luni, 21 august 2017

MarYan : PoVestea ZILEI (104) pentru 21 august 2017 – ECLIPSA şi Meditaţia Unităţii.




PoVestea ZILEI (104)
(pentru)
21 august 2017

ECLIPSA
şi

 (inclusiv despre VOAL şi Masa Critică)





Pentru că, acum, deja mai este puţin „timp” până la începerea Meditaţiei propriu-zise – cea de la ora 21.11 , ora României – acum voi fi cât mai eficient posibil, în transmiterea informaţiei, în această PoVeste de astăzi, din această deosebită zi de August (care, acum, nu mai este deloc „în flăcări” termice).

Aşadar, ce avem, acum, ca „date ale problemei” de azi : pentru această seară de 21 august 2017, este propusă o MEDITAŢIE a UNITĂŢII – una care, într-adevăr, să-şi onoreze titulatura, prin unificarea mai multor „grupuri spirituale” (care, ţin, de fapt, de o minimă „trezire” a umanilor pe această Planetă), dintre care, cele mai importante sunt reprezentate de grupul cititorilor blogului lui COBRA şi, alături de acesta, ai celor ce studiază informaţile venite prin Corey GOODE.

Iată că astfel, acum, în premieră, s-a reuşit stabilirea unei „agende comune de meditaţie”, care să cuprindă aceste grupuri, dar şi altele (printre care David Wilcock, Benjamin Fulford etc.), având ca Fundal şi, mai ales, Susţinere, această ECLIPSĂ Totală de Soare care începe să-şi facă simţită prezenţa chiar în aceste momente, când scriu aceste rânduri...


Bun, cum spuneam, voi fi cât mai concis posibil.

Motivaţia principală care ne-a îndemnat ca să venim cu aceste rânduri, prin această PoVestire a Zilei, se referă la aceste tipice şi continue atitudini ale unora care, să spunem aşa, „vorbesc şi gândesc româneşte” – de a blama sau chiar de a nega acest Moment, cu adevărat deosebit...

Am întâlnit, în comentariile de pe blog – unele, în mod evident, ne-publicate, tocmai din acest motiv – aceleaşi „atacuri” la Cobra şi la credibilitatea sa, până la nivelul de apartenenţă al acestuia, anume de „om al Cabalei”, care ar beneficia, în realitate, de efectele acţiunii oamenilor din cursul acestei Meditaţii...

Dacă nu ar fi de plâns, am râde şi ne-am veseli – aşa, ca să înseninăm această zi înnorată – însă, situaţia nu prea este „glumeaţă”, în această perioadă, când atitudinea cât mai realistă, demnă şi responsabilă, ar trebui să domine gândurile, vorbele şi faptele oricărui uman care crede şi mai ales simte că, cel puţin, a început „să se trezească la Realitate”, pe această Planetă.

Deci, pentru toţi aceşti glumeţi şi drăgălaşi, în frunte cu anumite persoane – poate că bine-voitoare în intenţii, însă mai puţin rezonante în percepţii – le propun să re-citească un articol de pe blog, din 16 mai 2017, care, „întâmplător”, reprezintă chiar PoVestirea anterioară acesteia de acum ! : „Cobra, Mişcarea de Rezistenţă şi Corey Goode & David Wilcock”.


Deşi consider că destule paragrafe sunt relevante, acum reiau doar unul singur, atât :

„Aşadar, PoVestirea noastră, cu „eroul Cobra”, este atât de complexă, încât îi cam „depăşeşte” atât pe cei mai de curând treziţi la Realitatea Planetară actuală, cât şi pe numeroşi „veterani” : Cobra nu este nici „eroul pozitiv” pe care atâţia naivi l-au urcat pe un piedestal incredibil de înalt, dar nici „negativul” pe care îl blamează în totalitate, atâţia alţii.”

De ce am ajuns la această concluzie ?

Pentru cei interesaţi sau încă de-busolaţi de subiect, vă las ca să studiaţi în linişte şi relaxare acel material, pe care chiar nu doresc ca să-l re-iau – mai ales acum, în orele pre-mergătoare acestei foarte interesante şi importante „Meditaţii a Unităţii”.

Ceea ce mai trebuie, însă, punctat, la acest aspect, se referă la acea idee „genială” cum că această Meditaţie, dacă vine de la „un om al Cabalei”, cu siguranţă că va fi de folos doar Cabalei şi că va susţine doar „Matrix”-ul în care cu toţi suntem sclavizaţi...

Ei, voi ceilalţi, ce părere aveţi, aşa, la prima mână ?... Au apărut deja unele îndoieli sau întrebări, legate de direcţionarea „fructelor” acţiunilor voastre din aceste momente (energiile generate şi coerentizate) ?

Da, nu am studiat – şi nici nu ne mai interesează – dacă aceste „comentarii bine-voitoare” sunt venite din bună-intenţie sau cu pre-meditare (pe principiul intens folosit pe Planetă, „Hoţul strigă : „Hoţii !”), însă iată cum astfel de idei pot „parazita” şi „virusa” un Moment – de Prezenţă în Unitate – ce se poate pre-figura a fi cu adevărat frumos şi armonios...




Aşadar, pentru toţi cei care încă nu s-au trezit, cu adevărat (care încă nu au habar pe ce lume şi pe ce Planetă se află), dar care îşi dau cu părerea peste tot, precum copiii care vor să se bage în seamă, să arate că „şi ei sunt mari şi de luat în seamă”, sau pentru cei mai treziţi, dar care nu au încă reperele meta-fizice bine clarificate, care nu au realizat suficient de susţinut munca de purificare interioară (şi care permit, astfel, minţii, să le transmită toate „teoriile fanteziste” care bântuie., încă, astralul inferior)... :

...Dacă bunul-simţ (SIMŢUL cel BUN) interior nu vă transmite, în mod cât se poate de limpede, ce reprezintă acest Moment, măcar liniştiţi-vă şi relaxaţi-vă, fără a mai „arunca” cu păreri şi opinii ce vin doar din zona minţii şi a emoţionalului diz-armonios.

Dacă aţi accesa, măcar parţial, acele frecvenţe rezonante ale Unităţii, prin Meditaţie, aţi înţelege că toate aceste „bârfe terestre” n-ar mai avea nici cea mai mică relevanţă... şi că niciun Cobra (văzut, în acest scenariu, ca fiind „întunecat”) sau vreun Cabalist anume, nu poate deturna acest Moment de Unitate, „păcălindu-i pe naivii participanţi”, căci, la modul cât se poate de Simplu, aceste Momente de accesare ale Frecvenţelor Unităţii, Armoniei şi Iubirii, nu au nici cea mai mică REZONANŢĂ cu Scenariile Cabalei sau cu MATRIX-ul în care, încă, sălăşluim...

...DIMPOTRIVĂ ! : acest tip de Meditaţie, indiferent de cine este propusă, nu poate decât să slăbească strânsoarea „Matricei” şi a „VOAL”-ului...


Aşadar, pentru toţi aceştia, recomand să mai studieze Legile Universale, începând cu Legea REZONANŢEI, şi abia după ce o studiază cu atenţie, o percep şi o SIMT, înţelegând-o pe deplin, abia apoi să mai îşi dea cu părerea despre astfel de Momente Planetare...

Încă odată se arată ce înseamnă această zisă „demo-craţie” care, înlocuind „merito-craţia” şi, mai ales, „spirito-craţia”, a creat imaginea că oricine are „datoria civică” de a-şi da cu părerea (logoreică) despre oricine şi orice, fără a avea habar despre „datele problemei” (printr-o temeinică cercetare holistică, de la cele mai mici detalii „ştiinţifice” 3D, până la cele mai înalte aspecte multi-dimensionale).

Şi, repet, abia apoi, poate avea „autoritatea” de a emite verdicte...


Iată că iarăşi am intrat prea în detaliu în privinţa acestui „etern subiect”, pe care l-am dezvoltat, pe blog, de prea multe ori – din necesitatea de a face faţă la atâtea comentarii care sunt atât de „pe lângă subiect” – însă, probabil că pentru marea majoritate a celor care studiază aceste materiale de pe acest blog, lucrurile sunt mult mai limpezi şi, mai ales, SIMPLE : se propune o Meditaţie în care se asociază mai multe grupuri „spirituale”, care să-şi unifice energiile şi aspiraţiile în acelaşi moment (ora 21.11 , ora României, pentru cel puţin 15 minute).

Clar, limpede, simplu şi, mai ales, extrem de eficient pentru amplificarea Procesului de Eliberare Planetară...


Acum venim şi în „partea cealaltă”, pentru „a echilibra Balanţa”, cumva, venind cu anumite nuanţări pe care le-am mai expus, pe blog, de mai multe ori.

În primul rând, această Meditaţie poate fi foarte importantă în acest Proces al Eliberării Planetare, care, însă, nu pare a depinde de această Meditaţie...

În situaţia în care Condiţiile pentru declanşarea Undei Evenimentului NU sunt îndeplinite în procent de 100% la nivel Galactic, aceasta ne arată că Pământul nu este singura Planetă supusă acestei Unde Cosmice, astfel că nu doar de situaţia de pe Pământ depinde declanşarea acestei Unde...

...De aceea, indiferent de ce va fi la Meditaţie, Procesul Galactic de Pregătire a Undei Evenimentului pare a-şi urma cursul său, co-relat cu, dar ne-condiţionat total de situaţia Pământului.

De aceea, probabil că s-au mai ponderat şi mesajele venite de la Cobra, în ultimul timp, de genul : „Să facem o Meditaţie reuşită ca să vină odată Evenimentul”... probabil că, în fine, acesta a primit asemenea informaţii, din sursele sale, care i-au mai ponderat discursul şi mesajul.


Referitor la Matricea în care, încă, funcţionăm, graţie „Voal”-ului de care am vorbit foarte mult în anul 2015 – când am afirmat, atunci, că acesta a căzut – acum poate că este momentul ca să punctăm, foarte pe scurt, şi acest aspect, urmând a-l detalia la un Editorial viitor, despre Momentul Evenimentului.

Aşadar, noi am afirmat că „Voalul a căzut”, în timp ce Cobra vorbeşte în mesajele şi, mai ales, în interviurile sale, de nevoia de „a cădea Voalul” (bariera care filtrează fluxul de energii dintre Pământ şi Univers şi care a produs Carantina Pământului de cel puţin 26.000 de ani).

Ei bine, pare-se că „toată lumea are dreptate”... Deşi părea puţin ciudat acest aspect, inclusiv pentru mine, iată că a sosit, la un moment dat, şi explicaţia acestei situaţii : deşi nu i-am acordat suficientă atenţie, pare-se că această „barieră” era atât  de tip eteric (electro-magnetic) scalar, cât şi de tip plasmatic.

Şi, dacă această componentă Plasmatică (exprimată, în ultimele mesaje ale lui Cobra, prin „Capul Entităţii Yaldabaoth” care este în curs de dizolvare, de către Forţele Luminii) pare a fi, iată, în funcţiune, în continuare, se pare că, cel puţin din perspectiva noastră, componenta electro-magnetică, realizată prin device-uri cu energie scalară (ce foloseau ELFfrecvenţe foarte joase) – aceasta este cea care a fost de-conectată în acea perioadă din primăvara lui 2015, când am afirmat răspicat acest lucru pe blog (aspect despre care, după cum spuneam, vom reveni pe larg).

De aceea, acum, prin această Meditaţie, avem ocazia de a lucra împreună la continuarea dizolvării componentei plasmatice a „restului de Voal” care mai există în jurul Planetei şi care, în prezent, este în curs de curăţare, contribuind, astfel, decisiv, la eliminarea MATRIX-ului Planetar în care am stat încorsetaţi, cu toţii, pentru zeci de mii de ani !




De asemenea, cel mai important aspect pe care doream a-l sublinia, l-am mai atins în articole de pe blog, inclusiv în acea perioadă din primăvara lui 2015, în care propuneam acele „Meditaţii de urgenţă”, pentru evitarea Războiului Planetar, când am atins şi subiectul MASEI CRITICE necesare declanşării trans-formărilor planetare, duse la alt nivel.

Deşi am explicat într-un alt articol, acum revenim pe scurt ca să înţelegem de ce Masa Critică nu are legătură cu „Numărul Biblic”, ci cu altceva.

Apropos : numărul biblic al celor 144.000 de „Salvaţi” pare a avea legătură mai degrabă cu elementele simbolice, intens expuse în Biblie (şi foate dragi evreilor, cei care au scris aceste cărţi), cu conexiune numerologică : 1 + 4 + 4 = 9 , aceasta fiind ultima cifră din cele Zece, cea care cuprinde totul – astfel că acel număr ar face referire la „întreaga umanitate” care s-ar putea Elibera şi „Salva”...

Însă, în acest caz din acest Moment prezent, care ar fi Masa Critică a unei „mase de oameni”?

Deşi nu am aflat de nicio „formulă magică”, pe nicăieri, acel număr de „între 60.000 şi 65.000” de oameni care ar trebui să Mediteze (temeinic şi cu totală implicare şi dedicare !), care a fost „recepţionat” prin metode specifice, nu prea ştiam „de unde să-l luăm...

...Până când, în urma unei conversaţii cu amicul, imaginea a venit foarte simplu şi firesc, exprimată cât mai matematic în acest fel : RĂDĂCINA PĂTRATĂ A MAJORITĂŢII POPULAŢIEI.

Ce înseamnă asta ?

În primul rând, pentru „a face diferenţa” într-un Sistem, aceasta se petrece nu atunci când toate elementele sistemului acţionează în acel Sens, ci exact când „se întâmplă ceva” cu MAJORITATEA elementelor sale, respectiv în acel „50% + 1” din elementele Sistemului.

În cazul nostru, al populaţiei planetare, aflate pe undeva pe la 7,3 miliarde, jumătate înseamnă cam 3,65 miliarde.

Apoi a venit imaginea cea mai interesantă : deşi în cursul anilor 1990 am purtat mai multe conversaţii pe marginea raportului care determină „schimbarea într-un sistem” (ajungând, conform cu „moda” din acele vemuri – când cifra 7 era la „mare modă” printre ezoterişti – până la formule de genul „7% din 7%” din elementele sistemului - persoane, adică)...

...Iată că, acum, a sosit şi vremea înţelegerii acestei „formule”, pornind cumva de la răspuns: am realizat că ajungem la acest număr, de puţin peste 60.000 , dacă extragem rădăcina pătrată din „majoritatea numărului populaţiei din prezent, adică din cei aprox. 3,65 miliarde de umani majoritari (practic, 50% din populaţie), obţinem exact numărul care a fost primit : între 60.000 şi 61.000...

Şi, cumva, toate acestea au logică, căci, dacă stăm să cercetăm şi să simţim, vom percepe, inclusiv SIMBOLIC, cum Esenţa a ceva (inclusiv a unui număr) este oferită tocmai de RĂDĂCINA acestuia, care în matematică este una „pătrată”, exprimată prin „Radical” – care „rădăcină”, ridicată la pătrat (60.000 x 60.000) oferă exact numărul Majorităţii populaţiei ce poate schimba direcţia, generând Schimbarea – Trans-formarea...

Iată cum acest subiect atât de abstract, are importanţă fundamentală, căci mai puţin de jumătate din numărul celebru, de 144.000 , ar fi necesari pentru a declanşa „ceva” în energetica Planetei (dar, repetăm, NU Evenimentul) care, în cascadă, ar putea duce, în scurt timp, la alte lucruri frumoase...

...Mai ales că, deja, dând la o parte uşor cortina, am putut observa că apare un potenţial tot mai consistent ca, din 2019, să înceapă să se manifeste anumite schimbări planetare, mult-aşteptate (însă, repetăm, aceasta este doar la nivel de potenţial al acestui Prezent) !


Aşadar, pentru că mai este foarte puţin timp până la Meditaţie, haideţi ca, măcar acum, să realizăm – să con-ştient-izăm – că, poate pentru prima dată, în acelaşi moment putem fi în aceeaşi energie a Meditaţiei un număr de Fiinţe umane (şi nu numai) care nu a mai fost niciodată până acum – într-un „Spaţiu” (continuum) comun, unde Armonia, Pacea, Iubirea şi Bucuria pot intra într-o Rezonanţă profundă – cum demult nu a mai re-simţit această atât de dragă Planetă Pământ !





 


Aşadar, să ne urăm, acum, o cât mai dragă (re)găsire, împreună, în acest Spaţiu, cu BUCURIE şi IUBIRE !..



MarYan

5 comentarii:

  1. uitandu-ma la ora de pe monitor inaintea inceperii meditatiei "9.11" mi-a trecut un gand cum ca s-ar alatura meditatiei si sufletele celor plecati in teribilul eveniment 9.11 petrecut in aceeasi tara pe care cu gratie o strabate aceasta eclipsa

    RăspundețiȘtergere
  2. Namaste ! aşa să se facă după deschiderea inimii fiecărui OM !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ieri seara, inainte de Meditatia unitatii, m-am imbaiat, m-am barbierit, etc... Adica m-am pregatit de Sarbatoare. Apoi mi-am purificat mentalul si am consacrat fructele actiunii mele lui Dumnezeu Tatal Ceresc, expunand in mod explicit scopul concret benefic al actiunii mele. Am primit un raspuns pozitiv prompt (adica frucuele actiunii mele au fost acceptate de Cel caruia I le-am daruit). Am rugat fiinte superioare precum Arhanghelii si Ingerii sa ne asiste in meditatia noastra. Tot raspuns pozitiv prompt, perceput de mine ca multe fiinte de lumina au facut un scut in jurul nostru. Am intrat in starea de meditatie si m-am sincronizat cu celelalte fiinte participante la meditatie asistat de ghidul in limba romana publicat pe blogul acesta. Trairile au fost deosebite si in nici un caz energia celor cu care m-am aflat in sinergie nu ne-a fost deturnata in scopuri altele decat cele ce le-am mentionat in consacrarea mea. Asa merg lucrurile. Ca au existat si meditatii ale unora cu intentii contarii si acestea au fost consecrate unor fiinte cu orientare nebenefica, este altceva. La sfarsitul meditatiei mele am primit si un raspuns. Am fost multi orientati spre actiune benefica iar roadele meditatiei au ridicat frecventa de vibratie la nivelul acestei Planete. Ne asteapta in continuare surprize placute...

    RăspundețiȘtergere
  4. am simtit foarte frumos starea de unitate si am perceput si anumite procese de purificare atat personala cat si la nivel planetar...s-au legat lucrurile si am facut meditatia pe muzica lui Tom Kenyon....Multumim Maryan

    Ovi

    RăspundețiȘtergere