vineri, 10 martie 2017

Jenny SCHILTZ : CONECTAREA la NOUA REŢEA (3 martie 2017).



Jenny SCHILTZ

CONECTAREA
la
NOUA  REŢEA

(Traducere : Monica POKA)

– 3 martie 2017 –





Doresc să împărtășesc cu voi o experienţă pe care am avut-o recent, în speranța că va arunca o lumină asupra a ceea ce are loc, pentru unii dintre noi.

Spun „unii dintre noi”, pentru să suntem cu toții în etape diferite și, dacă vi se pare că nu se referă la voi în acest moment, s-ar putea să descoperiţi că o va face în Viitor...


Mi-am întrebat Echipa dacă ar fi potrivit să împărtășesc această experiență, și mi s-a spus că „da”, că ajută la deschiderea ușii posibilității pentru alții.

Cu fiecare zi, devine tot mai clar că singurul lucru care ne limitează este capacitatea sau incapacitatea noastră de a vedea posibilitățile.


M-am trezit ieri dimineață (2 martie 2017), nu suficient de împământată, nu prea sigură de care ar trebui să fie următorul meu pas sau unde aș găsi, măcar, acest următor pas.

Cu aceste gânduri, neliniștea a înflorit în sistemul meu și eu am putut simți Reacția „luptă sau fugi, făcându-și apariția.

Așa că m-am relaxat, am intrat în starea de meditație și, așa cum se întâmplă de multe ori, m-am trezit atrasă într-o sesiune cu Echipa mea de Ascensiune.

Să fim înțeleși : ceea ce eu văd poate fi diferit de ceea ce vede altcineva, deoarece fiecare trebuie să interpretăm prin propriile noastre filtre.


Mai întâi mi-a fost arătat Pământul și Noua Rețea care o înconjoară, Acum.

Mie mi s-a părut că Rețeaua are culoarea roz, ca și un Cristal roz de cuarț.

Ea radiază Pace, Iubire şi un Echilibru frumos între Divinul Feminin și Divinul Masculin.

Am observat o vreme această Rețea și am văzut cum devine din ce în ce mai puternică, pe măsură ce tot mai multe energii nu numai că ajută la susținerea ei, ci şi o Ancorează în această Realitate.

M-am conectat de mai multe ori la această Rețea, cu inima deschisă, și am fost copleșită de Frumusețea ei pură și de Iubirea pe care am primit-o.

Principala diferență pe care am văzut-o, în acest moment, a fost că arăta mult mai clară și mai puternică. Pur și simplu strălucea şi pulsa de viaţă !


Am continuat să mă uit la ea, pentru a vedea ce altceva s-a mai schimbat, când ei mi-au atras atenția asupra Corpului meu.

Atunci mi-am văzut corpul în integralitatea sa, ca și cum ar fi două „eu” acolo, una observând și una care stătea acolo – iubesc abilităţile noastre multi-dimensionale !

În timp ce mă uitam la corpul meu, am observat o Linie de culoare Verde în partea de jos a spatelui : aceasta a fost, apoi, smulsă din forma mea.
(Din fericire, nu am simțit nimic.)

Apoi am văzut o Rețea Albastră care acoperea cam 15% din corpul meu, era incompletă, deoarece multe piese fuseseră eliminate înainte. Și aceasta a fost smulsă din forma mea.

Apoi am văzut o Rețea Galbenă, iar aceasta acoperea cam 25% din corpul meu, de la talie în jos pe piciorul meu stâng. Și aceasta a fost smulsă din forma mea.

Stăteam acolo, puțin șocată și confuză, și nu înțelegeam nimic. Echipa mea a zâmbit și a spus: „Conectează-te cu Noua Reţea de Energie”.

Când m-am conectat și am lăsat ca acea Iubire incredibilă să curgă în chakra inimii mele, am văzut cum întreaga mea Ființă se luminează, Rețeaua Roz era acum în mine, făcea parte din mine.

Atunci am început să înțeleg – treaba noastră este să o ancorăm în noi înşine : NOI SUNTEM REȚEAUA NOULUI PĂMÂNT !




Apoi am început să pun întrebări despre ceea ce a fost eliminat din forma mea.

Linia verde a fost ultima rămășiță a Rețelei 3D – mi s-a părut interesant că se află în partea de jos a spatelui meu, un punct de rănire. Acesta conținea credințele mele limitatoare, pe spatele meu, și abilitatea sa de a vindeca.

Rețeaua albastră eliminată din forma mea conținea gândurile și credințele 4D care mai persistau și care mă trăgeau în spate.

Apoi am întrebat ce era cu Rețeaua galbenă și mi s-a spus că ea deținea frecvențele 5D și mai înalte.

Acest lucru a fost derutant pentru mine, deoarece nu înțelegeam de ce aceasta trebuia eliminată și de ce era doar jumătate din ea, pentru început.

Ei mi-au explicat că acea Rețea din forma mea, deținea credințe distorsionate și Linii Temporale posibile care nu se potriveau cu frecvențele Noului Pământ.

Ei mi-au mai explicat și că, cu cât mai mult mă expansionez și îmi întrupez Sufletul, cu atât mai mult această Rețea s-ar fi descompus „de la sine”, în mod natural, deoarece nu mai purtam energiile care să se potrivească cu aceasta.


Această Rețea conținea toate informațiile greșite care ne-au fost spuse despre modul în care va fi Noul Pământ, cum va arăta, cum se vor comporta oamenii...

Când mă gândesc cât de multă informație a fost dată pe această temă și de cât de multe ori a fost schimbată, am înțeles pe deplin acest lucru.

Această Rețea mai purta și distorsiunile cărate de noi toţi, de-a lungul acestei vieți și în vieți de-a rândul, cum că trebuie să ne sacrificăm pentru a obține Iluminarea... că trebuie să pierdem tot ceea ce ne este drag, exact așa cum unii dintre noi au făcut în încarnările anterioare.

Această Rețea mai purta în ea și „regulile” Ascensiunii, care au fost născocite de către ego-ul spiritual, fiind, pur și simplu, o extensie a dualității.

Astfel că, în timp ce această Rețea purta o înaltă şi frumoasă vibrație, ea era viciată de către frecvențele mai joase și de gândurile și credințele limitatoare preluate.

Această Rețea 5D distorsionată, nu permitea exprimarea deplinelor Posibilități ale Existenței...


Suntem rugați cu toții să dăm drumul acestor credințe limitatoare, dualității și fricii.

Noul Pământ este aici, el este accesibil, noi suntem cei care trebuie să îl aducem în forma noastră și să-l ancorăm în ea.

De asemenea, trebuie să dăm drumul credințeinoi și Pământul vom fi salvați de cineva din afara noastră.

Noi suntem cei care vor salva Pământul, prin accesarea potențialului nostru nelimitat de a ne vindeca pe noi înșine și lumea noastră, prin faptul de a ne întrupa, pur şi simplu, Sufletul și a ancora Sursa de Lumină, Aici și Acum.

Am primit licăriri despre potențialul de a vindeca, prin studii cum ar fi experimentele legate de apă ale Dr. Emoto Masaru.

Ni s-a spus mereu că, dacă ne înțelegem cu adevărat întregul nostru potențial ca Ființe creatoare, nimic nu ne poate face rău.

Acum, este momentul să intrăm în această Cunoaștere, să ne vedem cu adevărat Cine Suntem.




Am vorbit cu echipa mea și am pus întrebările mele omenești – dacă voi experimenta în continuare momente de nesiguranță și îndoială.

Totul va de-curge, întotdeauna, perfect ?

Am primit un zâmbet și mi s-a spus că ceea ce eu cer este perfecțiunea (așa cum am vizualizat-o eu) și perfecțiunea nu permite continuarea creșterii sufletului.

Mi s-a explicat că, în timp ce mai pot fi gropi pe drum, îmi va fi arătat foarte repede și clar atunci când o alegere nu mă conduce în direcția potrivită...

...Că orice aș încerca și ar conține energia sacrificiului sau a lipsei, s-ar prăbuși, deoarece nu poate rezista în energiile mai înalte...

...Că atâta timp cât am rămas ca Observator și în inima mea, mi-au fost arătate lucruri astfel încât am putut trece dincolo de ele și să-mi continui creșterea Sufletului.


Gândul că viața pe Noul Pământ va fi perfectă face parte din distorsiunea care a trebuit eliminată.

În schimb, ni se cere să vedem că totul funcționează așa cum este nevoie pentru creșterea sufletului nostru.

Simplu spus, doar pentru că ați absolvit școala, asta nu înseamnă că încetați să creșteți și să învățați, doar că o faceți într-un mod diferit, pe o Nouă Platformă.

Ni se cere, din nou și din nou, să ne iubim pe noi înșine și pe alții, așa cum iubim Sursa.

Să vedem că nu putem proclama unimea, dacă în noi mai există „noi versus ei”, „treziți versus netreziți”, „lumină versus întuneric”.

Nu putem ancora Rețeaua Noului Pământ în Ființa noastră dacă încă mai deținem aceste gânduri limitatoare.

De asemenea, nu putem ancora în noi Rețeaua Noului Pământ dacă nu ne iubim total pe noi înșine, ceea ce înseamnă să nu mai jucăm jocul de a dori să fim plăcuți de toți.

Aceasta înseamnă să te simți foarte bine cu granițele tale și să-i puteți iubi necondiționat pe alții – de departe, dacă este nevoie.

Înseamnă să înțelegeți că percepția altora, legată de voi, va trece întotdeauna prin filtrele lor și că nu este treaba voastră să le schimbaţi.

Înseamnă să știți că, atunci când umblați pe deplin în Puterea voastră Centrată pe Inimă, veţi schimba totul în jurul vostru.

În loc ca vibrația voastră să scadă în apropierea altora, voi puteți crea o ușă, o cale pe care un altul să o poată urma – dacă așa alege – pur și simplu, prin faptul de a fi voi înşivă.


Mintea umană se luptă cu dualitatea.

Ea se luptă cu gândulcineva trebuie să-i permită fiecăruia să se trezească atunci când îi vine vremea, mai ales cei pe care îi iubim foarte mult.

Când aceste gânduri și frici își fac apariția, deschideți-vă inima și simțiți adevărul... totul este așa cum trebuie să fie !

Relaxați-vă în acest gând, și permiteți...


Cereţi ajutor echipei voastre și dați-le permisiunea să elimine ceea ce nu vă mai serveşte.

Nu contează că nu vă vedeți, auziți sau cunoașteți Echipa – vă cunosc ei...

Până data viitoare, ei ne trimit, nouă tuturor, toată iubirea pe care o putem gestiona.


Jenny.



prin

3 comentarii:

  1. NAMASTE domnule dragă. Mare adevăr....fiecare simnte schimbarea în fwlu-i caracteristic. Alţii simnt că se întîmplă ceva dar nu ştiu deoarece nu sînt fani ai blogurilor spirituale şi nici nu-i trage inima să.şi aplece privirea pe ceva de felul ăsta. Deşi de astfel de trăiri nu am parte- OOOO CÎT MI-AŞ DORI..... ÎN MINE ŞTIU CĂ SE PETRECE CEVA ULUITOR DEOARECE ÎN CELE MAI DESE CAZURI MI SE ÎNTÎMPLĂ CA ATUNCI CÎND AM NEVOIE DE ANUMITE LUCRURI ,ACESTEA SĂ SE MATERIALIZEZE SUB DIVERSE ÎMPREJURĂRI. Ceea ce înainte vreme nici nu mi se întîmpla. Sau să mă gîndesc la unii cu care am treabă şi întrun interval scurt de timp să-i întîlnesc.E ca şi cum o inspiraţie caldă şi blîndă îmi spune că e vremea să merg în cutare loc pentru rezolvarea anumitor treburi curente. Şi nu sînt singurul căruia i se ăntîmplă astfel de lucruri minunate . Mulţumesc pentru această informaţie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarăt, toţi suntem pe cale şi vom ajunge la Sursă mai devreme sau mai târziu.

    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SURSA este DUMNEZEU care este aici si acum PESTE TOT si NICAIERI! Noi suntem in SURSA mereu!

      Ștergere