vineri, 17 februarie 2017

HATHORII prin Tom KENYON : Intensificarea NODURILOR de HAOS şi Dezmembrarea REALITĂŢII 3D (14 octombrie 2014).



prin Tom KENYON

Intensificarea
şi
Dezmembrarea
REALITĂŢII 3D

– 14 octombrie 2014 –





Nota MarYan :

Pentru a înţelege cât mai în profunzime Mesajul Hathorilor, recomandăm studierea şi a celorlalte mesaje pe care le-am postat pe blog, la Subiectul-Categoria corespunzătoare, referitoare la HATHORI şi la informaţiile oferite de aceştia, transmise prin TOM KENYON :




Din cauza Accelerării Timpului și a Forțelor Cosmice ce vă depășesc cu mult capacitatea de a le controla, sunteți în mijlocul unui crescendo de Noduri Haotice care se împletesc.

În mesajele trecute, am numit inter-acțiunea evenimentelor haotice un Nod de Haos, dar, în această situație, ne referim la un fenomen mai complex – pe care-l numim NODURI DE HAOS.

În funcție de Rezonanța voastră vibratorie, intensificarea evenimentelor haotice vă va afecta în moduri unice.

Este posibil ca, aceia dintre voi care sunt sensibili la eco-sistemul acestei Planete, să simtă o amenințare extremă, pe măsură ce sunt martori la degradarea eco-sistemului și pierderea multor specii de ființe.




Pe lângă Nodul de Haos al eco-sistemului vostru, un alt Nod de Haos îl reprezintă tensiunea din comunicările inter-personale.

Aceasta este o situație foarte complexă, ce se datorează parțial schimbărilor din câmpurile magnetice de pe Planetă, făcând ca memoria de scurtă durată și secvențierea cognitivă să fie complicate în timpul schimbărilor energetice – iar aceste schimbări energetice se accelerează.

Comportamentul irațional, disperarea și sentimentele de deznădejde totală sunt în creștere. Pe măsură ce se amplifică deteriorarea eco-sistemului și a comunicărilor inter-personale, anticipăm și mai multă instabilitate socială și culturală.

Multe persoane au o senzație tot mai puternică că ceva este cumplit de greșit, care e însoțită de sentimentul că nu există nicio soluție

 În această situație, suntem de acord cu ceea ce a spus odată Albert Einstein, și anume, că „soluția la o problemă nu poate fi găsită la nivelul problemei.

Din perspectiva noastră, intensificarea Nodurilor de Haos produce Valuri mareice de Energii Haotice intense, pe care mulți dintre voi simt că sunt greu de înfruntat.

În plus, modalitățile voastre reflexe și automate de a gestiona schimbarea, sunt tot mai ineficiente.


În plan individual, dar și colectiv, ați ajuns la o răspântie de drumuri.

Unul din drumuri vă va conduce la un fel de nebunie și incapacitate de a funcționa în moduri practice.

Pentru cei care aleg acest drum, Fuga de Realitate va fi în creștere. Auto-distrugerea, atât în plan individual, cât și colectiv, se va amplifica și ea în această perioadă.

Mulți dintre voi care au o ocazie de a face Tranziția, de la realitatea tri-dimensională la alte dimensiuni, o vor folosi.




Putem spune, fără menajamente – ca să folosim o expresie de-a voastră – că intraţi într-una din cele mai dificile perioade de TRANSFORMARE PLANETARĂ.

În această Răs-cruce de drumuri, un drum duce la autodistrugere, nebunie, disperare și deznădejde, în timp ce celălalt duce la o legătură mai profundă cu natura voastră inter-dimensională sau spirituală.

Dorim să examinăm această răspântie de drumuri.

Nu e o chestiune de „ori una, ori alta”. Este posibil ca, în ciuda cunoașterii lor de sine, mulți dintre cei care se percep ca fiind transcendenți și inter-dimensionali sau spirituali să se trezească, din când în când, pe drumul care duce la nebunie și auto-distrugere.

Acest lucru se întâmplă pentru că realitatea voastră 3D oscilează, iar schimbările rapide din existența voastră 3D se accelerează într-un ritm mai rapid decât ar putea organismul biologic să gestioneze.

Dacă vreți să evitați drumul care duce la nebunie și autodistrugere, este necesar să vă ocupați de solicitările extreme la care vă este supusă natura biologică.

În termenii cei mai simpli, condiția necesară pentru a trece cu bine prin această perioadă de intensificare a Nodurilor de Haos este contactul autentic şi profund cu natura voastră inter-dimensională sau spirituală și Renașterea de Sine, ce decurge dintr-un astfel de contact.




Vă împărtășim, așadar o Meditaţie Acustică, pentru acest scop.

Aceasta nu implică geometrii complexe. Atunci când folosiți această meditație acustică, nu trebuie să faceți altceva decât să vă concentrați Atenția în tot Corpul fizic.

Tiparele acustice sunt o transmisie directă din Tărâmurile Luminii, în Limbajul biologiei voastre.

Ea este o forță de contracarare a haosului și derutei care produc stres în natura voastră biologică.

Are o durată scurtă, deoarece mulți dintre voi sunt stresați de timp.

Aveți prea multe de făcut, în prea puțin timp, din cauză că încercați să mențineți laolaltă vechea lume, pe măsură ce timpul se accelerează.

Din perspectiva noastră, tot ce vă putem spune este că menținerea vechii lumi este o „misiune imposibilă.

Eliberarea de vechea lume și de atașamentul vostru de felul în care credeți că trebuie să fiți, este o parte din ceea ce e necesar pentru a urma Calea Superioară.

Vă sugerăm să ascultați această meditație acustică cât de des doriți și, atunci când ascultați tiparele acustice, să vă focalizați atenția în realitatea fizică a ființei voastre (corpul fizic).

Pentru a folosi cu succes această meditație, tot ceea ce e necesar este să o ascultați având atenția concentrată în corpul fizic, iar structura celulară a corpului vostru va desprinde și elibera stresul și stările iluzorii de percepție, oferindu-vă o posibilitate mai mare de a urma o Cale Superioară.

Numim această meditație acustică ELEVATRON-ul, deoarece rădăcina cuvântului înseamnă „a elevași pentru că ea se referă, totodată, la natura electronică a realității voastre biologice.

Meditația acustică este o transmisie directă de energie din Tărâmurile Luminii, în Realitatea bio-electrică, bio-chimică și cuantică a corpului vostru, în scopul creșterii vitezei voastre de vibrație în conștiință.

La o analiză finală, experiența voastră personală legată de intensificarea inter-acțiunilor Nodurilor de Haos va depinde exclusiv de Rezonanța vibratorie pe care ați atins-o sau nu ați reușit să o atingeți...

Ca ființe individualizate, întrupate în Timp și Spațiu, responsabilitatea pentru această perioadă vă aparține vouă, în exclusivitate și în întregime.

Vă dorim o Călătorie plăcută, pe drumul cel mai sigur.


HATHORII




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu