luni, 14 august 2017

Sandra WALTER : ECLIPSA din AUGUST (din 21 August 2017) – METAFORICĂ şi MISTICĂ (17 iulie 2017).



Sandra WALTER

ECLIPSA din AUGUST
(din 21 August 2017) :

METAFORICĂ
şi
MISTICĂ

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 17 iulie 2017 –





Nota MarYan :

Iată un nou mesaj, venit de data aceasta de la Sandra Walter (cea cu „Tribul Luminii”) care ne PoVesteşte despre aceeaşi situaţie a Momentului actual...

...Acest Super-PORTAL din prezent, situat între două Momente (Portaluri) Astrologice, reprezentate de Eclipsa Parţială de Lună Plină din 7 August 2017 şi această Eclipsă Totală de Soare din 21 August 2017 (punctată inclusiv de către Cobra, printr-o Meditaţie Globală a Unităţii).

În plus faţă de informaţiile deja venite pe multiple surse, Sandra oferă un „CALENDAR”, ceva mai complex şi mai extins, al evenimentelor energetice cu influenţă majoră planetară (pe care îl puteţi cerceta la finalul acestui mesaj) – cu relevanţă ridicată (din perspectiva noastră), în aceste Vremuri în care evenimentele astrologice şi astronomice alternează tot mai rapid cu Descărcări (VALURI) energetice puternice, tot mai intense şi tot mai dese !

Ceea ce dorim să subliniem în acest mesaj, în mod special, se referă la importanţa acordată aici a nevoii de A ECHILIBRA energiile din Civilizaţiile Lemuriene şi Atlanteene, în interiorul fiecărui pământean (ca participanţi activi la mărirea şi decăderea acestora) – pentru ca Inima şi Capul fiecăruia să poată co-exista într-o armonie cât mai înaltă... acesta fiind, până la urmă, SENSUL cel mai profund al acţiunilor noastre prin Planul fizic, şi nu doar pe această Planetă...

De aceea, găsim ca fiind foarte pertinentă observaţia Sandrei referitoare la Echilibrarea KARMEI GALACTICE, în această viaţă de pe această Planetă şi, mai ales, în aceste perioade intens energetice !

Acest aspect nu este doar teoretic, căci, în cercetările noastre radiestezice şi de altă natură, am observat cum Reglarea Karmei şi a Misiunii Personale a fiecăruia a dus la declanşarea „lucrului” pentru reglarea altui tip de Karmă, zisă „ANCESTRALĂ”, care tocmai pe acest aspect îl realizează : echilibrarea experienţelor de viaţă din alte zone extra-terestre, de unde am venit fiecare, pe această Planetă – şi care, în majoritate covârşitoare, fiind din diferite zone ale Galaxiei, pe cale de consecinţă, au efect asupra echilibrării energiilor la nivel Galactic, cel puţin...

De aceea perioadele acestea sunt atât de provocatoare : tocmai când putem considera că „ne-am plătit datoriile cu Pământul”, iată că apar altele – mai adânci şi mai tulburătoare, poate...

...Astfel că toate durerile, frustrările şi frământările acestei perioade pot reprezenta NU „dovada” că „Matrixul a biruit şi Lucrătorii Luminii s-au pierdut” (după cum ar putea simţi cei deprimaţi şi obosiţi de atâta „muncă şi luptă”), ci faptul că lucrul la „Cooperativa Nufărul” (munca susţinută de Purificare şi Eliberare a diz-armoniilor karmice, inclusiv ancestrale) este mai intensă decât oricând – astfel că „instalaţia duduie din plin”, la capacitate maximă, uneori cu trepidaţii până la nivelul maxim de securitate al Reţelei (Sistemului social în care funcţionăm).

Cu speranţa că această imagine mai plastică (dar şi foarte elastică, în acelaşi timp) vă poate ajuta la con-ştientizarea Momentului Cosmic prin care trecem, haideţi să vedem şi Versiunea de Realitate expusă şi transmisă, aici, prin Sandra Walter :






Bine-Cuvântări, Iubit Trib al Luminii !


Eclipsa din August este profund esoterică, motiv pentru care noi suntem îndrumați să o folosim pentru activarea completă a Rețelelor Christaline ale Noului Pământ.

O Eclipsă Totală a Soarelui, care traversează întregul teritoriu al StatelorUnite, este un eveniment rar.

În acest an, al căderii vechilor Linii Temporale, în timp ce noi amplificăm, simultan, liniile temporale superioare ale Ascensiunii, această Eclipsă re-prezintă încă un alt puternic Punct de Cotitură, pentru o manifestare externă palpabilă a ceea ce se întâmplă cu Lumina Superioară.

POARTA PORTALULUI nostru din AUGUST se deschide pe 3 august 2017, include Poarta Leului pe 8/8 (N. Trad. : 8 August 2017), Eclipsa Totală Solară de pe 21 August 2017 și se extinde până pe 25 August 2017.

Acest Val de Lumină ne ajută să dizolvăm realități care nu servesc interesului colectiv.

De asemenea, oferă o activare a codificărilor antice, a structurilor și a intențiilor stabilite pentru acest scenariu posibil, în timp ce iluminează circuitele Noului Pământ / Rețelei Christaline.


Punctul culminant al LUNII NOI este luni, 21 august la 21.11 (N. Trad. : Ora României).

O Eclipsă Totală a Soarelui va fi vizibilă din Statele Unite. Coroana Soarelui este revelată timp de peste 2 minute în Calea Totalității, care taie pe diagonală, din statul Oregon până în Carolina de Sud.




Activarea COROANEI CHRISTICE


O aliniere Pământ-Lună-Soare ne îngăduie să vedem o imagine incandescentă a Coroanei Soarelui.

Această viziune stelară gigantică a coroanei Solare trece de la Oceanul Pacific până la Oceanul Atlantic.

Coroana Solară este o reprezentareBineCuvântare – a Conștiinței Christice.

Verificarea perspectivelor : Nu este vorba despre Luna care acoperă Soarele, este vorba despre revelarea Gloriei Soarelui (Corona sau Coroana Luminii).

Aceasta nu este ierarhiese dizolvă vechea poveste a liniei genealogice reprezentând calea către glorie.

Conștiința Unității – funcționând ca o OMenire unificatăpreia coroana.

Mulți dintre voi au văzut coroana solară, în diferite forme, în ultimii ani...

...Aceasta putând reprezenta propria voastră în-corona-reFemininul Divin poartă Coroana întru-chipării Christice – sau cu viziuni asupra unei Coroane uriașe de Lumină în jurul Mamei Gaia.

Noi ne pregătim, Acum, să extindem acest lucru la scară globală.


Energia Eclipsei are un efect purificator, mistic.

Orice se poate întâmpla !

În anul nostru de complexitate rapidă – 2017schimbarea rezolvă istorii vechi și linii temporale vechi, astfel încât noi să putem trece integral în Unitate, fără restricții.

Tărâmurile Superioare se vor uni cu noi pentru a crea o curățare a Liniilor Temporale, a înregistrărilor akashice, a memoriei și a emoțiilor care limitează întru-chiparea noastră deplină.

Acest lucru se întâmplă deja, motiv pentru care noi simțim o Pace profundă, chiar dacă experiențele noastre devin mai bizare.

COROANA este o uriaşă bine-cuvântare pentru întreaga planetă – nu doar pentru SUA – care face apel la următorul nivel vibrațional al experienței noastre Ascensionale.


Dinamica Coroanei și a redevențelor nu este legată de linia genealogică – nu există nici o exclusivitate în alegerea de a Ascensiona.

Iubirea Divină este o stare de existență în Acum. Codificările de Lumină din cadrul ADN-ului OMenesc susțin posibilitatea Ascensiunii către conștiința Christică, în numele Planului Galactic general al Unității.

Da, mulți dintre noi purtăm descendența stelară a ADN-ului cu marcatori pentru întruchiparea Christică. Acest lucru ne-a permis ca să ne trezim, mai întâi, și să intrăm în Serviciul Divin.

Intenția în Acum este aceea de a întru-chipa Conștiința Christalină, pentru a o face disponibilă tuturor Inimilor dornice, prin intermediul câmpurilor unificate / morfogenetice și a sistemelor christaline.

Noi extindem aceste Codificări ADN pentru Ascensiune în Rețelele Christaline / Noului Pământ și Rețeaua Inimii OMenești.

Purtarea Coroanei este responsabilitatea, creația responsabilă.

Am întrebat cum s-a simțit Noua Regalitate.

Într-o viziune din timpul Meditațiilor Unității, săptămâna trecută, am fost purtață către un balcon înalt sub o arcadă, cu vedere la o civilizație veche.

Un strămoș stelar a mers cu mine spre balustradă, cu vedere spre orașul vast de dedesubt.

Escorta mea mi-a împărtășit : „Așa este”.

Am simțit responsabilitatea de a menține Pacea, răbdarea nemuririi și o Iubire profundă pentru OMenire, Sursă și toată Creația.

Această rezonanță vibrațională a Administrației Divine își are locul perfect în Inimă, chiar Acum.


Statele Unite ale Conştiinţei


America de Nord și, în special, Statele Unite, dețin intenții profunde pentru Noul Pământ, pentru Epoca de Aur și pentru Ascensiune.

Aruncați vechile convingeri despre simbolurile și agendele negative.

Lumina Iubirii este victorioasă, totul este la îndemână.

Civilizațiile native au știut acest lucru, Frățiile și Comunitățile Feminine ale Luminii au venit, Aici, datorită acestui fapt.

Atlanții și Lemurienii au codificat straturile de cristal, acviferele și munții și au creat locuri sacre dedesubtul și deasupra solului, programate să se activeze în timpul acestui Portal.

Mulți dintre voi vă amintiți de aceste intenții, pe măsură ce călătoriți, efectuând activări și activitate a Rețelei.

Este programat în ADN-ul vostru : Corp cu ADN codificat + locație + intenție supremă = ACTIVARE pentru voi și pentru Sistemele Rețelei Christaline.

Se activează Spațiul pentru ceilalți și ne unifică în planurile eterice.




Rezolvarea conflictelor – Trezirea la Unitate


Calea Eclipsei, de la un ocean spre celălalt ocean, unifică, de asemenea, două civilizații antice : Lemuriană din Oceanul Pacific și cea Atlantă, din Oceanul Atlantic.

Da, noi am avut conflicte odinioară. Niciuna dintre aceste civilizații nu a fost perfectă, toți aveam agendele și credințele noastre despre cum să trăim pe Mama Gaia.

Lăudați tot ceea ce noi învățăm, pentru a ne unifica ca UNUL și pentru a transcende călătoriile noastre, Aici, în acest Proces al Ascensiunii.

Sursa nu va mai oferi nicio altă variantă în această Re-scriere Universală... și noi înțelegem, în cele din urmă, acest lucru.

Energia Lemuriană este a Inimii, pacifistă (Pacific) : întoarcerea la pământ, cu vibrația ALOHA (N. Trad. : A Afecțiunii, Iubirii, Compasiunii).

Această energie există pe întreaga planetă, însă Oceanul Pacific poartă energia lui MU, pământul Lemurian pierdut (lemur înseamnă fantomă sau spirit – forma noastră a fost bazată mai mult pe Lumină, până la căderea globală în densitate).

Energia Atlanteeană este a Minții : aspectul ocupat, tehnic, frumos al Atlanteeanului. Acest lucru există, de asemenea, la nivel global și este amplificat în Oceanul Atlantic, unde cea mai mare parte a acestei civilizații a existat înainte de distrugerea sa.


Ambele civilizații erau foarte creative. Ambele civilizații aveau intenții bune.

Ambele au lucrat atât cu Inima cât și cu Mintea ; a existat un echilibru superior.

Noi am călătorit împreună în densitate, ca o modalitate de a rezolva problemele Tărâmului Superior, a unificării Inimii și a Minții, învățând Iubirea Necondiționată și acordând prioritate acțiunilor pentru binele tuturor celor interesați de interesele personale.

Poate că nu ne-am respectat alegerile reciproce, odinioară, totuși indicarea cu degetul a celui vinovat pentru dezastrele globale s-a încheiat.

Acum conectăm Inima și Mintea pentru a crea o Nouă Paradigmă.


Aceste conflicte antice vin de dinainte de epocile lemuriano-atlanteene : Conflictele inter-stelare se reflectă în toată această Galaxie.

Semințele Stelare înțeleg că activitățile noastre, Aici, rezolvă o karma galactică masivă.

Mutați-o în istoria recentă și vedem reflectarea acelorași conflicte.

Acest lucru a fost discutat în comunitatea Noua Eră de zeci de ani, folosit adesea pentru a împiedica progresul nostru spre Unitate („Jocul Vinovăţiei”, „Obsesia Conspirației”).

Cât de frumos este să vezi cum toate acestea se sfârșesc !...
Fără judecată, totul este iertat și rezolvat.

Simțiți asta, dragilor !


REZOLVAREA CONFLICTELOR –
Rezoluţia Liniilor Temporale


Rezoluția este reflectarea, cu densitate mai mică, a procesării a ceea ce s-a întâmplat în Tărâmurile Superioare.

Problemele, la nivel Universal, se rezolvă prin activități în tărâmurile inferioare, cum ar fi o planetă care se scufundă în densitate sau ființe superioare care se fractalizează în formă.

Această activitate rezolvă, completează și reechilibrează probleme care se întâmplă, la un nivel superior.

Cum este Sus, așa și jos... ca o mare operațiune de Fractalizare, pentru a auto-corecta Universul, înapoi în armonie... pentru a deveni ceva Nou.


Voi sunteți martorii soluționării civilizațiilor care au reprezentat același scop al Ascensiunii.

Mulți dintre voi au experimentat aceste epoci și, Acum, noi vă cerem să vă unificați în Lumina Divină și în Serviciul Divin, pentru a păși, Acum, ca UNUL, fără judecată, pentru a aduce Noul Pământ pe cele mai înalte traiectorii ale Ascensiunii, pentru toți.

Arătați OMenirii ce este posibil.


Acest PORTAL încheie nevoia de conflict și stabilește etapa pentru Liniile Temporale ale Ascensiunii.

Evident, războiul și conflictul nu există în Liniile Temporale Primordiale Christice ale Ascensiunii.

Puțin câte puțin, se desfășoară o dez-văluire a ceea ce are loc în Tărâmurile Superioare : nașterea unei noi platforme Universale și întoarcerea Conștiinței Christice / Christaline / a Unității.




Experienţa FINALIZĂRII


Așa după cum știm din munca noastră spirituală, pentru a trăi pe deplin o Nouă Creație, facem Pace cu vechiul.

Mesajul de finalizare a fost puternic, în ultimii ani, pentru mulți Lucrători în Lumină și, mai ales, în timpul acestei bifurcații a Liniei Temporale.

De aceea, atât de mulți s-au angajat în amplificarea experienței vibraționale superioare, pentru a dizolva experiența inferioară, cu cât mai multă ușurință și cu cât mai multă grație.

Pe măsură ce noi depășim arhetipurile trecutului, noi plătim în avans lecțiile aplicabile, adevărurile și abilitățile pe care le-am dobândit în densitate.

Acesta a fost un an puternic pentru Tribul de Vibrație Superioară și continuă să devină mai intens, mai frumos și mai misterios.

Noi continuăm să primim influxuri masive prin Porțile Cosmice (cum ar fi săptămâna trecută, nu Portalul Solar tipic).

Mama Gaia își extinde propriul Sine Solar, pe măsură ce noi amplificăm Rețelele Noului Pământ, care sunt conectate la Inima sa Christalină Superioară Multi-dimensională.


Pregătirea
CĂII TOTALITĂŢII


Fiți oriunde sunteți îndrumați să vă aflați pe 21 august 2017.

Planificați-vă înainte, vor exista milioane de oameni care călătoresc pe Calea Totalității.

În timpul Eclipsei, vom fi uniți în intenția noastră, pentru binele cel mai înalt al tuturor celor prezenţi.

Indiferent unde locuiți, fiți receptivi pentru a primi și a transmite ca UNUL.


Pregătirea noastră pentru Calea Totalității și a Rețelelor Noului Pământ, pentru acest Portal specific, este o informație puternică !

Am simțit atracția Portalului, încă de la Solstițiu.

Bănuiesc că efectul asupra Tribului de Vibrație Superioară poate fi copleșitor, de aici direcția pregătirii avansate.

Am observat o situație asemănătoare cu manevra de poziționare care a precedat Schimbarea Liniei Temporale în Septembrie 2016.

Aceasta este o indicație că oamenii din spatele scenei știu că „ceva” este pe cale să apară...


În acțiunea noastră, noi pregătim o Platformă Energetică Globală pentru binele suprem, observând energia Eclipsei la scară globală, făcând-o disponibilă tuturor Inimilor doritoare, care aleg Iubirea, Pacea și Armonia.

Ca întotdeauna, curățirea și pregătirea interioară sunt Cheia unui serviciu extern eficient.




PORŢILE FINALE
ale Anului 2017


Lista Portalurilor pentru 2017 crește foarte rapid, după luna August.


Eu sunt călăuzită să furnizez datele rămase :

- 23 iulie : Declanșator Cosmic, ultima Lună Nouă (orele 12.46, ora României), înainte de Eclipsă (de asemenea, o Lună Nouă).

- 3 august : Deschiderea Portalului pentru pasajul din August.

- 7 august : LUNA PLINĂ și Eclipsa Parțială de Lună (orele 21.11, ora României).

- 8 august : Poarta Leului.

- 21 august : ECLIPSA TOTALĂ SOLARĂ, Luna Nouă (orele 21.30, ora României).

- 25 august : Portalul din August se închide.


21-25 septembrie include :

- 22 septembrie : Echinocţiul (orele 23.01, ora României) şi

- 23 septembrie : Declanşator Cosmic, Schimbarea Liniei Temporale.


21 – 25 decembrie include :

- 21 decembrie : Solstiţiul (orele 18.28, ora României) și

- 23 decembrie : Declanșator Cosmic, Schimbarea Liniei Temporale.


(N.Trad. : Orele sunt preluate de aici.)


De asemenea, ne unim cu ocazia Lunilor Pline și Noi, iar Meditațiile noastre pentru Unitate, Duminica, sunt pentru a extinde Rețelele cu Lumina Iubirii.

Lumina fotonică, care se revarsă în a doua jumătate a anului, crește intens, ridicând volumul pentru orice Inimă doritoare, aliniată cu Iubire.

Liniile Temporale par a fi mai puţin liniare după Septembrie 2016.

Este interesant faptul că lunile Octombrie, Noiembrie și majoritatea lunii Decembrie 2017 nu sunt pe listă deloc.

Poate că posibilitățile nu erau stabilite atunci când am primit informația, în Decembrie 2016.

Acesta este un semn bun, în sensul că are loc o schimbare profundă – accelerația pe care o cerem, în mod constant.

Combinați-le cu viziunile despre Exploziile Solare, dispariția Mamei Gaia (N.MY. : În forma sa actuală, 3-4D) și mesajele de finalizare și avem un pasaj foarte mistic, foarte frumos, foarte ezoteric.


Gardieni, Lucrători ai Reţelei şi Lucrători în Lumină : Ne Unim în această Duminică, 23 iulie 2017, pentru ultima Lună Nouă, înainte de ECLIPSĂ (de asemenea, o Lună Nouă).


Alăturați-vă nouă pentru Meditațiile Uniunii, așezați-vă cristalele pentru a vă conecta cu NUCLEUL CHRISTALIN al Rețelelor Mamei Gaia și al Noului Pământ.

Este un Declanșator Cosmic, așa că noi spunem Bun Venit Nivelurilor noastre Superioare, care co-creează cu noi.

Vom fi axați pe Calea Totalității, soluționarea conflictului și amplificarea Liniilor Temporale Superioare ale Ascensiunii.


În Iubire, Lumină și Serviciu,

Sandra.


Legături către materiale asociate :




4 comentarii:

  1. Traiasca America, fara ea nu ar veni lumina zile pe pamant. Cata ipocrizie, Sandra care locuieste citez: "Sandra lives in Mount Shasta, California" crede ca pe 21 august vine o schimbare majora pe pamant si cred ca va veni la ei pentru ca vor continua sa suga aceleasi resurse de la restul populatiei de pe terra, iar ei vor mai trage niste puf, puf pe nas si vor avea noi viziuni despre cat de frumoasa este viata. O intrebare: De ce eclipsa de anul trecut din zona Asiei nu a avut atata importanta ?.....raspuns, pentru ca nu a fost vizibila la marele luminator la care lumea se inchina, Amerlocia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca nu sunt in asentiment cu unii dar apreciez enorm faptul ca si comentarii "contra" sunt publicate aici. Deci parerea mea despre Ameerlocia va ramane asa cum am specificat mai sus, pana in ziua cand o sa vedem cu totii ca vor trai pe picioarele lor si nu pe spinarea altora.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu stima, domnule MarYan, va rog sa va verificati adresa de @gmail. Sau, mai pe scurt : https://www.youtube.com/watch?v=qU44uxv2USc
    https://www.youtube.com/watch?v=HBPSGHXGPLw
    Rog toti romanii treziti sa arunce un ochi pe aceste 2 video-uri facute special pentru noi!
    Victoria luminii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti perfecta dreptate D-le Dan Benjamin! cu toti "spiritualii" lor care mai de care servesc cabala cum pot de bine si traesc pe picior mare facand conferinte prin hoteluri de 5 stele. Astia sunt servitori ai cabalei care se dau spirituali si destepti.

    RăspundețiȘtergere