marți, 11 aprilie 2017

COBRA : MEDITAŢIA pentru PACE din 11 aprilie 2017 (7 aprilie 2017).




MEDITAŢIA
pentru PACE
din
11 aprilie 2017

7 aprilie 2017





Este timpul ca să acționăm din nou !
Este timpul ca să ne luăm destinul lumii în propriile noastre mâini !

Suntem cu toții de acord că Procesul de atingere a Păcii Planetare durează de prea mult timp. Iată șansa noastră ca, la nivel colectiv, să accelerăm Procesul.

Prin urmare, ne vom folosi de oportunitatea oferită de Luna Plină din 11 aprilie 2017, pentru crearea unui Portal prin care vom echilibra câmpul energetic din jurul Planetei.


Facem această meditație pentru contra-cararea efectelor negative ale escaladării militare, care are loc în prezent, în Siria.


Face
ți-l viral acest mesaj ! Faceţi-l cunoscut în toate cele patru zări ale lumii !

Vă rugăm să-l postaţi pe site-urile și blogurile voastre. Invitați grupurile spirituale să ni se alăture.

Dacă aveţi cunoştinţe în media alternativă, puteți să le trimiteţi şi lor mesajul.

Puteți crea un Grup pe Facebook, pentru persoanele din zona voastră.

De asemenea, avem nevoie de un Grup Principal de Facebook pentru acest eveniment. Puteți crea un filmulet cu acest subiect, pe care-l puteţi posta pe Youtube.




Studiile
științifice au confirmat efectele benefice ale meditațiilor în masă asupra societății umane, aşa încât fiecare persoană care va participa la această meditație, poate ajuta de fapt la Aducerea Evenimentului mai aproape de noi...


Această medita
ție ajută Forțele Luminii la împământarea Energiei Luminii pe suprafața Planetei, pentru consolidarea Rețelei de Lumină, necesară accelerării procesului de atingere a Păcii Planetare.

Numărul persoanelor participante la aceasta Meditaţie reprezintă singurul şi cel mai influent factor al puterii populației umane de la Suprafață, pentru accelerarea Procesului.

Putem atinge Masa Critică de 144.000 de persoane, participante la această meditație !


Astro-grama pentru medita
ția noastră arată o cuadratură între Soare / Uranus / Eris, Vesta, Jupiter / Luna și Pluto / Juno, care semnifică punctul culminant al tensiunii planetare, înainte de a-şi găsi rezolvarea, ca urmare a intervenției Forțelor Luminii :




Vom face această medita
ție exact în Momentul Lunii Pline de marți, 11 aprilie 2017, la ora 08.08 (ora Europei Centrale – CEST),  echivalent cu :

- ora 02.08 CST în Taipei,

- ora 08.08 EET în Cairo,

- ora 08.08 EET în Palmyra,

- ora 07.08 BST în Londra,

- ora 02.08 EDT în New York,

- ora 01.08 CDT în Chicago,

- ora 12.08 MDT în Denver și

- ora 11.08 PDT în Los Angeles (luni, 10 aprilie2017).

- ora 09.08, ora României.


Pute
ți verifica aici ora meditației, în funcţie de fusul orar specific zonei voastre.




INSTRUCŢIUNI :

1. Folosiţi-vă propria voastră tehnică pentru a intra în Starea de Relaxare Conştientă.

2. Exprimaţi-vă inten
ția de a utiliza această meditație ca pe un instrument pentru accelerarea Procesului de a aduce pacea pe Planeta Pământ și locuitorilor ei.

3. Vizualiza
ți un Pilon de Lumină ce provine din Soarele Central Galactic, care trece apoi prin fiecare Fiinţă de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru, spre Centrul Pământului.
Vizualizați un alt Pilon de Lumină care se ridică din Centrul Pământului, trece prin corpul vostru şi se înalţă spre cer, către toate Ființele de Lumină din Galaxia şi Sistemul nostru Solar.
Sunteţi acum centraţi în doi Piloni de Lumină, a căror Lumină curge atât în ​​sus cât și în jos, simultan.
Mentineți activi acești Piloni de Lumină, pentru cel puţin câteva minute.

4. Acum, vizualizaţi o Flacără Violet ce purifică vortexul Sirian, iar câmpul său energetic purifică planurile plasmatic, eteric şi astral.
Apoi vizualizati această Flacără Violet cum se extinde in tot Orientul Mijlociu și-l purifică.
Apoi, extindeţi chiar şi mai mult Flacăra Violet, până când aceasta cuprinde întreaga planetă, purificând câmpul energetic în planurile plasmatic, eteric și astral.


5. Acum, vizualizaţi o energie divină, roz, delicată, feminină, vindecatoare, vindecându-i pe toţi locuitorii din Siria
și aducând Pacea în țara lor.
Vizualizaţi această lumină delicată, roz, protejând Palmyra. Vizualizați această divină energie feminină, vindecând minţile și inimile tuturor oamenilor din întreaga lume, implicaţi în conflictul din Siria.
Apoi, vizualizați cum această divină energie feminină se extinde în tot Orientul Mijlociu și-i vindecă pe toți oamenii de acolo.
Apoi extindeţi această energie chiar şi mai mult, până când aceasta cuprinde întreaga Planetă, vindecând toate Ființele Vii de pe Planetă.

 

ZEIŢA doreşte PACE și Pace va fi !


Actualizări despre Meditaţia pentru PACE :



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu