joi, 10 noiembrie 2016

ARCTURIENII prin Suzanne LIE : Ce înseamnă ASCENSIUNEA ? (4 august 2016).



ARCTURIENII prin Suzanne LIE

Ce înseamnă
ASCENSIUNEA ?

(Traducere : Monica POKA)

– 4 august 2016 –


Motto :
A Vedea Nevăzutul ”/
A Auzi Neauzitul ”/
A Simţi Invizibilul”





Nota MarYan :

Acest mesaj venit de la Arcturieni nu „s-a aşezat” deloc întâmplător în această perioadă, când, iată că Energiile Planetare sunt într-o dinamică dramatică, inclusiv la nivel social, vizibil, odată cu aceste schimbări politice care au loc în aceste zile în SUA, prin „alegerile” la Preşedenţia Statelor Unite.

Indiferent de partizanatul politic al fiecăruia, faptul că, dintr-o dată, şi iarăşi peste noapte, la aceste alegeri din „cel mai puternic stat din lume” (cel mai puternic controlat, evident), „a ieşit” altcineva decât media oficială îşi dorea cu ardoare (deloc întâmplător, căci fosta candidată prezindenţială este om de bază la nivelul Cabalei)...

...Ne arată că, în fine, energiile încep să se mişte şi la nivelele de bază ale societăţii umane !

De aceea, această perioadă pare a fi cu adevărat extra-ordinară, prefigurând anumite Evenimente cu rol fundamental în susţinerea Procesului de Ascensiune Planetară şi Personală, atât a întregii Umanităţi, cât, mai ales, al fiecărui uman în parte... :






ASCENSIUNEA nu este o acţiune. Ascensiunea este o ”Stare a minţii” şi o ”Frecvenţă a Inimii”.

Starea minţii a Ascensiunii este curgerea echilibrată a polarităţilor în gândirea voastră, pentru a găsi Calea de Mijloc.

Frecvența inimii este focalizarea constantă și re-focalizarea emoțiilor voastre și a Iubirii ne-condiționate.

Ascensiunea este Procesul de revenire la acel TU care ați fost înainte de a vă fi început procesul de a fi un om 3/4 D.

Expresiile voastre mai înalt dimensionale sunt în mod constant alături de voi, ajutându-vă să vă amintiți adevăratul vostru SINE în timpul prezentei voastre încarnări, pe un Pământ aflat într-o uriașă schimbare.

Din momentul în care vă amintiți cel puțin una dintre expresiile SINELUI vostru Multi-dimensional, v-ați început Procesul de restabilire a Conștiinței voastre multi-dimensionale, care este înnăscută pentru SINELE vostru Mai Înalt dimensional.

Cu o conexiune constantă cu Lumina strălucitoare inter-dimensională a SINELUI vostru Mai Înalt și cu Iubirea Necondiționată în inima și mintea voastră, procesul vostru de ascensiune este activat în timp ce mergeți pe Calea unei Planete aflate într-o imensă transmutare.


Pe măsură ce vă expansionați conștiința dincolo de realitatea voastră 3/4 D, în Realitatea voastră 5D, vă veți aminti cum să :
  
         - VEDEŢI ceea ce a fost cândva NE-VĂZUT,
         - AUZIŢI ceea ce a fost cândva NE-AUZIT şi
         - SIMŢIŢI ceea ce a fost cândva IN-VIZIBIL.

Cu alte cuvinte, pe măsură ce vă expansionați conștiința în mai înalt dimensionalul ACUM, și percepțiile voastre se vor expansiona.

Apoi veți VEDEA cu mai înalt dimensionala voastră Clar-vedere, veți AUZI cu mai înalt dimensionalul vostru Clar-auz și veți SIMŢI dimensiunile mai înalte cu Clar-simţirea voastră.




La început ar putea fi dificil să percepeţi o realitate pe care mulţi nici nu şi-ar putea-o imagina, dar exact acesta este motivul pentru care v-aţi luat această încarnare.

Aţi ales să vă luaţi această încarnare pentru a fi printre primii care să vedeţi nevăzutul, să auziţi neauzitul şi să simţiţi invizibilul.

Pentru a merge pe această Cale, este important să aveţi totală încredere în SINELE vostru Mai Înalt Dimensional.

Oamenii din jurul vostru s-ar putea să nu perceapă ceea ce experimentaţi voi, pentru că percepţiile lor nu sunt calibrate încă la la Sistemul de Operare 5D al ACUM-ului.

În timp ce ei sunt încă calibraţi la sistemul de operare 3/4 D, totul este guvernat de timp. Prin urmare ei aşteaptă ceva, lucrează pentru că-şi doresc ca unele ”lucruri” să se petreacă în viitor.

Cu toate acestea, viitorul nu este în ACUM-ul celei de-a 5-a dimensiuni.

Prin urmare, căutarea 3D a ceea ce voi vă ”doriţi” este nevoie să fie înlocuită cu cunoaşterea 5D a ”cine” sunteţi voi.

Acel viitor este foarte mult influenţat de către trecut, deoarece ele amândouă sunt legate de timp.

Atunci când conştiinţa voastră este limitată la percepţiile voastre 3D, trecutul vostru vă guvernează adeseori prezentul într-o asemenea măsură, încât este greu să creaţi un viitor ”mai bun”.

Gândirea 3/4 D este atât de legată de timp, încât ea percepe în mod constant realitatea sub forma ”cum A FOST înainte” ori cum sperăm că ”VA FI în viitor”.

Dar, VOI NU sunteţi în trecut sau în viitor !

Prin urmare, uneori vă este dificil ca să vă schimbaţi TRECUTUL, pentru a vă schimba VIITORUL.

Aţi fost învăţaţi să ”învăţaţi mai mult”, astfel încât să ”fiţi pregătiţi” pentru ceva ce ”va veni”, atunci când momentul este cel potrivit.

Dar dacă CEVA este potrivit chiar ACUM ?


Sistemul vostru de operare 3D este focalizat pe ceea ce puteţi percepe prin intermediul văzului, auzului şi simţirii vehiculului vostru pământesc 3D. Prin urmare, percepţiile voastre 3D nu sunt obişnuite să vadă, audă şi/sau să simtă ceea ce voi percepeţi ca petrecându-se în ACUM.

Dar, pe măsură ce înaintaţi în ceea ce aţi gândi drept viitorul vostru, acel ”prezent” devine în curând ”trecutul” vostru. Aceste percepţii legate de trecut pot, şi adeseori o şi fac, să vă influenţeze percepţiile viitoare.

Încâlcita ţesătură 3D a Trecutului, Prezentului şi Viitorului este ACUM mărită de către visele şi meditaţiile voastre 4D.

Dimensiunea a 4-a este guvernată încă de timp, dar acel timp curge mult mai repede decât timpul 3D.

De exemplu, puteţi avea un vis sau o meditaţie care pare să dureze foarte mult timp, dar când vă întoarceţi la conştientizarea voastră 3D aţi putea descoperi că a trecut foarte puţin timp sau că a trecut mai mult timp decât v-aţi gândit.

Dacă evenimentul pe care aţi crezut că l-aţi ratat, sau pentru care vă pregătiţi în viitor, a avut loc, de fapt, ACUM ?

Doar pentru că nu vedeţi ceva cu ochii voştri fizici, auziţi cu urechile voastre fizice sau simţiţi cu corpul vostru fizic, asta nu înseamnă că nu stă chiar în faţa voastră, dar într-o frecvenţă de rezonanţă mai înaltă.

Aţi auzit vreodată o insectă zburând prin faţa voastră atât de repede încât aţi putut-o auzi, dar n-aţi putut-o vedea? Când închideţi ochii, nu puteţi vedea ce se află chiar în faţa voastră.

Cu toate acestea, puteţi învăţa cum să vă folosiţi celelalte simţuri ale mirosului, auzului şi instinctul pentru a recunoaşte că cineva este acolo, cu voi.

Dacă aţi fi fost surzi, aţi fi învăţat cum să citiţi de pe buze, să simţiţi mişcarea fizică cu corpul vostru şi să fiţi capabili să recunoaşteţi emoţiile sau mesajele verbale, uitându-vă la faţa şi mişcările corpului celor cu care comunicaţi.

Vedeţi cât de adaptabili sunteţi, dacă nu aveţi de ales ?...

Chiar ACUM aveţi posibilitatea de a alege să percepeţi încă realitatea numai prin starea voastră a minţii, văzului, auzului şi senzaţiilor corporale 3D...

..Sau puteţi alege să începeţi să re-definiţi conceptul vostru despre realitate.




Pentru mulţi oameni, realitatea a însemnat ”ceea ce este real în lumea voastră 3D”. Chiar dacă visele şi aspiraţiile voastre nu sunt reale, dar le-aţi putea manifesta în viitorul fizic.

Dacă marea idee pe care aţi dori să o puteţi manifesta, a venit în conştientizarea voastră pentru că ea există DEJA în ACUM-ul celei de-a 5-a dimensiuni ?

Staţi pe marginea unui nou mod de gândire, simţire, înţelegere şi de viaţă.

Pentru că acesta este atât de diferit de ceea ce voi aţi cunoscut drept ”Realitate”, s-ar putea ca nici măcar să nu vă daţi seama că viaţa s-a schimbat.

- Dacă realitatea voastră s-ar schimba dintr-o dată ? Aţi fi fericiţi, speriaţi, furioşi sau trişti ?

- Aţi dorit ca ”alţii” să vă schimbe lumea, dacă ”ei” au schimbat-o ?

- Dar, cine sunt ”ei” ? Şi vă include acel ”ei” şi pe ”voi” ?

- Dacă linia invizibilă dintre ”ei” şi ”voi” a dispărut şi toată lumea era UNA ?

- Dacă aţi fi fost cu toţii UNA, nu înseamnă asta că aţi fi avut grijă, iubi, susţine şi asculta pe fiecare în felul în care o faceţi cu sinele vostru ?

- Deoarece mulţi dintre voi NU vă iubiţi pe deplin, susţineţi şi/sau ascultaţi sinele, nu ar sta lucrurile la fel ?

- Dacă sunteţi deja conectaţi la UNUL, dar jucaţi după regulile vechi ale unei realităţi care a trecut în următoarea dimensiune, atunci când voi nu eraţi atenţi ?


Atât de multe întrebări fără răspunsuri !

Voi, ca şi oameni 3D, aţi avut atât de multe încarnări în care Sufletul vostru multi-dimensional a fost atât de puternic înconjurat de vehiculul vostru pământesc, încât aţi uitat că aveţi un Suflet.

- Sufletul vostru sălăşluieşte în frecvenţele mai înalte ale realităţii, sau nu?

- Sufletul vostru a fost deasupra voastră, în voi, în jurul vostru ?...


Aceste întrebări au fost puse atunci când vă aflaţi într-o stare de conştiinţă 3D, care este guvernată de timp, separare, limitare, competiţie, eşec şi succes.

Toate aceste concepte au fost separate una de alta şi, aparent, separate de conştientizarea voastră 3D.

Dacă nu a existat NICIO separare ? Dacă nu a existat nicio ”separare” între gândurile şi emoţiile voastre, între alte gânduri şi emoţii şi gândurile şi emoţiile voastre ? Dacă nu a existat nicio separare în-între ceea ce am determinat, ca şi voi, şi eu ?

Într-o Realitate 5D, separarea şi individualitatea nu mai există în acelaşi fel ca şi în dimensiunea a 3-a. De fapt, chiar şi realităţile 4D au aurele suprapuse.

Prin urmare, toţi cei care se află în Planul Astral 4D, cu excepţia celor pierduţi încă în Planul Astral Inferior, au aurele suprapuse.

În dimensiunea a 5-a, starea de conştiinţă a fiecăruia este clară tuturor, tot aşa cum sunt gândurile şi emoţiile. Aici există o contopire a aurelor, conştiinţei, gândurilor şi emoţiilor.

NU există nici un concept de ”posesiune”, pentru că toată lumea împărtăşeşte.

NU există război, pentru că toată lumea comunică cu iubire şi acceptare.

Cum poate intra cineva în această dimensiune minunată? Unde este şi cum ajungeţi acolo?

Răspunsul este că sunteţi deja acolo, pentru că voi sunteţi multi-dimensionali.

Prin urmare, nu trebuie să deveniţi 5D, deoarece sunteţi deja. Nu trebuie să mergeţi în dimensiunea a 5-a, deoarece sunteţi deja acolo.

De fapt, sunteţi deja în multe dimensiuni în realităţile mai înalt dimensionale ale atemporalului ACUM al lui UNU.


Da, sună simplu. Doar eliberaţi toate versiunile sinelui 3/4 D şi îmbrăţişaţi-vă SINELE celei de-a 5-a dimensiuni.

Cu toate acestea, acest lucru nu este atât de simplu. În toate încarnările voastre, faptul de a avea un corp 3D a însemnat că sunteţi ”în viaţă.”

Prin urmare, dacă vă părăsiţi corpul 3D, acel ”voi” ar fi ”mort”, după cum voi aţi ştiut.

Cu toate acestea, ”mort” este un termen 3D. De fapt, dacă ar fi să ”muriţi” pentru recipientul 3D al SINELUI vostru, aţi trans-muta în recipientul 4D, pentru SINELE vostru.

Asta este ceea ce trebuie să vă amintiţi, că nu aţi părăsit niciodată dimensiunea a 5-a sau a 4-a.

Conceptul separării este o componentă a gândirii 3D şi nu există în nivelele mai înalte ale dimensiunii a 4-a şi dincolo de ea.

Prin urmare, gândirea voastră este cea care trebuie să facă saltul pentru a vă îngădui să aveţi suficientă încredere în voi înşivă ca să :

- VEDEŢI ne-văzutul,
- AUZIŢI ne-auzitul şi
- SIMŢIŢI in-vizibilul.




Vă puteţi aminti această abilitate înnăscută, prin expansionarea ”simţului de sine”, dincolo de conceptele 3D ale separării şi limitării. Apoi puteţi să le îngăduiţi mai mult viselor şi ideilor voastre creatoare 4D să fie la fel de REALE ca şi maşina pe care o conduceţi spre casa în care locuiţi.

S-ar putea să fie dificil să credeţi ceea ce nu puteţi percepe. Cu toate acestea, dacă percepţiile voastre sunt limitate la timp şi spaţiu, s-ar putea să credeţi că numai dimensiunile a 3-a şi a 4-a sunt reale.

Prin urmare, este de folos să vă amintiţi cum să vă expansionaţi conştiinţa în dimensiunea a 4-a, chiar şi a 5-a, în timp ce încă vă purtaţi vehiculul fizic.

Această expansiune a conştiinţei a fost studiată în multe dintre încarnările voastre.

Prin urmare, dacă puteţi avea încredere în ghidarea voastră interioară, veţi fi în stare să vă amintiţi, întoarceţi la şi chiar să vă extindeţi capacitatea de a vă expansiona conştiinţa, dincolo de limitările corpului vostru 3D şi de aura voastră 4D.

Din momentul în care v-aţi expansionat ”simţul de sine” pentru a vă include şi corpul astral 4D, comunicările cu SINELE vostru 5D vor deveni, treptat, normale.

Pe măsură ce comunicările cu SINELE vostru 5D, şi dincolo de el, devin o componentă a vieţii voastre de zi cu zi, conştiinţa voastră va rezona din ce în ce mai mult la frecvenţa celei de-a 5-a dimensiuni.

Deoarece frecvenţa conştiinţei voastre direcţionează frecvenţa percepţiilor voastre, aceste percepţii mai înalt dimensionale ale voastre vă vor ajuta în mod continuu să-i îngăduiţi conştiinţei voastre să vă expansioneze simţul de sine şi viziunea asupra realităţii, pentru a cuprinde şi expresiile 5D ale SINELUI vostru Multi-dimensional.

Prin urmare, este important ca voi să vă găsiţi ”miezul multi-dimensional” şi să rămâneţi conectaţi cu SINELE vostru Mai Înalt.

Miezul vostru multi-dimensional” înconjoară Forţa Kundalini în miezul coloanei voastre vertebrale, precum şi Corpul vostru de Lumină 5D, care aşteaptă ”întoarcerea voastră la SINE”.

Pe măsură ce meditaţi la baza Miezului vostru şi îi îngăduiţi ”şarpelui adormit” al Forţei voastre Kundalini să se trezească şi să se ridice pe coloana voastră vertebrală, vă începeţi procesul de întoarcere la Corpul vostru de Lumină 5D.

Tot aşa cum Sinele vostru 3/4 D este conţinut de către vehiculul vostru fizic pământesc, SINELE vostru Corp de Lumină 5D este conţinut în Forţa Kundalini care-i aşteaptă acestuia Trezirea la baza coloanei voastre vertebrale.

În acest fel, pe măsură ce conştiinţa voastră se întoarce la ”SINELE Interior” înnăscut 5D şi mai mult, vă veţi crea rapid sau treptat un nou corp care să conţină expresiile mai înalt dimensionale ale Sinelui.

Mulţi Maeştri, aşa cum şi voi veţi fi un Maestru al Energiei, menţin o versiune a sinelui lor fizic pentru cazul în care doresc să comunice cu cei care continuă să poarte un vehicul pământesc pe Gaia 3D.

Pe măsură ce miezul vostru multi-dimensional este activat, simţul vostru de sine şi experimentarea realităţii va transmuta în următoarea octavă a celei de-a 5-a dimensiuni şi dincolo de ea.

Această transmutare vă va conecta pe deplin cu adevăratul vostru SINE, în timp ce vă urmaţi Calea pe care v-aţi ales-o, înainte de a vă lua această încarnare.

Pe măsură ce ”urmaţi această Cale a Ascensiunii”, vă veţi expansiona câmpul perceptual dincolo de limitările realităţii 3/4 D, pentru a cuprinde realitatea 5D care soseşte, pentru a :

- VEDEA ceea ce a fost cândva ne-văzut,
- AUZI ceea ce a fost cândva ne-auzit şi
- SIMŢI ceea ce a a fost cândva in-vizibil.

Şi, cel mai important, vă veţi împărtăşi percepţiile expansionate cu alţii, pentru a ajuta în procesul comun al Ascensiunii Personale şi Planetare.

Binecuvântări,

Noi suntem Arcturienii.



prin
https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2016/08/ce-inseamna-ascensiunea.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu