marți, 23 februarie 2016

COBRA : Importantă Actualizare a SITUAŢIEI PLANETARE (18 februarie 2016).



Importantă Actualizare
a
SITUAŢIEI PLANETARE

– 18 februarie 2016 –





Nota MarYan :

După o perioadă mai îndelungată de aşteptare, Cobra revine cu informaţii punctuale şi con-centrate despre situaţia actuală.

marți, 16 februarie 2016

MarYan : Continuarea Seriei de CONFERINŢE sub genericul “EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică” (21 februarie 2016).



Continuarea Seriei de
CONFERINŢE
sub genericul

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE
prin
Echilibrare Psiho-Emoţională
şi Nutriţie Holistică

în Braşov, Liceul Maghiar Aprily LAJOS
(duminică, 21 februarie 2016, orele 16.30–18.30)





Iată că, din nou, ne-am (re)găsit şi timpul necesar de a ne re-aminti că una dintre componentele de bază ale activităţii noastre se referă, în mod fundamental, la Sănătatea Holistică...

sâmbătă, 13 februarie 2016

MarYan : Între Explicaţii ASTRO-NUMEROLOGICE şi Spirituale - Anul 2016, un AN al unui final de CICLU (vibraţia 9), dar şi al „Seminţelor Stelare”, al SUFLETULUI şi al Cunoaşterii Multi-Dimensionale !




Între Explicaţii ASTRO-NUMEROLOGICE şi Spirituale :

Anul 2016,
un AN al unui final de CICLU (vibraţie 9),
dar şi al „Seminţelor Stelare”, al SUFLETULUI
şi al Cunoaşterii Multi-Dimensionale !





Dragi prieteni, iată cum, pe nebăgate de seamă, pătrundem tot mai adânc în vibraţiile Dimensiunii (mai exact, a Densităţii) care ne cuprinde tot mai profund şi către care se îndreaptă „în forţă”, Umanitatea, în întregul ei – Dimensiunea a 4-a, cea a Timpului.

Dacă, numeric vorbind, ansambul Umanităţii încă nu a pătruns în această Dimensiune, ca şi Nivel global de Conştiinţă, totuşi, VIBRAŢIA COMPOZITĂ – care combină acest Nivel global de Conştiinţă al Umanităţii cu Nivelul de Conştiinţă al Mamei Pământ (cea care face ultimele retuşuri pentru a pătrunde în cea de-a... Cincea Dimensiune a Conştiinţei !) – ne transmite că suntem deja în plină Densitate a 4-a (repet, ca Nivel de Conştiinţă care o „mixează” atât pe cea a Umanităţii, cât şi pe cea a Mamei Pământ).

miercuri, 3 februarie 2016

MarYan : FAZA FINALĂ a RĂZBOIULUI FINANCIAR GLOBAL - Partea a 2-a : Situaţia Globală FINANCIAR-BANCARĂ şi BURSIERĂ - Între Bula Bursieră şi Banii Virtuali.



FAZA FINALĂ
a
RĂZBOIULUI FINANCIAR GLOBAL

Partea a 2-a :
Situaţia Globală
FINANCIAR-BANCARĂ şi BURSIERĂ :
Între Bula Bursieră şi Banii Virtuali





(continuare din Partea 1-a)


Deşi acest episod al subiectului nostru FINANCIAR ar putea fi foarte stufos, ţinând cont de natura “sensibilă” a acestuia, totuşi ne vom strădui să îl concentrăm cât se poate de mult, şi, mai ales, să simplificăm termenii şi imaginile oferite, pentru o cât mai largă înţelegere.

În cadrul acestui subiect avem cele trei aspecte majore, deja enumerate în titlu : partea financiară propriu-zisă, adică BANII, cea BANCARĂ şi fenomenul legat de BURSELE (şi, implicit, cu Acţiunile şi cu alte “Instrumente sofisticate” cu care acestea operează) pe de întregul Glob, din acest moment.

Şi, deşi le vom puncta pe fiecare în parte, la momentul oportun, acum haideţi să le privim din perspectivă unitară, ca parte a unei Economii Globale cu care, am putut concluziona din episodul anterior, “CEVA (Mare) SE PETRECE !


marți, 2 februarie 2016

MarYan : THRIVE! (PROSPERĂ!) – un documentar din anul 2011, însă de Mare Actualitate.



THRIVE! (PROSPERĂ!) –
un documentar din anul 2011,
însă de Mare Actualitate !





Dorim să iniţiem aceasă nouă CATEGORIE a Blogului – cea numită „Filme – Documentare” (adică Filme de toate felurile, fie acestea Documentare, Artistice au de alt gen, care transmit un Mesaj Spiritual de calitate şi care „ating Inimile”, prin metoda ARTEI vizuale) – cu un Film Documentar de mare calitate, care a apărut de aproape 5 ani de zile (pentru momentul de acum, din anul 2016), dar care îşi menţine Actualitatea, mai mult decât oricând.

Culmea este că acest articol de promovare a acestui film este intercalat cu Seria de articole în trei Părţi referitoare la Aspectul Financiar („Războiul Financiar Global”), care, cel puţin la prima vedere, face referire la acelaşi aspect al ABUNDENŢEI şi PROSPERITĂŢII (din perspectivă Financiară)...

Ei bine, acum puteţi (re)vedea un film documentar ce poate „atinge inimile” în privinţa a ceea ce înseamnă cu adevărat PROSPERITATEA, la multiple niveluri.