joi, 8 iunie 2017

Judith KUSEL : Se întâmplă ACUM ! (Actualizări pentru 5 iunie 2017).



Judith KUSEL

Se întâmplă ACUM !

Actualizări
pentru
5 iunie 2017

(Traducere : DAYANARA)





Nota MarYan :

Deşi acum suntem deja în data de joi, 8 iunie 2017, iată că acum venim cu o ACTUALIZARE oferită luni, 5 iunie 2017, care considerăm că este cât se poate de „Actuală”...

...Căci aceasta exprimă, cât se poate de direct, ceea ce se petrece în întreaga această PERIOADĂ Planetară, şi nu doar într-o anume zi.

Într-adevăr, această Actualizare are legătură cu ziua anterioară celei de luni, respectiv cu ziua de duminică, 4 iunie, cea a „Rusaliilor” sau, în termeni religioşi, a „Înălţării lui Iisus la Cer”.

Pentru a înţelege mai bine despre ce a fost vorba, textul lui Lauren GORGO („Trans-figurarea : Prezenţa în interior a Spiritului”) credem că oferă suficiente date pentru a înţelege mai bine acest Moment, în care „Duhul Sfânt” (Spiritul, Suflul Divin sau, mai precis spus în acest caz, Sinele Superioare ale entităţii respective) coboară în Materie (adică în Corpul Fizic al celui deschis acestui proces de „pre-luare în primire”).

La fel ca în acea „interesantă” zi – care, iată, este la fel de interesant confirmată şi de către Judith Kusel (cu prezentul mesaj) – iată că deja se vorbeşte şi de alte zile, la fel de intense şi interesante, precum cea de ieri, 7 iunie, cu alte şi alte provocări energetice şi nu numai...

Pentru că toat acestea au legătură cu ceea ce am tot amintit – intrarea tot mai „adâncă” în CENTURA FOTONICĂ a Saltului Galactic, dar se supra-pune şi cu Momentul Cometei ANNANHUTAK (al Doilea Portal al Ascensiunii), din această perioadă, ei bine, lucrurile sunt mult mai complexe decât par la prima vedere...

...Poate că, de aceea, şi noi, deloc întâmplător, exact în aceste Momente avem pregătit, în zona BRAN-ului, un ATELIER PRACTIC de lucru cu Energiile Quantic-Plasmatice, pentru construirea unor Dispozitive de acest gen...

Dar iată ce ne transmite, pe scurt, Judith Kusel, în acest mesaj :






În ultimele 24 de ore au avut loc Salturi imense, atât la nivelul GRILELOR CHRISTALINE, cât și în ceea ce privește activarea Grilelor PIRAMIDELOR de Christal.

Acestea emit în stratosferă energie intensă din vremurile străvechi, fapt ce ne va influenţa din ce în ce mai mult.

Se deschid frecvențe străvechi de Sunet, care lucrează asupra principiilor sunetelor și corzilor uitate, încă inaudible oamenilor.


Toate acestea pot cauza amețeli și o dezechilibrare la nivelul sinapselor și emisferelor cerebrale, precum și dezorientare și sentimentul de plutire.

Se deschid glandele pineală și pituitară, precum și zona latentă a limbii, care conține elixirul longevității.

Toate acestea constituie impulsuri electromagnetice, cu frecvențe de Raze Cosmice.

Ele formează tipare geometrice de chei și coduri de ecuații matematice care activează băncile de memorie celulară din ADN, precum și pe cele colective.




Ni se cere să ne relaxăm și Să Fim, pur și simplu... să petrecem timp în Natură, căci ea ne va ajuta să asimilăm aceste schimbări dramatice.

Se vor forma tipare și formațiuni stranii, precum și forme geometrice, care lucrează cu anumite structuri matematice programate originar în Pământ, atunci când Grilele Piramidelor de Cristal au fost așezate în Pământ.

Sunt CODURI extrem de puternice ce se trezesc, rotindu-se în spirală și modificându-se odată cu codificarea geometrică, înainte de a se întoarce la formațiunea de sferă.

Aceste coduri lucrează cu Energia în spirală a Piramidelor de Christal ce se reactivează.

Este posibil să auziți sunete pe care nu le-ați mai auzit până acum.


Este o Trezire în Masă a ceea ce a fost latent, timp de milioane de ani, reactivându-se acum cu Vortexuri energetice ce se Trezesc și aduc Trans-formări în Masă.


Judith KUSEL



prin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu