joi, 31 august 2017

COBRA : Actualizare la MEDITAŢIA UNITĂŢII de la Momentul de Maxim al ECLIPSEI Totale de Soare din 21 August 2017 (Luni, Ora 21.11, Ora României).




Actualizare
la

de la Momentul de Maxim al
ECLIPSEI
Totale de Soare
din 21 August 2017
(Luni, Ora 21.11, Ora României)





Nota MarYan :

Pentru că, imediat după Meditaţie, am pornit într-o scurtă călătorie (din care m-am re-întors de curând), nu am mai putut accesa Internetul, astfel că abia acum revin cu punctarea concluziilor la această Meditaţie, realizată de către Cobra la scurt timp după aceea.

Aşadar, „a mai trecut o Meditaţie”, cu bune şi cu mai puţin bune, ca orice „Meditaţie de masă”, în care, de data aceasta, mobilizarea a fost cu adevărat impresionantă !

Acest aspect a fost remarcat în mai multe moduri, inclusiv pe acest blog, în care „motoarele sale” zbârnâiau din plin, chiar în orele pre-mergătoare Momentului Meditaţiei, de credeam că se va bloca, de cât de multe accesări au fost...

Oricum ar fi, dincolo de oricare alte aprecieri cantitative (şi calitative), care sunt, iarăşi, unele, relative – din perspectiva noastră, dincolo de emoţiile strigate, unele hei-rup-iste, despre „importanţa acestei Meditaţii cruciale pentru viitorul Planetei”, noi credem că acest Moment a fost cu adevărat reprezentativ în a pune împreună, în acelaşi spaţiu energetic, atât de multe fiinţe, cu acelaşi obiectiv fundamental : Eliberarea Planetară din strânsoarea Matricei Cabaliste !

Că a fost sau nu „cea mai tare meditaţie din istoria planetară”, nici nu mai contează aceasta, ci faptul de a ajunge la un „vârf de prezenţă” care nu a mai fost atins, până acum, de la iniţierea acestor propuneri de pe blogul lui Cobra.

Toate detaliile expuse de Cobra în această Actualizare a sa, fac obiectul unui alt articol, astfel că acum nu mai lungim PoVestea, ci expunem datele primite direct de la Cobra, în privinţa acestei foarte eficiente Meditaţii :
 

 


 

Meditaţia noastră a reprezentat Punctul de Cotitură în Procesul de Eliberare Planetară.

Câteva milioane de oameni au fost informaţi despre această Meditaţie a Unităţii, la aceasta participând peste un sfert de milion de oameni (peste 250.000) – aceasta reprezentând, astfel, cea mai puternică Meditaţie „din toate timpurile” !

(Nota MarYan : Aceasta pare să fi fost „cea mai puternică Meditaţie din timpurile moderne”, căci, dintre „toate timpurile Geei” – adică civilizaţiile umane de pe Planetă, se pare că au fost alte Meditaţii şi mai impresionante...)

Unitatea şi Rezonanţa pe care am realizat-o au fost remarcabile, aceasta fiind un semnal pentru Rasa Centralăpartea trezită a populaţiei planetare  va putea menţine Lumina în Unitate, la Momentul Evenimentului, şi că Acum este Momentul ca să stabilizăm această Planetă în Starea de Ascensiune !

Aceasta înseamnă că, de acum înainte, energiile din Centrul Galactic se vor intensifica în mod exponenţial, până la momentul în care tot Întunericul va fi purificat, iar Planeta va fi Eliberată !




În timpul Meditaţiei, Masa Critică atinsă a permis ca Reţeaua Energetică a „Noului Atlantis”, din jurul Planetei, să fie finalizată !, astfel ca, de acum înainte, această Reţea să fie suficient de puternică pentru a face faţă energiilor Evenimentului.

De acum înainte, Reţeaua energetică „Noul Atlantis” va fi folosită de către Forţele Luminii pentru a transmite Codurile de Activare a Misiunii sub forma viselor, impresiilor şi viziunilor revelatoare, către partea trezită a Umanităţii.


Mai mult de jumătate din Anomalia Plasmatică rămasă a entităţii Yaldabaoth a fost trans-mutată, iar Vortexul Anomaliei Plasmatice de pe Coasta de Est (americană) este, practic, eliminat !

Ceea ce a mai rămas este reprezentat de Vortexuri ale Anomaliei Plasmatice destrămate, fragmentare, mai mici, din Washington DC şi New-York.

Arhonii au folosit în mod ocult Vortexul de pe Coasta de Est, pentru protejarea membrilor Cabalei, astfel că, acum, cu această protecţie aproape dispărută, multe acţiuni ale Cabalei, inclusiv Reţelele lor extinse de abuzuri asupra copiilor, vor fi expuse, în curând, populaţiei.

Forţele Luminii au fost foarte active în ultimele luni, în privinţa eliminării Pietrei Negre, iar Meditaţia Unităţii a oferit acel sprijin energetic necesar pentru dizolvarea finală a acesteia, astfel că, acum, Piatra Neagră este aproape în totalitate dezintegrată.

Aceasta va fi complet eliminată cam într-o săptămână, iar Anomalia (Plasmatică) asociată cu aceasta, cam într-o lună !

Atunci când se va petrece acest lucru, Acceleratorul de Particule RHIC din Long Island (New-York) va pierde orice însemnătate pentru Grupul Chimera, astfel că vor înceta ca să-l mai folosească.

În acest fel, acesta va deveni unul dintre multele Acceleratoare de Particule din întreaga lume, incapabil de a mai face rău umanităţii.
 


 
Datorită tot acestui aspect, în jur de 80 de membri ai Grupului Chimera au intrat în panică – astfel că două grupuri au părăsit deja Long Island (New-York), simţind că locaţia lor este, acum., prea vulnerabilă.

Primul grup dintre acestea este, acum, concentrat pe aici...

...Al doilea grup este pe aici...

...În timp ce un al treilea grup a rămas la unitatea de clonare de sub acest laborator.


Principalul obstacol care mai trebuie îndepărtat înainte de Eveniment este reprezentat de Bombele Plasmatice de tip Toplet.


EARTH EX”, exerciţiul (de simulare în situaţii de urgenţă) care are loc astăzi (N.MY. : Exerciţiul a avut loc în ziua în care Cobra şi-a publicat mesajul, pe 23 august 2017), furnizează informaţii extrem de valoroase Rezistenţei, cu privire la modul de menţinere a infrastructurii, la Momentul Evenimentului.

Anumiţi agenţi ai Rezistenţei sunt implicaţi în acest exerciţiu, într-un anumit mod, iar acest lucru ne va aduce cu un pas mai aproape de Eveniment...


Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. Marile inundaţii care s-au abătut asupra Americii imediat după MAREA MEDITAŢIE PLANETARĂ au vreun înţeles şi sînt efect al schimbărilor sau e privit ca un fenomen extrem care nu a a vut sau are ceva în comun cu EVENIMENTUL ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat.Vom scapa din "inchisoarea' in care suntem tinuti de zeci de mii de ani!!!

    RăspundețiȘtergere