miercuri, 28 decembrie 2016

James GILLILAND : Valul ASCENSIUNII, Războiul Trans-Dimensional şi Zilele Ce Vin (27 decembrie 2016).



James GILLILAND

Valul ASCENSIUNII,
Războiul
Trans-Dimensional
şi
Zilele Ce Vin

(Traducere : Monica POKA)

– 27 decembrie 2016 –





Nota MarYan :

Acest articol, scris de către James Gilliland, pare a fi o utilă re-amintire a acestui Moment Cosmic pe care îl parcurgem în prezent, cu referire atât la aspectele luminoase planetare, din frecvenţele superioare, cât şi la cele mai „joase”, ce ţin de zonele planetare mai întunecate, despre care am mai scris şi noi pe blog, la această Categorie a „Conspiraţiilor”.

Ceea ce este cel mai important de remarcat aici se referă la acelaşi mesaj al manifestării unor Valuri ale Ascensiunii, chiar în acest moment Prezent, care sunt încărcate cu energii şi frecvenţe vibraţionale ce pun la încercare Reţeaua de Control Archonic, la niveluri fără precedent !

Toate aceste mesaje şi articole confirmă ceea ce observăm şi noi de ceva timp, legat de prezenţa unor energii tot mai intense şi de frecvenţe tot mai înalte, deja manifeste pe Planetă, confirmate şi prin Nivele de Conştiinţă tot mai crescute, atât la nivel de Umanitate, cât şi ale Mamei Pământ (Geea).

Înainte de a parcurge articolul, acum doar nuanţăm acel aspect din articol care afirmă că negarea conceptului de „corect-greşit” ar fi o dovadă de „ego(ism) spiritual”.

Dincolo de termenul forţat şi ciudat (exact ca şi conceptul de „cauză spirituală a bolilor”, la fel şi sintagma de „ego spiritual” este, dacă realizaţi ce înseamnă cu adevărat SpiritulTOTUL – un mic „non-sens”), ideea de mai sus este şi aceasta, ca orice într-un Univers polar şi dual, supusă... relativităţii, căci poţi spune că ceva este greşit-corect sau că acest concept este irelevant, în funcţie de Nivelul de Conştiinţă de  la care faci această afirmaţie...

...Căci, dacă eşti în zona polarităţii 3-4D, conceptul de „corect-greşit” este cât se poate de veridic (aşadar, au dreptate!), în timp ce, pentru dimensiunile de la 5D în sus, acest concept devine irelevant, astfel că este cel puţin... irelevant să spui că această afirmaţie este „arogantă” şi plină de „ego spiritual”...

Această imagine vine să ne arate, încă odată, cât de relative au devenit conceptele, chiar şi cele „metafizice”, zise „clasice”, şi cât de atenţi trebuie să fim la Nivelele de frecvenţe actuale, pentru a fi cât mai „up-grade”-aţi în privinţa atitudinii şi a mentalităţii noastre, de zi cu zi ! :






În urmă cu aproximativ 4 săptămâni am vorbit despre un Val masiv de Energie care va lovi Planeta.

El este, acum, aici, este măsurabil și se pare că toată lumea încearcă să-şi dea seama despre ce este vorba.

El face parte din Ciclul de Trezire și Vindecare a Omenirii şi a Pământului, fiind ceva mult-așteptat.

Acesta este sfârșitul Rețelei Draconiene sau Archonice.




Acest Val are cu totul de a face și cu sosirea Ființelor de tip 13D, precum și a Andromedanilor, ale căror nave pot bloca întregul cer estic și atunci când sunt pornite pot fi la fel de strălucitoare ca și 10.000 de sori.

Acesta poate fi un indiciu cu privire la Soarele observat de NASA care vine în drumul nostru și care continuă să-și schimbe viteza.

Cum va afecta acest lucru Pământul ? Totul are de-a face cu FRECVENŢA.

Cei care se mai agață de trecut, vechile atitudini și emoții de ranchiună – mai ales ceea ce ține de frecvența tiraniei și de aroganța separării, care nu este o frecvență specifică acestui val – aceștia nu se vor descurca prea bine...

Toate măștile cad.

Aceasta este o Energie de Vindecare dar, totuși, împreună cu ea vine și Programul Legii UniversalePrincipiile necesare pentru o societate sănătoasă și un mediu înconjurător cunoscut în principal ca Pace Universală, Iubire de Frate/Soră, Libertate Individuală și Prosperitate pentru Toți.

Acest Val este un indiciu cum Sursa ne transmite că : „Destul, s-a terminat !”.


Acest lucru se manifestă în fizic ca Eliberatorii versus Controlorii și cu implozia controlorilor.

Omenirea se trezește și la fel și platforma ei pentru viață – Mama Pământ, Gaia Sophia sau orice alt nume ați vrea să-i dați.

Această schimbare include și alte dimensiuni.

Controlorii, reprezentați cel mai bine de către Illuminati, bancheri, profitorii din războaie și boli, sunt controlați de către Ființe trans-dimensionale : Annunaki decăzuți, Reptilieni, Ființe de formă Șerpească și ceea ce cei mai mulți numesc Forțe demonice.

Ei au suprimat și înrobit omenirea cu mult timp înainte de Dinastiile Egiptene.

Așadar, voi vedeți cum polaritățile devin din ce în ce mai puternice.

Dacă vreți să știți cine este cine, urmăriți banii. Cine este Marele deținător de bani ? Aceasta este tot ceea ce trebuie să faceți.

Cei mai mulți politicieni sunt controlați de către bancheri, bancherii sunt controlați de către Illuminati, extrem de bogați dintre care majoritatea au făcut sacrificii de sânge care includ și copii, precum și acte atât de decadente și de diabolice, încât cei mai mulți nu le-ar putea înțelege.

În vremurile trecute, ceremoniile era ținute numai la cele mai înalte nivele, acum ele sunt ținute la cele mai joase nivele, lucru care este descoperit chiar în timp ce vorbim.

Aceasta nu este „conspirație”, acesta este un FAPT despre care nu veți auzi în știrile oarbe, distribuite de către Media Corporatistă, deținută de către aceștia (pentru că acestea au fost denumite „ştiri false”).


Dacă înțelegeți declarația Misiunii Illuminati-lor, veți înțelege cât de adânc merge această problemă și de ce este atât de greu de dez-rădăcinat.

Scopul lor este de a-și pună oamenii lor în pozițiile de putere, să-i mituiască și șantajeze pe cei aflați în poziții de putere, să-și facă jocul până când dețin dominarea totală a lumii.

Dacă nu joci de partea lor, nu ai succes în urcarea Scării Puterii și a Bogăției. Dacă te întorci împotriva lor, pierzi totul : viața ta și a familiei tale...

Cele cărora vă adresați pentru a le cere ajutor (Agențiile de aplicare a legii) sunt deținute de către participanții la multe dintre aceste ritualuri satanice sau prinși în operațiuni de șantaj de tip „oala cu miere”, unii cu femei minore îmbrăcate în așa fel încât să arate mai în vârstă.

Eu însumi am făcut obiectul unor încercări de atragere în capcană, dar ghidarea mea interioară m-a avertizat foarte clar să nu mă duc acolo. Este cu adevărat atât de întunecat și de decadent.

Ei au și „Candidați Manciurieni”, bărbați și femei frumoase care sunt foarte pricepuți în folosirea energiilor lor sexuale, pentru a controla și sabota Lucrătorii în Lumină.




SOLUŢIA este acest VAL al Ascensiunii.

Acesta este activatorul Sufletului, inițierea și susținerea Lucrătorilor în Lumină și a Războinicilor care au venit pe Pământ pentru a elibera Planeta și pe locuitorii ei.

Deși cei mai mulți sunt inconștienți, există o agitaţie interioară la unii, de la o vârstă foarte fragedă, care s-au trezit acum simţind că lucrurile nu sunt și nu au fost în regulă, de ceva vreme.

Mulți nu pot ascunde sub covor atrocitățile făcute omenirii și Pământului, precum și ceea ce poate fi considerat pur și simplu un comportament criminal al conducătorilor, șefilor, prietenilor sau familiei lor.

Acest Val scoate totul la suprafață, știle cad și totul va fi dezvăluit.

ARMAGHEDONUL este definit ca și Marea Dezvăluire, când nicio piatră nu va rămâne neîntoarsă.

Aceasta este o Mișcare interioară a Conștiinței și a Energiei care își va găsi exprimarea în exterior.

Totul în această dimensiune își datorează existența dimensiunii următoare, de deasupra sa, fiind vorba de o scară vibrațională.

Cele mai joase nivele ale dimensiunii a 4-a au căzut : annunaki, reptilienii, ființele sub formă de șarpe, cei gri și alte suflete demonice decăzute.

Aceste nivele sunt curățate. Păpuşile îşi pierd păpuşarii !

Dimensiunea a 4-a mai înaltă este plină de ghizi, șamani, învățători și vindecători care, totuși, sunt legați încă de credințele lor religioase sau culturale, care îi țin pe Roata Reîncarnării.

Pentru cei care cred că acest lucru este ne-creștinesc, îi rog să-mi explice citatul următor : „Nimeni nu vine pe Pământ, dar el, cel care a venit din Cer sau Ioan Botezătorul, este Elisa care urma să vină”.

Biblia cu apocrife are încă multe teze despre reîncarnare, deși acestea au fost scoase de către Consiliul de la Niceea (din anul 325 d.Ch.).


Există dimensiuni dincolo de dimensiunea a 4-a, cu civilizaţii întregi existând pe/în ele.

Şi acestea sunt menționate în Biblie : Fiii lui Arcturus, Consiliul de Lumină Orion, Pleiadienii – toţi ridică acest Val al Ascensiunii, adăugându-și conștiința, energia și talentele acestui proces.

Sunt Siriusienii, protectorii Zeilor, Andromedanii cunoscuți în mitologie ca și Arhangheli, datorită corpurilor lor de lumină magnetizate.

Sunt și Annunaki 6-9 D, care vin să-i cheme la Trezire pe cei decăzuți și să corecteze o greșeală străveche.




Acest Val masiv, inclusiv Ființele mai înalt dimensionale și Pământul însuși în procesul ei de Ascensiune, au presat puternic inimile celor întunecați, și de sus și de jos.

Ceea ce veți vedea este că cei care evoluează, adaptându-se Noilor Energii, vor continua.

Cei care opun rezistență, nu o vor face. Zilele tiranilor s-au încheiat. Ei nu au frecvența specifică Evoluției Omenirii și a Pământului.

știle cad și voi îi veți vedea cine și ce sunt.

Un mic indiciu pe care vi-l dau este că unii nu sunt oameni, actele inumane sunt adeseori executate de către ființe care nu sunt umane, împreună cu cei pe care i-au tras pe sfoară și înșelat ca să le facă voia.

Au folosit programarea socială, programarea religioasă, programarea electronică și programarea ceremonială, mita și șantajul pentru a-i manipula și a-i prinde în capcană pe cei care, în multe cazuri, erau oameni buni.

Și acest lucru va fi dezvăluit iar vraja va fi ruptă. Mulți vor trece prin noaptea întunecată a sufletului, pe măsură ce își recapătă adevărata conștiință și sufletul pășește în față.

Fiecare dintre noi, într-o anumită măsură, avem de dat drumul anumitor lucruri, de făcut reparaţii, avem de eliberat trecutul amintindu-ne Cine Suntem și să stăm drept în propria noastră Divinitate.

Iertarea Creatorului este nelimitată însă cererea trebuie să fie făcută din toată inima și sufletul și însoțită de dorința de a îndrepta orice nedreptăți care au fost făcute.

Unii vor spune cu aroganță că nu există corect sau greșit, ceea ce dovedește prezenţa unui ego spiritual.

Ei nu sunt Ascensionați sau dincolo de karma, acestea sunt doar vorbe goale.

Nu mai avem luxul de a trăi în negare, să ne ascundem în spatele unor aforisme spirituale și să nu fim autentici și să nu ne însușim propriile noastre chestiuni (diz-armonioase).

Trebuie să transcendem toate graniţele culturale și religioase, să ne aliniem cu Conștiința Unității și să trăim în acord cu Legea Universală...


Creatorul este Omniprezent în toată Creația.

Există decăzuţi și creaţii greşite, care trebuie abordate dar această abordare este nevoie să fie făcută din Dumnezeul interior.

Este momentul ca fiecare și toată lumea să-și facă propria conexiune cu Dumnezeu, Creatorul, Marele Spirit – nu cu gelosul, mâniosul, războinicul zeu sau zeii bărboși ai trecutului, cunoscuți drept Annunaki, dintre care unii au fost binevoitori, iar alții nu...

Religiile noastre se trag din comportamentul acestor zei.

Conectați-vă la Atot-Iubitorul, Atot-Iertătorul, Dumnezeul Iubirii din interior.

Nu a fost scris : „Voi sunteți Dumnezei, copii ai celui mai înalt” ? Nu a fost scris că Templul este în interior ?

Nu este acest lucru în fiecare cultură ?... Să devii una cu conștiința care cuprinde toate conștiințele din toate planurile și dimensiunile din întregul Multi-vers ?

Nu este Iubirea liantul cosmic, Puterea supremă în Univers ?

Nu uitați că a fi Iluminat nu înseamnă să fii un „ștergător de picioare”.

Iluminarea înseamnă să Fii în Cunoașterea a Tot Ceea Ce Este, în ambele părți ale monedei și tot ceea ce se află între ele.

Aceasta cere și Acțiune, iar acest Val al Ascensiunii vă va împinge în această direcție.

Învățați să vă conduceți din propria voastră Inimă și din propriul vostru Suflet.


SUS Placa de Surf !



prin

7 comentarii:

  1. In primul rand,un'la multi ani'tuturor romanilor si Nasterea lui Iisus,Fiul lui Hristos,Fiul lui Dumnezeu,sa ne fie de folos.Noul testament a pastrat doar scrierile a patru dintre apostoli,ale celorlalti fiind ascunse 'bine' la Vatican.In acele scrieri se vorbeste foarte clar despre REANTRUPARE,NU REANCARNARE,pentru ca sufletul nu vine intr-o bucata de carne,ci intr-un trup luat din Maica Pamanteasca.Noi ,cei mai multi dintre pamanteni ,nu stim despre vietile trecute,pentru a putea fi liberi sa ne alegem drumul in aceasta viata.Cei care isi cunoc intruparile anterioare,au deschis Ochiul lui Dumnezeu,pentru ca doar ei pot gestiona cum se cuvine o asa in-formare.Doresc sa-ti fac cunoscut ,doctore Maryan,un nume;Georgeta Florea,care a scris prin dicteu divin de la Entitatea Sa,Inger de Lumina Credinta si Coroana,Conducatorul Cetelor de Ingeri din Semintia Neamului 25,din Rai si Imparatia Cerurilor,Florea,24 de carti pline de Duh Sfant.Cand am luat prima carte in mana,'PASII LUI IISUS',NU AM MAI PUTUT STA IN PICIOARE,am simtit un val de caldura ca odata cand am stat inmarmurit in fata Sfantului Altar de la biserica de la noi din sat,acum 5 aniCauta sa intri in posesia lor,Doctore Maryan si vei avea parte de cea MAI MARE IN-FORMARE DIN VIATA TA.Mentionez ca aceasta initiata a fost in alta viata pamanteasca,MICHEL DE NOTRE DAME,Iti multumesc pentru gazduire.micul ilie -sorinel serb care ti-a mai scris ca-l ia ceata de cate ori priveste Sfantul Soare ochi in ochi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre copiii Curcubeu,pe care ai aminteste Daniil Gaucan in ultimul sau articol,acestia sunt pomeniti si de aceasta clarvazatoare,Georgeta Florea,care in alta viata a fost Imparateasa Iudita A esenienilor si avea palat in Alexandria si a fost prin toata lumea cu Domnul Iisus Hristos,in Dacia,777 de zile,in Italia,InTurcia,In TIBET,UNDE A COMUN ICAT CU INGERUL APEI CE A LUAT FORMA UNUI PESTISOR DE AUR,ce i-a aratat pe luciul apei ca intr-o oglinda cum va suferi si va fi rastignit pe cruce de alun.Iisus s-a nascut in anul 745 de la intemeierea Romei,anul 5 e. n..,februarie,ziua de luni,ora 3.,zodia pestilor,peste ASTRAL. COPIII CE SE VOR NASATE,VOR FI CONCEPUTI PE NAVA BARCA CURCUBEU SI LE VA FI DATA PARTICULA DE CRISTAL SI VOR FI NUMITI COPII AI LUMINII ,PENTRU CA VOR AVEA SANGE DE INGER TRANSPARENT,APA,SI SANGE DE PAMANTEAN,ASA CUM AU AVUT IISUS HRISTOS SI FECIOARA MARIA,CARE AU FOST CONCEPUTI PE ACEEASI NAVA BARCA CURCUBEU,LA FEL SI IOAN BOTEZATORUL.CAUTA SA CITESTI ,DOCTORE SI INDEAMNA-I SI PE PRIETENII TAI.MULTUMESC FRUMOS.SA-TI MAI SPUN CEVA ;sunt nascut in ceeasi zi,26.09.1964.,in aceeasi zi cu Marioara Gheorghiu,insa mai mare cu trei ani.Si pe ea am cunoscut-o in alta viata.Doammna gEORGETA MI-A FOST IMPARATEASA SI AM PARTICIPAT IMPREUNA LA BOTEZUL dOMNULUI iISUS hRISTOS IN iORDAN,SI DE ACEEA MI-A FOST DAT SA CITESC CARTILE iMPARATESEI iUDITA,CEA DE ACUM.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragii mei,scrieţi atît de frumos lui MarYan,de ce vă ascundeţi identitatea....nu că v-aş cunoaşte eu personal,dar nu e o ruşine mai ales faţă de oameni să-mi exprim crezul meu şi puţin îmi pasă ce vor zice sau crede puţin cititorii unui astfel de site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUFLETE DRAG,GEORGE ANGHEL,UN 'LA MULTI ANI'IN PACE SI LUMINA SI TIE SI TUTUROR CELOR CE CAUTA LUMINA CEA ADEVARATA,NU NUMAI POLEIALA LUCITOARE,CA ASTA-I DOAR O RAS-FRANGERE,O RUPERE A LUMINII,O IMPRASTIERE A EI,ASTFEL INCAT NU-I MAI DAM DE INTELESUL EI,BAGAND IN SEAMA DOAR CEEA CE NE 'IA'OCHII FIZICI,LUMINA CEA ADEVARATA SE ACCESEAZA DOAR CAND CAUTAM DES-TINAREA OCHIULUI DIVIN.OARE DE CE DOMNUL IISUS A UNS OCHII ORBULUI DIN NASTERE CU TINA SI APOI L-A TRIMIS SA SE SPELE CU APA.APA,SUFLETE DRAG IA TINA DE PE OCHIUL MINTII NOASTRESI PRIVIND SOARELE OCHI IN OCHI,FARA SA CLIPIM NE IA CEATA DE PE OCHIUL DIVIN SI APOI INTRAM IN CEATA.ACEASTA INTRARE IN CEATA,ESTE DE FAPT ACCESAREA DIMENSIUNILOR MAI INALTE,ASTFEL INCAT NE HRANIM CU ACEA CEATA PE CARE O SIMTIM TRECAND PRIN TOT CORPUL NOSTRU.DACA VOM INCHIDE OCHII,VOM VEDEA CUM NI SE INCARCA FANTINITELE ROTITOARE CU LUMINA,CU FUIECARE CULOARE IN PARTE,INCEPE CU ROSU SI SE FACE ACEL ROGVAIV AL CURCUBEULUI.ODATA CE NE-AM INCARCAT CU LUMINA,NU MAI AVEM NEVOIE DE HRANA FIZICA,TRAIND PRECUM PLANTUTELE,CA DE FAPT CELULELOR CORPULUI NOSTRU LE TREBUIE LUMINA SI DE CE SA NU LE-O DAM LA PRIMA MANA.DUPA UN TIMP O SA VEDEM UN SUPERB OCHI DE CIOARA ALBASTRU,ROTITOR,CARE AJUNGE PINA LA REFLEXE VIOLET-AURII-ARGINTII FOARTE STRALUCITOARE.NU STRICA RUGACIUNEA PARINTELUI ARSENIE BOCA DE DES-TINARE A OCHIULUI LUI DUMNEZEU,SI INCET ,INCET VOM AFLA SI DES TINAREA NOASTRA,DESTINUL.serb ilie-sorinel,din satul seicei celei mari,al Maicii Domnului,Seica-Mare,Sibiu/de la sa hiu,sa fiu viu/.

      Ștergere
  4. Ce este corect sau gresit? Ce este bine si ce este rau? Sunt acestea absolute? Nu depind de punctul de vedere si de intentia cu care sunt facute, de scopul din spatele acestora? Un mare rau poate masca un mare bine si invers ... Sunt atat de relative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUFLETE DRAG,ESTE O SINGURA LEGE,CEA A IUBIRII NE-CONDITIONATE.MULTUMESC FRUMOS.

      Ștergere
  5. Dragilor, nu mai scrieti cu majuscule ca ma ia cu dureri de cap....inteleg ca ceea ce vreti voi sa comunicati o fi important pentru voi si vreti sa subliniati treaba asta, dar a scrie cu majuscule nu e o optiune. E exact ca si cum ai racni la megafon in urechea unui om normal....dar in varianta scrisa...e si foarte obositor si cititul merge si mai greu, si asta produce iritare si plictiseala. Sincer, unele din comentariile de mai sus, nu am apucat sa le termin de citit, tocmai din aceasta cauza....Dar mi-a fost suficient sa citesc primele randuri. Anonimul de mai sus, nu zic ca nu e bineintentionat, dar fiecare e cu nivelul lui de intelegere. Nu te poti uita la soare direct cu ochii, in speranta ca ti se va transmite nu stiu ce energie, decat daca vrei cu tot dinadinsul sa iti distrugi celulele din retina...sau doar printr-un filtru special. Energia solara si informatia din ea oricum functioneaza si fara a privi direct la ea. E suficienta o expunere la soare timp de 15 minute, pentru a primi pachetele de date. Din pacate, masinaria de la Cern are grija ca acestea sa fie cat mai mult compromise. Mi-e neclar aspectul cu ceata vietii care e pusa peste ochi, si pe care desi trebuie sa o inlaturam, pentru evolutia noastra totusi trebuie sa intram in ea. Glumesc, nu mi-e neclar deloc, doar ca autorul afirmatiei se contrazice singur. Nu cred ca ceata aia care e de origine divina are rolul de a bloca si de a facilita in acelasi timp accesul la nu stiu ce .....Pai ori e ceata care sta pe ochiul mintii , pentru a o bloca, ori e pusa acolo pentru a usura accesul la nivele superioare de constiinta. Hotarati-va odata!...Superbul ochi de cioara/corb/zagan sau alta inaripata de culoare violet/albastru eteric si eventual roz e pus si simplu sugerat din prisma personala a autorului sau sub influenta altor scrieri ....Fiecare are propriile trairi unice si personalizate. Cu propriile culori, bineinteles. Si nu cred ca predandu-ne puterea personala in mainile lui Arsenie Boca, si mai nu stiu ce arhanghel, ei o sa ne faca lucrarea in locul nostru. Nu cred ca e de datoria lor sa curete mizeria in locul nostru sau de dupa noi. Fiecare are datoria personala de a face singuri curatenie la locul faptei. Nimeni altcineva nu e dator si nu are voie sa ne duca crucea in locul nostru. Se pare ca fugim de responsabilitate si o pasam la tot felul de ghizi si ingeri, care nu cred ca is obligati sa duca/faca tot greul in locul nostru. Avem in noi paricula lui Dumnezeu , deci suntem dupa chipul si asemanarea lui. Si doar atat, ne asemanam cu el dupa acest aspect, al scanteii divine. Nu avem barba lui, picioarele, sexul, sau reumatismul lui. Va doresc pace si intelepcune.

    RăspundețiȘtergere