vineri, 17 martie 2017

COBRA : RAPORT la CONFERINȚA ASCENSIUNII din TAIWAN (13 martie 2017).




RAPORT
la
CONFERINŢA
ASCENSIUNII
din
TAIWAN

13 martie 2017





Nota MarYan :

La o săptămână de la Momentul de Lună Nouă cu Eclipsă (parţială) de Soare, de duminică, 26 februarie 2017, orele 16.55 (ora României) – când a avut loc şi Meditaţia de Eliberare Eterică, propusă tot de Cobra – iată că acesta revine cu un nou „Raport”, care la prima vedere ar face referire la ceea ce s-a comunicat în cadrul CONFERINŢEI susţinute de către acesta la Taipei, în Taiwan.

Cu toate acestea, principalele informaţii expuse în acest foarte scurt Raport se referă, de fapt, la ceea ce s-a petrecut Sâmbătă (11 martie) şi în următoarele 21,5 de ore, însă nu doar la Taipei, în Taiwan, ci pe întreaga Planetă : o adevărată „Bătălie”, am putea spune, dată la nivele subtile, între Forţele Luminii şi cele Archonice !

Acum, bine-nţeles, întrebarea voastră se referă, evident, la nevoia de a confirma sau nu această situaţie, şi din perspectiva noastră.

Fără a mai face prea multe cercetări amănunţite, putem observa, totuşi, cum de câteva zile bune, ca să nu spunem săptămâni, se re-simt anumite atacuri energetice extrem de puternice, iniţiate, evident, de către cei care au „jucăriile” scalare plasmatice la îndemână, pentru a face ceea ce doresc cu acestea...

Acum, chiar dacă aceasta nu este PoVestirea noastră, acum cred că este important de a puncta faptul că există cel puţin trei (f)actori principali care inter-acţionează, în toată această „dramă cosmică”, şi care, evident, sunt inter-conectaţi : pe de-o parte avem atacurile archonice, extrem de palpabile şi „dureroase”, din anumite perspective, dar avem şi aceste creşteri dramatice de frecvenţe energetice ce amplifică şi mai mult energiile din fiecare şi care „strigă” după „rezoluţie” către cel de-al treilea actor major implicat în această Ecuaţie, reprezentat de dis-funcţiile şi diz-armoniile karmice ale fiecăruia, care, după cum spuneam, „cer rezoluţie”, adică Eliberare din structurile energetice ale Fiinţei.

Aşadar, problema este foarte complexă şi delicată, căci avem de-a face nu doar cu eventuale  acţiuni capricioase ale unor nebuni archonici, care n-au altceva de făcut decât să îndrepte aparatele scalare, pornite la maxim, către anumite persoane-cheie aparţinând Forţelor Luminii, ci aceasta poate fi vizualizată în contextul mai larg al creşterii frecvenţelor de vibraţie la valori tot mai înalte – inclusiv în privinţa Nivelului de Lumină pe Pământ, care devine din ce în ce mai „orbitoare” şi mai deranjantă pentru „întunecaţi”...

...Întunecaţi, care au cele mai mari blocaje şi „probleme nerezolvate” care îi trag tot mai în jos (în frecvenţe tot mai joase) – datorită Prezenţei tot mai intense, la Suprafaţa Planetei, a acestor energii tot mai înalte (şi venite prin Valurile CENTURII FOTONICE) – şi care le declanşează suferinţe tot mai intense !

De aceea, oricare dintre cei implicaţi în acest Proces de Lucru cu Lumina pentru Eliberarea Planetară, este foarte important de a se „scana” cât mai în adâncime, pentru a descoperi orice urme de dezechilibre şi diz-armonii de care „drăgălaşii coloraţi” se pot „agăţa” cu armele lor scalare – căci, altfel, acţiunea acestora ar fi, practic, fără efect...

Cum, însă, trăim într-o lume atât de „im-perfectă”, este dificil de a găsi pe cineva care să nu aibă propriile dezechilibre interioare, pe care tehnologia archonică scalară le poate identifica şi amplifica... Cât se poate de simplu...

Însă, după cum spuneam, aceasta nu este PoVestirea noastră, aşa că, totuşi, ne oprim din aceste remarci pentru a da cuvântul lui Cobra, cel care, prin rapoarte şi informări tot mai scurte, con-centrează informaţii tot mai veridice, ce ne ajută la conturarea imaginii unor Vremuri care devin tot mai tulburi şi mai provocatoare (şi care, prin urmare, solicită talente şi eforturi din ce în ce mai  mari, din partea fiecărui „încarnat” pe Planetă, pentru „a menţine Vasul pe linia de plutire”) :






Conferinţa noastră a Ascensiunii a fost plasată în mod strategic în TAIPEI, aproape de cel mai dens centru populat şi situat în unul din locurile cu cel mai mare procent de Lucrători în Lumină şi Luptători ai Luminii de pe Planetă.

Grupul nostru a fost uimitor, astfel că au fost iniţiate anumite proiecte importante, care vor fi făcute publice atunci când acestea vor fi într-un stadiu mai avansat de finalizare.

Unele dintre aceste proiecte sunt legate de „The Peach Blossom Spring” („Floarea primăvăratecă de piersic”).

(Nota MarYan : Din ceea ce se expune în fabula omonimă a acelui chinez, Tao Yuanming, din 421, aceste idei zise „utopice” pentru acele vremuri, în prezent stau la baza construcţiei conceptuale a acelor structuri la care am experimentat şi eu, o anumită perioadă : o Comunitate Spirituală auto-sustenabilă !

Probabil că, într-un timp relativ scurt, vom afla mai multe detalii în acest sens...)




În ultimele săptămâni de dinainte de Conferinţă, cu un maxim chiar în ziua de sâmbătă (la momentul Conferinţei), au existat atacuri brutale ale Archonilor, asupra anumitor membri-cheie ai Lucrătorilor în Lumină şi Luptătorilor Luminii de pe Planetă, astfel că, în fine, aceasta le-a fost de-ajuns şi Forţelor Luminii („s-au săturat”)...

Drept urmare, o acţiune drastică a fost iniţiată de către Forţele Luminii, în cursul zilei de Sâmbătă, 11 martie 2017, în jurul orei 11.30 (ora Taipei-ului), prin declanşarea operaţiunii cu numele de cod „Justiţia MAAT.

Această operaţiune a durat aproximativ 21 de ore şi, ca urmare, nicio entitate negativă non-fizică nu mai este acum în condiţii de siguranţă, putând fi oricând preluată, pentru a fi dusă şi „prelucrată” în Marele Soare Central al Galaxiei.

Ca o consecinţă la toate acestea, curăţirea Capului Entităţii Yaldabaoth a fost accelerată în mod semnificativ !

Acest lucru a generat schimbări extreme, inclusiv în privinţa REZONANŢEI SCHUMANN, vizibile în ziua de Sâmbătă, începând cu ora 22.50, ora Tomsk (ora 11.50 pentru Taipei) şi cu o durată de 21 de ore şi jumătate.




De asemenea, REZISTENŢA a comunicat că mulţi dintre membrii-cheie fizici ai Cabaleiau gustat, în cele din urmă, propriul lor medicament”.

Nimic nu mai poate fi spus, despre acest aspect...

Pentru a rezuma : toate Facţiunile negative ale Cabalei, cu excepţia Grupului Chimera, sunt acum mult slăbite !


Victoria Luminii ! Justiţia lui MAAT !




2 comentarii:

  1. IMPRESIONANT! LUPTA ASTA SE VA FINALIZA CU UN RAZBOI MONDIAL,PE PAMANT?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Lucian,

      Riscul de război era cu adevărat maxim acum fix vreo doi ani, în perioada Echinocţiului de Primăvară 2015, când am generat şi acele "mobilizări" la Meditaţii pentru îndepărtarea riscului de război, văzut ca fiind aproape iminent în acele momente...

      Acum, însă, riscul, în general, se menţine în jurul valorii de 30%.

      De aceea, poate că este timpul eliberării şi a acestor frici cu "joaca de-a războiul". Altele sunt priorităţile, în acest învolburat Prezent, în care războiul este unul Interior, la nivele energetice multi-dimensionale.

      Spor la Emisia Luminii, pentru Pace şi Iubire !
      MarYan, cu drag.

      Ștergere