 3D – degenerând (exact ca şi la mayaşi, azteci, incaşi etc. etc.) în ritualuri sângeroase de sacrificii umane, până la extragerea directă a inimii din pieptul încă palpitând de viaţă...

...Ei bine, Biserica Creştină (scuzaţi cacofonia) „confiscă”, ca de obicei, şi acest Moment, venind cu „Sărbătoarea morţilor şi/sau a sfinţilor” (se cam încurcă în explicaţii, că morţii nu-s prea totuna cu „sfinţii”).

Sigur, au fost şi alte ne-numărate de-generări ale semnificaţiei originale a Momentului, potenţat şi de proliferarea unor numeroase „ordine vrăjitoreşti”, precum Cultul Wicca, ce au profitat din plin de acest moment „al lor”, prin ritualul „vrăjitoarelor goale, dezbrăcate” (iat-o pe „Eva goală”, de data aceasta la propriu) – o chestiune mai mult anecdotică, într-un Ev Mediu întunecat, dominat de vrăji şi vrăjitoare pentru toate gusturile...


Însă, repetăm, la origine, acest Moment celebra intrarea în perioada anului în care dominantă este Energia de tip Yin (cu noaptea, deja mai lungă decât ziua, de la Echinocţiul de toamnă), puternic potenţată de enegiile Scorpionului (în care este situat Soarele), legate de „sex şi moarte”, în aspectele inferioare, sau, pentru aspectele superioare, de Trans-mutarea energiilor Fiinţei umane prin Energia Kundalini şi, respectiv, de Saltul în Conştiinţă, de la o viaţă de „mort viu” (adormit) în trupul de carne, către o Viaţă autentic trăită, într-o cât mai înaltă Conştienţă Spirituală.


Pe acest fundal al Trans-formării şi Trans-mutării, după cum spuneam, vine Biserica (ca şi Instituţie) să-şi co-memoreze morţii, „adormiţii” (adică ideea morţii, în primul rând)... însă, în continuare, „băieţii coloraţi”, fie că erau organizaţi în culte „oculte”, fie ele (pre)masonice sau de alt tip, până la celebrii Illuminati, aceştia au continuat „firul roşu satanic”, al ritualurilor sângeroase şi sexuale, în care femeia este în prim-plan (totul are loc tematic, căci, la Crăciun, când se celebrează Naşterea Copilului Christic Divin, răpirile şi ritualurile sângeroase se concentrează asupra copiilor – după cum am evidenţiat cu ocazia seriei de articole despre celebrul BARNEVERNET din Norvegia).

Aşadar, iată că HALLOWEEN-ul, în esenţa sa, este o exprimare naturală a unor fenomene astronomice ce au loc în această perioadă (precum Solstiţiul de Iarnă la Crăciun şi Echinocţiul de Primăvară, în preajma Paştelui), însă, ca de obicei pe această Planetă, în ultimii aprox. 26.000 de ani, cam tot ceea ce a reprezentat o exprimare a Naturalului a fost pervertit de coloraţii Archoni, prin instrumentele lor de pe Planetă (de la reptilieni, până la umanii ce au acceptat, la propriu, „pactul cu diavolul”, vânzându-şi Sufletul, adică energia acestuia, prin ritualuri specifice, care au loc inclusiv la momentul Halloween-ului).

De aceea, întrebarea este : de care parte te situezi ?

Şi, mai precis, întrebarea nu pare a fi : „Ce anume Celebrezi : Lumina sau Întunericul ?” (am văzut că întunericul, ca şi fenomen natural, ţine de Energia fundamentală Yin a Universului)...

...Ci, mai degrabă am putea întreba : „Ce anume CELEBREZI, de Halloween : Armonia sau diz-armonia, Bucuria sau Furia, Blândeţea sau Răutatea etc. ?”...

...Sau, cel mai clar formulat : celebrezi „dez-golirea, de formă şi de conţinut”, adică umilirea Evei, a Principiului Feminin, sau Celebrezi calităţile acesteia, folosindu-le, cu cea mai înaltă Putere şi adâncă Tandreţe, pentru Trans-mutarea Nivelelor Fiinţei la valori tot mai înalte, care, în fine, să atingă „linia” acelui bine-regăsit 5D !?!




Ca de obicei, deşi nu mi-am propus deloc, iată că, odată cu voi, descoperim noi niveluri ale acestor Momente de care PoVestim, în mult mai multe rânduri scrise decât am crezut că vom transpune pe hârtia electronică.

În fapt, dorinţa personală era de a scrie mai puţin despre Halloween (dar iată că acesta a vrut altceva...) şi mai mult despre următoarele DOUĂ Momente care se apropie cu rapiditate, acum : Momentul „Meditaţiei Ascensiunii, propuse de Cobra în fiecare duminică şi Momentul Lunii Noi (în Scorpion) care are loc chiar azi, în aceste Momente !

De aceea am găsit ca fiind foarte importantă această Meditaţie, din acest week-end : situată între Momentul Halloween-ului şi cel al Lunii Noi din Scorpion, această Meditaţie poate avea un alt impact decât celelalte...

Pentru că timpul este scurt, până la momentul Meditaţiei (precizat, la începutul articolului, ca fiind la 4pm GMT, adică ora 18.00, ora României), acum nu mai intrăm în multe detalii despre ce înseamnă Luna Nouă, în general, şi acest Moment de Lună Nouă din Scopion care s-ar produce în jurul orei 19.40 (în astrograma prezentată pe site-ul Adriei, aceasta îl specifică la ora 19.38, în timp ce site-ul Observatorului Astronomic din Bucureşti, ca cea mai „autorizată voce”, poziţionează momentul la ora 19.42).


Precizăm doar un aspect, iarăşi, foarte interesant : explicând Momentele de LUNĂ NOUĂ (Soarele în conjuncţie cu Luna, când Luna este situată, astfel, între Soare şi Pământ, aceasta devenind ca şi o lentilă ce focalizează şi FILTREAZĂ energia Solară, prin filtrele sale Feminine, de tip Yin !), ca fiind momente de „Noi începuturi şi iniţieri” (dar şi ca un fel de... Hiatus), ei bine, Leonard Rădutz (creatorul minunatelor produse de la „VIVA-NATURA”, folosite de către mulţi dintre cei ce aspiră la o viaţă cât mai „naturală”) propune o... Meditaţie de 20 de minute, înainte şi după acest Moment, pentru a aduce, mai aproape de înfăptuire, aspiraţiile fiecăruia !

Ca paranteză : recomand cu căldură ca, alături de Calendarul clasic (de tip archonic), Gregorian, să aruncaţi cât mai des câte o privire şi către acest CALENDAR LUNAR cu momentele de LUNĂ NOUĂ, care explică cel mai natural Ritmul de funcţionare a dragei noatre Planete şi pe baza căruia ne putem integra mult mai uşor şi mai armonios în Ritmurile şi Ciclurile Planetare, având ca „Punct de Resetare/ Iniţiere” aceste Momente de Lună Nouă care, bine punctate, prin meditaţii corespunzătoare chiar şi de scurtă durată, pot determina propriul PROGRAM şi PLAN de ACŢIUNE pentru următorul Ciclu Lunar, de aproximativ 28,5 zile, într-un mod foarte clar şi punctual.




Aşadar, să recapitulăm : ni se propune o Meditaţie de fiecare week-end, a Ascensiunii, pentru ora 18.00, ora României, dar care este foarte apropiată de ora 19.40, ora României, când se propune o Meditaţie a Lunii Noi din Scorpion (care „pică” exact în această perioadă, a Halloween-ului, care celebrează tocmai diferite faţete ale „calităţilor” de tip feminin, yin, lunar...).

Astfel că, acum, eu vă propun următoarea abordare : pentru cine are putere şi răbdare, propun o meditaţie extinsă, care să lege Meditaţia Ascensiunii de la ora 18.00 (sau 19.00, după cum poate fiecare) cu Meditaţia Lunii Noi de la orele 19.40.

Sigur, dacă este „prea mult”, se poate face o pauză, de întărire şi încorporare a energiilor şi frecvenţelor mai înalte accesate în prima parte, urmând ca pe la ora 19.30 să se iniţieze următoarea Meditaţie, pentru vreo 20 de minute (după cum recomandă şi Leonard).

Ar mai fi de adăugat faptul că această Meditaţie a Ascensiunii este propusă de a fi „întărită”, în această perioadă, cu alte două Meditaţii : prima, cea de vineri, deja nu mai este de actualitate, însă ultima este propusă a fi realizată Marţi, 1 Noiembrie, la ora 3am GMT (adică ora 05.00 dimineaţa, ora României), chiar în Noaptea Halloween-ului, care, în plus, este întărită şi de un alt motiv, determinat de un aspect prea puţin cunoscut : CURSUL VID AL LUNII.

Astfel, noaptea de luni spre marţi este Noaptea Halloween-ului, dar şi cea în care se regăseşte un astfel de moment, al Cursului Vid al Lunii, când aceasta este situată „între semne”, ceea ce ne duce la imaginea unei Corăbii fără direcţie, pentru câteva ore...

Pentru că asupra acestor aspecte vom mai reveni, acum ne oprim „din scurt”, pentru a ne pregăti de aceste momente „meditative”.

Şi, ca ultimă sugestie : Meditaţia Ascensiunii, propusă pe site-ul „Prepare for Change”, poate fi realizată ascultând, în limba engleză, mesajul de susţinere a Evenimentului şi a celorlalte evenimente conexe, totul pe un fond muzical al frecvenţei armonioase de 432 Hz – şi pe care vi-l recomandăm să-l testaţi.

Aşadar, fără prea multe alte cuvinte şi încheieri, haideţi să ne urăm Succes la Meditaţii, cu Drag şi Bucurii !



MarYan

4 comentarii:

  1. Multumesc mult!
    Nu stiu, /nu ma pricep / nu reusesc sa meditez, desi, recunosc, am incercat de foarte multe ori.

    Si, ca tot vorbeam mai deunazi despre chemtrails....

    https://www.youtube.com/watch?v=iQHWEPxPV4o

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu....Marian, apreciez munca ta, informatiile pe care le asociezi coerent insa chestiunea asta cu...meditatul...si invocarea acestor"Demoni" inca nu-mi este clara in acest context. Dupa rationamentul ca...Pamantul...natura...este sursa vietii si noi suntem parte din ea, adica ceva organic...natural de ce sa ne aliniem cu partea anorganica care a manipulat prin tehnologie aproape totul?! Am pretentia ca cei care sunt abonatii acestor informatii deja stiu...ca Pamantul...organicul....este captiv in acest mediu anorganic...adica sistem planetar!

    RăspundețiȘtergere
  3. https://drive.google.com/file/d/0ByoBFsAn_OgvcWk4cnpHdnloT2s/view
    https://drive.google.com/file/d/0ByoBFsAn_OgvUmphM1l4ZmhCd0k/view

    RăspundețiȘtergere
  4. Când vom fi invatat ce-i natural si cum ne aliniem cu energia mamei pamant si nu ne vom mai preda puterea acestor "anorganici"...sa nu zic altfel, vom ajunge acolo unde ea a promis ca va lua pe cei care au avut curajul, intelepciunea, puterea sa fie alaturi de ea in aceste momente.

    RăspundețiȘtergere