vineri, 3 martie 2017

Arhanghelul MIKAEL prin Ronna HERMAN Vezane : EŞTI TU UN Arătător de Cale – SĂMÂNŢĂ STELARĂ ? (2 martie 2017).



Arhanghelul MIKAEL
EŞTI TU UN
Arătător de Cale
SĂMÂNŢĂ STELARĂ ?

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 2 martie 2017 –





Nota MarYan :

Aşa cum diferite Surse evidenţiează, tot mai des, faptul că Evenimentele de pe Planetă se precipită într-un mod ne-atins până acum, pe Pământ, în ultimele zeci de mii de ani...

...Iată că şi acest mesaj întăreşte acest lucru – alături de alte mesaje, transmise prin „channeling”, şi nu doar mesaje venite de la Mişcarea de Rezistenţă, prin Cobra, sau de la diferite Facţiuni planetare, prin Fulford (care, repetăm iar şi iar, cele sosite de la Fulford sunt atât de amestecate, încât solicită un înalt nivel de DISCERNĂMÂNT).

Deşi în ultima vreme acest blog a fost iarăşi mai „tăcut”, mai ales cu ocazia ultimului PORTAL de două săptămâni – între Eclipsa de Lună din 11 februarie 2017, ora 02.42 şi Eclipsa de Soare din 26 februarie 2017, ora 16.55 (orele României) – aceasta a avut anumite motive, legate de propriile mişcări prin ţară şi nu numai, conexate cu anumite evenimente personale.

Însă, acum, tot mai intensa energie prezentă pe Planetă, sosită din CENTURA FOTONICĂ prin aceste Momente Astronomice (precum cele amintite mai sus), ne „Împinge”, pur şi simplu, de a ex-pune, în fine, şi acele informaţii (din propria noastră perspectivă), care aşteaptă de luni bune pentru a fi împărtăşite cu cei dornici de a avea şi alte perspective, de la alte surse decât cele „consacrate”, de genul Fulford sau Cobra...

Aşadar, Întrebarea rămâne : Suntem cu adevărat pregătiţi pentru aceste Vremuri, pentru A Deveni ceea ce Suntem ? – şi pentru care am „aterizat” pe această minunată Planetă ! :






Semințe Stelare,

Iubiți Maeștri, este extrem de important pentru voi, să înțelegeți că acestea sunt Vremuri fără precedent, prin care multe Dispense speciale sunt puse în vigoare.

Este o mare oportunitate pentru voi, Căutătorii Luminii, să accesați moștenirea voastră Divină și Darurile speciale și Talentele voastre.

La intervale rare și în timpul perioadei de tranziție de la o Mare Epocă la alta, Legea Cosmică permite Ființelor din tărâmul angelic și din ierarhia spirituală să treacă prin Văl și să intre în contact cu Membri Treziți, de elită, ai Rasei umane.

Este necesar ca voi să vă exprimați dorința și consimțământul de a inter-acționa cu aceste Ființe minunate, avansate, pentru că ei nu vor încălca Liberul vostru Arbitru.

Atunci când voi vă concentrați atenția asupra unui anumit Maestru, înger sau Ființă a Luminii, ei conștientizează imediat și vă răspund.

Cu cât este mai intensă, sinceră și constantă dorința voastră, ei vă vor dărui cu atât mai mult din strălucirea lor.


Îngerii voștri păzitori, ghizii spirituali și, în cele din urmă, TRIADA voastră SACRĂ, vor depune toate eforturile, pentru a vă ajuta să primiți Frecvențele superioare ale Înțelepciunii, care sunt decisive pentru aceste Vremuri Haotice de Transformare.

Aceste Ființe bine-voitoare se străduiesc să vă câștige Atenția, prin intensificarea Luminii în interiorul Inimii voastre Sacre.

Ați așteptat secole o invitație de a comunica, în mod conștient, cu Maeștrii Ascensionați și cu Tărâmurile Angelice, iar ei au așteptat cu răbdare, de asemenea...

Comunicarea cu Ființele de Lumină este un mare pas evolutiv pentru voi, ca Ființe umane, deoarece aceasta facilitează, rapid, o Nouă Conștientizare Conștientă și o Transformare puternică în interiorul vostru.

Cel mai probabil, vă va conecta mai întâi și vă va învăța să inter-acționați și să comunicați cu ghizii voștri personali sau, uneori, Profesorul vostru Maestru va stabili, rapid, o relație cu voi, mai ales, în cazul în care ați făcut un acord pentru a lucra cu această Ființă specială, înainte de a vă încarna în această Linie Temporală.

Mulți dintre voi sunteți pe Cale de a vă dezvolta al șaselea simţMintea Intuitivă, prin care voi aveți o linie directă cu Sinele vostru Supra-Suflet și cu anumite Ipostaze ale Sinelor voastre Superioare.

Este faza de început a creării unei linii directe cu originea, TRIADA voastră SACRĂ și, în cele din urmă, cu magnificul vostru Sine-Dumnezeu.

Nu căutaţi pe DUMNEZEU în Ceruri sau undeva departe, într-un loc de ne-atins, pentru că ESENŢA CREATORULUI, o SCÂNTEIE a DIVINITĂŢII, se află în interiorul INIMII voastre SACRE.


Mulți dintre voi deveniți conștienți de originile voastre Divine ; cu toate acestea, voi aveți doar o ușoară bănuială a potențialului vostru vast, ca Purtător al Luminii Cosmice.

Este extrem de important ca voi să deveniți acordați la frecvenţele tot mai înalte ale Luminii Creatorului, pentru că aceasta va accelera Procesul de Ascensiune și vă va ajuta în atingerea stării unui Maestru, astfel încât, voi să vă puteți îndeplini angajamentul de A FI o Lumină pe Cale și un Arătător de Cale.

Nu uitați, voi puteți accesa doar un Nivel de vibrație cu care voi și Amprenta voastră Energetică sunteți compatibili.

Din acest motiv este atât de important ca voi să fi trecut printr-un Proces de Curățare / Purificare, în scopul de a realiza un statut mai echilibrat și armonios al Existenței în corpurile voastre mentale și emoționale.


Cu mult, mult timp în urmă, voi, care veți veni mai târziu ca ARĂTĂTORI DE CALE – SEMINŢE STELARE pentru Ascensiunea Omenirii și a Pământului, ați fost de acord să vă asumați un rol deosebit pe Planeta Pământ, cândva, în viitorul îndepărtat.

Acest Grup de Suflete curajoase s-ar fi încarnat în fiecare rasă, culoare, cultură și credință și ei s-ar fi răspândit pe întreaga Planetă, pentru pregătirea unui Joc Cosmic pre-determinat : ASCENSIUNEA ÎN MASĂ a Omenirii și a Pământului, împreună cu toate manifestările materiale, în cadrul acestui Sub-Univers !


Acelora dintre voi care ați făcut un Pas înainte, vi s-a dat o Dispensă specială, prin care o mare parte din dezechilibrele voastre minore să fie eliminate, astfel încât povara voastră pământească să nu fie copleșitoare.

Tot ceea ce a rămas, ar fi cele mai importante lecții, pe care este nevoie să le rezolvați, astfel încât voi ați putea reveni la un nivel echilibrat și armonios al frecvențelor de vibrație, ridicând astfel Amprenta voastră Energetică / Tonul Sufletului către Dimensiunea 4D  și mai sus.

Mulți dintre voi, Semințe Stelare, sunteți pe drumul spre Măiestrie ; cu toate acestea, prea multe ființe, din acest Grup Arătători de Cale sunt, încă, în adormire sau în negare.

Fiecare dintre voi are un rol major în procesul evolutiv accelerat, care este, în prezent, în curs de desfășurare.

Codificările Genetice ale acestui grup transportă cele mai bune calități ale tuturor fostelor Rase-Rădăcină, împreună cu codificări speciale ale celulelor de memorie, pentru Noua Rasă-Rădăcină Aurie a viitorului.

Este adevărat că, în timp, au existat dezechilibre mari în acest Grup de Suflete și mulți nu au ascultat de Sinele lor Spirit și au uitat de Misiunea lor de pe Pământ.

Cu toate acestea, adânc, în Nucleul Inimii Sacre, fiecare dintre voi a codificat Lumina Conștiinței Atomului Sămânță care, atunci nd este activată, vă va ajuta să vă amintiți promisiunea de a fi reprezentanții noștri pământești și că misiunea voastră ar fi ca voi să vă străduiți, cu toate Ființa voastră, să deveniți co-creatori competenți ai Frumuseții, Păcii, Armoniei și Abundenta pe planul pământean.

Noi dorim să vă dăm câteva informații de bază, astfel încât, voi să fiți capabili de a pune, ceea ce noi împărtășim cu voi, într-o perspectivă corectă.

Este important ca voi să nu vă percepeți ca oameni ai unei singure Linii descendente, pentru că voi, cu toții, ați experimentat Linii Temporale în toate marile Rase-Rădăcină.

Este important ca voi să nu vă poziționați deasupra celor din spatele vostru, pentru că voi ați fost, de asemenea, non-căutători și discipoli în multe, multe vieți.

Voi ați avut pielea neagră, maro, albă, roșie și galbenă, a celorlalte Rase-Rădăcină și aveți, de asemenea, în interiorul ADN-ului vostru, toate atributele distincte, virtuțile și calitățile fiecăreia dintre aceste rase.

În această viață, voi ați ales să vă nașteți într-o anumită familie sau să trăiți într-o anumită țară, dintr-un motiv foarte explicit.

La nivel Universal, după ce voi v-ați exteriorizat în conștiința voastră individualizată a Lui Dumnezeu și ați petrecut eoni de timp în co-creație voioasă, voi și un Grup armonios de Suflete, pe care îl vom numi „Grupul Familiei de Suflet”, voi ați fost chemați, împreună, într-o Mare Piramidă a Luminii, în Tărâmurile superioare.

Aceste Piramide ale Luminii vor fi, mai târziu, numite PIRAMIDE PROGRAM MONDIALE și ele sunt împrăștiate de-a lungul multor sub-niveluri ale Dimensiunii 5D și 6D.

Vi s-a spus că va veni un moment, în viitorul îndepărtat, atunci când o etapă majoră a Planului Divin va ajunge la apogeu...

Multe grupuri specializate vor fi aduse împreună, grupuri care ar avea un rol important de jucat în „Procesul de Re-Unificare”.




ACEL TIMP ESTE ACUM !


Aceia dintre voi, pe care noi îi numim „Sufletele Bătrâne”, sunt împrăștiați în întreaga lume.

Adevărat, există un număr mare de astfel de Suflete Bătrâne, în unele locuri și culturi ; totuși, acest grup este avangardist, împrăștiat în jurul Pământului, din zonele rurale cele mai primitive, până în principalele orașe cosmopolite și superior culturalizate.

Aceste Suflete curajoase nu sunt cei care conduc guvernul sau ocupă funcții importante...

Ele trăiesc în ferme, pentru că ei iubesc natura și animalele pe care le îngrijesc.

Ele au locuri de muncă mondene, în toate domeniile de activitate și își îndeplinesc, în liniște, atribuțiile care le revin.

Aceste Suflete au poziții de mare responsabilitate și servesc țara și poporul lor, într-o mare varietate de moduri.

Ele trăiesc în vile și în cocioabe și în fiecare nivel social, de la cel mai mic, până la cel mai înalt nivel.

Ele sunt membri ai unor grupări religioase organizate și venerează în felul lor unic.

Multe sunt acordate la șoaptele Sinelor lor Superioare și au devenit Maeștri ai Sinelui.

Multe altele sunt pe calea lor spirituală, însă, din păcate, există  mulți  Arătători de Cale - Semințe Stelare, care, încă, nu conștientizează Natura lor Divină și făgăduința pe care au făcut-o, cu atât de mult timp în urmă.

Aceia dintre voi care sunteți în acest Grup, ați codificat în ADN-ul vostru virtuțile majore, abilitățile și calitățile Rasei Atlanteene – acelea ale liderilor / pionierilor / războinicilor.


Există o dorință profundă de a folosi abilitățile mentale, împreună cu Voința Divină și Puterea Tatălui nostru Dumnezeu, pentru a fi co-creatori importanți ai planului fizic al realității.

În plus, voi sunteți infuzați cu cele mai înalte virtuți, calități și abilități ale Mamei noastre Dumnezeu, ce au fost insuflate în acele Suflete care au venit pe Pământ, în Epoca de Aur a Lemuriei – calități concentrate, blânde, cultivate, intuitive, interioare și, în plus, marile abilități artistice și o dorință de Pace, Liniște și Contemplare.

Voi ați experimentat o moștenire spirituală bogată și minunată și, în trecut, ați fost binecuvântați cu atât de multe Ființe magnifice ale Luminii, în mijlocul vostru – Maeștri ale căror învățături v-au fost lăsate cu orientări minunate, pentru o viață virtuoasă.

Cu toate acestea, este timpul pentru a integra trecutul cu viitorul, iar Omenirea se confruntă cu o nevoie profundă de orientare, inspirație și sprijin reciproc.

Noi intenționăm să vă sugerăm un nou mod și este cea mai mare speranţă a noastră că unii dintre voi veți prelua ștafeta și veți fi viitorii campioni spirituali, pentru Noua Spiritualitate emergentă în rândul Omenirii Conștiente de Sine.

Noi vă rugăm să începeți să vă întâlniți pentru a studia, pentru a vă sprijini și inspira reciproc.

Noi vă rugăm să vă împărtășiți unii, altora, cunoștințele, înțelepciunea, viziunile și experiențele.

Noi suntem conștienți de marele sentiment de singurătate printre popoarele lumii, un sentiment de izolare.

Nu este de ajuns să citiți învățăturile noi sau pe cele ale maeștrilor sau să vizitați o frumoasă catedrală sau un templu și să plătiți un omagiu Lui Dumnezeu.




Este un moment de reunificare.


Este necesar ca voi să începeți să vă întâlniți pentru a împărtăși Iubirea, Înțelepciunea și Inspirația.

Este un timp pentru a studia împreună și pentru a vă sprijini reciproc.

Noi nu vă cerem să construiți temple mai mari, pentru că nu este locul în care zeii viitorului vor locui.

Voi sunteți co-creatorii viitoruluiScânteile Divine ale Creatorului și voi sunteți rugați să vă ocupați locul cuvenit în marele marș spre viitor.

Dragilor, este timpul pentru a elibera toată vina, ruşinea şi sentimentele de nevrednicie, pe care atât de mulți dintre voi le-ați purtat, ca probleme de bază, dintr-un timp foarte îndepărtat.

Este necesar ca voi să vindecați durerea din trecut, astfel încât să vă puteți asuma rolul adecvat, în planul minunat pentru viitor, care este, Acum, în desfășurare atât de rapidă pe Planeta Pământ.

Prin mesajele noastre, noi v-am dat instrumentele, înțelepciunea şi înțelegerea pentru a Elibera toate lucrurile din viața voastră, care nu servesc intereselor voastre cele mai înalte și de cel mai mare bine.


Noi vă rugăm să reflectați la ceea ce v-am spus, încă o dată și încă o dată :

Voi sunteți demni de toată IUBIREA, FRUMUSEŢEA, BUCURIA, PACEA şi ABUNDENŢA acestui Univers, pentru că este DREPTUL vostru DIVIN!




Este necesar ca voi să învățați să vă iubiți și să vă respectați și să aveți un sentiment profund de auto-valoare, înainte de a putea iubi, cu adevărat, și de a respecta pe ceilalți și înainte ca ceilalți să vă întoarcă Iubirea și Respectul pe care voi îl meritați atât de mult.

Noi vă rugăm să analizați calitățile, virtuțile și atributele patrimoniului vostru Divin, de care voi dispuneți Acum.

Proiectați voi prea mult din energia Atlanteeană masculină și vă concentrați prea mult pe dobândirea și crearea acesteia ?

Amintiți-vă, noi v-am spus că voi sunteți în căutarea pentru o „Stare de A Fi” sau o „Calitate a Vieții”.

Voi puteți dobândi o mare bogăție și puteți manifesta multe lucruri minunate, însă, dacă Centrul Inimii este închis sau l-ați ignorat și nu ați dezvoltat virtuți și calități Lemuriene / ale Zeiței, voi vă veți simți incompleți și veți experimenta un mare sentiment de nemulțumire.

Întâlniți-vă în grupuri de câte doi, trei, zece, o sută sau o mie, nu faceți nici o diferență ; totuși, dacă voi vă uniți, pentru binele tuturor, noi vă promitem că vom fi alături de voi, pentru a vă împuternici, ajuta și radia Iubirea Tatălui/ Mamei Dumnezeu către voi, în cea mai mare măsură pe care voi o puteți cuprinde.


Scopul vostru major, la acest moment, este de a reveni la spectrul inițial proiectat, de Lumină și umbre, la tiparele vibraționale care alcătuiesc lumea voastră personală, în realitatea Dimensiunii 3D/4D.

Procedând astfel, pendulul de conștiență nu va balansa, atât de radical, de la pozitiv la frecvențe negative și naturile mentale și emoționale vor deveni stabilizate și centrate, încă o dată.

Acesta este un pas important în procesul de învățare a modului în care să trăiți centrați în Inima voastră Sacră și Mintea voastră Sacră.

Pe măsură ce voi vă înălțați tiparele vibraționale, frecvențele mai înalte ale Luminii  vor dizolva, treptat, multiplele Membrane de Lumină care vă limitează conștiința superioară.

Odată ce acest lucru se întâmplă, voi sunteți orientați pe Calea de a trăi o viață conștientă, inspirată, a unui Maestru.

Aceasta poate să nu pară ca fiind chiar așa ; cu toate acestea, noi vă asigurăm că voi trăiți un timp minunat, dragilor.

Noi am fost alături de voi, din momentul în care v-ați exteriorizat în conștiința voastră individuală, în cadrul acestui Univers.

Noi vom fi alături de voi, pe măsură ce voi mergeți mai departe spre un viitor luminos nou și ne unim forțele cu puternicii Elohimi, care sunt Marii Constructori ai Formei, în pregătirea pentru împlinirea venirii Noii Epoci glorioase.

Eu trimit, mai departe, strălucirea Tatălui/ Mamei Dumnezeu și noi vă învăluim într-o aură de Iubire / Lumină Divină.


EU SUNT Arhanghelul Mihail.



prin

4 comentarii:

  1. Intai de toate vreau sa ma prezint. Stiu ca am venit aici pentru "ceva" pentru ca la nastere am sovait daca sa vin sau nu, totusi am fost "impins" sa vin. De la nastere pana in prezent am stiut ca sunt ocrotit. In prezent am acea stare de "nemultumire" care este descrisa in acest mesaj, dar nu numai o stare de nemultumire, mai mult o stare de sila cand vad ce e in jurul meu. Sper sa plec de aici cat mai repede pentru ca nimic nu este asa cum trebuia sa fie, cred ca de asta am "pendulat" la nastere daca sa vin sau nu aici. Cred ca mai sunt destule seminte in lume si cred ca au aceeasi dezamagire si asteapta la fel de repede sa plece de aici, asta in conditia in care nu se va interveni in favoarea luminii. Am precizat plecarea, pentru ca am mai intrebat si alte seminte si mi-au confirmat aceeasi nerabdare de a nu mai calca pe aici in veci si pururi. Daca omenirea nu va face ceva sa ajute semintele stelare in drumul lor aici, vom avea aceeasi soarta ca si Sanada(Iisus). Pana la adevaratele schimbari, stau in expectativa, dar daca timpul meu va veni, va spun adio cu adevarat, ce vor alege aia o sa aiba si nu e vina noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Sămânță Stelară Sihas(tră),

      Foarte pe scurt, eu personal îţi pot transmite doar atât : în acest Acum, chiar eşti în... de-fazaj.

      Dacă aveai aceste intenţii şi luai aceste decizii acum ceva ani, aceasta era prfect explicabil, însă în acest Prezent, Vremurile sunt, după cum am precizat şi în acest articol şi în altele din ultima vreme, într-o trans-formare drastică şi dramatică (în sens pozitiv).

      Dacă mai ai răbdare, poate citeşti şi următorul articol, un fel de Raport despre ultime evenimente care au avut loc şi care schimbă în mod rapid şi decisiv geografia energetică planetară.

      Însă nu acesta-i cel mai important lucru, ci următorul aspect : tu, ca şi celelate Seminte Stelare, nu am venit Aici, pe această Planetă atât de provocatoare, ca să profităm de "curăţenia planetară" pe care s-o facă alţii (oare cine ?).

      Adică, noi nu suntem copiii pentru care mamele noastre curăţă Terenul de Joc pentru bebeluşi, ci chiar noi suntem aceşti "curăţitori planetari", care să pregătească Terenul pentru noile Fiinţe de Lumină care deja coboară la încarnare pe Noua Terra (Tara) - Geea.

      Dacă era altfel, nu ai fi ajuns aici, la momentul precis al încarnării tale, însă Sinele (tău) Superior te-a trimis ca să te încarnezi la Momentul tău Perfect pentru Binele cel mai înalt al Evoluţiei tale personale...

      Toate celelalte dis-cuţii pe această temă reprezintă doar simple lamentaţii şi jelanii despre "cât de grea e viaţa pe aici" şi despre tactici de "evadare" - culmea comediei, tocmai acum, când Planeta este, practic, deja în 5D şi Umanitatea pe pragul trans-formării, în timp ce exact cei ce au renunţat la Ascensiune şi (r)evoluţie vor pleca, în alte zone de "dor şi jale".

      În final, totul se rezumă la care parte a paharului (planetar) alegi să priveşti...

      Succes la limpezirea Viziunii !

      MarYan,
      cu îndemn la re-găsirea Bucuriei !

      Ștergere
    2. Sihas, indraznesc sa va recomand seria de carti Cedrii sunatori ai Rusiei de Vladimir Megre - prezinta o versiune mai concreta si palpabila a acestor vremuri pe care le traim si va vor da speranta ca se poate mai bine. Deja schimbarea este mult avansata - in bine ma refer. Tot raul care se vede acum in jur trebuie privit ca pe o telenovela proasta. Toate aceste mizerii trebuie sa iasa pentru ca lumea sa se curete. Si va recomand sa "inchideti televizorul" si sa nu mai priviti la ceea ce este in jur refugiindu-va in natura. Acolo veti gasi perfectiunea si veti intelege ca lumea este de fapt extraordinar de frumoasa iar noi suntem aici sa o ajutam sa redevina ceea ce a fost odata. Va confirm inca o data ca lucrurile se misca spre bine. Pareti pesimist - va recomand sa evitati oamenii care va scad vibratia, chiar daca ei va sunt rude. Nu dati nimanui din energia pozitiva pe care o aveti. In schimb, petreceti timp singur si incercati sa va lamuriti de ce totusi sunteti aici. pentru ca sufletyl dvs. nu a ales sa fie aici degeaba. O misiune aveti sigur - ceva trebuie sa ajutati sa se schimbe (poate fi in domeniul alimentatiei, al vindecarii, al educatiei copiilor, al agriculturii naturale, al energiei libere, nu stiu, dvs. va stiti interesele si pasiunile si directia in care va "trage" inima). Va sugerez sa aflati acea directie in care puteti aduce schimbare si sa treceti la actiune. Va veti simti mai bine cand veti vedea cat bine ati facut in jur. O seara frumoasa va doresc.

      Ștergere
    3. Va multumesc pentru incurajari.....uneori trebuie :)

      Ștergere