sâmbătă, 19 august 2017

COBRA : Interviu (în limba engleză) Cobra / Corey şi VIDEO-uri pentru MEDITAŢIA UNITĂŢII la Momentul de Maxim al ECLIPSEI Totale de Soare din 21 August 2017 (Luni, Ora 21.11, Ora României).




Interviu
(în limba engleză)
Cobra / Corey
şi VIDEO-uri
pentru
la Momentul de Maxim al
ECLIPSEI
Totale de Soare
din 21 August 2017
(Luni, Ora 21.11, Ora României)





Nota MarYan :

În contextul pregătirilor pentru Momentul Eclipsei Totale de Soare de luni, 21 august 2017, cu Momentul MEDITAŢIEI UNITĂŢII, propuse de către Cobra, iată că se încadrează şi ultimele sale două foarte scurte postări de pe deja celebrul său blog, legate exact de acest subiect...

Pentru că vom veni şi cu alte articole pe această temă – deşi ne mai desparte doar un week-end de acest Moment – acum nu mai insistăm pe subiect, ci lăsăm să se desfăşoare ultimele date oferite de către Cobra, nu înainte de a oferi chiar aici, la începutul acestui articol, video-urile cu Meditaţia Unităţii pentru luni, traduse în limba română :
  

 

 



Interviu comun COBRA – COREY
pentru MEDITAŢIA UNITĂŢII



S-ar putea să doriţi ca să ascultaţi acest interviu comun Cobra – Corey Goode, realizat de către Justin Deschamps şi „Prepare for Change” :


 




FORŢELE LUMINII mi-au cerut ca să public acest interviu chiar în timpul Eclipsei Parţiale de Lună (din 7august 2017), care se produce pe un Nod foarte puternic de Linii Temporale, cu doar 14 zile înainte de Eclipsa Totală de Soare – pentru a întări impactul Mesajului pentru Unitate !

Am realizat această fotografie a Eclipsei de Lună, cu mai puţin de o oră în urmă – şi poate că aţi simţit energia sa foarte puternică :




VIDEO-uri
la
MEDITAŢIA UNITĂŢII



Video-clipuri ale Meditaţiei Unităţii au fost deja create în 35 de limbi...

Faceţi-le virale, răspândiţi-le prin Reţelele dvs., pentru a ajuta la atingerea Masei Critice !


Avem nevoie de traduceri şi în alte limbi, în special urdu, punjabi, bengali şi swahili.

Trimiteţi textul traducerii dvs. la parlagisas777@gmail.com , iar video-clipurile create în limba dvs. vor fi postate aici :




- Daneză ;






- Rusă ;




- Sârbă ;

- Croată ;


- Cehă ;



- Letonă ;




- Greacă ;


- Turcă ;

- Kurdă ;


- Arabă ;

- Hindi ;

- Telugă ;






Victoria Luminii !




Un comentariu:

  1. http://www.spiritualresearchfoundation.org/spiritual-problems/effects-of-nature-and-environment/eclipse-meaning-effect/
    Poate ca si asta e adevarat!
    Prea mare oboseala de a mobiliza atata lume, cand imi amintesc ca acum ceva timp, am vazut(foto) si am aflat de meditatia a un milion de copii care au meditat pentru pace! Efectul ar fi trebuit sa fie imediat si definitiv, caci intrecea cu mult efectivul de 144.000(cifra care iar ma pune pe ganduri)!
    Inclin sa cred ca si meditatiile colective sunt deturnate si folosite de catre cei ce folosesc capcana matrix-ului!

    RăspundețiȘtergere