sâmbătă, 31 decembrie 2016

MarYan : PoVestea ZILEI (100) pentru 31 decembrie 2016 – Despre ANUL NOU şi NOI ÎNCEPUTURI.




PoVestea ZILEI (100)
(pentru)
31 decembrie 2016

Despre
ANUL NOU
şi
NOI ÎNCEPUTURI





Aşadar, iată-ne şi în ultima zi calendaristică din 2016, la o Nouă PoVestire care, deşi nouă, nu este deloc „nouă” (cea de-a 9-a), ci chiar cea de-a 100-a !

Ca de obicei, deşi nu am gândit şi nu am pre-meditat în niciun fel acest Moment, acesta s-a aşezat foarte simplu şi elegant, condus discret de Mâna Vieţii... dar asta numai dacă permitem şi nu intervenim cu mintea cea „mintoasă”...


Deşi acest moment de 31 decembrie are doar valoare simbolică (cu semnificaţie doar în calendar, cel gregorian / iulian – atât de util manipulatorilor archonici), folosim acest moment care atrage atenţia unei mari părţi a umanilor de pe întreg Pământul, pentru a mai puncta unele aspecte esenţiale care ţin de această perioadă şi de momentele de „în-noire a Anului ce va să vină”.

În cazul în care încă nu aţi citit (sau poate că aţi uitat) materialul legat de Sărbătorile de Iarnă, din această perioadă, vă invit să vă (re)amintiţi acest lucru din seria respectivă, din care, pentru acest moment, au cea mai mare relevanţă articolele referitoare la Semnificaţia Anului Nou şi cel privitor la Masa de Revelion.

Şi iarăşi ajungem la această constatare, referitoare la atitudinea atâtor oameni care acceptă, fără cel mai mic discernământ, tot ceea ce primesc de la „cei mai mari”, prin şcoală şi familie, ca să aplice aceste „tradiţii şi obiceiuri”, fără a-şi pune cea mai mică întrebare referitoare la SENSUL acestor manifestări la care acceptă să fie părtaşi şi actori...

Până la urmă, este explicabilă, cumva, şi această Atitudine : este mult mai comod şi mai plăcut senzorial ca aceştia să-şi satisfacă propriile papile gustative şi celulele obişnuite cu adrenalină şi metil-xantină (din cărnuri, alături de eventuale alte excitante, mult mai puternice), decât să înceapă să-şi pună întrebări referitoare la rostul şi sensul acestei întregi tevaturi, ce începe cu „goana după cadouri” şi „fuga după alimente” pentru pregătirea „meselor sărbătoreşti”, care încântă gustul şi intoxică (acidifiază) trupul fizic !




Deşi mi-am propus ca să scriu şi despre „sacrificiul porcilor de Crăciun”, se pare că „nu s-a aşezat” acel Moment, pentru Masa de Crăciun – care, oricum, a trecut deja, dar care va fi continuat, cu şi mai mare entuziasm, la Masa de Revelion...

Sigur, poate că nu acesta este momentul cel mai propice pentru a iniţia o schimbare reală în viaţă, poate că referitor şi la gestul alimentar... deşi, din punct de vedere simbolic, acesta este un Moment numai bun de reţinut, ca reper, în viitor (şi o spun inclusiv din experienţa personală, în această privinţă).

Însă, aşa cum am precizat în mod insistent în materialul corespunzător (referitor la Masa de Revelion), acest Moment semnifică acel „priveghi” sau veghere pentru o cât mai eficientă TRECERE de la Vechi(ul An) la Nou(l An), care este însoţit, pentru o mai plăcută trecere a Momentului, de o Masă – iniţial văzută ca fiind rit-ualică, dar care a ajuns doar cu... rât (de porc), unul pârlit şi ucis cu veselie ! : că aşa-i Tradiţia, ce să-i faci ?...

Însă, din nefericire (pentru animale), omuleţilor nu prea „le-au dat prin cap” că ar fi interesant ca să-i întrebe şi pe respectivii porci (aşa, ca „de la inimă la inimă”, prin Actul ComPasiunii), dacă şi aceştia sunt de acord şi în acord cu liberul lor arbitru de a participa la acest „sacri-ficiu ritualic”, de ucidere şi de pâr(jo)lire a lor, pe-afară şi înăuntru...

(Ah, da, mi-am amintit de celebra explicaţie Biblică : Cartea Cărţilor  ne transmite în mod direct şi „fără drept de replică”, cum că „animalele au fost date de Dumnezeu ca să fie mâncate”, că de, d-aia „le-a făcut” Doamne-Doamne, în „ne-sfârşita Sa iubire de oameni”, ca să aibă şi bietul uman ce introduce în cavitatea bucală, pentru respectarea riguroasă a „raţiei zilnice de proteine animale”, strict necesare !...)

