vineri, 28 iulie 2017

COBRA : NOUL ATLANTIS (4 ianuarie 2017).




NOUL
ATLANTIS

4 ianuarie 2017





Nota MarYan :

Acest articol nu face referire la Seria cu acelaşi nume („ATLANTIS”) din Serialul S.F.StarGate” („Poarta Stelară”), ci reprezintă chiar Numele de Cod al Noii Societăţi şi a altor aspecte, pe care le veţi citi în cadrul articolului...

Ceea ce, pe mine, m-a „frapat” de la bun început se referă la trimiterea pe care Cobra a făcut-o, de câteva ori, la materialul pe care, de curând, l-am tradus şi postat pe blog - un articol al său, de acum 5 ani, referitor la „FRĂŢIA STELARĂ” !

Faptul că, după aproape cinci ani, traduc şi postez un mesaj al lui Cobra din 2012, care apare evidenţiat, de câteva ori, în acest articol din Ianuarie 2017 – în timp ce noi, acum, le postăm cam în acelaşi timp, în luna Iulie 2017 – evidenţiază în mod clar acele „serendipităţi” („sin-cronicităţi”) de care mintea, inclusiv a noastră, se minunează de fiecare dată !...

Aşadar, iată alte aspecte ce co-relează articole şi informaţii care, deşi apar a fi „vechi” de câţiva ani, se dovedesc a fi mai actuale decât orişicând ! :






NOUL ATLANTIS” („Noua Atlantidă”) este Numele de Cod pentru Reţeaua Energetică din jurul Planetei, de la Suprafaţa Sa, ce va susţine Pătrunderea Luminii prin Compresie („Compression Breakthrough”) şi, de asemenea, Numele de Cod pentru „NOUA SOCIETATE” de după EVENIMENT.

În Vechea Atlantidă, înainte de Inversarea Polilor cu 75.000 de ani în urmă, poziţia Ecuatorului era diferită şi, astfel, întreaga Reţea Energetică Planetară era, de asemenea, poziţionată în mod diferit, faţă de prezent.


Cu 75.000 de ani în urmă şi chiar mai devreme, energia din jurul Planetei a ajuns sub controlul total al Fiinţelor Ascensionate, cu multe Temple Sacre poziţionate în jurul Ecuatorului.

În imaginea de mai jos puteţi vedea vechiul Ecuator Atlanteean, prin linia roşie care traversează America de Sud şi Africa :




Proiectul „NOUL ATLANTIS” aliniază efectiv Vortexurile Vechii Atlantide cu Noua Reţea Energetică Planetară ce urmează să fie finalizată, în curând !


NOUA ATLANTIDĂ este un Proiect al Forţelor Luminii care este în desfăşurare de mai multe milenii.

Contele de SAINT GERMAIN este una dintre principalele Fiinţe care lucrează la acest Proiect.

El a dezvăluit părţi din acest proiect, pe când era cunoscut pe Planetă sub numele de Francis BACON, într-un roman intitulat chiar aşa : „Noul Atlantis”, unde a descris o Societate Utopică, bazată pe MERITOCRAŢIE !

În următoarea sa „încarnare”, cunoscut ca şi Contele de Saint Germain, el a încercat să creeze o Nouă Societate în America, ajutând la obţinerea Independenţei SUA şi fiind principala forţă spirituală din spatele Constituţiei („Declaraţia de Independenţă”).

Iată un articol foarte bun despre evoluţiile anterioare ale Proiectului „Noul Atlantis, în care reuşeşte să poziţioneze, în perspectiva corectă, mai multe doctrine oculte.




Aici trebuie ca să adaug cum Contele de Saint Germain a creat o Şcoală Secretă la Paris, în 1775, care era „mâna ascunsă” din spatele Independenţei SUA.

Această Şcoală a Misterelor a fost compusă din membri ai „FRĂŢIEI STELARE, care s-au alăturat, ulterior, la trei loji principale ale masonilor pozitivi din Paris, influenţându-i pe membrii lor şi, prin urmare, cursul global al evenimentelor.

Unul dintre cele trei Grupuri s-a alăturat Lojei MasoniceLes Neuf Soeurs” (N.MY. : „Cele Nouă Surori” – probabil că din PLEIADE, după cum sugerează şi Lauren Gorgo în „channeling”-urile sale), iar prin Benjamin FRANKLIN, membru al acestei Loji Masonice, a influenţat crearea Statelor Unite.

Cel de-al Doilea Grup s-a alăturat Lojei Masonice „PHILALETHES” din Paris, prin intermediul căreia FRĂŢIA STELARĂ a încercat să difuzeze adevărata Cunoaştere Ocultă.

Această Cunoaştere Ocultă, din această Lojă, a reprezentat Sursa unei mari părţi din Spiritualitatea şi Ocultismul Occidental „modern” !

Cel de-al Treilea Grup s-a alăturat Lojei ISIS” a lui Cagliostro, din Paris. Această Lojă este principala Sursă a „Misterelor lui ISAIA” care, mai târziu, au fost păstrate, în mod fragmentar, în unele Loji „Memphis MISRAIM.

CAGLIOSTRO a fost unul dintre puţinele persoane de la Suprafaţa Planetei care avea o anumit înţelegere asupra unui anumit aspect al „Misterelor lui Isis” şi care trebuia să rămână ascuns, pentru moment.

Nimic altceva nu mai poate fi spus, în această privinţă, înainte de Eveniment...


În prezent, Contele de Saint Germain mi-a cerut ca să-l ajut în completarea Proiectului „Noul Atlantis.

Reţeaua Energetică Planetară a „Noului Atlantis” reprezintă instrumentul energetic prin care se va manifesta „Pătrunderea prin Compresie a Luminii”, „Evenimentul” şi „Noua Societate”.

Reţeaua CINTAMANI” din jurul Planetei reprezintă unul dintre instrumentele majore pentru îndeplinirea acestei meniri.

Ori de câte ori o Piatră Cintamani este poziţionată în sol, undeva pe Planetă, o imensă Fiinţă Angelică este ancorată în acel loc, creând, astfel, un Vortex Energetic cu un diametru de câteva mile (N.MY. : Câţiva Kilometri) :



Atunci când Masa Critică a acelor Fiinţe Angelice este ancorată în jurul Planetei, Capul Entităţii YALDABAOTH va începe să se dizolve (N.MY. : Deja în ultimele mesaje, Cobra vorbeşte de începerea dizolvării Capului acestei Entităţi Plasmatice, Vârf al Întunericului pe Planetă – dovadă că lucrurile evoluează şi, cu adevărat, „se mişcă”...).

Pietrele CINTAMANI sunt celebrele Pietre Albastre” din Atlantida.

PIETRELE ALBASTRE, numite şi „Mere Albastre”, au fost folosite de către Cathari pentru a deschide Portaluri !

Este inutil de a mai spune cum Catharii au primit Piatra Cintamani de la Templieri, care, la rândul lor, au primit prima bucată de la Hubertus KOCK din UNTERSBERG... iar acesta a primit Piatra direct de la Zeiţa ISAIS (un aspect al Zeiţei ISIS), în zona Niniveh de lângă Mosul, Irak.

NINIVEH este unul dintre cele mai importante Vortexuri ale Zeiţei de pe Planetă.

De aceea, nu este o co-incidenţă faptul că Daesh intenţionează să-l distrugă...

(Nota MarYan : Deja, în prezentul lui Iulie 2017, NINIVEH, ca şi district din cadrul Mosul-ului Irakian, la Vest de Fluviul EUFRAT, este deja eliberat, ca şi întregul MOSUL !)


Totul se reduce la Lupta pentru Reţeaua Energetică Planetară...

...Şi, în acest caz, Lumina va fi victorioasă, iar „Noul Atlantisva stră-luci mai puternic ca niciodată !


Victoria LUMINII !




3 comentarii:

  1. Buna ziua!

    Va multumesc pentru efortul de a impartasi din cunoasterea pe care o detineti!
    Va rog sa-mi spuneti parerea dvs. referitoare la pietrele Cintamani: credeti in existenta lor, in efectul lor? Cele ce se pot achzitiona de pe site-ul indicat de Cobra la un moment dat, detin oare proprietatile de care ne vorbeste? Dvs., personal, detineti una?
    Stiu ca toate trebuie trecute prin propriul filtru, insa de cele mai multe ori rezonez cu opiniile dvs. asa ca tot ceea ce imi puteti spune, ma va ajuta sa-mi formez o parere.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă Magda,

    În primul rând, îţi mulţumim pentru apreciere (eu şi "amicul", cu care împărtăşim acest tip de cunoaştere, pe blog). Ne confirmă că nu "pedalăm în gol", în iluzia şi solitudinea vreunui pustiu...

    În privinţa Pietrelor Cintamani, aici PoVestea stă cam ca în imaginea din fraza anterioară : iluzia (Fata Morgana) ce poate fi percepută, la un moment dat, în mijlocul deşertului, ţine de percepţiile şi credinţele celui "iluzionat".

    Cam aşa şi cu această Piatră : aceasta poate fi pe atât de "grozavă", pe câtă în-cred-ere şi,mai ales, Putere I SE ACORDĂ.

    Este veşnica metaforă a Talismanului (de Putere), a cărui valoare ţine de Investiţia psiho-mentală acordată acestuia, de către deţinător.

    Spun aceasta deoarece, în sine ("per se"), această Piatră (în fapt, resturi ale acelei planete siriusiene, explodată acum mult timp) nu prea are cum să aibă chiar toate acele "puteri" care i se conferă (fără a exclude, însă, o anumită influenţă energetică exercitată de către aceasta, în virtutea calităţii sale "extra-terestre")...

    Astfel că, deşi s-a putea să am oarece conexiuni cu zona de provenienţă a rocii respective, totuşi nu am simţit "ghidarea interioară" de a achiziţiona acastă bucată minerală energiza(n)tă.

    Ce să mai zicem - încă este foarte mare înclinarea oamenilor către "taine", "mistere", "talismane tămăduitoare" (de fiinţe şi de locuri) şi altele, astfel că este cumva de înţeles "popularitatea" acestora - mai ales că, până la urmă, efectul este pozitiv : prin acest instrument, prin evlavia şi veneraţia minţii, declanşate de venirea în raport cu aceste obiecte, determină un alt nivel de activare a energiilor din Vortexurile şi Portalurile respective.

    De aceea, pentru că rezultatul este bun, până la urmă asta contează : "să funcţioneze".

    Cât despre "uriaşa Fiinţă de Lumină" ancorată în locul unde "Piatra" este îngropată... păi dacă în zona acelui Portal-Vortex are loc un proces real de Activare a Energiilor zonei (cum spuneam, prin diferite mecanisme psihologic-perceptuale - aşa, ca să vorbim "pretenţios" :), atunci ce ar putea fi, oare, acea uriaşă "Fiinţă Angelică Multi-dimensională" ?...
    (Mai multe nu adaug în acest sens, pentru a nu mai fi acuzat de iniţierea vreunei "dispute".)

    În concluzie : cine doreşte, poate achiziţiona o piatră "extra-terestră", cu anumite veleităţi de energizare, care însă NU pare să reprezinte CONDIŢIA de activare a vreunui Loc sau a vreunui Eveniment...

    Restul sunt Jocuri (inclusiv ale Minţii) în Planul Fizic, cu Jucării mai mult sa mai puţin performante şi energiza(n)te...

    Cu acelaşi drag,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru raspuns!
    Asa cum de altfel ma asteptam, parerea expusa de dvs. confirma ceea ce si eu gandeam...
    Va doresc multa sanatate si putere, pentru ca nimic din ceea ce faceti nu e in zadar, ci dimpotriva, ajuta multa lume sa dobandeasca cunoasterea atat de necesara, in special in timpurile pe care le traim!
    Multumesc din nou!

    RăspundețiȘtergere