luni, 24 aprilie 2017

COBRA : Actualizarea Situaţiei Planetare (Războiul Electronic) – 22 aprilie 2017.




Actualizarea
Situaţiei
Planetare
(Războiul Electronic)

22 aprilie 2017





Nota MarYan :


...Iată că acesta revine cu un nou mesaj, la doar câteva ore după ce l-am postat pe cel anterior, al său ; altfel spus, iată cum sin-cronicităţile funcţionează, în continuare, chiar dacă rezonanţa noastră (cu informaţiile expuse de Cobra) nu este chiar totală...

Pentru că acum informaţiile transmise par a fi foarte importante, deocamdată nu vă mai reţin cu alte comentarii, ci redau direct, mai departe, mesajul transmis prin Cobra, de către REZISTENŢĂ, în privinţa a ceea ce se petrece în prezent, pe Planetă, referitor la Atacurile furibunde ale Cabalei cu toate tipurile de arme pe care le (mai) au la dispoziţie – atât cu aparatura „neconvenţională”, de tip Scalar Plasmatic, cât şi cu armele considerate „convenţionale”, bazate pe unde laser, micro-unde, sunete şi plasma „normală” ! :






În prezent, cum Cabala nu poate declanșa în mod direct Al Treilea Război Mondial...

...Ei l-au transformat într-un RĂZBOI ELECTRONIC !


Pe lângă numeroase Arme Plasmatice Scalare, în prezent, Cabaliştii folosesc Arme Energetice direcționate permanent către persoane-cheie dintre Lucrătorii în Lumină şi Luptători ai Luminii, într-o încercare evidentă de a-i îndepărta de pe Suprafața Planetei, deoarece aceştia, prin capacitatea lor în Unificarea Conştiinţei lor, reprezintă unul dintre principalele obstacole în planurile Cabalei de a crea un Război Global.

Armele Energetice direc
ționate reprezintă arme fizice bazate pe radio-frecvenţe ce emit fascicule cu laser, cu micro-unde, cu sunete sau cu plasmă, care pot inactiva ținta.

Aceste arme sunt folosite de Agenții Cabalei din întreaga lume, torturând un segment important al populației civile.




De asemenea, Cabala a mituit mul
ți oameni din populația generală, pentru a deveni co-autori inconștienți ai acestor crime împotriva umanității.

Aceste „turme de oiţe” („sheeple”) cred că doar spionează anumite „ținte” cu un telescop amuzant, când, de fapt, aceştia iradiază ținta cu o armă de energie dirijată...


O anumită For
ță de Intervenţie de Elită a început deja să înlăture autorii-cheie ai acestor crime, de pe plan internațional. Ei „mai întâi trag, şi abia apoi întreabă”...

Aceştia au emis un avertisment, afirmând că „oricine foloseşte o Armă Energetică orientată împotriva unei ţinte civile, fie cu bună-ştiinţă sau chiar din ne-cunoaştere, comite o Crimă împotriva Umanităţii şi să se aştepte ca să fie tratată ca atare”...

Ei au declarat, de asemenea, că „un scandal diplomatic și politic internațional, cu consecințe foarte importante, expunând anumiţi oameni-cheie din SUA, responsabili pentru utilizarea acestor arme împotriva populației civile, ar putea exploda în curând”.


O altă sursă a afirmat că „Regele a declarat deschiderea sezonului de vânătoare”.

În ceea ce privește această afirmație a „Regelui”, este interesant de observat că George BUSH Senior a primit un avertisment de la MAAT.


Lunea trecută (17 aprilie 2017), Pleiadienii au contactat personalul de vârf al Armatei Ruse, cu privire la problema armelor energetice direc
ționate.

Dacă atacurile asupra Lucrătorilor în Lumină și a Luptătorilor Luminii nu se opresc, opțiunea care se află acum pe masă este de a dezactiva organizațiile-cheie care comit acele crime, cu o lovitură selectivă de tip EMP (Puls Electro-Magnetic) sau cu o altă operaţiune similară de Război Electronic.

Primele două obiective menționate au fost DARPA și Raytheon.


Capabilitățile rusești de Război Electronic au fost testate marți (18 aprilie), când Sistemul rus de Război Electronic KHIBINY a paralizat cu succes NORAD („North American Air Defense Command” – „Comandamentul Nord-American de Apărare anti-aeriană”) în Alaska, după cum puteți citi în acest raport, parțial corect.

Trebuie să spun că, în timp ce NORAD era dezafectat, Pleiadienii au efectuat anumite acțiuni la Suprafața Planetei.

(Nota MarYan : Foarte interesant cum, în acest fel, am primit explicaţia la acea informaţie aparent „bizară”, citită în acest articol al Agenţiei ruseşti de ştiri TASS, care scria în 20 aprilie despre o declaraţie absolut ciudată – care, repet, m-a intrigat total şi pe mine, în acel moment – aparţinând unui oficial al... NORAD, care afirma că „SUA au decis să nu intercepteze bombardierele ce ar zbura deasupra Alaska”...

Aşadar, pe 19 aprilie, purtătorul de cuvânt al NORAD a făcut această declaraţie cel puţin bizară, ca acum să aflăm de la Cobra că acelaşi NORAD ar fi fost „puţin dezafectat”, cu o zi înainte, pe 18 aprilie...

În acest fel, iată cum anumite informaţii par a se confirma într-un mod chiar uimitor, iar mesaje, aparent bizare şi aiurite, capătă sens şi logică !)




Următorul articol a fost emis ca avertisment pentru fac
țiunile negative din cadrul DARPA și ale Forțelor Aeriene ale SUA.

De asemenea, întreruperile de curent din San Francisco, Los Angeles
și New-York nu au fost o coincidență...


Acum este de maximă importan
ță ca toți Lucrătorii în Lumină și Luptători ai Luminii să invoce și să ancoreze Lumina, pe cât de mult este omeneşte posibil, deși sunt pe deplin conștient de faptul că suntem testați dincolo de limite.

Iată un exemplu foarte bun și eficient de cum am putea face acest lucru.




Celălalt aspect extrem de important se referă la Trezirea a cât mai multor oameni prin conştientizarea în privinţa realităţii acestor Arme Energetice Direcționate.

Cel mai simplu mod de a realiza aceasta este prin a face viral următorul articol, prin blogurile și rețelele de socializare.


Con
știenţa şi conştiinţa noastră unificate vor putea transforma această situație, deoarece acestea au putut transforma, anterior, nenumărate alte situații !


Victoria LUMINII !




Un comentariu:

  1. Din experienta mea directa, oamenii nu prea se trezesc, decat daca incep sa manifeste simptome fizice bizare si debilitante (dar chiar si in acest caz, ma astept sa se duca mai intai la medic, sa isi faca analize, sa ia medicamente; probabil vor incepe sa caute adevarul abia atunci cand vor vedea ca analizele sint ok si medicamentele nu functioneaza sau poate nici atunci intrucat vor concluziona ca sufera de o "boala incurabila"). Nu se trezesc pentru ca sintem implantati la nivelul capului cu mai multe feluri de implanturi care nu ii lasa pe oameni sa recunoasca ca se intampla "ceva". De cate ori deschid firav subiectul, observ cu ochiul liber cum interlocutorul isi muta atentia de la discutie. Nu se pot concentra la ce incerc sa le transmit, ca sa nu mai spun ca se uita la tine (prin tine) si te cred nebun. Dispozitivele cu care sintem implantati si controlati blocheaza conexiunea cu sursa si cu lumina, scad lumina, blocheaza energia vitala, iubirea, emotiile si te arunca intr-o lupta continua de a fi tu insuti (asta in cazul in care devii constient de ele). Unii din noi au zeci si sute de implanturi puse in diverse vieti si in viata asta plus sigilii artificiale pe ADN si nu numai si asta face totul foarte, foarte dificil, timp in care se mai pun si altele in ciuda faptului ca transmiti cu voce tare ca nu esti de acord sa fii implantat si blocat de la misiunea ta personala. Nu stiu de ce va fi nevoie ca sa se elibereze si sa se trezeasca un numar mai mare de populatie... probabil sa fie curatate dispozitivele, plasmele si tot ce e implantat in reteaua energetica a pamantului la care sintem cu totii conectati prin prisma faptului ca traim pe acest teritoriu si distrugerea tuturor armelor de control electronic in masa. In aceste momente, toti cei afectati si care constientizeaza TREBUIE sa-si revendice dreptul divin la libertate, suveranitate si la a-si exprima esenta divina. Sa ceara asta si pentru toti semenii lor afectati de toata aceasta situatie.

    RăspundețiȘtergere