sâmbătă, 18 februarie 2017

COBRA : ACTUALIZARE a SITUAŢIEI PLANETARE (12 februarie 2017).




ACTUALIZARE
a
SITUAŢIEI
PLANETARE

12 februarie 2017





Nota MarYan (cu precizări în privinţa aşa-zisei „meditaţii”, „propusă” de către Corey GOODE şi David WILCOCK, pentru 18 februarie 2017) :

Importante informaţii au fost eliberate în ultimele zile, de către mai multe cunoscute Surse de informare, implicate în acest Proces Cosmic de Eliberare Planetară...

Sau, cel puţin, aşa se crede !...

Această Actualizare Planetară a lui Cobra pare a fi foarte importantă, mai ales din perspectiva noastră, care de mai bine de o jumătate de an am tot afirmat că Forţele Luminii au făcut progrese importante în interiorul Sistemului Solar.

Ca exemplu, încă din Octombrie 2015, noi „vedeam” că doar 10% din Forţele Întunecate mai erau prezente în Sistemul nostru Solar, în timp ce restul Spaţiului era deja curăţit de către Forţele Luminii.

Iată că, Acum, şi Cobra ajunge să „actualizeze” informaţiile – mai ales când Nivelul de Conştiinţă al Mamei Pământ a atins, în fine, acea Linie mult-aşteptată... şi când Frecvenţa Schumann (medie) a Pământului deja depăşeşte 14,80 Hz, ceea ce „sună foarte bine” pentru noi toţi !

În ceea ce priveşte „Voalul”, conexat cu Anomalia Plasmatică a Entităţii Yaldabaoth, noi ne menţinem afirmaţia că acesta nu mai există, în forma sa iniţial cunoscută, încă din Aprilie 2015; acum, acesta este reprezentat doar prin „fâşii” din ceea ce a fost cândva – pe care Cobra le vede ca fiind co-relate cu „capul” Anomaliei Plasmatice a Entităţii Yaldabaoth.

Pentru că avem afirmaţii şi mai interesante de făcut, acum nu mai insistăm pe aceste imagini, ci doar punctăm rapid faptul că afirmaţiile lui Cobra, referitoare la Frecvenţele de bază ale Voalului, de 11,76 Hz şi 15,68 Hz par a fi reale, însă situaţia pare a fi mai complexă decât „la prima vedere” : exact ca şi în cazul Frecvenţei de Rezonanţă Schumann, unde avem un mix de Frecvenţe principale (cel puţin cinci la număr), şi în acest caz avem mai multe Frecvenţe de bază ale (ceea ce a mai rămas din) VOAL, astfel că cele 2 frecvenţe expuse de Cobra, par a corespunde unei Realităţi ce face parte dintr-o Bandă mai largă de frecvenţe, în care se situează şi undele cerebrale, atât cele de tip alfa, cât şi beta...




Acum, în altă ordine de idei, pentru că acum este deja 18 februarie 2017, folosim acest prilej de a puncta rapid şi mesajul foarte „interesant” ce ar fi fost expus de către alţi doi foarte cunoscuţi „dezvăluitori” a ceea ce se petrece „în Spatele Scenei”, respectiv Corey GOODE şi David WILCOCK, care ar fi făcut nişte afirmaţii „explozive”, într-un „articol” de pe un site la fel de „interesant”, denumit în franceză „Noua Ordine Mondială” („Le Nouvel Ordre Mondial!), care este tradus şi prezentat pe blogului amicului Marius, pe „burebista2012”.

Evident că nu aş fi intrat în acest subiect dacă manipularea din acel articol, de pe acel simpatic site, nu ar fi atât de grosolană ! : după ce este citat David Wilcock, de pe contul său de Facebook, din 28 ianuarie 2017 (în privinţa atacului de cord al lui Corey Goode, din 27 ianuarie 2017), mai departe apar câteva afirmaţii atribuite direct lui David Wilcock şi mai ales lui Corey Goode, pe care nu am reuşit să le găsesc, sub nicio formă, nici pe site-ul lui David, nici pe cel al Corey.

Şi, deşi „mesajul” primit din „Sursă interioară” mi-a transmis foarte clar situaţia, am aşteptat pentru a primi şi o altă opinie avizată (radiestezică), pentru a avea mai multe confirmări cât se poate de clare ale faptului că acel „mesaj” (articol) este, pur şi simplu, o manipulare ordinară (că doar nu degeaba acel site este numit, în mod tematic, „Noua Ordine Mondială”), care ar avea la bază interesele de a stimula şi amplifica FRICA din oameni, ca Hrană de bază pentru „cei coloraţi” – reptiloizi şi alte form(ul)e.

Însă PoVestea este şi mai complexă : dacă aţi citit deja seria de articole expuse – culmea ! – tot pe blocul amicului Marius Sumedrea, despre INTELIGENŢA ARTIFICIALĂ, nu cred că este nevoie de o mare intuiţie şi o super-inteligenţă (umană!) pentru a Simţi că acest mesaj are un Sens foarte clar (deloc către Lumină), atunci când această „Meditaţie” propusă, pentru azi, 18 februarie 2017, musai trebuie făcută prin lipirea palmei de monitorul computerului sau display-ul laptop-ului !...

Măi să fie, chiar aşa să funcţioneze, mai nou, „Meditaţiile în Lumină”, lipindu-te cu mâna (ca Marca de scrisoare) de monitor ?...

În fapt, aceasta ar putea reprezenta o foarte eficientă monitor-izare de către cei interesaţi – că doar şi majoritatea TV-urilor, prin formatul lor de „Smart TV” au devenit adevărate monitoare de computer, care transmit sunete şi imagini „live” (adică „în direct”, din casă), tot ceea ce au nevoie să ştie cei interesaţi !...

Însă, pentru cei care au înţeles cu adevărat mesajul transmis în Seria de articole ale lui Corey Goode şi David Wilcock, despre Inteligenţa Artificială, au putut SIMŢI în mod limpede cum această Inteligenţă Artificială – care, venită dintr-un alt UNIVERS, îi controlează până şi pe temuţii draconieni – se pregăteşte intens ca să preia controlul Planetei (sau cel puţin aşa intenţionează), printr-o Reţea  de Tehnologie Informatică, aflată în construcţie (evident, de către Cabală, în locaţii speciale), de tip SkyNet, precum într-un film din seria „Terminator”, şi care ar avea „la degetul mic” întregul Internet, după cum afirmă Corey, în acele mesaje de-a dreptul tulburătoare...

Astfel că, punând „cap la cap” toate acestea, întrebarea directă ar putea fi aceasta : „Al cui interes serveşte această poziţionare a palmei pe monitorul computerului conectat la Internet, pentru zisa Meditaţie” ?

Oare CUI foloseşte, în Realitate ? Cumva, o Realitate de tip MATRIX ?...

Aşadar, mare atenţie la Joaca de-a Meditaţia : mai bine „suflaţi şi în iaurt” decât să „vă aruncaţi” la prima meditaţie sugerată, propusă pe site-uri „interesante” şi în numele cuiva cunoscut şi credibil!, „pentru Binele Planetar”...

Cu adevărat, în prezentul lui 2017 – în care, bine zice Cobra, atacurile cu arme scalare asupra Lucrătorilor cu Lumina sunt mai furioase şi mai intense decât oricând ! – nevoia de acelaşi solicitat DISCERNĂMÂNT este de-a dreptul uriaşă.

De aceea este vital ca, în prezent, să ne folosim filtrul Inimii cu maximă intensitate, pentru a Simţi calitatea mesajelor şi a diferitelor informări „aruncate pe Piaţa Informaţională” – atât cea românească, cât şi cea internaţională.

În rest, înainte de a da drumul Actualizării lui Cobra, doar să mai punctăm faptul că Meditaţia pentru Portalul CONGOLEZ, propusă tot de acesta, cu ocazia ECLIPSEI de SOARE din 26 februarie 2017 (Momentul de Lună Nouă), ora 16.55, ora României – şi asupra căreia vom mai reveni, până la acel moment – este o bună ocazie de A ne Uni Energiile ca, focusate şi amplificate de „Lentila Eclipsei”, acestea să ajute, precum LASER-ul (Lumina Amplificată prin Stimularea Emisiei de Radiaţii), la echi-librarea, în deplină Armonie, a Balanţei Planetare a Luminii ! :






Curățirea Grupului CHIMERA continuă.

În ultima vreme a apărut o îmbunătăţire semnificativă a situaţiei din Sistemul nostru Solar.

Forţele Luminii au reuşit să îndepărteze mare parte din Anomalia Plasmatică din Sistemul Solar şi dincolo de acesta ; marea majoritate a Bombelor Plasmatice de tip Toplet şi cea mai mare parte a Anomaliei Plasmatice rămase, se găsesc, în prezent, aproape de Pământ, în interiorul a 3 Raze Planetare (faţă de Centrul Pământului).


Aceasta este zona „Capului” entităţii Plasmatice Yaldabaoth şi zona Anomaliei Cuantice ce menţine Carantina Pământului.


Marginea acestui Câmp al Anomaliei Plasmatice este descris ca fiind un Scut de Plasmă, în acest articol.


Gruparea Chimera menţine în poziţie această Anomalie Plasmatică, cu ajutorul unui Câmp Scalar având cele mai ample Frecvenţe de Rezonanţă la valori de 11,76 Hz (corespund undelor alfa cerebrale) şi 15,68 Hz (corespund undelor beta cerebrale).

Aceste două frecvenţe reprezintă Frecvenţele de Bază ale VOAL-ului.

Aveţi posibilitatea de a contracara unele dintre efectele nocive ale Câmpului Scalar al Vălului prin Tonuri Bi-aurale de aceleaşi frecvenţe (de 11,7 Hz – aici şi aici – şi, respectiv, de 15,7 Hz) !


Aşa-numitele „tentacule” ale Entităţii Yaldabaoth nu sunt cu adevărat tentacule, ci Filamente de Plasmă, care sunt într-o continuă schimbare a formei şi care nu sunt îndepărtate „unul câte unul”, ci se dizolvă treptat (în întregul său), pe măsură ce Lumina progresează.

Trebuie să înţelegeţi că entitatea Yaldabaoth este un Parazit care se hrăneşte cu Plasmă Solară normală ce este emisă continuu de către Soarele nostru şi care este distribuită în întregul Sistem Solar de către Vântul Solar :



Densitatea filamentelor Anomaliei Plasmatice ale entităţii Yaldabaoth, împreună cu Bombele Plasmatice de tip Toplet, de pe cuprinsul întregului Sistem Solar, sunt acum într-o scădere rapidă, până la punctul de a fi dizolvată complet ; practic, în prezent, a mai rămas doar un „Cap” al entităţii Yaldabaoth...

Acest „CAPeste alcătuit din mai multe straturi ale Anomaliei Plasmatice, care au fost poziţionate la Suprafaţa Planetei în ultimii 26.000 de ani.


Cea mai mare parte a acestui Sistem Solar, de dincolo de orbita Pământ-Lună, este acum în mâinile Forţelor Luminii şi a flotelor lor.

În acelaşi timp, Bătălia pentru Reţeaua Energetică apropiată de Suprafaţa Planetei este în plină desfăşurare, iar aceasta implică, din păcate, şi atacuri brutale cu Arme Scalare asupra elementelor-cheie ale Lucrătorilor în Lumină şi ai Luptătorilor Luminii.

În cazul în care este eliminat Capul entităţii Yaldabaoth, cu Bombele sale Pasmatice Toplet, evenimentele se vor accelera, într-un mod exponenţial, către Evenimentul principal („Breakthrough”).




Între timp, la Suprafaţa Planetei, Forţele din spatele Preşedintelui Trump se consolidează.

În primul rând, există Erik Prince, consilier secret al lui Donald Trump, care are în spatele său Ordinul Suveran Militar al Cavalerilor de Malta (OSMM).

Acest Ordin de Malta este controlat de către Iezuiţi.

Forţele principale care controlează în mod direct OSMM sunt vechi familii europene ale Nobilimii Negre Archonice, cum ar fi Pallavicini şi Ortolani, sau fostul Rege Juan Carlos al Spaniei.

Cea de-a doua Forţă din spatele lui Trump este Goldman Sachs.

Iezuiţii îl folosesc pe Trump ca pe un instrument de polarizare a populaţiei SUA în „stângişti” şi „de dreapta”, pentru a crea un conflict naţional, în mod artificial.

Este inutil să mai spun că ei nu vor avea succes...




Pe măsură ce ne apropiem de Eveniment, este foarte important să re-vitalizăm GrupurilePrepare for Change” („Pregătiţi pentru Schimbare”), de pe întreaga Planetă.

Aici găsiţi excelente Linii de Ghidare de la Grupul din CehiaPrepare for Change”, pentru Crearea şi extinderea propriului tău Grup.

De asemenea, sunteţi bine-veniţi ca să vă alăturaţi la o nouă Conferinţă a Ascensiunii, ce va avea loc la Taipei, Taiwan, pe 11-12 martie 2017.

Multe informaţii noi, despre Procesul Ascensiunii, vor fi eliberate acolo, pentru că Timpul a Sosit...


Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. NAMASTE DOMNULE MARIAN ! SÎNT LA ZI CU TOATE NFORMAŢIILE APROAPE ZILNICE ALE Dvs. DAR NU ŞTIM NIMIC SAU APROAPE NIMIC DESPRE PRECONIZATA ÎNTÎLNIR A ÎNTUNECAŢILOR DIN GERMANIA . SIGUR NU SE ÎNTÎLNESC ÎNTÎMPLĂTOR ACOLO ŞI MAI ALES ACUM .

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Marian! O postare interesantă, ca de obicei, dar bănuind că un adevăr poate fi un semiAdevăr în alt context, cu voia ta voi lăsa câteva linkuri ce sunt o completare a unei părți din această postare. Consider că folosirea unor medii precum o Salcie de apartament, un Nuc, Alun, ... sau chiar Banzai, ca elemente din Natură și Univers, pentru a face poanta mai glumeață, pot fi utile în diferite momente, când este necesar. Cu speranța că vă poate fi util diferitele aspecte ale acestui comentariu, închei dorindu-vă menținere sănătății, Solteris & Namaste. Iată linkurile:
    http://realitateposibila.blogspot.com.es/2016/12/mentinerea-realitatii-de-baza-permeabila.html +
    http://realitateposibila.blogspot.com.es/2016/12/intrebari-si-raspunsuri-cine-este-corey.html +
    http://realitateposibila.blogspot.com.es/2016/12/despre-diferite-programe-spatiale.html +
    http://realitateposibila.blogspot.com.es/2017/01/dezvaluirea-cosmica-episod-special.html .

    RăspundețiȘtergere