miercuri, 27 septembrie 2017

Grupul ARCTURIAN prin Marilyn RAFFAELE : MESAJ despre IUBIRE, pentru IUBIRE (24 septembrie 2017).



Grupul ARCTURIAN
prin Marilyn RAFFAELE

MESAJ
despre IUBIRE,
pentru IUBIRE


(Traducere : Monica POKA)

– 24 septembrie 2017 –





Nota MarYan :

Acest mesaj nici nu mai are nevoie de prezentare, căci încă din titlu se observă subiectul acestuia…

Eterna PoVeste a Iubirii : ce poate fi (şi ce nu poate fi) Iubirea ?
 
Iată, fără alte comentarii, ce elegant şi expresiv ne relevă Arcturienii din aceste adevăruri universale, atât de Simple, despre ceea ce înseamnă, cu adevărat, IUBIREA… :






Dragilor, mesajul pentru aceste vremuri schimbătoare este o asiguraretotul este pe drumul cel bun și lumea nu și-a rătăcit Calea.

În schimb, sistemul de credințe învechit își rătăcește calea, chiar dacă mulți se luptă să-l mențină.

Falsele concepte și credințe pot doar să se risipească în prezența energiilor tot mai intense ale Adevărului, deoarece nu există nimic în ele care să le susțină.

Pentru mulți, schimbarea a fost neplăcută și nu în aliniere cu simțul material al confortului și al siguranței.

Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă este necesar atât pentru Gaia cât și pentru toți locuitorii ei, în scopul de a curăța multiplele straturi de energie densă formate de dualitatea și separarea pe care ea le-a adunat și purtat de-a lungul secolelor.

Sufletele care vin, aleg adeseori să experimenteze un anumit tip de eveniment dificil sau care schimbă viața, în timpul vieții lor pe Pământ.

Aceasta este o alegere liberă, făcută înainte de naștere, în scopul învățării a ceva necesar pentru creșterea sufletului, pe care au fost demult pregătite să o aibă, dar nu au învățat-o în viețile mai ușoare...

Grupurile de suflet vor alege adeseori să experimenteze ceva împreună, în scopul de a curăța și a încheia o karmă colectivă.

Sunteți martori ai unor astfel de situații, acum, când peste tot în lume anumite grupuri experimentează mari pierderi și suferință.

Lucrurile care par atât de greșite, potrivit unei gândiri 3D, sunt adeseori necesare și perfecte, în scopul de a înclina balanța pentru un suflet sau un grup de suflete.

Asta nu înseamnă să stați în spate și să spuneți : „Ei bine, ei au ales asta”, ci înseamnă că aveți o mai bună înțelegere a situațiilor din lume și, din acea stare de conștientizare, sunteți în măsură să trimiteți Lumină și ajutor, fără să adăugați energie negativă situației.


Vechiul nu mai deține puterea pe care a deținut-o cândva, pentru că, conștiința colectivă devine din ce în ce mai evoluată.

Oamenii se trezesc și încep să-și conștientizeze și revendice puterea lor interioară înnăscută.

Cei care sunt ignoranți în ceea ce privește adevărata lor identitate, ca ființe spirituale, continuă să le permită altora să le ia putereaguvernele, bisericile, experții, corporațiile și indivizii care trăiesc dintr-un sentiment îndreptățit de împuternicire, deghizat ca și cunoaștere a ceea ce este mai bine pentru ei.

În ciuda aparențelor, Iubirea devine din ce în ce mai predominantă pe Pământ, pe măsură ce oamenii se trezesc la un nou sentiment de conexiune și trec dincolo de conceptele separării.

Acesta este darul ascuns al „dezastrelor”.

Iubirea este simțită și exprimată de mulți care nu înțeleg că dorința lor de a-i ajuta pe alții este, de fapt, iubire...

Iubirea curge în forme relevante pentru starea de conștiință atinsă a unui individ care poate vedea acțiunile sale ca fiind doar răspunsuri practice la o anumită situație.


Sunt cei care vor interveni întotdeauna acolo unde văd o nevoie, oameni „obișnuiți” care oferă îmbrăcăminte, mâncare și bunuri materiale, fără să considere vreodată că acțiunile lor sunt iubire.

Alții ajută la nivel emoțional și mental, oferind ghidare și susținere.

Aceasta este iubire (activități ale Unimii), indiferent de cum i se spune.

Nevoile intense ale atât de multor oameni servesc la a atrage lumea mult mai profund în iubire, prin serviciul pe care mulți l-au ales înainte de naștere, de a experimenta sau a face parte dintr-un eveniment catastrofal.


După cum știți deja, cu cât starea de conștiință atinsă este mai iluminată, cu atât mai profundă și mai clară este înțelegerea de către acea persoană a iubirii ca fiind energia de legătură dintre cei mulți, în UNUL.

Evoluția spirituală este, pur și simplu, o Călătorie în care fiecare suflet se mișcă rapid sau lent, în nivele din ce în ce mai înalte ale acestei conștientizări.

Toți cei care într-un mod altruist o servesc pe Gaia și formele ei de viață, sunt iubitori, chiar dacă ei pot vedea acest lucru doar ca „Îmi fac treaba” sau „Sunt practic/ă”, etc. în acest moment.

Sunt unii (adeseori oameni cunoscuți care doresc publicitate) a căror stare actuală de conștiință le permite să facă acțiuni de serviciu, în primul rând pentru a primi laude și atenție de la alții, fără o îngrijorare reală față de destinatari, fie că aceștia sunt oameni, plante sau animale.

Cu toate acestea, chiar și acest nivel jos de serviciu poate fi punctul de plecare pentru dezvoltarea unui mai profund sentiment de serviciu din iubire.




Este important să înțelegeți diferența dintre IUBITOR și ÎNCURAJATOR (N. Trad. : „enabling” – în textul în limba engleză – în sensul de susținere greșită a unui comportament care dă dependență).

Mulți încă cred că IUBITOR înseamnă să facă orice este nevoie pentru a face pe altcineva fericit, adeseori pe seama propriei lor puteri personale și creșteri.

Situațiile altor persoane pot fi foarte bine o parte din contractul pe care acestea și l-au ales înainte de naștere pentru învățare, curățare și trecerea dincolo de energiile active ale vreunei memorii celulare vechi.

Iubirea înseamnă să ai o mână pregătită să apuce mâna cuiva care se întinde după un ajutor în plus, care să-i susțină propriile eforturi, dar iubirea nu înseamnă să te cobori în șanț ca să ridici pe cineva care nu face nici un efort să iasă de acolo sau măcar să vadă vreo nevoie de a fi în altă parte.

Oamenii trebuie să aleagă ei înșiși (conștient sau inconștient) să iasă dintr-o „Conștiință-Şanț” pe care ei înșiși au creat-o...

Dacă din zel personal, cineva încearcă să forțeze pe altcineva într-o stare de conștiință pentru care s-ar putea ca acesta să nu fie pregătit, cel care face acest lucru împiedică lecția și devine un Încurajator (N. Trad. : „enabler”, în textul original, se folosește pentru a descrie o persoană care încurajează un comportament nesănătos, de exemplu alcoolismul).

Mulți Căutători ai Adevărului ajung să fie confuzi în acest punct, pentru că în efortul lor sincer de a deveni iubitori, ei încearcă să repare, să vindece sau să schimbe pe oricine se zbate și nu poate vedea lumea așa cum o văd ei, cei iubitori.

Fac acest lucru prin cuvinte (prozelitism) sau acțiuni (intervenind și schimbând lucrurile) sau, pur și simplu, printr-o aliniere compătimitoare – toate acestea vor adăuga energie situației.


Adeseori, iubirea are nevoie ca o persoană să se dea la o parte și să lase o altă persoană să cadă în nas, lucru care poate fi foarte dificil, atunci când această altă persoană este cineva drag.

Nu uitați niciodată că adevărata natură a persoanei este Divină, indiferent de care ar putea fi aparențele.

Aceasta este lucrarea mai înaltă și, dacă cealaltă persoană este receptivă sau pregătită pentru schimbare, realizarea voastră iubitoare a adevăratei sale naturi îi poate schimba conștientizarea, permițându-i să vadă și să fie mai receptiv la imaginea de ansamblu.

Aveți întotdeauna încredere în intuiția voastră, în astfel de situații : „Această persoană dorește într-adevăr ajutor sau, pur și simplu, caută pe cineva care să-i ușureze întoarcerea în vechiul stil de viață pe care și l-a ales ?”.

Sunt anumite persoane care se complac să fie „victime”, pentru că acest lucru le aduce atenția pe care și-o doresc, fără să facă nimic altceva, decât să continue să repete și să detalieze amănuntele stării lor de victimă, oricui este dispus să le asculte – ceea ce va servi în mod perfect la producerea mai multor situații care să susțină victimizarea.

Voi Sunteți Creatori...


Când cineva încearcă în mod sincer să crească și să-și schimbe viața în bine și să meargă mai departe, atunci puteți să-i apucați mâna cu fermitate și să-l ajutați în orice mod sunteți în stare (fizic, mental, emoțional și spiritual) până unde aceștia doresc să ajungă.

S-ar putea să fie necesar doar să-i ghidați spre locul în care pot găsi ajutorul pe care îl caută.

Este dificil să determinați aceste lucruri doar observându-le și acesta este momentul în care este nevoie ca darurile voastre intuitive să intre în joc.

Sunteți Lucrători în Lumină, ceea ce înseamnă că sunteți suficient de evoluați ca să inter-acționați cu lumea din Nivele ale Luminii și Conștientizării, nu potrivit conceptelor 3D despre Iubire și Serviciu, care adeseori includ o predare a puterii personale.




Iubirea nu a însemnat niciodată să fiți un „ștergător pentru picioare... Iubirea NU presupune încercarea voastră de a vă forma imaginea unui „sfânt” cu ochii ridicați la cer și mâinile împreunate cu blândețe.

Iubirea înseamnă de multe ori să luați poziție și să spuneți „NU” atunci când este nevoie. Iubirea le dă voie celorlalți să experimenteze și să învețe din propriile lor greșeli. Iubirea observă și știe care este diferența dintre o dorință și o nevoie.


Iubirea este re-cunoașterea naturii Divine a fiecărui individ, indiferent de cât de departe de aceasta pare a fi.

Iubirea înseamnă să fii dispus să aduci ghidare, atunci când aceasta este cerută, dar înseamnă și capacitatea de a renunța să o faci, atunci când nu este cerută...

Iubirea înseamnă să fii ferm, atunci când copilul tău, în i-maturitatea sa, face alegeri greșite, dar tot iubirea este cea care îi dă voie și să experimenteze consecințele unei alegeri greșite.


Iubirea este realizarea Unimii la toate nivelelefizic, mental, emoțional și spiritual. Iubirea știe că toate formele de viață exprimă O Unică Viață.   

Voi sunteți și puteți fi doar Iubire, pentru că iubirea este energia care curge în, ca și prin toate lucrurile.

Iubirea nu este o emoție, deși se exprimă adeseori prin emoții. Iubirea este MOTORUL DIVIN care este Dumnezeu cu toate părțile Sale, funcționând infinit în perfectă Ordine, prin Lege – manifestată în lumea fizică, ca şi o inimă umană.


Noi suntem Grupul Arcturian.



prin

Un comentariu:

  1. Wow! Cat adevar si cata intelepciune! Fratii nostri mai mari din ceruri ne iubesc si noi ar trebui sa-i intampinam cu o egala iubire si intelepciune. Poate chiar si mai profunde pt ca aceste conditii de sfarsit de epoca intunecata a umanitatii si inceput de epoca luminoasa ofera niste lectii de viata unice. Dar cu iubire putem sa intelegem totul corect!

    RăspundețiȘtergere