De fiecare dată, iată, ajung la aceste imagini, când vorbesc despre genocidul la care încă sunt supuse unele animale, cu bestialitate, pe această Planetă – dincolo de expunerea medicală a toxicităţii cărnii şi a a altor „subtilităţi” medico-terapeutice, pentru că, dincolo de orice altceva, acesta este elementul esenţial : COMPLICITATEA la acest ACT CRIMINAL REPTILIANO-DRACONIAN, care este replicat în cazul Rasei umane prin sacrificiile ritualice de copii (şi care, din nefericire, încă mai au loc, cu exacerbare chiar în această perioadă a „Crăciunului”)...

...Căci, până la apariţia controlului archonic de acum vreo 25.000 de ani, umanii nu cunoşteau aceste odioase crime în masă asupra fraţilor lor mai mici, animalele !

De altfel, se şi spune că Nivelul de evoluţie al unei societăţi umane este evidenţiat prin Atitudinea acesteia faţă de bătrâni, copii şi animale – adică, atitudinea „masculilor” speciei care face regulile, faţă de „cei slabi” şi inferiori ca forţă fizică.

Insist pe acest aspect pentru a înţelege că o Atitudine Spirituală şi plină de o reală compasiune nu prea poate co-exista, într-un mod armonios, cu un apetit crescut şi nesăţios pentru cărnuri, mai ales dintre cele „grele”, de tip „carne roşie”, de la mamifere de genul vite şi mai ales porc (aceasta are legătură inclusiv cu Nivelele de Conştiinţă şi cea de inteligenţă, care în cazul porcului este foarte apropiată de cea umană 3D).




Aşadar, putem concentra aceste imagini în ideea că, acum, în pragul unui Nou An (calendaristic), este util ca la „Masa de Priveghi” sau la „Locul unde eşti Treaz” (etimologic, aceasta înseamnă „REVELIONUL”) să medităm ceva mai mult nu doar în privinţa a ceea ce „scoatem pe gură”, dar şi la ceea ce introducem în aceasta, la propriu...

După cum spuneam şi în articolele anterioare recomandate, Adevăratul An Astronomic este la Echinocţiul de Primăvară, în timp ce Anul Nou 2017, din perspectiva cea mai profundă, astrologică, începe la Momentul de Lună Nouă din 28 ianuarie 2017, ora 02.07, ora României (sâmbătă dimineaţa).

Atunci este Momentul de adevărată Celebrare a Noului An, când şi astrele „sunt cu noi”, lansând către Planetă proiecţiile energiilor de bază ce vor funcţiona pe parcursul acestui interesant an, 2017.

Până atunci, este important să reţinem ceea ce deja s-a spus insistent în ultimul timp : Anul 2017 este un an de vibraţie numerologică 1 (2+0+1+7=10=1+0=1) – deci, cu adevărat, reprezintă un Nou Început (inclusiv din perspectivă Numerologică).

Şi, dacă adăugăm că „Ora Planetară” cu care începe Anul Nou, la 1 ianuarie 2017, este Ora SOARELUI, vedem cum chiar şi acest Moment calendaristic susţine vibraţia numerologică a anului 2017, respectiv 1 (UNU).

Şi nu este doar atât : acest „nou început”, sub care stă vibraţia lui 2017, este întărit şi de Anul Chinezesc 2017, exprimat prin COCOŞUL de Foc, cel care stă, ca element fundamental, sub semnul... în-noirii şi a unor „noi începuturi” !




Iată câte elemente simple, la o primă vedere, ne sugerează că acest An chiar este unul al unor „NOI ÎNCEPUTURI”... şi poate că sub toate aspectele !

Deşi pare că marea majoritate a celor interesaţi şi deschişi este nu doar plictisită, ci chiar distan(ţa)tă, deja, faţă de informaţiile referitoare la Eveniment şi la Eliberarea Planetară (după atâtea iluzii şi aşteptări create, în această privinţă, dez-iluziile şi dez-amăgirile au urmat, în mod natural...), iată că acest an care bate la uşă” este „favorizat” din această perspectivă, sub auspiciile căruia se pot manifesta „noi începuturi” ale Vieţii, la un alt nivel, pe Planeta noastră – ca paşi esenţiali pe Calea Eliberării şi a Pregătirii pentru Declanşarea acelui Eveniment mult-PoVestit...

Pentru că Anul Nou calendaristic „bate la uşă” (mai sunt doar câteva ore) şi mesele îmbelşugate aşteaptă să fie „devorate”, acum nu mai insist...

Ceea ce este, însă, cel mai important de amintit, de fiecare dată, se referă la elementul fundamental şi permanent actual : Lucrul cu noi înşine, cu interiorul nostru, acolo unde se găseşte „şantierul” în care prmanent avem ceva de făcut !

De fapt, dragi prieteni, acum haideţi să punctăm (deşi am intenţionat ca să o realizez în cadrul acelui articol despre Eveniment, şi care se lasă atât de aşteptat...) : elementul esenţial al acestei perioade, atât de dureroasă prin „aşteptarea” pre(a)lungă a Evenimentului şi a Eliberării Planetare (cu Dezvăluirea Totală, Resetare Financiară, Politică, Economică ş.a.) constă în exact ceea ce am spus mai sus !

Deşi, încă, marea majoritate citeşte cu nesaţ şi nerăbdare „ce progrese s-au mai făcut” pe CALEA ELIBERĂRII PLANETARE de către Mişcarea de Rezistenţă (prin Arestările în masă, îndepărtarea Implanturilor Scalare şi a Bombelor Plasmatice etc. etc.), cel mai important aspect se referă la GRADUL de ELIBERARE al fiecăruia faţă de Nivelele de conştiinţă de tip 3-4D, ale lumii polarităţii, profund duale.

Ceea ce s-a mai spus prin diferite articole, mai mult printre rânduri, poate că a sosit vremea ca să fie spus cu toată forţa (inclusiv cu majuscule) : din perspectiva Umanităţii, Eliberarea Planetară nu se referă la eliberarea Pământului 3D de Matricea 3D, ci la Ascensiunea (în conştiinţă) a fiecăruia, de la nivelele 3-4D către 5D, ce va determina reala Eliberare de sub influenţa Matrix-ului Archonic (care, la un moment dat, nemaiavând suficientă energie de susţinere din partea umanilor-sclavi, pur şi simplu va face implozie, colapsând) – care va însemna şi o Eliberare de sub influenţele controlului şi manipulării sociale, fie la nivel financiar, economic, politic etc.

Sigur, pentru marea majoritate, încă prinsă în „Mrejele” Jocului Dualităţii (care este şi mai intens polarizat în zona 4D), acest aspect poate suna cel puţin „aiurea” şi ca un „non-sens” (deşi Sensul este foarte clar şi precis, zicem noi).

Când mintea, încă polarizată (şi cu mai multă putere de acţiune – şi, deci, de manipulare – decât în 3D), vrea „spectacol cu artificii” (să meargă la „război”!), deci visează la REVOLUŢIE, este greu ca să audă şi, mai ales, să perceapă ideea de EVOLUŢIE !




Aşadar, lucrurile sunt cât se poate de simple : pe măsură ce cresc Nivelele Luminii Interioare, ale Corpului Cristalin de Lumină şi ale Conştiinţei în Corpul Fizic şi Astral, în aceeaşi măsură are loc o „Ascensiune-Înălţare” a frecvenţelor vibratorii şi, drept consecinţă naturală, o Detaşare faţă de energiile şi situaţiile specifice zonelor 3-4D, deci o IEŞIRE TREPTATĂ din Matrix-ul Planetar (creat de Archoni şi administrat de Draco-Reptilieni şi de servitorii lor pământeni, Cabaliştii de tip Illuminati ş.a.).


Sună „prea simplu”, chiar „banal” (însă şi „ne-real”, pentru cei „maturi”, care se bazează doar pe „acţiuni concrete”) ?

Asta este, fiecare merge în Ritmul său propriu (EU-RITM-ie), conştientizând la „momentul perfect” al său : percepe, apoi înţelege, eliberând şi, astfel, ascensionând cu valoarea corespunzătoare Gradului de Conştientizare şi Eliberare (chiar dacă doar cu 0,1D unităţi dimensionale, mişcarea este Ascendentă, către Lumina şi Iubirea ce încep să se prefigureze tot mai intrens în 5D).

Cu această imagine în mintea şi sufletul nostru, pe pragul dintre ani, poate că altfel ne vom (con)centra la acest esenţial subiect (al Trans-formării noastre personale şi Fiinţiale), pe parcursul Noului An care, acum, stă să pătrundă prin casele noastre !


Şi ce dragă URARE i-am putea face ?...

...Alta decât ca să ne bată la uşă, în aceelaşi RITM – cel al IUBIRII Ne-condiţionate, „îmbrăcate” în PACE, BUCURIE, ARMONIE şi ENTUZIASM !


Aşadar, să ne MULŢUMIM („mulţ-ani-m”) pentru CEEA CE (UNU) SUNTEM, CU TOŢII...

...LA MULŢI ANI, cu drag ! ! !



MarYan

Un comentariu: