joi, 15 decembrie 2016

SHAWNNA şi ARCTURIENII prin Sue LIE : A trăi în 5 D-ul ACUM (21 noiembrie 2016).SHAWNNA şi ARCTURIENII
prin Sue LIE

A trăi în 5 D-ul
ACUM

(Traducere : Monica POKA)

– 21 noiembrie 2016 –

Nota MarYan :

Am venit cu acest mesaj (al aceloraşi dragi Arcturieni), transmis prin Suzanne Lie, şi din considerentul că acesta pare a fi, iarăşi, extrem de actual, dintr-o anume perspectivă...

Astfel, una dintre afirmaţiile de bază din acest mesaj se referă la ceea ce şi noi am tot repetat, de câte ori am avut ocazia : „ATENŢIE la... ATENŢIE !”... pentru că acolo unde este atenţia noastră este o mare parte din energia noastră, adică însăşi Energia Fiinţei care suntem şi care se proiectează în acea direcţie (adică în „exterior”), precum este proiectată o imagine de către un video-proiector.

Exact acest îndemn îl putem repeta acum, când marea majoritate a românilor (chiar şi a celor care nu au votat) focusează atenţia şi energiile mentale şi emoţionale pe „alegerile din România”, inclusiv cu toate dis-cuţiile colaterale ulterioare – elemente care nu fac decât să disipe energiile care vor fi „colectate” de „cei ce ştiu” şi care nu degeaba declanşează acest „spectacol”, dincolo de pre-textele oficiale...

De aceea, a ne aminti cât mai des de a Trăi în 5D-ul lui ACUM, nu prea  mai reprezintă doar un „moft” pentru cei cu „aspiraţii înalte”, ci devine, tot mai mult, o condiţie esenţială de funcţionare pe această Planetă minunată, pentru din ce în ce mai mulţi umani treziţi ! :


Binecuvântări – Noi Suntem Arcturienii și suntem astăzi, aici, cu Shawnna, ca să vorbim puțin despre orice am ajunge să vorbim.

Despre ceea ce vom vorbi are legătură cu trăitul în 5D-ul ACUM.


Când trăiți în 5D-ul ACUM – pentru că noi, Arcturienii, trăim întotdeauna în 5D-ul ACUM – acolo nu există un „timp pentru pregătire”, acolo nu există o „istorie a ceea ce ați făcut până acum”, acolo nu există un viitor posibil pentru care să vă pregătiți, pentru că voi trăiți în ACUM.

SHAWNNA :

Cred că este un memento important, în timp ce curgem prin această perioadă haotică, să fim atenți pe ce ne focalizăm atenția, gândurile, emoțiile și pentru ce menținem cea mai înaltă intenție în momentul prezent.

Este important să ne focalizăm pe ceea ce se întâmplă ACUM, în loc să reflectăm prea mult asupra trecutului sau asupra a ceea ce ne planificăm pentru viitor.

Când ne focalizăm pe ACUM, ne plasăm conștientizarea în „sinele” care suntem în acest ACUM.

ARCTURIENII :

Da, când vă focalizați pe Acum, aveți posibilitatea de a alege la ce doriți să participați. Corpul vostru fizic are acum multe sisteme de avertizare, așa că dacă este nevoie să vă opriți din ceea ce faceți pentru ca să puteți participa la ceva mult mai important, cealaltă situație se va face, singură, evidentă pentru voi.

Pentru că voi mai purtați încă un vehicul 3D, mai aveți încă familii, mai aveți încă copii, mai aveți încă slujbele voastre și, deși sunteți la fel de dornici ca toată lumea să vă mutați într-o realitate 5D, în care fiecare dintre voi sunteți creatorul realității voastre, mai există încă acea iluzie 3D.

Cu toate acestea, adevărul este că mai sunt anumite lucruri care se leagă de faptul de a avea un vehicul pământesc 3D, care trebuie luate în considerare.

Ceea ce se întâmplă acum pentru prea-iubiții noștri ascendenți este că, în timp ce ei își trăiesc viața, care aparent apare din afara lor, este nevoie ca ei să facă unele lucruri „chiar Acum !”.

Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți dintre ascendenții noștri spun : „Așteaptă o clipă, așteaptă puțin, așteaptă să intru în mine, să văd dacă ceea la ce mă gândesc să fac, rezonează cu expresia mea 5D a Sinelui”.

Dacă descoperă că ceea ce sunt pe cale să facă este tiparul unui obicei vechi din sinele lor 3D, ei intră în Acum-ul lor și spun :
  
Sunt pregătit/ă să eliberez ceea ce rezonează la dimensiunea a 3-a, dacă este dăunător pentru mine sau pentru alții. Cu toate acestea, dacă m-am oferit voluntar să interacționez cu această situație ca parte a Misiunii mele Pământești de a o ajuta pe Gaia, voi rămâne în ea, până când se va ajunge la încheierea acesteia.”.

Apoi, ceea ce se va întâmpla va fi că veți avea două realități simultane.

Veți avea realitatea în care vă încheiați obligațiile 3D pe care ați spus că vi le veți îndeplini, înainte de a vă încheia această încarnare.

Simultan, veți îndeplini ceea ce conștiința voastră 5D, care nu este limitată de Timp și Spațiu, a determinat că acesta este ACUM-ul să faceți. Prin urmare, realitățile voastre Timp-Spațiu ale sinelui vostru 3-4D se vor desfășura simultan cu TOATE celelalte realități ale voastre.

Shawnna, poate că ai unele întrebări sau comentarii în legătură cu a-i ajuta pe oameni să învețe să discearnă : „Oh, acest stimul este un stimul 5D, iar acest stimul este un stimul 3-4D”.

Cum poate face cineva diferența între aceste două frecvențe ale stimulilor și să decidă în care stimul să aleagă să se angajeze ? – pentru că, după cum mulți dintre voi v-ați amintit, „Realitatea pe care alegi să o percepi este Realitatea pe care alegi să o creezi”.

Odată ce creați în mod conștient o realitate dată, alegând să vă focalizați pe acea percepție, gând și/sau emoție, intrați pe deplin în Sinele vostru 5D.

Sinele vostru 5D știe că fiecare gând, fiecare emoție a voastră vă creează Realitatea.

Shawnna, vrei te rog să vorbești despre acest concept, acum ?


SHAWNNA :

Simt că descrierea modului în care putem decide în fiecare clipă pe ce anume să ne plasăm atenția este descrierea perfectă a modului în care să trăim în Acum.

Multe lucruri apar în conștientizarea noastră și noi putem alege să acceptăm sau să nu acceptăm invitația, să participăm sau să nu participăm la acea realitate.

Pe măsură ce continuăm să ne rafinăm gândurile și emoțiile, simțim că este din ce în ce mai simplu pentru noi să alegem potențialele care rezonează la o frecvență mai înaltă.

Aceasta se întâmplă, desigur, așa cum voi ați menționat, în timp ce ne menținem conștientizarea noastră 3D, pentru sănătatea noastră, nevoile noastre fizice, odihna noastră și acele lucruri cărora le acordăm atenție în corpul nostru fizic – în același ACUM în care suntem atenți la mesajele SINELUI nostru Mai Înalt.

Întotdeauna este important să ne aliniem realitatea noastră 3D cu cea 5D, în timp ce ne desfășurăm activitatea noastră zilnică.

ARCTURIENII :

Da. Ai adus în discuție un lucru important pentru voi toți, cei care purtați un corp uman, care ați ales să vă luați o întrupare în acest ACUM.

Fiecare dintre voi v-ați scris planul nașterii, ați stat la rând, ați trecut prin unele inițieri și apoi v-ați pregătit să vă luați un vehicul Pământesc în acest ACUM.

Ați ales să vă luați vehicul pământesc, al unuia care să fie dedicat curiozității de a afla Adevărul, să găsească Adevărul, să creeze Adevărul, să urmeze Adevărul.

Ați ales să vă perfecționați abilitățile de determinare, astfel încât să puteți spune : „Ah, asta este o Realitate 3D plină de adevăruri 3D”.

Dar apoi, când noi urmărim acea realitate în dimensiunea a 4-a, vedem că ea s-a schimbat, că a suferit mutații.

Unele dintre lucrurile care au fost foarte importante, în acea perspectivă 3D, sunt acum eliberate și lucruri noi, lucruri de o frecvență mai înaltă intră în puterea voastră de percepție.

Apoi, așa cum ați urca pe o scară înaltă, puneți un picior pe o treaptă pentru o clipă, astfel încât veți avea un picior pe treapta de sus și un picior pe treapta aflată chiar imediat sub ea.

Dar dacă sunteți pregătiți să mergeți mai departe, veți ridica piciorul de pe treapta de jos, știind că nu vă veți întoarce înapoi și nu veți mai pune piciorul pe acea treaptă.

Nu veți coborî scara, acum ! VOI veți urca pe scară.

Piciorul de pe treapta de jos se va așeza pe următoarea treaptă. Și apoi celălalt picior se va așeza pe următoarea treaptă.

Apoi, de fiecare dată când faceți o alegere de a merge mai departe pe Calea destinului vostru, pe care voi vi l-ați creat înainte de a vă lua această încarnare, va trebui să dați drumul la ceea ce a fost înainte.

SHAWNNA :

Da, urmează abordarea că eliberezi acele lucruri pe care le-ai încheiat pentru a face loc pentru nou, astfel încât să te poți acomoda cu noul flux de energie care intră.

Este vreo diferență între această abordare și ceea ce noi numim „transmutarea situațiilor, oamenilor, experiențelor într-o frecvență mai înaltă”, adică vom continua să avem acele experiențe dar doar le vom transmuta ?

ARCTURIENII :

Da, este o diferență și asta este o întrebare foarte bună și o bună completare la această discuție.

Când faceți o alegere de tipul : „Mă duc aici sau mă duc acolo”, aici și acolo sunt create deja. Ele sunt deja o componentă a realității voastre personale și colective.

Acum, în timp ce sunteți încă în interiorul Matricii 3D, sunt Alegeri care apar și pe care nu le doriți.

Cu toate acestea, voi nu ați vrut să fie nevoie de acea alegere. Aceste alegeri mai apar și vor mai apărea, atâta timp cât mai purtați un vehicul 3D.

Dar ceea ce se întâmplă ACUM este că voi intrați în și vă folosiți Conștiința 5D și puteți părăsi Timpul, puteți părăsi Spațiul și puteți Arde, Arde, Arde Focul Violet în acea situație, în acel moment.

Apoi, pe măsură ce continuați să ardeți Focul Violet în acea situație, veți fi din ce în ce mai în măsură să percepeți cum moleculele acelei Realități, care părea cândva separată, curg în Unitatea lui UNU.

Acest lucru nu va fi atât de evident la început, dar „piesele de puzzle ale Întregului” se adună, pentru a crea o realitate pe care ați simțit-o înainte a fi „separați”.

Treptat, veți fi în stare să percepeți gândurile, cuvintele, emoțiile, ideile și deciziile care s-au reunit, pentru a crea întregul pachet al acestei „Noi Realități”.

În Conștiința voastră 5D, voi sunteți liberi de timp și separare.

Prin urmare, prin perspectiva voastră 5D, voi puteți elibera ceea de ce nu mai aveți nevoie în realitatea voastră.

Apoi, vă uitați la ceea ce a mai rămas și spuneți :

Oh, asta pare a fi o realitate posibilă foarte frumoasă. Prin urmare, am să-mi trimit Iubirea Necondiționată în această Realitate și am să o înconjor cu o frumoasă protecție de Foc Violet...

...Pentru că aceasta este o realitate posibilă care cred că este cea mai bună ca și contribuția mea pentru Gaia.

Pot simți această contribuție. O recunosc și îmi amintesc că această contribuție specială este ceva ce eu am scris în Planul Nașterii mele.

Prin urmare, îmi voi dedica intențiile pentru a îndeplini ceea ce am decis să creez înainte de a-mi lua această încarnare în această realitate 3D.

Ceea ce faceți voi de fapt, este că vă aliniați cu Sinele vostru 5D și spuneți :

Dragă Sine 5D, acum îmi dau seama că această sarcină a fost ceva ce am spus că va face parte din contribuția mea la Ascensiunea Planetară. Acum îmi dau seama că eu nu sunt doar cel care își îndeplinește contractul. Acum îmi dau seama că eu sunt CEL care a scris acest contract.

SHAWNNA :

Asta îmi amintește de Bulele de Potențialitate, Posibilitate și Conștientizare, în care poți alege să „intri” și să le întreții.

Se simte că putem face acest lucru, atât la nivel personal, cât și la nivel social. În acest fel putem avea impact asupra evoluției noastre personale a Sinelui, pentru a ne alinia la acest scop 5D.

ARCTURIENII :

Da, și noi Arcturienii dorim să vă reamintim, tuturor, că voi sunteți deja o Ființă Ascensionată !

Voi sunteți o frumoasă Ființă Multi-dimensională, care a ales să-și ia un corp fizic pe frumoasa Planetă a lui Gaia, pentru a ajuta la Ascensiunea ei Planetară.

Prin urmare, vor fi două evenimente care se vor întâmpla, în același Timp :

Unul este faptul că vă veți aminti de propriul vostru Sine Multi-dimensional care a ales, în mod special, să-și ia o întrupare în acest ACUM important, pentru a o ajuta pe Gaia în Ascensiunea Ei Planetară.

În același timp, veți fi activ angajați în ceea ce v-ați oferit, în mod voluntar, ca să faceți pentru evoluția și Ascensiunea Planetei Pământ.

Unii dintre voi vor face acest lucru prin asistarea oamenilor, unii dintre voi o vor face prin asistarea animalelor, unii vor asista elementalii, iar unii vor lucra direct cu Gaia.

În acest fel, fiecare dintre voi va fi o piesă de puzzle...

Vă rugăm ca fiecare piesă de puzzle să-și amintească că treaba ei este să se potrivească în imaginea de ansamblu.

Imaginea de ansamblu este transmutarea Planetei Pământ în expresia ei 5D.

Să Fiți binecuvântați și vă mulțumim foarte mult că ați fost alături de noi.

SHAWNNA :

Ca întotdeauna, apreciem perspectivele, sfaturile și susținerea pe care voi, Arcturienii ne-o oferiți. Așteptăm cu nerăbdare următoarea noastră discuție și vă mulțumim foarte mult.

ARCTURIENII :

Vă mulțumim tuturor că ați venit și v-ați bucurat de acest ACUM.prin

Un comentariu:

  1. Namaste !Scuze,dacă mai greşe3sc literele,e pentru că eu nu văd şi acum îmi tratez vasele capilarele de fapt sparte de pe fundul ochiului ,tocmai acoo unde nervul optic preia informaţia din lumea dizică,acolo în urma accidentului au rămas nişte cheaguri cu sănge închegat şi se elimină taare greu.Folosesc apă de Gans de CO2 .picături pe care le pun în ochi de 2 ori pe zi.Mi-a plăcut tare mult dispozitivul creat de grupul domnului Barbu de la Bucureşti.EU am toate materialele,cu drag aş veni la Bran dar ceea ce v-am explicat mai sus nu-mi permite.Pentru a scrie mă folosesc şi de okelar şi de lupă. Aş dori să confecţionez eu ,acasă acel device prezentat în articolul de pe 15 decembrie,dar în afară de materialul necesar-pe care-l am,eu confecţionîndu-mi singur şi SISTEMUL MaGrav REDUCERE A CONSUMULUI DE ENERGIE ÎN CASĂ,PENN-URI DE SĂNĂTATE,BRĂŢĂRI ETC ,ACUM ÎNCERCÎNC SĂ CREEZ STAREA PERFECTĂ PT.plasmacultură,AŞA CUM DOMNUL mENHART EXPLICĂ ÎN FILMULEŢELE DE PREZENTARE ALE DOMNIIE SALE. dECI ,VĂ ROG ,DACĂ E VOIE ŞI SE POATE CA dL.bARBU SĂ FILMEZE OPERAŢIUNILE DE CONSTRUCŢIE ALE DISPOZITIVULUI PREZENTAT PENTRU CA CEI INTERTESAŢI SĂ ŞI-L POATĂ CONSTRUI SINGURI.cE ZICEŢI ,DE POATE ? vĂ MULŢUMESC .mĂ GĂSIŢI ŞI PE PAG.MEA fB CU NUMELE lUMINAR nANDO-o ZI PLINĂ DE REALIZĂRI INTERDIMENSIONALE SPRE 5D.

    RăspundețiȘtergere