vineri, 31 martie 2017

FAMILIA noastră GALACTICĂ prin Suzanne LIE : ŞCOALA CUNOAŞTERII UNIVERSALE a PĂMÂNTULUI (6 martie 2017).FAMILIA noastră GALACTICĂ
prin Suzanne LIE

ŞCOALA
CUNOAŞTERII UNIVERSALE
a PĂMÂNTULUI

(Traducere : Monica POKA)

– 6 martie 2017 –

Noi, Familia voastră Galactică, dorim să vă trimitem mai multe informații despre ACUM-ul Ascensiunii voastre Personale și Planetare.

Foarte des, corpul vostru fizic vă spune ceea ce creierului vostru îi este frică să știe. Creierul vostru trebuie să găzduiască toate vechile voastre vini, minciuni și adevăruri ascunse.

Prin urmare, corpul vostru acționează de multe ori ca un păzitor al pragului pentru Conștiința voastră 5D și Spiritul 5D.

Corpul vostru va ști mai repede decât mintea voastră când conștiința voastră se expansionează în frecvențele mai înalte, precum și atunci când se prăbușește înapoi în sinele vostru 3D și/sau în conștiința voastră 3D care, desigur, este același lucru.

Sinele vostru 3D și conștiința voastră 3D lucrează în tandem pentru a vă ajuta să percepeți și să interacționați cu lumea voastră 3D.

Conștiința voastră 3D vă leagă de sinele vostru 3D, iar sinele vostru 3D vă leagă conștiința de corpul vostru 3D.

Când corpul vostru se simte în siguranță și stabil, el se poate expansiona în frecvența, rezonanța și starea sa de conștiință înnăscută 5D.


Între timp, dimensiunea a 5-a pătrunde tot mai adânc în miezul întregii materii 3D.

La fel cum există materie 5D în miezul lui Gaia, există materie 5D în miezul întregii vieți fizice.

În același fel în care toate semințele conțin promisiunea unei noi vieți în miezul a ceea ce v-ați putea gândi că nu are forță de viață – totuşi, întreaga viață pe, sau în pământul, aerul, focul, apa sau eterul lui Gaia, are un mic, sau mai mare, miez de materie 5D.

Cu acel miez, fiecare moleculă a vieții își face cunoscută nevoia interioară de a se focaliza pe miezul 5D al Cristalelor de Temelie Sacre ale lui Gaia.

Aceste Cristale de Temelie sunt situate în miezul SINELUI Planetar al lui Gaia.


Gaia și-a recalibrat Sinele Planetar încă din momentul în care Ea a alunecat ușor de pe axele Ei, în timpul Căderii Atlantidei.

Ceea ce era cunoscut drept Omenire, a fost mult diminuată datorită multelor experimente făcute asupra ei, sub conducerea celor întunecați din timpul Atlantidei.

Din fericire, cei întunecați sunt pe cale de dispariție acum, iar mulți dintre copiii lor nu sunt dispuși să fie în acea dimensiune întunecată.

Prin urmare, Illuminati încep să moară !

Există, desigur, multe exemple de conducători putere asupra altora care trebuie să fie trans-mutați în Acum-ul vostru.

Voi, membrii omenirii în timpul acestui Acum al schimbării planetare, sunteți chemați să o ajutați pe Planeta voastră Mamă, Gaia.

Gaia este o Ființă Iubitoare care este însărcinată, acum, cu copilul ei 5D.

Și cei întunecați sunt conștienți de capacitatea lui Gaia de a-și transmuta sinele planetar într-o frecvență mai înaltă.

Ea a practicat această transmutare în adâncul miezului ei pentru mai mult decât timpul vostru 3D ar putea socoti, pentru că Gaia a putut simți întotdeauna rezonanța 5D, care creștea în miezul ei.

Cu toate acestea, datorită întregii asistențe acordate de către Galactici, Tărâmul Angelic și oaspeții mai înalt dimensionali care trăiesc acum în miezul (interiorul) Ei, Gaia începe să „se îndrepte” în pregătirea Ei pentru Ascensiunea Planetară.

ACUM, demult dispărutele „chei” se întorc să deschidă locurile demult pierdute din corpul lui Gaia.

Asemenea corpului vostru uman, și corpul planetar al lui Gaia este puternic influențat de emoțiile și gândurile care îi sunt trimise.

Cristalele de Temelie ale lui Gaia au descărcat toate mesajele, iar ea traduce toate aceste mesaje în LIMBAJUL LUMINII 5D.

Puterea multi-dimensională a Limbajului Luminii 5D se imprimă în corpul lui Gaia, în același fel în care se imprimă un tatuaj pe un corp uman. Odată ce această imprimare este creată, este nevoie de o altă cerere din partea unei majorități a omenirii pentru ca aceasta să fie activată.

Vă rugăm să vă gândiți la GAIA ca la un imens calculator viu – un calculator descarcă fișiere și interpretează, activează, îndeplinește anumite comenzi.

În același fel, cererile omenirii sunt notate și, în cele din urmă, puse în aplicare de Gaia. Această punere în aplicare are loc în funcție de nevoile planetare, mai degrabă decât de nevoile umane.
Cum poate avea o planetă suficient de multă conștiință, ca să refuze sau să accepte o comandă ?

Chiar și acum au loc episoade tot mai mari, în schimbarea lui Gaia. La urma urmei, cum ar putea Gaia să nu se schimbe, acum, când Lumina 5D se ridică din Cristalele ei de Temelie, și, simultan, coboară din zonele de spațiu de dincolo de atmosfera Ei?

Pe măsură ce această frecvență mai înalt dimensională a Luminii intră în atmosfera lui Gaia, ea transmută o mare parte din dimensiunile mai joase ale poluării.

Există un Alfa, care este începutul acestui proces, precum și un Omega, care este finalul lui Gaia.

Cu alte cuvinte, acest ACUM este începutul a ceea ce va evolua în schimbarea lui Gaia.

Primele Unde Gamma 5D ale Luminii sosesc pe Pământ. Toți cei care reprezintă „puterea asupra altora”, vor fi șocați și derutați de această Frecvență a Luminii.

La început, și omenirea poate fi șocată și s-ar putea să devină chiar înfricoșată.

Dar, în curând, oamenii își vor aminti că ei nu sunt doar vehicule de lut 3D, așa cum li s-a spus în multele minciuni cu care au fost alimentați.

În schimb, o parte din ce în ce mai mare a Omenirii începe să-și dea seama de Adevărul pe care Lumina Mai Înaltă îl împărtășește cu ei, în viața lor de zi cu zi.

Din fericire, datorită conștientei, sau chiar in-conștientei expuneri la Lumina Mai Înaltă, în creștere, oamenii încep să-și expansioneze rezonanța, și prin urmare, să-şi înalţe Starea de Conștiință către dimensiunile a 4-a mai înaltă și a 5-a.

Cum se va întâmpla asta ?”, vă auzim întrebând... Acest miracol a fost întotdeauna în Acum-ul celor 5D.

Nu trebuie să schimbați sau să îmbunătățiți ceea ce vă este frică și/sau judecați. Mai degrabă, vă rugăm să dați drumul întunericului, care este de obicei frica care s-a ascuns tot timpul în colțurile ascunse ale conștiinței voastre.

Pe măsură ce dați drumul acestor frici și frustrări străvechi, în Lumina Mai Înaltă, umbrele întunecate care s-au acumulat în aura lui Gaia, datorită fricilor și agresiunilor omenirii, se vor curăța.

Eliberată de umbrele rănite ale omenirii sau cele care rănesc, Gaia va fi în măsură să perceapă și să accepte Lumina Mai Înaltă, nu dintr-un unghi lateral în care lumina aruncă prea multe umbre pentru ca adevărul să fie văzut, ci drept în jos și în, de sus și dincolo.

De asemenea, a fost „Pasul Unu” al Marelui Plan pentru ca toate iluziile și umbrele să fie vizibile, astfel încât cei Ascendenți să poată învăța să discearnă între ceea ce era Lumină Multi-dimensională și Iubire Necondiționată și ceea ce era iluzie și putere asupra.

Când omenirea este pregătită să perceapă, și să înțeleagă mai profund, adevărul despre masa de întuneric care a cuprins în mod total această lume, ea va fi chemată în serviciu activ.


Cei Treziți au învățat de-a lungul multelor încarnări că, dacă te lupți cu întunericul, devii întunecat.

Apoi, vei fi pierdut. Vei fi pierdut bătălia și, cel mai important, vei fi pierdut conectarea ta cu propriul SINE.

știgătorul acestui „concurs planetar” este menit să fie UNUL – Cel de care noi vorbim este Conștiința Colectivă a întregii Omeniri, precum și a tuturor formelor de viață ale omenirii, care sunt unite în Procesul Ascensiunii Planetare.

Din momentul în care omenirea este unită în acest Proces al Ascensiunii Planetare, Forța acelei intenții unite și colective va absorbi însăși structura timpului/spațiului.

Apoi, Conștiința Personală Colectivă a omenirii se va expansiona în Conștiința Colectivă Planetară a omenirii.

Cum se întâmplă acest lucru ?

Pentru a păstra puterea interioară care v-a permis în primul rând să vă luați un vehicul pământesc, veți fi chemați să combinați acel curaj cu toată lumina, iubirea, frica și provocările pe care le-ați experimentat vreodată în toate încarnările voastre pământești, astfel încât să vă puteți începe PROCESUL COMPLETĂRII.

Din momentul în care sunteți compleți, înseamnă că ați echilibrat toate câmpurile de energie ale tuturor nenumăratelor voastre încarnări.

Echilibrarea” înseamnă că ați eliberat polaritățile de „bun versus rău” sau chiar „voi versus ei”, pentru a descoperi și rezona cu UNUL.

Veți fi învățat, de asemenea, că „timpul este o iluzie a dimensiunii a 3-a / 4-a”. Atunci când ați eliberat această iluzie, veți putea intra mult mai ușor în 5D-ul ACUM.

În final, amintiți-vă că în, scopul de a absolvi/ascensiona din „Școala Cunoașterii Universale a Pământului”, va fi nevoie să fi învățat/amintit Calea de Mijloc, care călătorește în-între, pentru a conecta toate polaritățile 3D.  

Atunci când sunteți în-între toate polaritățile, sunteți liberi de toată frica și întunericul pe care l-ați experimentat în toate încarnările voastre !


Eliberați de frică și de întuneric, vă puteți aminti mult mai ușor faptul că :

VOI SUNTEȚI LUMINA !

Atunci, veți absolvi „Școala Cunoașterii Universale a Pământului”.


Ce este Cunoașterea Universală ?

Când veţi înțelege și veţi trăi răspunsul la această întrebare, atunci veți Ascensiona !

Pași pentru a crea o viață mai înalt dimensională


PERCEPEȚI acea realitate ca fiind manifestată deja.

SIMȚIȚI cât de bucuroși sunteți că ați atins în sfârșit acest obiectiv, dar ȘI destinație.

LĂSAȚI ca detaliile acelei realități să rămână puțin estompate, așa cum le percepeți în dimensiunile mai înalte.

TRECEȚI prin haosul care precede toată schimbarea prin crearea unui Portal de Lumină care se deschide cu ușurință în fața voastră.

VEDEȚI Portalul de Lumină în fața voastră.

OBSERVAȚI cum Portalul se deschide pentru voi.

IMAGINAȚI-VĂ intrând în acel Portal.

NOTAȚI-VĂ primele gânduri și emoții, în timp ce treceți prin Portal.

CUM vă influențează aceste gânduri și emoții experiența ?

ACCEPTAȚI și iubiți necondiţionat toate gândurile pline de frică și negative, ca fiind componente ale sinelui vostru.

TRIMITEȚI tuturor acestor frici și gânduri negative, Iubirea voastră Necondiționată.

CONȘTIENTIZAȚIsunteți foarte curajoși să creați această Nouă Realitate.

ÎMPĂRTĂȘIȚI această iubire necondiționată cu sinele vostru împământat.

ÎNȚELEGEȚIaceastă călătorie poate fi dificilă, pentru că trebuie să priviți adânc în sinele vostru.

PRIVIȚI adânc în multele voastre aspecte ale SINELUI.

INVITAȚI orice aspecte ale sinelui care NU doresc această schimbare, să comunice cu voi.

ÎMBRĂȚIȘAȚI această comunicare cu Iubire și Răbdare.prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu