duminică, 30 aprilie 2017

Tiara KUMARA : PREGĂTIREA pentru CONVERGENŢA PARTICULELOR (7 februarie 2017).



Tiara KUMARA

PREGĂTIREA
pentru
CONVERGENŢA
PARTICULELOR

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 7 februarie 2017 –





CONVERGENŢA PARTICULELOR este un eveniment măreț pentru Pământ și pentru întreaga Omenire, care reflectă, în esență, o fuzionare mai puternică a Dimensiunilor, precum și a Liniilor Temporale într-un Tot Unitar, anunțând Matricea unei Schimbări rapide pentru Planeta noastră.

Semnificația acestui eveniment este aceea că Pământul continuă să fie atras pe Traiectoria Punctului Zero și în Linia Temporală contopită a celui mai mare potențial dimensional al său.

Acest lucru poate fi imaginat ca un sistem complet de re-scriere a tuturor celorlalte Linii Temporale nefolositoare, pentru a aduce, către manifestarea finală, o societate apropiată de vechiul sistem, care este denumit, în mod obișnuit, „a 3-a dimensiune“.

Planeta Pământ se întoarce înapoi la Răsadul inițial și la Punctul său de Origine, ca un corp planetar superior dimensional.

Acest lucru oferă o importantă semnificație nivelului imens de „forjare” la care suntem martori, Acum, din Unitatea de Memorie primară colectivă și Câmpul Conștiinței Morfo-genetice de masă.


Tot ceea ce se întâmplă în lumea în schimbare este intenționat, inclusiv ca urmare a impulsului ascendent al Pământului.

În dimensiunea noastră fizică, există o Fereastră Ecliptică Solară de trei zile, începând cu data de 21 august 2017 (N.Trad. : ECLIPSĂ TOTALĂ de SOARE), când noi ajungem, literalmente, în punctul propice pentru această activitate de Convergență a Particulelor și Marea însămânțare a Noilor Circuite.



 
Totul în câmpul nostru devine super-amplificat la nivelul gândurilor, sentimentelor și al acțiunii creative.

Semnificația acestui fenomen, dintr-o perspectivă spirituală, este aceea că este un eveniment cu potențial monumental pentru a propulsa și înălța tranziția propriei noastre Linii Temporale în realitatea priorităților noastre superioare.

La fel ca și Pământul, corpurile noastre pregătesc Calea pentru ca să apară Noua Fundație energetică și Punctul Central Christalin.

Atunci când are loc fluxul acestui Prim Mare Val de Convergență a Particulelor, din luna August până în Decembrie 2017, acesta se va desfășura ca Râuri de Cristal deplasându-se și curgând de-a lungul arhitecturii energetice a Pământului, pentru a ancora în siguranță Noul Circuit, care susține existența dimensională superioară.

Cele mai puternice locuri de pe Pământ, în care poate fi experimentat acest fenomen, sunt principalele puncte nodale de-a lungul Rețelei Christaline, inclusiv Rețeaua Locurilor Sacre, Rețeaua Liniilor Energetice (Ley-Lines) și regiunile geografice care dețin un nivel ridicat de Energie Christalină în interior.




Ca indivizi și în colectiv, noi acordăm o mare prioritate în sincronizarea vibrației noastre cu ritmurile ascendente ale Pământului.

Câteva modalități de a realiza acest lucru, includ propria activare prin activități de Consolidare a COERENŢEI de GRUP :

- Mergând mai adânc în munca noastră spirituală.

- Fiind Ochiul calm al furtunii, în timp ce ne de-conectăm de la haosul general.

- Abandonând toate distragerile inutile și concentrându-vă la Lumina Spirituală clară, pură, a Sufletului.

- De asemenea, este foarte important să rămânem ancorați și centrați, în timp ce aceste frecvențe superioare se fixează.

- Asigurați-vă că acordați mai mult timp pentru a vă integra, pentru a petrece timp în natură, pentru a contempla pașnic, orice vă aduce în acel loc de liniște interioară.

- În cele din urmă, și, probabil, cel mai important dintre toate : ascultați semnalele corpului și ale minții voastre superioare.

În timpul acestor vremuri de mare schimbare, Instinctele noastre naturale și Intuiția Divină sunt farurile călăuzitoare de nădejde, care ne vor îndruma, în condiții de siguranță, prin această tranziție planetară.


Cu siguranță, va fi un an puternic de schimbare, pentru noi toți.


Fie ca manifestarea voastră superioară să fie binecuvântată,

Tiara KUMARA.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu