sâmbătă, 17 iunie 2017

TANAAZ : Energia lui SATURN şi CENTRUL GALACTIC (13 iunie 2017).



TANAAZ

Energia lui
SATURN
şi
CENTRUL
GALACTIC

(Traducere : MANUELA)

– 13 iunie 2017 –





Nota MarYan :

Acest articol al acestei Tanaaz, deşi pare a fi unul mai tehnic, „pentru astrologi”, se arată a fi foarte important şi plin de lămuriri, dacă aveţi doar minime cunoştinţe astrologice !

Deci, să ne re-amintim, pe scurt : Saturn realizează un ciclu complet pe Cercul Hărţii Natale (Astro-Gramă) la aproximativ 28 de ani şi jumătate (28,5 ani).

De fapt, acesta ajunge la acelaşi punct de pe Cer, pentru prima dată, pe la aproximativ 28 de ani, însă retrogradările (re-întoarcerile) sale asupra acelui punct sunt dese, astfel că se consideră că are loc CONJUNCŢIA (Definitivă) atunci când acesta trece peste acel punct pentru ultima dată, în cadrul ultimei retrogradări (la următoarea nemai-ajungând în acel punct).

Detaliez aceste aspecte deoarece am cercetat intensiv această deplasare a lui Saturn, pe când aveam şi eu 28 de ani, căci deja ştiam (îmi re-amintisem) că această conjuncţie a sa reprezintă, pentru fiinţa umană, momentul de „ieşire de sub protecţia Tatălui (Saturn)” şi „plonjarea în valurile vieţii”, când „nu mai putem sta agăţaţi de fustele mămichii”...

...Ceea ce înseamnă, în mod foarte clar şi evident, că din acele momente intrăm în teritoriul de responsabilitate personală, când nu mai putem da vina pe altceva sau pe altcineva...

Acest aspect se corelează foarte frumos cu ciclurile personale ale corpurilor fiinţei umane, care se trans-formă (evoluează) la fiecare 7 ani.

Astfel, la 7 ani se structurează corpul fizic, la 14 ani are loc maturizarea celui emoţional, la 21 de ani al celui mental iar la 28 de ani al celui astral (cel care corespunde Tărâmului de domiciliu, dinspre care venim la încarnare pe Planetă) – moment în care se consideră că personajul umanoid (personalitatea Sufletului care este încarnat pe Planetă) a crescut suficient ca să-şi amintească CINE ESTE şi pentru ce anume a „aterizat” pe Planetă, sau, altfel spus, după cum îi place atât de mult, unui manager, să precizeze „angajatului” : A-SUMAREA RESPONSABILITĂŢII PERSONALE în faţa propriilor fapte şi acţiuni.

Bine-bine, veţi spune, şi care-i legătura cu articolul de mai jos ?

Legătura este foarte interesantă şi importantă, din acest „orizont de vedere” : pentru că SATURN este în Conjuncţie cu Centrul Galactic din luna Martie 2017, această con-figuraţie astro-logică ne PoVesteşte cum, în prezent, ceea ce se petrece pe Planetă are legătură directă cu Procesul de re-Împuternicire a Fiinţelor Umane, în care Responsabilitatea personală faţă de propria viaţă şi faţă de Planeta pe care împreună vieţuim nu este doar un deziderat şi un „Drept Divin”, ci şi o DATORIE DIVINĂ, pe care, din păcate, prea mulţi dintre noi încă o eludează (evită) !...

Bun, vă las să percepeţi detaliile din acest mesaj foarte interesant, după cum spuneam, însă nu mă pot opri de a sublinia şi un alt aspect extra-ordinar de interesant, pe care acum îl observ şi eu : faptul că pe 18 decembrie 2017, cu aprox. 3 zile înaintea Solstiţiului de Iarnă (care, din PoVestirile de până acum de pe blog, deja ştim ce reprezintă), tocmai când este la apogeu Conjuncţia Saturniană cu Centrul Galactic, are loc şi o extra-ordinară LUNĂ NOUĂ (adică Soarele este în conjuncţie cu Luna) la doar un grad distanţă de Centrul Galactic !

(Aceasta înseamnă că, pe 18.12.2017 – dată care, numerologic, prin în-sumare, reprezintă numărul 22 (dar şi 4, în octava inferioară, pentru cei care rămân blocaţi în frecvenţele 3D ale materiei), adică un Număr Maestru ! – vom avea o Conjuncţie strânsă, adică extrem de puternică, între Soare, Lună, Saturn şi CENTRUL GALACTIC !) :






Astrologii ştiu de multă vreme cum Centrul Galaxiei noastre se află la aproximativ 27 de grade în Săgetător.

Atunci când planetele trec peste acest punct din Sistemul nostru Solar, energia lor devine extrem de puternică și influentă.

De fapt, este aproape ca și cum unei Planete aflată în Centrul Galactic al sistemului solar îi este dat un impuls de energie sau de actualizare, care, la rândul său, ajută la creșterea conștiinței sau la înțelegerea acestei energii planetare.

Acest lucru se datorează faptului că în Centrul Galactic se crede a fi o Gaură Neagră imensă, care conține masa a aproximativ patru milioane de sori ca și Soarele nostru.

Din cauza puterii sale, această Gaură Neagră se crede că radiază la mai multe niveluri de frecvență, unele care ne sunt familiare și unele care nu sunt „din această lume.

(Nota MarYan :

Fondatorii, prin Sal Rachele, ne transmit informaţia, în mod repetat, că această GAURĂ NEAGRĂ a Galaxiei noastre – ca orice „Gaură neagră”, de altfel – reprezintă PORTALUL de pătrundere în „Anti-Univers” sau „Universul în oglindă”, unde materia şi enegia sunt complementare şi perfect echilibrate.

Astfel, de aici ar pătrunde în Universul nostru acele celebre „anti-particule”, de tipul anti-protoni, anti-electroni – pozitroni ş.a.)




În timp ce toate planetele se vor deplasa peste Centrul Galactic, există anumite planete care „au mai multă greutate” decât altele.

Aceste planete includ pe Jupiter, Saturn, Neptun, Uranus și Pluto.

Ori de câte ori una dintre aceste planete trece peste Centrul Galactic de multe ori, stă acolo pentru ceva timp, deoarece se mișcă încet.

În acest timp, pe măsură ce trec peste Centrul Galactic, aceste planete primesc transferuri uriașe, aproape ca și o actualizare de sistem software.

Această „actualizare“ ajută la trimiterea de noi frecvențe sau energii pe Pământ, pentru a ajuta la avansarea conștiinței, de a declanșa inspirație nouă și de a activa treziri spirituale.

Este aproape ca și când o planetă care traversează peste acest punct din Universul nostru, ajută la dinamizarea și la trezirea noastră la o nouă frecvență.

Această energie este atât de puternică și de influentă, că ne poate afecta și la nivel global, de multe ori apărând schimbări profunde.

Este de asemenea interesant de observat că persoanele născute cu planete semnificative deasupra Centrului Galactic tind să se simtă ca și cum nu sunt din lumea aceasta sau rezonează cu faptul de a fi Semințe Stelare.


Noi nu am avut o traversare semnificativa a unei planete peste Centrul Galactic de aproape 10 de ani, dar în 2017 planeta Saturn a ajuns în cele din urmă la acest punct semnificativ pe cer.

SATURN continuă să se afle deasupra Centrului Galactic din martie 2017 și va rămâne acolo până în decembrie 2017.

Saturn traversează Centrul Galactic aproximativ o dată la 29 de ani, așa că ultima dată când am experimentat acest tip de actualizare a energiei a fost în 1988.

Saturn este guvernat de elementele Pământ și Aer și este cunoscut ca Planeta responsabilității, autorității și disciplinei.

Energia lui Saturn poate fi dură, dar este acolo ca să ne învețe cum să fim mai puternici, mai organizați și mai motivați.




Așa cum Saturn traversează Centrul Galactic, va exista dorința de a vă simți mai mult conectați cu Mama Pământ și mult mai înrădăcinați în Cine Suntem cu adevărat.

Deoarece Saturn înseamnă și responsabilitate, vom fi ghidați pentru a începe să ne asumăm dreptul de proprietate pentru modul în care contribuim la crearea planetei.

Noi nu doar creăm prin acțiunile noastre, ci și prin gândurile și sentimentele noastre. Împreună, vibrațiile noastre colective creează lumea din jurul nostru și noi toți lucrăm împreună, ca o echipă.

Nu poate fi cu adevărat pace pe Pământ, până când nu există pace în inimile tuturor celor din jurul nostru.

Saturn peste Centrul Galactic ne cere să ne asumăm responsabilitatea pentru noi înșine și să fim conștienți de faptul că energia, gândurile, sentimentele și acțiunile noastre sunt toate responsabile pentru crearea lumii în care trăim.

În loc de a da vina pe alții, pe guverne sau sisteme corupte, ar trebui să ne concentrăm pe propria noastră energie și pe ceea ce putem face la nivel individual, să ne asumăm responsabilitatea pentru lumea pe care o creăm.

Desigur, acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să inspirăm o schimbare și acțiune prin eforturi colective, dar, probabil, Saturn peste Centrul Galactic este acolo pentru a ne arăta că asumarea responsabilității este Primul Pas.

Pe măsură ce Saturn dansează peste Centrul Galactic, va continua să dezvăluie mai multe lecții, mai multe frecvențe de energie și mai multe descărcări de energie.

Toate acestea vor ajuta pentru a activa diferite părți ale minții noastre subconștiente și a ne determina să facem schimbări imputernicite.

Atunci când orice planetă semnificativă trece peste Centrul Galactic, efectele pot fi extrem de profunde și ne poate ajuta pentru a face schimbări permanente.


Poate că nu suntem în măsură să înțelegem pe deplin energia pe care Saturn urmează să o colecteze și să ne-o ofere, dar cele mai importante date pentru această energie din 2017, sunt aici :

- 7 martie : Saturn ajunge la Centrul Galactic ;

- 19 aprilie : Saturn este în mișcare retrogradă peste Centrul Galactic ;

- 9 iunie : Lună Plină la cateva grade de Centrul Galactic ;

- 18 decembrie : Lună Nouă la un grad de Centrul Galactic (!!!).


Dacă sunteți curioși să știți cum vă afectează această energie, observați ceea ce se întâmplă sau felul în care vă simțiți în aceste zile, deoarece acest lucru poate fi în măsură să vă ofere o ghidare mai personalizată.

Noi nu vom ști cu adevărat întregul mesaj al lui Saturn până când acesta nu și-a terminat dansul peste Centrul Galactic, dar cu siguranță, acestea sunt vremuri interesante !



prin


Un comentariu: