miercuri, 15 februarie 2017

HATHORII prin Tom KENYON : Provocări Cognitive şi Emoţionale din timpul NODURILOR de HAOS (14 octombrie 2013).



prin Tom KENYON

Provocări
Cognitive şi Emoţionale
din timpul

– 14 octombrie 2013 –





Nota MarYan :

Pentru a înţelege cât mai în profunzime Mesajul Hathorilor, recomandăm studierea şi a celorlalte mesaje pe care le-am postat pe blog, la Subiectul-Categoria corespunzătoare, referitoare la HATHORI şi la informaţiile oferite de aceştia, transmise prin TOM KENYON :




Notă Tom Kenyon :

Acest mesaj se referă la provocările specifice ce au loc, legate de Nodurile de Haos.

Potrivit Hathorilor, un Nod de Haos se produce atunci când evenimente haotice din zone multiple şi aparent neînrudite ale Cosmosului (inclusiv Pământul) inter-acţionează unele cu altele, producând şi mai multe evenimente haotice.

Pe măsură ce forţa unui Nod de Haos creşte, sunt afectate numeroase domenii ale existenţei noastre pământeşti.



Prin însăşi natura lor, Nodurile de Haos pun la încercare sistemele biologice.

Acest Nod de Haos aparte este foarte plin de provocări, din cauza numeroşilor factori pe care i-am pomenit în mesaje planetare anterioare.

Chiar dacă se înmulţesc provocările cu care se confruntă eco-sistemul, sistemele financiare şi instituţiile voastre culturale, în acest mesaj ne vom concentra atenţia asupra unui domeniu anume – Memoria şi Funcţia Cognitivă.

Intensificarea accelerată a prezentului Nod de Haos este antrenată de o schimbare din Câmpul magnetic al Soarelui vostru – ca să fim mai exacţi, inversarea polilor lui magnetici.

Acesta este un eveniment ciclic, care are loc la aproximativ fiecare 11 ani. Următoarea inversare a câmpurilor magnetice ale Soarelui vostru este iminentă (N.MY. : Re-amintim, este un mesaj din anul 2013) şi va declanşa o serie de energetici importante.

Datorită relaţiei strânse dintre Câmpul magnetic al Pământului şi Câmpul magnetic al Soarelui, sunteţi prinşi într-un fel de Menghină Cosmică !

Şi aceasta, deoarece Memoria este o funcţie a câmpurilor magnetice – atât câmpul magnetic generat de sistemul vostru nervos, cât şi câmpurile magnetice exterioare, precum cel al Pământului.

De asemenea, memoria umană este foarte mult influenţată de câmpul magnetic al Soarelui.




Din cauza faptului că fluctuează ambele câmpuri magnetice, ale Pământului şi ale Soarelui, este posibil ca să treceţi prin provocări cognitive.

Aceste provocări s-ar putea manifesta ca probleme temporare ale memoriei de scurtă durată, incapacitatea de a vă organiza sarcinile, aşa cum eraţi obişnuiţi, şi o tendinţă către instabilitate emoţională, în special în perioadele de fluctuaţii intense ale câmpului magnetic al Pământului şi/sau Soarelui.

Relaţia energetică dintre câmpul magnetic al Soarelui şi cel al Pământului vostru reprezintă un domeniu de cercetare cu adevărat complex şi fascinant. Având însă în vedere scopul acestui mesaj, care are un caracter practic, nu vom intra în detalii cu privire la această relaţie.

Haideţi totuşi să sintetizăm această relaţie complexă dintre Soare şi Pământ, astfel : Soarele vostru este influenţat de Soarele Central din Galaxia voastră, care este, de fapt, o GAURĂ NEAGRĂ.

Această Gaură Neagră expulzează în Galaxia voastră numeroase forme de energie, care trec apoi prin Sistemul vostru Solar, afectând în mod direct Soarele.

Apoi există o avalanşă de energie, de la Soare spre Pământul vostru şi, prin urmare, din perspectiva noastră, fluctuaţiile câmpurilor magnetice ale Soarelui şi Pământului sunt catalizate de Soarele Central din Galaxia voastră.

(Nota MarYan : Acum, studiind ceea ce transmiteau Hathorii acum trei ani, prin 2013, descoperim cum aceştia vorbesc exact ca şi noi – până la nivel de detaliu ! – în mod punctual, despre Procesele Cosmice ce au loc pe „filiera” Centru Galactic – Soare – Pământ, cu CENTURA FOTONICĂ de care amintim cu fiecare ocazie...)




Ca fiinţe umane, ca organisme biologice, sunteţi foarte mult afectate de acest Proces Cosmic.

Pe măsură ce actualul Nod de Haos continuă să se intensifice, mulţi dintre voi vor trece prin şi mai multe tulburări cognitive şi stări de instabilitate emoţională sau confuzie.

Aceste stări de dez-echilibru pot dura câteva minute, câteva ore sau, în cazul în care au loc fluctuaţii majore, pot dura zile întregi.

Acestea sunt într-adevăr timpuri dificile, pentru fiinţele întrupate de pe Pământul vostru.

În acest mesaj dorim să vă împărtăşim o Tehnică simplă, practică şi deosebit de eficientă, pentru re-stabilirea echilibrului din circuitele neuronale ale creierului vostru.

Consideraţi-o drept o forţă contrară haosului. Această metodă vă solicită doar trei minute din timpul vostru.

Dacă veţi folosi această Tehnică de câteva ori pe zi, veţi constata că aceasta aduce un gen de echilibru.

Puteţi repeta această tehnică pe parcursul zilei, ori de câte ori doriţi, mai ales atunci când vă simţiţi dezechilibraţi sau provocaţi în plan cognitiv.

Vă sugerăm să nu folosiţi această metodă înainte de a merge la culcare, întrucât are tendinţa de a vă stimula procesele mentale, iar aceasta ar putea îngreuna somnul...




METODA


În această metodă vă folosiţi TUBUL PRANIC, care se întinde din creştetul capului, în josul corpului, până la perineu, aflat la jumătatea distanţei dintre anus şi organele genitale.

Acest canal (şi anume, Tubul Pranic) urmează Axa Centrală a câmpului magnetic al corpului vostru.

Dacă vă uniţi degetul mare cu degetul arătător sau cu următorul, formând un cerc, acesta va da, cu aproximaţie, diametrul tubului vostru pranic.

Acest Canal energetic are rolul de a uni energiile celeste cu cele terestre.




Cealaltă parte a metodei implică folosirea unui Solid Platonician, numit Octaedru.

Octaedrul este un solid cu opt laturi, alcătuit în esenţă din două piramide cu baza pătrată şi comună.

Octaedrele apar, în mod natural, în numeroase structuri cristaline şi moleculare.

În mesajele anterioare, ne-am referit la octaedre, în special atunci când am vorbit despre Holonul Echilibrului.

La nivel energetic subtil, octaedrele aduc echilibru.




În această metodă, vă imaginaţi un octaedru, în centrul capului. El are o înălţime de aproape doi centimetri (sau un inch).

Octaedrul imaginat este în Centrul Capului, unde, în mod interesant, se află şi Glanda Pineală.
De asemenea, Octaedrul şi Glanda Pineală se află în interiorul Tubului Pranic.

Metoda implică atragerea energiilor subtile, din câmpul magnetic al Pământului, în Tubul Pranic, via perineu, iar apoi aducerea acestor energii în sus, în Octaedrul aflat în centrul Capului.

În acelaşi timp, energiile subtile din câmpul magnetic al Soarelui intră prin creştetul capului şi coboară în octaedrul din centrul capului.

Atunci când aceste două energii subtile se întâlnesc în octaedru, produc o Reacţie al-chimică.

Datorită structurii octaedrului, energia rezultată are o natură echilibrantă, iar acest efect de echilibrare se extinde în întregul sistem nervos.

Este o metodă foarte simplă, dar deosebit de eficientă şi elegantă...

La început, ea ar putea părea greoaie, dar după ce vă veţi familiariza cu metoda, va fi la fel de naturală ca respiraţia.




Metoda are cinci paşi.

Pasul unu : Percepeţi-vă Tubul Pranic, care se întinde din creştetul capului, în jos, prin centrul corpului, până la perineu.
Apoi extindeţi tubul în Pământ.
Unii dintre voi l-aţi putea simţi intrând doar câţiva centimetri în Pământ, în timp ce alţii l-ar putea simţi coborând până în centrul Pământului.
Nu contează cât de adânc coboară Tubul pranic în Pământ, atâta timp cât el face contact cu Pământul.

Pasul doi : Vă extindeţi partea de sus a tubului pranic, dincolo de creştetul capului, către punctul vostru BA (un Portal Cosmic sau Poartă Stelară), localizat deasupra capului, în zona în care degetele voatre s-ar atinge, dacă v-aţi ridica braţele exact deasupra capului.
(Notă : Ridicarea mâinilor deasupra capului are doar scopul de a determina acest punct. Când practicaţi metoda, nu vă ţineţi mâinile ridicate.)

Pasul trei : Vă imaginaţi un octaedru, înalt de aproape doi centimetri, în centrul capului.
Pe durata efectuării metodei, acesta este locul principal în care vă veţi concentra atenţia.

Pasul patru : Această acţiune este făcută doar prin intenţie.
Ar putea ajuta să spuneţi în tăcere această propoziţie : „Prin proprie voinţă, îmi pun lumile în mişcare”.
Apoi inspiraţi în mod firesc, lăsând energia subtilă din Pământ să urce pe Tubul pranic, în octaedru, în timp ce, simultan, lăsaţi să coboare energia subtilă din vârful tubului pranic, via punctul BA, în octaedru.
Înţelegeţi faptul că atrageţi energiile subtile asociate câmpului magnetic al Pământului şi Soarelui.

Pasul cinci : Pe măsură ce aceste două energii se întâlnesc în octaedru – aflat în centrul capului – simţiţi pulsul contopirii celor două energii subtile.
Când expiraţi, lăsaţi această energie combinată să curgă în afară, în creier şi în sistemul nervos, potrivit naturii ei proprii.
Vrem să spunem prin aceasta că ea are o inteligenţă înnăscută şi va curge acolo unde are nevoie să meargă, dacă îi permiteţi.




În funcţie de gradul vostru de sensibilitate, aţi putea simţi o senzaţie de energie, în centrul capului.

Aţi putea-o percepe ca pe o energie palpabilă, ce se mişcă prin creier. Aţi putea foarte bine simţi pulsaţii de lumină, emise din octaedru. Şi, în unele cazuri, este posibil ca octaedrul să înceapă să se rotească.

Toate acestea sunt semne pozitive.

Dacă octaedrul începe să se mişte, să se rotească, menţineţi-l în centrul capului. Deşi este posibil să călătoriţi în alte dimensiuni, folosind octaedrul, în această metodă veţi menţine octaedrul amplasat în centrul capului.

Şi aceasta deoarece energiile acumulate în octaedru vor curge în creier şi în sistemul vostru nervos.

Iar asta va duce la echilibrarea energiilor şi la animarea reţelelor neuronale din creier, ajutându-vă să vă întăriţi procesele cognitive, memoria şi stabilitatea emoţională.




Această metodă simplă vă poate fi un aliat important, pe măsură ce treceţi prin faza următoare a acestui Nod de Haos.

Din perspectiva noastră, acest Nod de Haos se intensifică în progresie geometrică, însemnând că se intensifică tot mai mult.

Nivelele de Haos de pe Pământul vostru (şi anume, tulburările sociale, conflictele politice, stresul ecologic, insecuritatea monetară, lipsa resurselor etc.) se extind într-un ritm tot mai rapid.

Acest lucru va face ca Sistemul vostru Biologic să vă fie extrem de solicitat.

Vă recomandăm cu fermitate să faceţi din această metodă simplă o îndatorire din viaţa voastră de fiecare zi.

Este mai bine să treceţi prin Portalurile de Haos având intacte aptitudinile mentale şi emoţionale.


HATHORII




2 comentarii:

  1. KRYON din SERVICIUL MAGNETIC ,ne comunică şi el ceva asemănător-"
    Coalescența Conștiinței

    Aveți aici o nouă expresie: Coalescența conștiinței. Ființele Umane vor începe să aibă acelși tip de atribute ale conștiinței ca și cele de care se bucură și celulele. Vor fi conectate. Vor începe să știe ce gândește celălalt. Nu în mod personal sau privat, ci intelectual și cooperațional. Simțul realității va fi ghidul. Veți descoperi foarte curând ceva ce nu v-ați fi gândit niciodată că s-ar putea întâmpla: marile organizații vor începe să funcționeze mai bine decât au funcționat vreodată. Am vorbit chiar și despre o zi în care va putea exista o cooperare fără să existe un manager. Toate acestea fac parte din ea, dragilor. Vă puteți imagina o situație în care să nu fie nimeni la conducere? Acest lucru se poate întâmpla numai atunci când toți indivizii cunosc în aceiași măsură problemele." -demn de luat în consideraţie întregul mesaj tradus cu mare exactitate de doamna Monica Poka.şi cînd te gîndeşti că aceste mesaje sînt re-editări din anii 2014..........

    RăspundețiȘtergere
  2. N-ar fi rău dacă acest tip de mesaje să fie arhivate ,dar mai ales să se lucreze cu ele -aşa cum zic HATORY cînd ne simţim depăşiţi de evenimentele care atît de fulgerător şi precipitat se desfăşoară mai ales în anul de graţie 2017.

    RăspundețiȘtergere