marți, 30 mai 2017

Arhanghelul MiKaEl prin Ronna HERMAN VEZANE : Noul NIVEL al CONŞTIENTIZĂRII SPIRITUALE (27 martie 2017).



Arhanghelul MiKaEl

Noul NIVEL
al
CONŞTIENTIZĂRII
SPIRITUALE

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 27 martie 2017 –





Iubiți Maeștri, majoritatea omenirii a uitat că în Legile Universale există un drept dat de Dumnezeu, care îngăduie fiecărei Ființe umane să își revendice capabilitatea de a comunica cu Maeștrii Ascensionați și cu Ființele Superioare din Tărâmurile înalte.

Comunicarea internă este o împărtășire directă a gândurilor, fără cuvinte sau sunete.

Aceasta este Starea naturală a Ființei.


Cu toate acestea, există premise și condiții care sunt necesare a fi atinse, înainte de a putea avea acces la Căile Telepatice Universale.

În timp ce vă aflați în Piramida Luminii, în Dimensiunea 5D, cereți gardienilor, ghizilor și ajutoarelor voastre angelice să vi se alăture acolo.

Cereți Consiliului vostru personal al Luminii să vă ajute în eforturile voastre, să vă întărească caracterul și să vă dea puterea, voința și înțelepciunea de care aveți nevoie, pentru a trece la următorul nivel al Conștientizării Spirituale.

Voi toți sunteți într-o fază critică a procesului de creștere spirituală, prin care vi se cere să eliberați tot ce vă ține pe loc, tot ce vă trage înapoi de la libertatea spirituală pe care o căutați.

Acest lucru înseamnă relații disfuncționale și restrictive, obiceiuri de dependență și negative dăunătoare, modele de gândire și posesiuni care vă ocupă prea mult timp, efort și abundență.


În timpul acestei schimbări a Ciclului Veacurilor, voi vă confruntați cu o mare varietate de schimbări transformatoare.

Voi revendicați toate Fragmentele personale ale formelor de energie / gândire pe care le-ați creat, în timpul lungii voastre călătorii în formă fizică.

Voi vă reuniți cu multe Scântei ale Conștiinței care alcătuiesc Sinele vostru Divin și Familia Sufletului vostru și voi, de asemenea, vă străduiți să deveniți un adult Spiritual / uman, în timp ce existați într-un tărâm multi-dimensional, în continuă expansiune, al fizicalității.

Aceia dintre voi care au pus bazele și care sunteți pe Calea Măiestriei Sinelui, sunteți, Acum, pregătiți pentru următorul nivel al Conștientizării Spirituale.




Voi, Semințele Stelare – cei curajoși, care ați suferit și ați ieșit triumfători din multe nopți întunecate ale Sufletului, pentru a vă curăța de concepte vechi de auto-limitare și modele de energie – voi sunteți pregătiți, Acum, să faceți un pas în față, ca avangardă a evoluției umanității și ca locuitori ai strălucitorului și împrospătatului Pământ al Luminii.

Este benefic să vă examinați, în mod conștient, convingerile și să vă eliberați de cele care nu mai servesc Binelui vostru Suprem.

Este benefic să vă eliberați de restricțiile și distorsiunile tiparelor credințelor conștiinței colective ale trecutului.

Procedând astfel, voi veți urca, treptat, deasupra densității sufocante a Dimensiunii 3D și 4D inferioare.

Este benefic să vă detașați de limitarea obligațiilor nepotrivite, a restricțiilor reale sau a credințelor debilitante, distorsionate ale tărâmurilor inferioare ale fizicalității.

Existând în lume, dar ne-aparținându-i, este unul dintre cele mai importante adevăruri, pe care un Maestru în devenire, este benefic să îl învețe și să îl aplice.

Scopul principal este de a reveni la un spectru acceptat al dualității, prin care Amprenta voastră Energetică vibrează cu un model armonios de frecvență, care este compatibil cu Dimensiunea 4D medie sau superioară.

Acesta este Nivelul cerut de frecvențe armonioase, necesare pentru a vă racorda la puterea și magia FLĂCĂRII VIOLET transformatoare și pentru a începe să accesați și să utilizați o măsură completă a Particulelor Adamantine ale Luminii Creatorului.

Această Lumină are conștiință și, pe măsură ce voi o asimilați și, apoi, o activați cu intenția voastră iubitoare, darul conștiinței superioare vă aparține, pentru a-l utiliza și pentru a-l împărtăși.


Nu uitați : această Lumină a Creatorului este Linia Vieții voastre către TOT CEEA CE ESTE




Lumea interioară este plină de magie, admirație și acces la abilități care sunt dincolo de închipuirea voastră.

Voi ați petrecut, mult mai mult timp, într-o realitate non-fizică, decât într-un corp fizic.

Existența pământească este doar un moment în timp, comparativ cu eternitatea tărâmurilor superioare.


Mintea voastră Sacră este un depozit de experiențe trecute, Înțelepciune și Lege Cosmică.

Atunci când Sufletul se unește, pe deplin, cu Inima Sacră, aceasta este o reuniune măreață, de proporții monumentale.

Sufletul, intuiția și abilitățile voastre senzoriale interioare sunt, toate, Surse eterice de Lumină.

Atunci când intențiile voastre sunt centrate în Iubire și proiectate cu puritate, ele vor deveni o sursă puternică de energie a FOCULUI SACRU.


Acum mulți ani, în Noiembrie 2003, v-am transmis un mesaj intitulat :

VOI SUNTEŢI INSPIRAŢIA (RESPIRAŢIA) CREATORULUI.

În acel mesaj v-am spus :

Au existat unele concepții greșite despre Inspirație (Respirație), iar credința populară a fost că, la momentul oportun, Creatorul va Inspira (Aspira) tot ceea ce a fost creat.
Nu este adevarat.
Creatorul trimite mai departe strălucirea Sa, pentru a încorpora toată splendoarea care a fost creată vreodată.”


„Dragilor, voi sunteţi Inspiraţia”.




Voi veți respira în Esența Creatorului, având în vedere că voi v-ați pregătit „nava”(corpul) uman(ă), pentru a primi din ce în ce mai multă și mai rafinată Lumină și frecvențele vibraționale rarefiate ale tărâmurilor superioare.

Voi, în „vasul” vostru uman, veți încorpora Esența Creatorului, care pătrunde în planul Pământului, cât și al întregului Univers .

Noi nu putem sublinia suficient, cât de importantă este RESPIRAŢIA pentru revendicarea Naturii voastre Divine...

...Dar NU respirația superficială, pe care majoritatea oamenilor de pe Pământ au acceptat-o ca fiind modul corect de a respira.

Acest tip de respirație superficială a condus la mai multe simptome debilitante și boli, precum și la limitarea utilizării Esenței voastre Divine, care este esențială pentru sănătatea voastră și pentru recuperarea CORPULUI vostru (Christalin) de LUMINĂ.


Noi am explicat și am evidențiat Respirația Infinită, Respirația Armonică și cât de importantă este practica de a respira cu intenție.

RESPIRAŢIA INFINITĂ ar putea fi numită Respirația Ascensională, pentru că aliniază Chakrele voastre Galactice cu corpul vostru fizic și limpezește și deschide canalele de trecere spre dimensiunile superioare.

Aceasta accelerează procesul de construire a Corpului vostru Ascensional de Lumină, numit MerKiVah.

De asemenea, facilitează deschiderea Portalului către Mintea voastră Sacră și a portalurilor anterioare și posterioare ale Inimii voastre Sacre.

Respirația Armonică facilitează un dublu beneficiu : ea atrage Particulele Adamantine stocate în Chakra voastră Rădăcină și, de asemenea, Particulele Adamantine stocate în interiorul Copiei voastre Eterice, care se află în Piramida voastră personală 5D de Lumină.

Această Lumină Divină se revarsă din Orașul Luminii, cu care voi ați stabilit o conexiune.

Odată ce acest proces este activat, el furnizează un flux continuu de particule ale Creatorului către și prin corpul vostru fizic, care curge, apoi, în Roata voastră Creatoare Personală a celei de-a Douăsprezecea Raze și, în cele din urmă, în lumea formei, într-un puternic Semn Infinit.


Voi, ca și Deschizători de Cale și Descoperitori de Cale, este benefic să vă Luminați propria Cale și să vă bazați pe înțelepciunea voastră interioară prețioasă, pentru care ați plătit și pe care ați câștigat-o de-a lungul a multor veacuri de experiență, de încercări și de suferință și, în cele din urmă, de succes.

Pentru că voi vă aflați într-o fază foarte critică a procesului de Iluminare, un timp, în care voi sunteți cei mai vulnerabili și încercările și testele voastre nu pot fi la fel de dramatice ca și în trecut, voi sunteți, destul de des, confuzi și nu știți care este pasul următor sau care este următorul adevăr, pe care este necesar să-l includeți în realitatea voastră, în continuă schimbare.

Feriți-vă de a cădea înapoi în vechile tipare, de a permite altora să gândească în locul vostru cum să vă continuați drumul, fără validarea a ceea ce este adevarul vostru de a merge spre interior și de a vă conecta la acea Sursă infailibilă, propria voastră Prezență Divină.

Mulți dintre voi căutați, încă, în afară, întorcându-vă spre cei pe care îi credeți mai puternici sau mai cunoscători decât voi, în speranța că vă vor conduce, astfel încât să nu fiți nevoiți să pășiți pe teritoriu ne-testat.

Noi vă spunem, dragilor, acest lucru nu va funcționa.

Deci, mulți dintre voi, încă, vă mai luptați în relațiile voastre, care sunt sursa unui procent important al durerii și al suferinței actuale a speciei umane.

Sunteți voi dispuși să solicitați ajutorul Sinelui Superior, pentru a vă ajuta să revizuiți și să analizați, dintr-un punct de vedere superior, motivele pentru care voi interacționați și reacționați, așa cum o faceți, cu partenerul(a) vostru (voastră), cu familia voastră și cu cei cu care aveți o relație apropiată ?

Vă este teamă să afirmați adevărul vostru și să rămâneți fermi în decizia voastră de a deveni stăpânul propriului destin ?

Învățați voi să vă acordați vouă înșivă, doar, ceea ce simțiți că este confortabil în a vă acorda, pe măsură ce voi învățați să aderați la legile echilibrului și armoniei, de a dărui și  a primi ?

Vă este, încă, teamă să fiți singuri, că vă pierdeți locul de muncă sau securitatea ?

Aveți, încă, o îndoială că vă puteți obține succes, putere sau responsabilitate ?

Mulți dintre voi veți fi conduși către marginea prăpastiei, în timpul acestor ani. Vi se va părea ca și cum ar exista doar întuneric, un mare vid sau distrugere în fața voastră, dar, de fapt, Sinele vostru Spirit vă va împinge înainte, ispitindu-vă să vă încercați aripile simbolice și să vă testați, pentru a vedea dacă sunteți pregătiți să vă înălțați.




Amintiți-vă, atunci când afirmați :

Eu renunț la tot ce am și tot ceea ce Eu Sunt, pentru Binele meu Suprem”, sau

Eu aliniez voința mea cu Voința Divină a Tatălui / Mamei noastre Dumnezeu, pentru Binele meu Suprem și pentru Binele Suprem al tuturor”...

...Aceasta nu înseamnă că voi renunțați la bunurile lumești sau la voința voastră liberă...

...Este vorba despre încrederea în înțelepciunea Supra-Sufletului vostru / Sinelui Superior şi al Sinelui vostru Divin, pentru că aceste Fațete înțelepte, superioare ale conștiinței voastre Divine, știu întotdeauna ce este cel mai bine și ceea ce este cel mai benefic pentru voi, la un moment dat.

Bravii mei, voi nu puteți fi slabi de Inimă sau timizi în Spirit, pentru că următorul pas pe calea voastră, spre deplină Măiestrie de Sine, este să preluați controlul asupra lumii voastre personale, să pășiți înainte cu determinare și curaj, pe măsură ce vă revendicați moștenirea voastră Divină.

Aceasta vă așteaptă.

Cu toate acestea, este necesar să atrageți, să integrați și să activați Esența Creatorului – Particulele Adamantine de LuminăSubstanța Divină a Creației, pe care le veți folosi pentru a modela și pentru a crea minunata voastră lume nouă.


Ați fost întotdeauna destinați să deveniți catalizatorul și directorul propriului vostru viitor.

Este benefic să vă infuzați viziunea cu emoțiile de entuziasm și cutezanță ; este bine ca voi să fiți îndrăzneți și curajoși, având în vedere că voi mergeți împotriva curentului comun și este bine să vă eliberați de strânsoarea conștiinței de masă.

Este benefic să rostiți cuvinte care rezonează cu vibrațiile de succes, să vă asumați poziția și să acționați ca un câștigător triumfător.

Îndrăzniți să riscați totul, pe măsură ce vă dovediți vouă înșivă că, atunci când voi sunteți în Armonie cu Spiritul, orice oferiți cu intenție iubitoare, vă va fi returnat în-sutit.

Voi toți aveți o parte integrantă de interpretare, nu veți mai fi în măsură să renunțați la autoritatea voastră sau să urmați, supuși, calea pe care vă conduc ceilalți.

Voi sunteți destinați să luați parte în mod activ și să vă jucați rolul care v-a fost atribuit de către Sinele Divin, cel care va fi darul și contribuția voastră la întreg.

Având în vedere că voi vă străduiți să vă îndepliniți jurământul pe care l-ați făcut înainte de întruparea din acest moment, cel mai critic, pe Pământ, noi vă promitem că vă vom ajuta în orice mod ne îngăduie Legea Universală.

Noi suntem cu toții împreună în această călătorie și noi suntem mereu în apropiere, pentru a vă ghida și pentru a vă proteja.


Voi sunteți iubiți profund !

EU SUNT Arhanghelul Mihail.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu