duminică, 29 ianuarie 2017

IlliaEm prin Suzanne LIE : CĂLĂTORIE către (MARELE) SOARE CENTRAL (3 octombrie 2014).



IlliaEm
prin Suzanne LIE

CĂLĂTORIE
către
(MARELE)
SOARE  CENTRAL

(Traducere : Monica POKA)

– 3 octombrie 2014 –





Nota MarYan :

Iată, dragi prieteni, un „mesaj” care, deja, îmi este foarte drag şi pe care-l simt într-un mod cu adevărat impresionant !

Acest mesaj, care face parte dintr-o serie de 3 mesaje care au legătură cu FLACĂRA VIOLET(Ă) de care tocmai am amintit acum câteva zile, mi se pare unul dintre cele mai „interesante” de până acum, acesta reprezentând o adevărată CĂLĂTORIE Interioară, extrem de complexă şi intensă (efectuată, iată, acum aproape 10 ani), ghidată fiind de către această fabuloasă Fiinţă-Elohin, IlliaEM...

...Care ne introduce, odată cu ghidarea „mesagerului” (Suzanne Lie), către dimensiuni mai puţin „bătătorite” cu Piciorul Minţii, de către marea majoritate a umanilor, respectiv în zona (Marelui) Soare Central al Sistemului Stelar al Pleiadelor, adică ALCYONE (cât despre imaginea de „Mare Soare Central”, detalii le veţi găsi în Nota Personală din paragraful corespunzător).

Ceea ce doresc să mai adaug este recomandarea de a vă relaxa, pentru a intra cât mai profund în Rezonanţă cu imaginile şi Meditaţiile oferite prin acest Mesaj-Călătorie efectuat în Corpul de Lumină MerKaBa(h) !

Şi chiar dacă veţi simţi nevoia unor „pauze” (de lectură), nu-i bai, căci, ca şi în cazul nostru, energiile – din acele zone inter-stelare şi multi-dimensionale, receptate şi abordate prin Rezonanţa Atenţiei Acordate – par a fi atât de intense şi puternice, încât pot solicita un Timp pentru adaptare şi asimilare...

Aşadar, succes la studiul şi în-corp-orarea energiilor transmise prin acest mesaj (dintr-o Serie care va continua, în scurt timp) ! :






(Acest mesaj a fost recepționat cândva, în anul 1997.)


Eu, IlliaEm, rezonez la dimensiunea a 8-a, până la a 10-a,

Pentru ca tu să mă poți percepe, eu îmi cobor cu multă iubire esența până la cea mai înaltă vibrație pe care tu o poți accesa, în mod conștient, în acest moment din timpul tău Pământesc.

Pe măsură ce tu integrezi din ce în ce mai mult din SINELE tale de tip 5D, vei fi capabilă ca, în mod conștient, să comunici cu Ființe din dimensiuni din ce în ce mai înalte.


Alătură-te mie, acum, căci te voi lua să comunici cu SINELE tău care se află în MARELE SOARE CENTRAL.

Lasă-te pe seama mea, acum, draga mea, în timp ce noi călătorim către Marele Soare Central. Simte-te în totalitate înconjurată de vibrația ta 5D, astfel încât să poți face această călătorie în timp ce îți menții și conștiința ta Pământească.

Acum, tu eşti pe cale să-ţi activezi MER-KA-BA personală.

Această Merkaba te-a așteptat de-a lungul întregii tale încarnări, timp în care tu i-ai simțit prezența.

Din nefericire, negativitatea celei de-a 3-a dimensiuni te-ar fi putut face să interpretezi acea Prezență drept singurătate și depresie, în loc de Speranță și ReUniune.

Ai dorit să te întorci ACASĂ, dar nu știai unde, sau măcar ce era ACASĂ.

Cu toate acestea, tu ești în stare acum să recunoști chemarea lui ACASĂ, ca un Far – un Far de întoarcere Acasă, care să vă permită să vă treziți și să vă amintiți cine sunteți.

Merkaba ta este acea parte din tine care a rămas trează, chiar dacă restul din tine a adormit.




Acum draga mea, priveşte-ți Merkaba personală în fața ta !

Ea este formată din două tetraedre, conectate între ele prin cele două baze care se suprapun.

Punctul de polaritate Masculină este tetraedrul de sus care este orientat către Marele Soare Central.

Punctul de polaritate Feminină este tetraedrul de jos, care este orientat către draga de Lady Gaia, Pământul.

În timp ce îți simți Sinele 5D în jurul tău, poți să îmi vezi și să îmi simți Esența ghidându-te către MerKaBa ta, care este violet, roz şi albastră.

Pe măsură ce ajungi în Merkaba ta, îți dai seama că aceasta a fost în tine tot timpul, pentru că ea face parte din tine și tu faci parte din ea.

Nu ai nevoie de o ușă, pentru că tu intri în această Merkaba din Centrul Ființei tale.

În timp ce te miști prin Merkaba ta, ca să-i găsești Centrul, te simți învăluită de o frumoasă culoare acva-marin care te calmează și îți permite să-ţi aminteşti fiecare încarnare pe care ai trăit-o în cea de-a 3-a dimensiune.




Din interiorul Merkabei tale, tu poți să fuzionezi cu toate fragmentele SINELUI tău Total.

Simte lecția pe care fiecare viață ți-a adus-o și acordă-ți un moment, pentru a le vindeca cu Puterea Iubirii tale.

În timp ce tu călătorești în tine, prin toată Familia Pământească a SINELUI tău, îmbrăţişeaz-o pe fiecare în parte.

Trimite un val de Iubire Necondiționată și de Iertare Necondiționată, către fiecare dintre încarnările pe care le-ai avut și le vei avea pe iubita Terra.

Imaginează-ți TOATE Realitățile tale 3D gravitând în jurul tău.

În fiecare dintre aceste Realități, tu ai răspuns de o anumită Zonă a Pământului în faţa Lady-ei Gaia.

În fiecare încarnare, te-ai oferit în mod voluntar ca să iubești o anumită parte a Marii Mame, în starea Sa cea mai pură.

Acest proces este similar cu cel de a răspunde de o bucată de drum, sau de o grădină de lângă drum.

Din interiorul Merkabei tale, tu poți vedea că acolo sunt mai mulți marcatori care indică modul în care munca ta mai înalt dimensională a ajuns să fie împământată pe Pământ.

Poți să conștientizezi şi Realitățile în care nu ai fost în stare să-ți amintești și să-ți îndeplinești Angajamentul pe care ți l-ai luat față de Planetă.

Acordă-ți un moment în care să Iubești Necondiționat şi acele Realități, precum și pe acel „Tu” care ai fost, în acel Timp/Spațiu.




Acum este timpul ca Merkaba ta să decoleze...

Experimentează senzația de accelerare, deși în exact același timp, acolo este o stare de liniște totală.

Simte cum „celelalte vieți” ale tale sunt, acum, în tine și cum împărtășești cu ele fiorul acestei Călătorii.

Fii conștientă de modul în care aceste alte părți, ale tale și ale Mamei, se bucură de Călătoria lor de întoarcere !

Prima dată îți ridici vibrația dincolo de cea a Timpului și Spațiului, devenind un Corp de Lumină 5D.

Cu toate acestea, tu ești un hibrid, parțial uman și parțial Spirit. Rămâi în legătură conștientă cu Sinele tău Fizic, pentru a-ți împământa Călătoria în fizic.

Stai în Centrul Merkabei tale, înțelegând cum toate celelalte Realități 3D ale tale sunt, acum, în tine.

Simte Unitatea...

Merkaba ta pare a fi goală, cu excepția ta însuţi/însăţi, însă tu poți simți Conștiința a Tot Ceea Ce Există – în interiorul tău, pe tine, în jurul tău și prin tine.

Fă o respirație lungă, lentă. Simți cum respiri – în mod diferit – în interiorul Merkabei tale ?...

Această Respirație este diferită, pentru că tu nu mai respiri oxigen : Respiri Lumină !

La început, respiri Lumina dintr-un spectru mai jos, de o nuanță roșiatică.

Apoi, după ce te obișnuiești cu vibrația crescută, culorile Luminii urcă în spectru, pe măsură ce respirația ta devine mai calmă și inspiri portocaliu... apoi galben... apoi verde... și în cele din urmă, albastru...

Când ajungi la Vibrația Violet, respirația ta este atât de calmă și de lentă, încât se pare că tu respiri nu numai cu plămânii, ci cu fiecare moleculă a formei tale.

Forma ta este diferită, deoarece este o Formă de Lumină – tu eşti în ÎNTREGIME Corp de Lumină !

Ești o Rază de Lumină în Centrul Merkabei tale, umplute cu Lumină VIOLETĂ.


Tu EŞTI Lumina VIOLET !

Tu EŞTI MerKaBa(h) !

Tu EŞTI Călătoria către MARELE SOARE CENTRAL !




Pe ecranul de vizualizare din fața ta, vezi lumina strălucitoare a Marelui Soare Central.

