vineri, 16 decembrie 2016

COBRA : ACTUALIZARE a SITUAŢIEI PLANETARE (11 decembrie 2016).




ACTUALIZARE
a
SITUAŢIEI
PLANETARE

11 decembrie 2016





Nota MarYan :

Iată o nouă „Actualitare Planetară” venită prin Cobra, de la „sursele” sale...

Cum spuneam şi în alte Note din Actualizările sale anterioare, se pare că valul de scepticism la adresa „informărilor” sale (crescut din toate colţurile lumii, dar se pare ca având unul din apogee prin zona aceasta românească) l-a „lovit” suficient de tare încât să devină mult mai atent şi mai prudent în aruncarea pe piaţă a tot felul de predicţii şi previziuni.

Chiar şi cea pe care o veţi vedea mai jos, legată de Dezvăluirea Totală, Cobra o îmbracă în mai multe straturi de verificări prin mai multe Surse, pentru a percepe cât mai bine gradul rezonabil de probabilitate al îndeplinirii acesteia...

...Ceea ce ne arată, în mod clar, o altă atitudine şi un alt mod de a „face presă” (chiar şi alternativă) : pentru că eşti opozant al Cabalei şi al „mainstream media” (media oficială şi ticăloasă) nu înseamnă că poţi arunca cu entuziasm pe „piaţă” orice predicţie, precum fumigenele unor copii, gândind că, dacă se va îndeplini, toată gloria îţi va aparţine, iar dacă nu, nu-i bai, căci oamenii vor trece peste asta şi vor recepta şi pe mai departe, cu acelaşi entuziasm, viitoarele „profeţii”...

De aceea, probabil, atâţia oameni au devenit atât de sceptici la toate aceste informaţii – rolul lui Cobra fiind esenţial, prin aspectele enunţate mai sus, însă decisivă a fost atitudinea respectivilor : a fost mult mai simplu să blameze şi să nege (după ce „au fost înşelaţi în aşteptări”, precum copilul care nu primeşte jucăria favorită exact la momentul la care i s-a promis), în loc să aibă o atitudine matură, de cercetători ai „filoanelor” de adevăr din „minereul” informaţional oferit de Cobra.

Un singur aspect este „musai” să mai fie punctat. Deşi, cum spuneam, atitudinea sa pare să se fi echilibrat şi prudenţializat foarte mult în ultimul an, totuşi Cobra face ce face şi iar „o comite”, venind cu o afirmaţie de genul că „Rezistenţa va apăsa butonul de Declanşare a Evenimentului” (atunci când Războiul se va încheia cu victoria Forţelor Luminii).

Dincolo de percepţiile şi viziunea noastră (din punctul nostru de vedere, Condiţiile la Nivel Galactic pentru Declanşarea Evenimentului NU sunt îndeplinite în procent de 100%, deşi sunt foarte apropiate de această valoare), ei bine, credem că această informaţie este, cumva, şi ilogică : dacă Unda-Valul EVENIMENTULUI vine de undeva de dincolo de Centrul Galaxiei, chiar din Centrul Universului, atunci aceasta nu are cum să fie DECLANŞATĂ de „butonul” vreunei facţiuni (de Lumină) de pe Pământ, ci are legătură directă cu Dumnezeul acestu Univers, Cel Care va declanşa acest Moment cu adevărat Unic şi memorabil în istoria acestui Univers...

Aşadar, cu toate scepticismele şi „minusurile” (din perspectiva noastră) din această prezentare, totuşi vă invităm ca să descoperim împreună ultimele detalii ale „Actualităţii Planetare” din perspectiva unuia dintre „purtătorii de cuvânt” ai Rezistenţei :






Curățirea Grupului CHIMERA continuă.

Acum am intrat în faza curăţării finale de Entitatea Plasmatică Yaldabaoth şi de toate Bombele Plasmatice de tip Toplet rămase.

Acest proces a ajuns la Punctul în care Mişcarea de Rezistenţă poate interveni într-un mod mai activ în situaţiile de la Suprafaţa Planetei.

Agenţii Rezistenţei fac acum acest lucru, acordând deja sprijin tactic, la operaţiunile de eliberare pre-Eveniment, militarilor din facţiunile pozitive din armatele SUA, Rusia, China, India, Egipt şi din alte câteva ţări.

Aceasta se va reflecta, în curând, în îmbunătăţirea situaţiei din Siria, Irak şi Ucraina.



Cu toate acestea, se pare că Palmyra ar putea fi eliberată din nou, curând.

Există un război tăcut care are loc între facţiunile pozitive şi negative din armatele ţărilor menţionate puţin mai sus.

Acest război se desfăşoară prin intermediul operaţiunilor de informaţii şi contra-informaţii, care niciodată nu se vor scurge către populaţia generală.

S-ar putea spune că, acum, armatele reprezintă Focarele de proximitate ale Războiului dintre Forţele Galactice ale Luminii, pe de o parte, şi Alianţa Chimera/Draconiană, de cealaltă parte.

Când acest război se va încheia prin victoria Forţelor Luminii, Rezistenţa va apăsa butonul de declanşare a Evenimentului.


Cabala a reuşit să se infiltreze în structura politică din câteva ţări aparţinând BRICS, precum Brazilia şi India.

Astfel, este clar că Narendra MODI nu lucrează pentru Lumină, după modul în care a declarat război bancnotelor („cash”-ului)...

...Iar acum, el doreşte să confişte aurul oamenilor !

Cu toate acestea, Cabala pierde rapid din putere, după cum puteţi vedea din această fotografie.


Celălalt semn bun este reprezentat de războiul mediatic al Cabalei împotriva site-urilor de „ştiri false” („fake news”).

Acest lucru indică faptul că, pur şi simplu, mass-media alternativă a devenit suficient de puternică încât media principală („mainstream media”) începe să se teamă de noi şi de Puterea Adevărului pe care-l prezentăm.

Acesta este motivul pentru care am încurajat întotdeauna oamenii ca să-şi deschidă propriile bloguri şi să răspândească Adevărul, cât mai mult posibil.

De ceea ce avem nevoie este jurnalismul de investigaţie de înaltă calitate, ce poate fi văzut pe site-uri precum „Stillness in the Storm” sau „Veterans Today”, şi NU mai multe bloguri care promovează Pământul Plat sau întoarcerea Planetei Nibiru.




În ciuda a ceea ce s-ar fi putut citi în unele site-uri alternative, Putin NU este Agent Rothschild sau o clonă, iar Erik Prince NU lucrează pentru Lumină !


Multe grupuri lucrează în spatele scenei pentru a asigura succesul deplin al Dezvăluirii Complete.

Surse Dragon au comunicat că „ei şi alte grupuri lucrează la producerea Dezvăluirii Oficiale în Primul Trimestru al anului 2017”.

Atunci când a fost întrebată cu privire la această dată, Rezistenţa a spus că „nu putem comenta acest lucru”, Pleiadienii au zis că „este posibil”, în timp ce Siriusienii au declarat că „cel mai probabil va dura mai mult decât atât”.

Prin urmare, este important să realizaţi că acest interval de timp expus mai sus NU reprezintă estimarea mea pentru producerea Evenimentului, ci doar o previziune bazată pe anumite informaţii, de la unele dintre grupurile cu care lucrez...

Cu toate că, în general, Protocolul Rezistenţei este de a nu publica date sau estimări de timp pe acest blog, ei au făcut o excepţie de această dată, din motive care nu pot fi dezvăluite public, deocamdată.

(Nota MarYan : Iată cum, după ce s-a „fript” de atâtea ori în trecut, Cobra acum „suflă şi în iaurt”, cum se spune, pentru a nu se mai trezi în „palmares” cu o nouă „profeţie” ne-îndeplinită...

Aceasta pare a fi „drama principală a lui Cobra : faptul că a relizat ceva mai târziu, faţă de momentul optim, cât de relative sunt „profeţiile” pe o Planetă a Liberului Arbitru, în care Liniile Temporale se mişcă într-un mod „haotic”, în funcţie de alegerile TUTUROR celor implicaţi, făcute în FIECARE moment...)

Îninte de producerea Dezvăluirii, puteţi afla despre istoria de bază a Programelor Spaţiale Secrete, din acest interviu al lui Corey Goode.

Şi, nu, eu nu sunt Gonzales...



Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. Cu tot respectul pentru acest blog si cu scuzele de rigoare, nu ma pot abtine de a-mi exprima crezul meu si anume ca aceasta entitate care se autointituleaza cobra face parte din fortele mai mult sau mai putin intunecate care dezinformeaza mai mult decat informeaza.
    Drum drept spre LUMINA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rugam traduceti articolul exceptional postat la http://prepareforchange.net/2016/11/15/journey-into-the-resistance-movement/

    RăspundețiȘtergere