marți, 11 iulie 2017

COBRA : Evenimentul Meta-Stabilităţii VIDULUI (12 iunie 2017).




Evenimentul
Meta-Stabilităţii
VIDULUI

12 iunie 2017





Nota MarYan :

Dacă articolul anterior al lui Cobra a expus ultimele actualizări în privinţa Reţelei Pietrelor Cintamani, dispuse pe Glob în forma Matriţei „Floarea Vieţii”, această ultimă postare a aceluiaşi Cobra vorbeşte despre un subiect cel puţin la fel de important, dar şi mult mai dificil de abordat din punct de vedere teoretic : Procesul de Meta-stabilizare a Vidului (cel Fals, cum îl denumeşte Cobra, în acord cu fizicienii cuantici).

Cel mai important aspect care merită a fi subliniat se referă la informaţia referitoare la prezenţa pe Pământ a PIETREI NEGRE, acea structură alcătuită din particule speciale, numite hadroni, uniţi prin inter-acţiuni puternice (ceea ce o face să fie o armă atât de teribilă !).

Într-adevăr, şi din punctul nostru de vedere, această „Piatră” pare a fi încă prezentă pe Planetă, cu efectele corespunzătoare, iar faptul că aceasta ar fi localizată în zona Long Island – New-York (în imediata apropiere a Acceleratorului de Particule RHIC din Brookhaven), ne arată atât importanţa deloc întâmplătoare acordată de majoritatea oamenilor acestei zone, New-York, văzută ca fiind „Capitala Planetei” – locul unde se află „Wall-Street”, adică „Strada Zidului” (Financiar), deloc întâmplător – dar şi locul unde s-a concentrat construcţia unei părţi esenţiale din Matriţa „Floarea Vieţii” alcătuită din Pietre Cintamani îngropate în sol.

Dincolo de alte idei „marca” Cobra, referitoare la „eliminarea Echilibrului Cosmic”, odată cu distrugerea acestei Pietre Negre şi dizolvarea Anomaliei Primare (sesizaţi, probabil, dez-echilibrul unei asemenea abordări – când, într-un Univers ale cărui dimensiuni mai dense, de la 1 la 4D, se bazează pe Legea Polarităţii, în care Echilibrul Cosmic este Fundamental şi Primordial)... şi în ale cărui detalii nu mai doresc să pătrund, pentru a nu mai genera alte păreri, mai ciudate, ale unora...

...Ei bine, informaţiile din acest articol au relevanţa lor, „notată” corespunzător de gradul de Adevăr Divin recepţionat de către noi, realizat în Nota Medie a lui Cobra, de 70% :






Curăţirea Planetei de Grupul CHIMERA continuă.

Forţele Luminii au încheiat „anumite operaţiuni” iar acum dizolvă intensiv Capul entităţii Yaldabaoth.

Acest Cap este poziţionat în interiorul Vortexului de acumulare a Anomaliei Plasmatice din apropierea Suprafeţei Pământului, având marginea exterioară la aproximativ 3 Raze Planetare pornind de la Centrul Pământului – după cum este descris aici, în detaliu.



Acum, NASA a recunoscut în mod deschis că unde radio de joasă frecvenţă, generate de activitatea umană, formează acea margine exterioară, creând în mod eficient acea barieră exterioară a VOAL-ului.

Dacă din articolul de mai sus veţi schimba formularea „transmiţătoarele VLF pentru comunicaţii submarine” cu „transmiţătoarele ELF ale programelor HAARP şi similare”, atunci veţi obţine o imagine clară asupra modului în care este generată bariera externă a VĂL-ului.


Filamentele ANOMALIEI PLASMATICE ale Capului entităţii Yaldabaoth, împreună cu BOMBELE plasmatice de tip Toplet, sunt conectate cu PIATRA NEAGRĂ, care este un condensat, alcătuit din top quarci / anti-quarci.

PIATRA NEAGRĂ este un mare Hadron (N.MY.: Particule compuse, care inter-acţionează prin inter-acţiuni tari, alcătuite din barioni şi mezoni), alcătuită din top/anti-top quarci, care a fost creată de către Chimera cu milioane de ani în urmă, în uriaşe Acceleratoare de Particule (Inele Dyson) ce au putut produce temperaturi mai mari de temperatura critică de 2 trilioane (2.000 de miliarde) de grade Kelvin, necesară creării Pietrei Negre.

Timp de aproximativ 7 milioane de ani, Piatra Neagră a fost localizată pe o Planetă care orbitează în Sistemul Stelar RIGEL (şi care reprezenta Centrul Anomaliei Cosmice din acea perioadă) şi a fost adusă, apoi, pe Pământ, de pe Rigel, prin filamentul Norului Plasmatic Taurus, în anul 1996 (N.MY.: Evident, odată cu Invazia Archonică prin Portalul Congolez de la începutul anului 1996).

În prezent, aceasta este localizată într-unul dintre subteranele Chimera, aproape de Acceleratorul de Particule RHIC din Long Island (New-York).

Inter-acţiunea dintre Anomalia Plasmatică şi Piatra Neagră creează un uriaş Vortex Plasmatic negativ de aproximativ 1.000 de mile (N.MY.: Aprox. 1.600 Km) în diametru, având centrul în Long Island :




Acest Vortex reprezintă Staţia de purificare pentru Anomalia Primară rămasă la Suprafaţa Planetei.

Membrii de vârf ai Cabalei şi mulţi membri ai Grupului Chimera folosesc anomalia acestui Vortex ca un scut împotriva Luminii – de aceea, Coasta de Est are cea mai mare concentrare de membri ai Cabalei de pe Pământ.

Poziţionarea Pietrelor Cintamani sub forma Matriţei „FLOAREA VIEŢII”, în interiorul acestui Vortex, va servi ca o Reţea de vectorizare a energiilor lui Sirius şi va accelera trans-mutarea acestei Anomalii.

De asemenea, este benefic de a se vizualiza ca, în acest Vortex, să curgă FLACĂRA VIOLET(Ă) :


Este interesant de remarcat că există Piramide Antlantidice sub-acvatice, construite de către Pleiadieni şi aflate la mică distanţă de Long Island :


Aceste piramide servesc drept Puncte de Ancorare pozitive, care contra-carează efectele negative ale Vortexului Plasmatic din Long Island.


Forţele Luminii lucrează acum, în mod direct, la dezactivarea Pietrei Negre şi la eliminarea Bombelor Plasmatice de tip Toplet rămase, acest progres desfăşurându-se conform Planului !

Neutralizarea Pietrei Negre va duce la eliminarea Echilibrului Cosmic, iar starea curentă meta-stabilă a Vidului fals va înceta să mai existe.

Falsul Vid, pe care îl experimentăm în prezent, reprezintă un sector meta-stabil al Universului, unde inter-acţiunea dintre Sursă şi Anomalia Primară creează condiţii care sunt pro-entropice (N.MY.: De creştere a dez-ordinii) şi anti-viaţă, fiind motivul principal pentru care sunt posibile Starea de Carantină a Pământului şi Existenţa Răului.

Îndepărtarea Pietrei Negre va duce la crearea Evenimentului Meta-stabilităţii Vidului, care va permite penetrarea frontului de la marginea Voalului, spre Suprafaţa Planetei, declanşând efectiv EVENIMENTUL.

EVENIMENTUL reprezintă momentul de instaurare a condiţiilor reale de Vid Cuantic în interiorul Voal-ului, care va duce, astfel, la îndepărtarea părţii din Anomalia Primară direct responsabilă de Existenţa Răului.

Astfel, Forţa Primară care permite existenţa Cabalei şi Suferinţa, va înceta să mai existe.


Între timp, continuă operaţiunea „PrisonBreak” („Eliberarea din Prizonierat”), cu Dezvăluirea treptată („soft”) despre Viaţa Extra-terestră...

...Şi prin anumite iniţiative din Programul Public Spaţial, care vor duce Umanitatea dincolo de Voal !


Victoria LUMINII !




Un comentariu:

  1. Minunat.Vom fi eliberati,in sfarsit,dupa mii si mii de ani de sclavie!!!

    RăspundețiȘtergere