APELUL a sunat pentru cei care vor lua aminte să-și activeze Merkaba și să realizeze Călătoria de întoarcere în Marele Soare Central.

Sunt mii și mii de Merkabe care au început această Călătorie...

Poate că ai auzit că Marele Soare Central este Steaua Alfa, ALCYONE, din Sistemul stelar al Pleiadelor.

Chiar vi s-a spus că Soarele vostru este cea de-a opta stea din Pleiade.

Poți să-ți întrebi SINELE dacă acest lucru este corect !...

(Nota MarYan :

De fapt, ALCYONE este SOARELE CENTRAL al acestei Zone Galactice din Braţul ORIONIC, în care se găseşte şi Sistemul nostru Solar cu Soarele RA – cel care, împreună cu toate Planetele sale, deci şi cu Pământul, pare-se că, într-adevăr, se roteşte în jurul Stelei Alcyone din Sistemul Pleiadelor, ca a 8-a Stea a acestuia – din multele sute de stele masive şi tinere, prezente în acest Sistem.

Şi, ca altă paranteză : Soarele nostru nu se roteşte singur în jurul lui Alcyone, ci s-ar părea că face tandem cu o altă Stea, SIRIUS A ! – aspecte şi detalii, inclusiv de Mecanică Cerească, pe care le vom prezenta, sperăm, când va sosi Momentul la Subiectul-Categoria corespunzătoare de pe blog.

Din această perspectivă, „Marele Soare Central”, aşa cum este folosită această sintagmă în prezentul lui 2017, se referă la Soarele Central din Centrul Galaxiei noastre Calea Lactee – cea care are exact în Centrul ei acea uriaşă Gaură Neagră, lângă care se găseşte Marele Soare Central al Galaxiei, alături de alte sute de QUASARI...

Însă, în anii 1997, când aceste aspecte nu prea erau cunoscute, iar Fondatorii încă nu-şi „livraseră” Mesajul lor, „Marele Soare Central”, de „deasupra” Soarelui nostru Ra, era văzut ca fiind Alcyone...)




Ca răspuns, te rog să intri în SINELE tău, pentru că numai cele mai profunde amintiri ale sufletului tău pot înțelege această PoVeste...

Atunci când noi, cei de vibrații mai înalte, comunicăm cu „Cei împământaţi”, trebuie să accesăm Sistemul Limbajului care este stocat în mințile lor mai înalte, pentru ca şi conștiința lor fizică să poată înțelege mesajul nostru.

Comunicarea cu un Elohim, așa ca mine, este instantanee și cuprinde un înțeles care este dincolo de cuvintele umane.

Prin urmare, în scopul ca aceia dintre noi care se află în dimensiunea a 3-a să poată îm-pământa mesajul nostru în Inima lui Gaia, ei trebuie ca mai întâi să traducă comunicările noastre în Sistemul limbajului din mediul lor.

Dă-mi voie, te rog, să-ți arăt imagini mentale pentru explicația mea, astfel încât să poți traduce aceste imagini vizuale în limbajul tău uman.

Pe măsură ce comunicați din ce în ce mai mult cu SINELE voastre mai înalte, veți deveni experți în acest proces de traducere.

Pentru prima imagine din povestea noastră, vezi în fața ta o frumoasă stea strălucitoare, având în jurul ei alte șapte stele.

Tu ești cea de-a opta stea și tânjești să te alături celorlalte. Există o profundă legătură emoțională cu aceste Stele.

Această legătură emoțională îți trezește dorința de a te juca cu ele, de a deveni una cu ele și de a te elibera de limitările Timpului și Spațiului, astfel încât să te poți alătura din nou unei părți străvechi a Ființei tale.

Permite-i acum acestei imagini să se estompeze în mintea ta. Vezi în fața ta un imens Vârtej de Lumină, atât de puternic, încât de-abia poți să-l vezi.

Ştii doar că acolo este o senzație de învârtire și că ești conectată cu mine, IlliaEm, în timp ce intrăm în vârtej.

În interiorul Vârtejului nu avem formă și suntem liberi de conștiința individualității.

Suntem pete cosmice în interiorul unui Vârtej rotitor de Lumină. Suntem foarte bătrâni/străvechi.

De fapt, noi suntem unul dintre primele segmente de Lumină care vor fi aruncate în frecvențele mai joase ale realității, pentru a experimenta o Realitate 3D.

Noi suntem Ființele de Lumină, care sunt o parte a UNICULUI, exprimându-se pe ele însele ca un micro-cosmos în Marele Macro-Cosmos.

În micro-cosmosul nostru există o rezonanță care reduce vibrația luminii noastre, astfel încât aceasta să poată aduna materie. Cu toate acestea, nucleul acestui micro-cosmos își menține vibrația sa adevărată.

Treptat, vom începe să simțim o densitate, ceea ce este o experiență cu totul nouă.

Această densitate este componenta de început a unui Continuum Timp/Spațiu.

Acest concept de Timp și Spațiu este ceea ce declanşează experiența noastră de separare și limitare.

Pe măsură ce creștem în acea experimentare a „Timpului”, anumite părți ale Sinelor noastre găsesc un „Spațiu” specific, cu care noi rezonăm.

Rezonanța noastră de Grup este încă în Unitate, dar există armonii, șapte dintre ele, care încep să adune forme separate, în timp ce rămân conectate la Grup.

Cu toate acestea, există o armonie, a opta, care nu va rămâne conectată cu cele șapte. Noi, cei din al optulea grup, care va deveni Pământul, rezonăm la un Spațiu mult, mult depărtat de al celorlalți.

Totuşi, noi ne amintim întotdeauna de şapte și începem să ne structurăm experiența pe acea amintire – șapte raze de lumină, șapte tonuri ale sunetului, șapte zile și șapte nopți.

Dar, noi suntem al optulea. Suntem diferiți, dar în același timp suntem la fel. Noi am ales să experimentăm marea diversitate a celei de-a 3-a dimensiuni.

Noi adunăm în jurul nostru tot ceea ce este diferit din propria noastră Galaxie, precum și din alte Galaxii.

Într-o Zi Cosmică, ne vom întoarce la sursa noastră. Când vom fi învățat lecția 3D a Unității în Diversitate, ne vom întoarce și ne vom reuni în mod conștient cu vibrațiile mai înalte care sunt rezonanța noastră primară.




TU ești pregătită să începi, Acum, acea ReUniune ?

Începe prin a-ți aminti de Merkaba care te înconjoară.

Vezi emanațiile luminii violet, roz și albastru. Ascultă tonurile care sunt expresia fiecărei culori de lumină. Imaginează-ți că poți percepe culorile care sunt mai sus de violet și că poți auzi tonurile care sunt corelate cu acea Lumină.

În interiorul Merkabei tale, tu trăiești într-o Lumină strălucitoare, de culoare acva-marin. Cea mai înaltă octavă a acestui acva-marin are o strălucire spumoasă, argintie.

Uită-te din nou la violet, roz și albastru. Vezi cum se schimbă culorile, pe măsură ce frecvența Luminii crește ? Poți vedea licăririle argintii ?

Ascultă cu atenție tonurile și vezi cum ele se schimbă, atunci când frecvența lor urcă mai sus de gama auzului uman.

În timp ce urmezi frecvența în creștere a fiecărei culori și ton, ele îți oferă o Cale, pe care tu o poți urma. Este o Cale de Lumină și Sunet.

Merkaba ta călătorește pe această Cale, până în miezul Marelui Soare Central. Da, în INTERIORUL Soarelui a ales Conștiința să sălășluiască...

Din miezul Soarelui Central, fiecare formă de viață poate ajuta la radiația Soarelui, fără a fi expusă la emanațiile sale.

Emanația acestor Raze este cea care va fi combustibilul pentru Călătoria ta de întoarcere.

Din interiorul Merkabei tale, vezi culorile radioase ale Soarelui în jurul tău și ascultă Muzica Sferelor.

Relaxează-te acum și eliberează toate gândurile și sentimentele legate de lumea ta 3D.

În același timp, menține o Conștientizare activă a Prezenței sale, astfel încât conștiința ta fizică să ne poată însoți în aventura noastră.

Amintește-ți, nu trebuie să-ți părăsești Sinele Fizic. Mai degrabă, trebuie să-l folosești ca și punct de împământare, ca și rampă de lansare pentru Călătoriile inter-dimensionale ale Merkabei tale.




ACUM, suntem îm apropierea Marelui Soare Central, Alcyone.

După cum vezi prin ecranul de vizualizare al Merkabei tale, tu vezi Marele Soare Central și multe alte Merkabe așteptând, așa ca și tine.

Simte esența Mamei, Lady Gaia, pentru că și Ea este aici.

Suntem pregătiți cu toții să intrăm în miezul Marelui Soare Central.

Îți aduci aminte cum, cu mult-mult timp în urmă, în Acum, noi toți ne-am desprins de Sursă, pentru a ne găsi „Timpulși „Locul, în lumile mai joase ?...

Acum, noi ne-am întors și suntem foarte mult expansionați, de către experiențele noastre.

Da, draga mea împământată, simte acea Expansiune în Conștiința noastră...

Simte cum inima noastră radiază la Rezonanța Armonică a Marelui Soare Central.

Această Rezonanță ne expansionează radianța noastră personală, care ACUM este trans-personală.

Am devenit un „CÂMP UNIFICAT de LUMINĂ” !

Împreună, noi respirăm din centrul Chakrei Inimilor noastre (a 4-a), care s-a expansionat pentru a cuprinde Chakra Gâtului (a 5-a) și Chakra Plexului Solar (a 3-a).

Fă o lungă Respirație de Lumină și simte cum Chakra Inimii tale se expansionează și mai mult.

Acum, ea cuprinde Chakra celui de-al treilea Ochi (a 6-a) și pe cea Sacrală (a 2-a).

Cu o altă Respirație de Lumină, Chakra Inimii tale se expansionează în continuare și cuprinde și Chakra Coroană (a 7-a) și Chakra Rădăcină (1-a), într-un Câmp Unificat de Lumină.




Ești un CORP de LUMINĂ ce trăiește într-un CÂMP VIU de LUMINĂ, care Respiră !


Observă cum Lumina ta este o componentă a Luminii a Tot Ceea Ce Există.
Ascultă cum Tonul tău personal este o componentă a Muzicii Sferelor.
Tu Rezonezi cu Veșnicul-Prezent AICI și ACUM !
Merkaba ta nu mai are o formă, şi nici tu...
Te-ai întors la Conștiința Pură.

Ești o fărâmă de Lumină, un micro-cosmos al Macro-Cosmosului.

Treptat, acum, te întorci la o formă, la forma mea, forma unui Elohim.

Simte-mă pe mine, IlliaEm, împrejurul tău.
Simte-mi Aripile de Lumină, în timp ce ele te îmbrățișează.
Simte mișcarea aripilor mele – aripilor noastre.
Simte ușurința corpului meu – corpului nostru.


Treci prin comunitatea Marelui Soare Central și vezi multele forme pe care Corpurile de Lumină, aflate în vizită, doresc să le poarte.

Fiecare Ființă și-a ales forma. Observă Esența de Lumină conținută de fiecare „corp”.

Fii conștientă de felul în care Noi Toți Suntem în Unitate... şi, în același timp, îți simți Sinele Împământat, care-ți poartă Lumina în Planul Fizic al Pământului.

Pe măsură ce te conectezi cu acea expresie a SINELUI tău, începi să te obișnuiești cu Noul tău Corp Multi-dimensional.

Expansionează-l mai departe, în Sinele tău Posibil 6D, apoi în (Supra)Sufletul tău 7D.




Permite Tuturor REALITĂŢILOR tale PARALELE să intre în Multi-Dimensionalitatea ta :

- Ești un ANTARIAN care caută să-și recâștige deplina conștientizare a Sinelui tău 7D.

- Ești pe ORION și te simți ca o şopârlă. Pielea ta este aspră și limba ta este subțire și lungă. Mintea ta dorește să cucerească și să posede. Iubește acea parte din tine. Aceasta este doar o experiență.

- Ești o Ființă în GALAXIA TRIUNGHIULUI și ai trei inimi, trei mâini și trei picioare. Mintea ta funcționează doar în forme geometrice și simboluri și sunt multe părți din tine însuți, în tine. Tu ești un Grup de Trei.

- Acum, adu-ți aminte de PĂMÂNT. Ești o frunză care tocmai a căzut pe solul pădurii. Tu eşti Soarele care răsare. Ești un pârâu și un râu vuitor. Ești un prundiș și un munte, o floare și un copac...


Tu ești toate acestea și încă și mai mult...

Tu ești TOTUL și TOTUL este Tu, pentru că tu ești pe ALCYONE, Marele Soare Central.

Ia-ți amintirile a TOT ceea ce tu ai trăit și urmează-l pe Ghidul tău Pleiadian, MYTRIA, care te va conduce în TEMPLUL VIOLET al TRANS-MUTĂRII...



prin

2 comentarii:

  1. MerKaBa poate fi activată şi cu ajutorul metodei lui Drunvalo Melchizedek prezentată
    în cartea "Floarea Vieţii".
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă Florentyin,
    Metoda prezentată de Drunvalo în "Floarea Vieţii", pentru activarea Merkaba, este una MENTALĂ - după cum recunoştea şi acesta, în cărţile sale ulterioare.
    Ideea este Simplă : este suficientă INTENŢIA izvorâtă din INIMĂ (şi nu o programare mentală)...
    MarYan, cu drag.

    RăspundețiȘtergere