duminică, 15 ianuarie 2017

COBRA : Importantă ACTUALIZARE a SITUAŢIEI PLANETARE (13 ianuarie 2017).




Importantă
ACTUALIZARE
a

SITUAŢIEI
PLANETARE


13 ianuarie 2017





Nota MarYan :

Iată un nou mesaj al lui Cobra, considerat de către acesta ca fiind „important” – şi nu degeaba, căci, într-adevăr, câteva informaţii oferite par a fi „de bun augur” pentru ceea ce se petrece pe Planeta noastră dragă, în prezent...

Însă, înainte de a le puncta şi noi, dorim să subliniem faptul că, iată, după ceva timp, şi Cobra ajunge la concluziile pe care noi le-am tot repetat de ani de zile, de când au apărut primele sale informări în acest sens.

Astfel, iată cum şi Cobra a „realizat” că, totuşi, Pământul nu ar fi „ultima şi singura Planetă din Univers încă prinsă în negativitate şi întuneric”... şi că ar mai exista „filamente plasmatice de negativitate” care se regăsesc cel puţin la nivelul Constelaţiei ORION – cea pe „scena” căreia a avut loc deja celebra DRAMĂ ORIONIANĂ, de care am vorbit şi noi, pe larg, pe blog.

De asemenea, după ce în numeroase Note Personale ale noastre de la începutul mesajelor sale şi în alte articole (PoVestiri şi Editoriale) am amintit că BRICS – Alianţa Estică nu reprezintă o „Asociaţie de îngeri”, ci o Alianţă cu multiple Agende (cu interese de ţară şi chiar de grupuri), ca şi în cazul multiplelor grupări extra-terestre din jurul Planetei, iată că şi Cobra concluzionează că orice grupare orientată către Lumină, de la Suprafaţa Planetei, încă este infiltrată de Chimera (sau slujitorii ei, Cabala), deci inclusiv Rusia cu „Putin cel Luminos”, după cum îl vedea Cobra, în articolele şi interviurile sale...

Cum spuneam, Rusia şi Putin nu mai sunt cei pe care îi ştiam noi, odinioară, şi precum îi prezintă propaganda vestică, însă nu au ajuns, din păcate, „Îngeraşii Planetari” care ne vor salva pe toţi, inclusiv pe noi, românaşii... căci, dincolo de orientarea ruşilor (într-adevăr, către mai multă lumină, faţă de Occidentul invadat, şi nu doar infiltrat, de către Cabală şi Chimera), ei bine, şi ruşii, în frunte cu Putin, au agendele intereselor lor „naţionale” (dar şi de grupuri şi de clanuri), unde România s-ar putea să nu ocupe un loc prea confortabil (dar să lăsăm aceste detalii politice pentru alte articole tematice)...

Pe de altă parte, în acest „important” articol Cobra vine şi cu două BunăVestiri de importanţă reală, ce pot reda tonusul încrederii celor care au obosit să mai spere (dar nu şi pentru cei care „au obosit să aştepte” – căci nu ai cum să nu oboseşti, dacă rămâi într-o perpetuă aşteptare...).

Aşadar, haideţi să vedem şi „lucrurile frumoase” despre care ne vorbeşte Cobra în acest mesaj, care, în ton cu celelalte articole, nu pare a depăşi acelaşi Nivel de Adevăr Divin, de aproximativ 70 % :






În anul 2017 Lumina va fi prezentă la Suprafaţa Planetei mai mult decât în oricare dintre anii precedenţi, căci a crescut foarte mult prezenţa particulelor de Lumină non-fizice, provenite din Centrul Galactic.

În ultima zi a anului 2016, au existat mai multe semne pe Cer, sub forma unor nori polari stratosferici şi a altor fenomene neobişnuite :





Unii oameni au interpretat în mod greşit acest aspect, considerând că această creştere a Luminii Galactice ar fi un semn al unui posibil SuperVal Galactic (a se citi : Evenimentul) în anul 2017.


Între timp, continuă curăţirea de Grupul Chimera.

Recent, a fost depistată o infiltrare a Grupului Chimera în rândul Forţelor Luminii din interiorul Sistemului Solar.

Chimera chiar a fost în măsură ca să deturneze unul dintre Portalurile de Teleportare care transporta membrii capturaţi ai Cabalei ce urmau să fie duşi în Marele Soare Central, aceştia fiind „sifonaţi” (ascunşi) într-o bază Chimera din Centura Kuiper.

Această situaţie a fost deja rezolvată...


De asemenea, s-a descoperit că Bariera Externă / Membrana Tahionică (a Sistemului Solar) are un anumit grad de permeabilitate faţă de Anomalia Plasmatică şi, în anumite condiţii, entităţi plasmatice negative pot traversa această Membrană prin Tunelurile lui Seth, în ambele sensuri (în şi din afara Sistemului Solar).

Plasma din afara Sistemului nostru Solar încă nu este complet eliberată de Anomalia Primară, în special filamentul plasmatic care se întinde de-a lungul Braţului ORIONIC :





Anomalia Plasmei din această regiune a Galaxiei noastre provine din Războaiele Galactice Orioniene din ultimele milioane de ani, iar în prezent este aproape complet vindecată, însă cantitatea mică rămasă, încă inter-acţionează cu Entitatea Yaldabaoth.

Cea mai mare concentraţie de Anomalie Plasmatică este regăsită de la Steaua RIGEL către Norul întunecat TAURUS (denumit şi „Norul molecular Taurus”).


Ca un răspuns la toate acestea, un mare şi puternic Grup Galactic al Luminii de sute de milioane de forţe a pătruns în Sistemul Solar pentru a ajuta la curăţirea finală a Grupului Chimera.

Identitatea acestui Grup pozitiv nu trebuie dezvăluită, încă.

De asemenea, REZISTENŢA şi toate grupurile separate, care sunt aliate cu Confederaţia Galactică,au declanşat activităţi intense în interiorul Sistemului Solar şi dincolo de acesta, la un nivel niciodată întâlnit până în prezent”.

Toate Grupările separate (PSSProgramele Spaţiale Secrete şi cele subterane), care nu sunt încă aliate cu Confederaţia Galactică, toate acestea încă sunt infiltrate de Chimera.

La Suprafaţa Planetei, această infiltrare este, încă, şi mai puternică. De multe ori, când lucrurile nu merg conform planului, acesta este un semn clar de infiltrare.

TOATE grupările pozitive de pe Planetă suferă din cauza infiltrării Chimera sau a acoliţilor lor. Numeroase evenimente geo-politice confirmă acest aspect.

Motivul real pentru care Daesh (Statul Islamic – ISIL) a putut re-cuceri Palmyra (în Siria) a fost dat de infiltrarea, la un nivel foarte înalt, al Comandamentului Militar Rus. Stânjeniţi, analiştii ruşi au oferit propria lor explicaţie în privinţa celor petrecute.

Aceştia, însă, au uitat că o simplă analiză vectorială pe computer a fotografiilor oferite de puternicii sateliţi ruşi de spionaj ar fi descoperit cu uşurinţă cum un grup de oameni se îndreaptă către un singur punct...

Cabala, de asemenea, se străduieşte să se infiltreze şi în alte ţări BRICS ; astfel, tot ei sunt şi în spatele drasticului „Război al cash-ului” din India.


Cea mai periculoasă, dintre toate acestea, este strategia lui Kissinger de a alia SUA cu Rusia împotriva Chinei, prin intermediul lui Trump, în încercarea de a rupe, astfel, Alianţa Estică.



Într-o perspectivă mai luminoasă : chinezii au anunţat că au reuşit să iniţieze testarea celebrului prototip EmDrive, în Staţia lor Spaţială.


Dezvăluirea Treptată continuă, iar ideea mineritului pe asteroizi pătrunde în mass-media oficială.



Pentru cei care ar dori să se implice într-un mod mai direct în Eliberarea Planetară, iată un foarte bun exemplu al modului în care poate funcţiona un GRUP de ELIBERARE (cu un scurt interviu al lui Cobra, ca bonus).

Cei care se simt ghidaţi pot ajuta la hrănirea persoanelor din Malawi, prin donaţii generoase (pe partea dreaptă a paginii, puţin sub partea de sus).

Situaţia din Malawi şi din multe alte locuri din Africa este departe de a fi perfectă, însă Lumina va ajunge şi acolo, de asemenea.


Victoria Luminii !




Un comentariu:

  1. Programul Secret Spatial si cele 40 de natiuni extraterestre de pe Luna, se pare ca au pana la urma cel mai mare control al intregului joc planetar. Asteptam dezvaluirea reala tuturor acestor programe spatiale, cine se afla in spatelel lor si interesele pe care le-au purtat. Neintelegand adevarata istorie care deja s-a intamplat, cum sa intelegem prezentul. Cine l-a contactat pe Hitler din natiunile ce traiesc pe luna, cine i-a contactat pe americani, cine pe rusi, ce tehnologii au fost date la schimb si pentru ce?

    RăspundețiȘtergere