marți, 26 septembrie 2017

KUTHUMI prin Natalie GLASSON : Trezirea PRIETENIEI cu FIINŢELE STELARE (1 septembrie 2017).



KUTHUMI
prin Natalie GLASSON

Trezirea
PRIETENIEI
cu
FIINŢELE STELARE

1 septembrie 2017

(Traducere : Monica POKA)





O frumoasă Trezire începe să apară Acum, în Omenire.

Punctul culminant al acestei Treziri va fi la începutul anului 2018, continuând pe parcursul a aproape întregului an.

Eu, KUTHUMI, vreau să vă aduc o înțelegere a acestei schimbări majore care are loc în ființa voastră și a multora de pe Pământ, care va stimula activarea în planurile interioare.

Acesta este într-adevăr un timp în care să lăsați la o parte iluziile și credințele limitatoare și să vă expansionați mintea și inima, pentru a accepta Adevărul, susținerea și Iubirea din planurile interioare.

Faptul că ați deja drumul multor gânduri limitative, este motivul pentru care împărtășesc acum această informație cu voi. Va fi nevoie să continuați să vă eliberați de tiparele de gândire și credință care fac ca planurile interioare sau cerurile să vă fie invizibile.

Această Trezire specială are loc numai în cei care sunt pregătiți și dornici să fie în serviciul tuturor, să-și expansioneze mintea dincolo de realitatea lor curentă și să ancoreze energiile în Pământ.




Ați Fost Aleși să Fiți în Serviciu


Tu și mulți oameni de pe Pământ aţi fost aleși, datorită nivelului vostru de evoluție spirituală și a compasiunii pentru Mama Pământ și omenire, să experimentați o activare interioară.

Această activare interioară este aliniată cu Energiile Unității, Conectării, Comunicării și Adevărului – aceste calități vor fi în continuare activate și amplificate în voi.

Activarea va fi aliniată cu scopul reformării unei prietenii a încrederii, păcii și iubirii între omenire și Ființele Stelare din planurile interioare și care sunt în slujba Pământului.


De-a lungul anilor 2016 și 2017, Ființele Venusiene au ancorat iubirea în Pământ, astfel încât Pământul să poată egala vibrația iubirii a planetei Venus și, în cele din urmă, să preia rolul planetei Venus, ca Planetă a Iubirii.

Prin împărtășirea Iubirii ne-condiționate cu Pământul și oamenii ei, Venus a re-trezit și mințile multora la prezența și influența iubitoare și pozitivă a Ființelor Stelare.

Când vorbesc de FIINțELE STELARE, eu includ Ființele Venusiene, Andromedanii, Arcturienii, Ființele de pe Sirius, Pleiadienii și Ființele Celeste Albe.

Toate sunt înțelepte, devotate Pământului și omenirii ei și doresc, totodată, să ajute sufletele în căutarea lor pentru Ascensiune, fericire și împlinire.

Tot ceea ce Ființele Stelare împărtășesc cu omenirea este dintr-o stare de iubire dezinteresată, pură.

Ființele Stelare nu doresc să obțină nimic de la Pământ și de la omenirea ei, ci doar să observe omenirea în deschiderea ei către Iubirea Creatorului, care să află în ea.




Cum va ajuta ACTIVAREA INTERIOARĂ ?


Activarea reformării prieteniei dintre suflete, așa ca al tău, și Ființele Stelare va ajuta omenirea să intre într-o mai mare stare de acceptare a Ființelor Stelare, în care canalele de comunicare pot fi deschise din nou.

Acest lucru înseamnă că mulți oameni, așa ca tine, vor simți, recunoaște și conștientiza prezența și susținerea iubitoare a Ființelor Stelare.

Veți descoperi că este mai ușor să comunicați personal cu ele și veți fi în stare să co-creați cu aceste minunate Ființe de Lumină, pentru a susține în continuare Schimbările aduse de Ascensiune, pentru voi înșivă și pentru Pământ.

Mulți dintre voi sunteți Ființe Stelare sau ați lucrat îndeaproape cu Ființele Stelare, în alte vieți sau pe alte planete.

Conexiunea și comunicarea Sufletului vostru cu toate aspectele Creatorului, chiar cu Ființele Stelare, este naturală. Aceasta a fost întotdeauna o abilitate naturală pentru toți.

Cu toate acestea, comunicarea dintre omenire și Ființele Stelare a fost descurajată și au circulat multe zvonuri despre cruzimea Ființelor Stelare...

Omenirea a fost învățată să se teamă de Ființele Stelare, lucru care i-a închis acesteia Canalele de Comunicare cu Ființele Stelare.

În anul 2018, ființele Stelare din planurile interioare și sufletele de pe Pământ care doresc să fie în serviciu vor lucra împreună, atât conștient cât și inconștient, pentru a vindeca Conștiința omenirii.

Prin acest Proces de Vindecare, abilitățile de comunicare ale omenirii nu numai cu Ființele Stelare, ci și cu alte ființe de lumină sau aspecte ale Creatorului, vor fi re-trezite.

Acest lucru va fi evident mai ales la sufletele, așa ca al tău, care se respectă deja pe ele însele ca pe o Prezență Divină pe Pământ și au o înțelegere a Ființelor Stelare.




Ce este ACTIVAREA INTERIOARĂ ?


Odată cu Trezirea omenirii la energia Ființelor Stelare și cu re-trezirea canalelor de comunicare, Ființele Stelare vor fi în măsură să trimită minunate raze de lumină și înțelepciune în Ființa voastră, în conștiința omenirii și în Pământ, pentru a accelera Ascensiunea și manifestarea deplină a Erei Iubirii.

Deși este posibil ca să nu observați un mai mare respect sau acceptare a Ființelor Stelare în conștiința omenirii sau a celor din realitatea voastră, veți observa, în general, o mai mare deschidere a minții, a capacității de a observa mai degrabă decât de a judeca, de a vedea dincolo de iluzii și de a da drumul aspectelor fricii care limitează adevărata percepție.

Această schimbare va fi o activare interioară pe care o veți observa în voi înșivă și în alții.

S-ar putea să dureze o vreme, până să vă acordați la ea pentru că aceasta va fi o nouă deschidere a canalelor de energie din ființa voastră, canale care au fost închise pentru o perioadă.

Întregul vostru Sistem va începe să funcționeze într-un mod diferit.

În primul rând, veți observa că modul în care interacționați și comunicați cu lumea din jurul vostru și din voi se va schimba.

Vă veți conecta și comunica cu mai mult decât o experimentare, cu întregul vostru corp/ființă. Asta înseamnă că nu vă veți conecta și comunica numai la nivel mental, ci cu o mai mare curgere de energie prin întreaga voastră Ființă, veți comunica dintr-o Plenitudine și Complet-itudine din voi.

Vor apărea noi percepții, idei și înțelegeri, precum și noi abilități legate de comunicare și intuiție.

Scopul acestora nu este să creeze mai multă Pace în lumea Pământeană, ci mai multă Pace în fiecare ființă !

Astfel, oamenii vor fi capabili să comunice între ei dintr-o stare mai profundă de Pace. Acest lucru nu numai că va susține comunicarea omenirii, a unuia cu celălalt, ci va susține și comunicarea cu alte aspecte ale Creatorului din ei și din jurul lor.


Pregătirile pentru Activarea Interioară încep acum, deși Activarea va avea loc la începutul anului 2018.

Cei care au fost aleși să fie în serviciu vor fi primii care o vor experimenta, apoi Conștiința omenirii și apoi Omenirea.

Activarea va fi asemenea unei profunde purificări, în care Lumina va fi canalizată în ființa voastră cu scopul de a deschide Rețelele de Energie și Canalele de Comunicare în corpul și în ființa voastră.

O profundă curățare și purificare va avea loc, care va elimina vechile programări negative și frica plantate în sistemul vostru, în special în ceea ce privește Ființele Stelare.

S-ar putea să experimentați o profundă expansiune în ființa voastră, chiar la toate nivelele Ființei voastre. Apoi veți experimenta o mai mare curgere de lumină care va fi Înțelepciune, Vindecare și Trezirea Codurilor de la Ființele Stelare, pe măsură ce ele vi se prezintă și reformează iubitoarea lor prietenie cu voi.

Acest lucru poate avea loc treptat, de-a lungul mai multor zile sau chiar luni. Pe măsură ce prietenia voastră cu Ființele Stelare evoluează, ele vor începe să împărtășească cu voi energii și înțelepciune care să fie ancorate de către voi în Pământ.

Toate energiile și înțelepciunea pe care le primiți vor fi pentru a ajuta și susține Trezirea iubirii Creatorului în fiecare ființă precum și o dezvoltare a Comunicării pe Pământ, dar nu prin intermediul tehnologiei, ci mai degrabă de la Inimă la Inimă.




Pregătirea pentru ACTIVAREA INTERIOARĂ
şi Co-CREAREA cu Fiinţele Stelare


Este important să vă dați seama că modul în care voi comunicați cu Ființele Stelare s-ar putea să nu fie așa cum vă așteptați voi – în Ființa voastră se trezesc noi sisteme energetice și, astfel, se pot dezvolta noi abilități de comunicare.

Ați putea comunica cu un corp, energie sau conștiință combinată a Ființelor Stelare sau s-ar putea să descoperiți că o anumită civilizație este dornică să co-creeze împreună cu voi.

Re-înnoirea prieteniei dintre omenire și Ființele Stelare, este, de fapt, o Trezire a co-creării care este necesară pentru împuternicirea Creatorului în voi toți și pentru stimularea schimbărilor care sunt necesare în lume.


Eu, Kuthumi, doresc să împărtășesc cu voi o INVOCAŢIE care să fie folosită pentru a vă exprima acordul și deschiderea în a co-crea cu Ființele Stelare :

Îmi recunosc Divinitatea și Prezența Creatorului în corpul meu fizic.

Sunt pregătit/ă să dau drumul credințelor limitatoare și blocajelor din sistemul meu energetic care mă fac să mă focalizez pe iluzii și nu pe îmbrățișarea deplină a abilităților mele sacre de comunicare.

Sunt pregăti/ă și dornic/ă să fiu în serviciul Pământului, a Omenirii și a Creatorului.

Doresc să co-creez împreună cu Ființele Stelare.

Atunci când este momentul potrivit, îngădui Ființelor Stelare să susțină o activare interioară în ființa mea, activare care va purifica și curăța toate aspectele Ființei mele.

Fie ca abilitățile mele de a comunica și de a mă conecta cu toate aspectele Creatorului, inclusiv cu mine însumi/însămi și cu Ființele Stelare, să fie împuternicite și dezvoltate așa cum este potrivit.

Îmi îngădui mie însumi/însămi să mă deschid abilităților mele naturale și să aduc înțelepciunea și energiile Ființelor Stelare pe Pământ, ca un serviciu pentru toți.

Întâmpin cu bucurie Ființele Stelare în realitatea mea ; întâmpin cu bucurie co-crearea Adevărului și a Iubirii.

Întâmpin cu bucurie o comunicare și conectare adevărată cu toate aspectele Creatorului din întreaga și completa mea Ființă.

Știu și am încredere că activarea va avea loc într-o Sincronizare Divină pentru mine și pentru susținerea Serviciului meu Sacru pentru toți.

Mulțumesc.


Cu iubitor respect și onorare pentru Puterea și Divinitatea voastră,

Kuthumi.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu