sâmbătă, 23 septembrie 2017

Consiliul ARCTURIAN prin Daniel SCRANTON : Simţiţi cea de-a 5-a Dimensiune în Inima voastră (26 august 2017).



Consiliul ARCTURIAN
prin Daniel SCRANTON

Simţiţi
cea de-a 5-a Dimensiune
în Inima voastră

(Traducere : Ctin MIHĂILESCU)

– 26 august 2017 –





Nota MarYan :


...Iată că „mergem înainte”, în alte faze ale Energiei Planetare, care, acum, lucrează intens la purificarea energiei emise de întreaga Umanitate (Egregorul Uman Planetar), în ansamblul său, prin toate aceste EVENIMENTE METEOROLOGICE – la care, din ne-fericire, cabaliştii „pun şi ei umărul”, din plin, prin amplificarea tuturor acestor efecte secundare ce se manifestă în modurile dramatice evidenţiate de mass-media oficială.

În acest con-text, în cazul mesajului de mai jos, venit de la Consiliul Arcturian, nici nu mai importă cât de veridică este Sursa, căci ideile transmise şi, mai ales, imboldurile la acţiune sunt atât de actuale, încât merită din plin de a fi re-amintite şi, mai ales, SIMŢITE, pentru a fi puse în practică, cât mai curând, de cât mai mulţi...

În felul acesta, PoVestea noastră care are ca obiectiv atingerea celei ce-a 5-a Dimensiuni, ca Nivel de Conştiinţă (deci, de fapt, DENSITATE), nu mai pare a fi atât de „teoretică” şi de îndepărtată, ca şi obiectiv.

Aşadar, spornicie la Acţiunea de Trans-formare interioară a propriei Fiinţe (Divine) ! :






Salutări !

Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi.

În ultimele săptămâni ați făcut câteva salturi uriașe și noi suntem impresionați de modul în care ați progresat, deși continuați să vă confruntați cu provocările celei de a 3-a dimensiuni.

Nu ați primit prea multă ușurare din surse externe, extra-pământene.

Încă vă confruntați cu aceleași provocări pe care le-ați avut, de-a lungul timpului, pe Planeta Pământ.

Vestea proastă este că în viitorul imediat vă veți confrunta cu provocări încă și mai dure, care vă vor pune la încercare capacitatea de a rezista și de a le depăși.

Vor reuși cei care-și vor putea menține echilibrul interior, vor fi adică centrați în inimă, și nu se vor lăsa îngenunchiați; în sinea lor, ei știind că toate acestea vă sunt hărăzite pentru că numai astfel veți ajunge la înțelegerea adevărului, pe care, mulți dintre voi, încă nu-l cunoașteți ori nu credeți în el.

Acest adevăr trebuie să ajungă a fi cunoscut la nivel de masă, adică de toată lumea.


De exemplu, interesant este că, în majoritate covârșitoare, voi știți și credeți în existența Energiei Libere, care umple tot universul.

Vă este clar că, folosind-o, ați putea scăpa de toate relele, dacă ați trece rapid la folosirea acestei energii gratuite și nelimitate, pentru a avea o lume mai bună, mai îmbelșugată și mai curată.

Da, și totuși, nu o faceți !!? Pentru noi, este greu de înțeles această inerție, această nehotărâre în a face ceea ce vă este necesar și chiar la îndemână !

V-ați obișnuit? Vă este bine așa? În aceste condiții, care mai este obiectul și justificarea nemulțumirilor voastre ?

De ce preferați să muriți, să vă ia furtuna casele, bunurile și animalele, să vedeți cum cei dragi sunt luați de viituri, ori sunt cuprinși de flăcări ?

De ce vă complaceți să vedeți toată această jale cuprinzând lumea voastră, fără a trece la folosirea tehnologiilor care vi s-au dat ?

Deși vă aflați într-un Proces amplu de Transformare, lumea voastră continuă să fie o reflecție a minții caracteristică dimensiunii 3D.

Acesta este principalul motiv pentru care vi se cere imperativ să ieșiți din gândirea voastră tri-dimensională, altfel vă veți perpetua la nesfârșit starea de fapt actuală, realitățile pe care mereu și mereu vi le creați după vechi tipare.

Energiile care vi se trimit, pot să nu aibă un efect prea mare dacă, în loc să le folosiți așa cum vi se cere, le modificați și le re-modelați după vechile tipare.


Oameni ai Pământului, treceți urgent la experimentarea realităților celei de a 5-a dimensiuni, în tot ceea ce faceți și gândiți !

Cum (?) :

- În primul rând, DORIND aceasta și gândind că se poate.

- În al doilea rând, faceți-vă un amplu program de MEDITAȚII în care aprofundați-vă cu intenția de a afla ADEVĂRUL din adâncul ființei voastre.

- În al treilea rând, prin renunțarea la programările mass-media oficiale.

- În al patrulea rând, preocupându-vă mai mult de evoluția voastră spirituală și mai puțin de acumulări și satisfacții materiale.




Pe măsură ce, din ce în ce mai mulți dintre voi atingeți nivele (stări) profunde de meditație, veți începe să stabiliți legături cu ființe din dimensiuni superioare și vă veți integra în fluxul energiilor din a 5-a dimensiune.

Această energie, aceste vibrații sunt prezente acum în mediul în care trăiți, în jurul vostru, numai că trebuie să le accesați, să le primiți, să le asimilați.

Meditați individual, meditați în grupuri, sincronizați-vă meditațiile (ca tematică și ca timp).

Aceasta nu este o pierdere de timp, ci un mijloc sigur de a evolua, de a Ascensiona, de a Cunoaște ADEVĂRUL Universal.

Faceți tot ceea ce depinde de voi pentru a nu mai repeta vechile clișee de gândire și de apreciere a lumii, adică renunțați să mai „puneți vreascuri pe focul” dimensiunii 3D.

Altfel, veți prelungi ori chiar permanentiza existența dimensiunii 3D, în viața și realitatea voastră.

Iubiților, este timpul să vă desfaceți aripile și să vă începeți zborul maiestos al păsărilor libere, cutezătoare care scrutează înaltele orizonturi ale cerului.

Nu rămâneți pironiți pe stânca pe care ați urcat cu greu, așteptând să se producă (de la sine) EVENIMENTUL...

Părăsiți fortificațiile dimensiunii 3D, nu vă mai iluzionați că va veni cineva care să-i aresteze pe cei care v-au făcut rău, că va bate cineva la ușa voastă pentru a vă aduce ceea ce vi se cuvine din redistribuirea echitabilă a averilor, că s-a reevaluat valuta, motiv pentru care vă revine un sac de bani etc.

Este timpul să porniți în masă pe drumul indicat de inimile voastre, eliberați de constrângerile dimensiunii inferioare 3D.


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de această comunicare cu voi.



prin

2 comentarii:

  1. Buna seara! Am citit articolul si sunt putin confuza in ceea ce se spune. Cum adica am primit tehnologie gratuita pentru a accesa energia libera? Chiar credeti ca oamenii daca ar avea acces la astfel de dispozitive, nu le-ar folosi? Poate sunt la cine nu trebuie. Omul de rand nu are suficiente resurse materiale, sa achizitioneze astfel de generatoare - echipamente. Asta nu inseamna ca suntem blocati mintal si "vă complaceți să vedeți toată această jale cuprinzând lumea voastră". Poate vin arcturienii si ne predau fizic, lectii prin care sa accesam aceste energii libere, sau ne teleporteaza la fiecare casa un astfel de dispozitiv. Atunci ar vedea schimbare, altfel doar vorbe- ca politica de la televizor. Daca sunt asa de buni si vor sa ajute omenirea la ascensiunea pamantului si a oamenilor in dimensiunea 5D, ii invitam sa ajute la acest proces de trezire aici si acum. O seara frumoasa! Iubire si lumina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună seara.

      Situaţia amintită în mesaj se referea la un aspect mai general : existenţa informaţiilor care, puse "cap la cap", pot duce la crearea şi asamblarea aparaturii ce poate genera Energie Liberă.
      Exemplul cel mai la îndemână este Keshe şi tehnologia plasmatică detaliată de către acesta, în scheme tot mai precise, alături de multe alte scheme provenite de la Tesla şi alţi cercetători ai domeniului.

      Ideea de bază este de a ne uni pentru a aduce în mintea conştientă informaţii cât mai exacte despre schemele tehnologice ale aparaturii generatoare de energie liberă...
      ...Aceasta însă, nu implică doar dorinţe "hei-rup-iste" şi intel-igenţă "la maxim", ci mai ales un Nivel de Conştiinţă corespunzător unei asemenea tehnologii avansate.

      Lipsa acestui Nivel de Conştiinţă este evidenţiat tocmai prin această atitudine de "asistat", cu eventuale teleportări ale soluţiilor, de undeva din Cer, în timp ce nouă nu ne rămâne decât, eventual, să mulţumim frumos că alţii ne rezolvă problemele...

      Succes la Lucru (cu interiorul Fiinţei pentru Ascensiunea în COnştiinţă) !

      MarYan.

      Ștergere